Is hij ingeënt tegen Covid-19 of is het de klimaatverandering? Een verslaggever bij het WK 2022 is voor de lopende camera’s in elkaar gestort. Sommige bronnen beweren dat hij een hartaanval kreeg, bericht Report24.news.

Midden in zijn live presentatie begint de tv-verslaggever uit Qatar te wankelen. Eerst herstelt hij zichzelf, dan stort hij in elkaar, verliest de microfoon en valt zijwaarts uit beeld. Dit filmpje is gedeeld door veel Arabische gebruikers van de berichtendienst Twitter. Het incident zou op 26 november hebben plaatsgevonden.

De journalist is Hassan Al-Shahrani. Hij had het over het Tunesische nationale elftal toen hij plotseling en onverwacht zijwaarts uit beeld viel, zo meldt deze nieuwssite. Hij werkt voor de zender NadeebQa, die in dit bericht commentaar gaf op het incident. Bronnen over de medische achtergrond zijn onduidelijk, waarbij sommige Arabische stemmen schrijven over een hartaanval, anderen alleen over flauwvallen.

Volgens NadeebQa werd de man naar het ziekenhuis gebracht en goed verzorgd. Inmiddels heeft hij het ziekenhuis kunnen verlaten. Sommige Arabische commentatoren wijzen erop dat de publicatie van de video volgens de werkgever niet voldoet aan ethische en morele normen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer’s Covid-19 vaccin is potentieel dodelijk – Zullen miljoenen mensen binnenkort sterven?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Canadese journalist die pleitte voor verplichte vaccinpaspoorten sterft op mysterieuze wijze op 33-jarige leeftijd
Vorig artikelZand in de benzinetank
Volgend artikelReeds 1.200 Poolse huurlingen omgekomen tijdens gevechten in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

  • Heerlijk toch, viel Rutte met zijn criminelen maar ter plekke dood het zou een zegen voor ons land en vrijheid zijn, deze week zal de motie om in het CDCi wel aan genomen gaan worden dan zijn wij drie eeuwen terug in de de tijd, U wil zal geschiede zij Gert ja Seegers en Partenotte bij de christelijke partijen zou goed werkelijk bestaan waarom heeft hij dan ons deze twee moordenaars gestuurd, heer ik vergeeft u want u weet niet wat u doet.

 1. Even in het Nazi taaltje,
  Wir wussten sicher, was diese Spritzen tun würden, es stimmt nicht mehr, wir wussten es nicht, nein, es ist vorsätzlicher Mord, of niet regering leiders en in het bijzonder het WEF.

 2. Hartaanval? Wat ik ooit geleerd heb van een hartaanval – als gewone burger – dat begint met pijnsteken in de borstkas wat uitstraling kan geven naar de rechterarm. Maar niet dat zomaar iemand neervalt

  • Klopt. Dit zou gewoon flauwvallen kunnen zijn (niet erg aannemelijk voor een volwassen man die gewoon zijn werk staat te doen) of een beroerte. Maar geen hartaanval.

 3. Iedere gevaxxte heeft een nummer die uitstraalt zoals bv : 47:EO:25: etc.. etc..

  Ik woon in bosrijk gebied en heb net een testje gedaan. Samen met 3 pure bloods ff helemaal weg van ieder signaal…

  Scannen bleutooth : 0 resultaat

  Iets verderop naar weg gelopen kwam een wandelaar en hoppa 2 hits : 1 IPhone en zo’n nummer zoals bovenstaande.

  Daarna bij kruising nog steeds in bosrijk gebied strategisch opgesteld. En ja hoor kwam eerste auto met 2 oudere mensen.
  Resultaat : weer 2 van die aparte nummers in de bleutooth scan ,die weer verdwenen na +/- 150 meter voorbijgang auto.

  Dit meerdere malen 10x ongeveer ondervonden,je ziet ze gewoon voorbij komen die vaxxies.

  Mooiste bevesting kwam bij wegrijden uit het bos. Daar waren 6 man aan het werk van een aannemer die ik persoonlijk ken en waarvan ik weet dat hij en het personeel allemaal is gevaxt. Verder niemand in de buurt…

  Ik zei : Als we nu 6 hits krijgen weten we denk ik wel genoeg…

  Zo gezegd zo gedaan : resultaat : 6 D1:45:05:32 achtige hits + 1tellie en een autobleutooth uit werkbus. Verder niemand in de buurt.

  Zeg het maar….Test het zelf maar eens uit…Ik vond dit ver gezocht maar weet nu wel beter…Deze nummers waren er simpelweg 1,5 jaar geleden nog niet en ik werk veel met bleutooth.

  • Kan je mij vertellen waar ik het op mijn Iphone kan vinden? Net bluetooth geopend in instellingen geopend. En niets bijzonder gezien. Ik zit wel binnen. Ik heb aan alle kanten buren. Ik woon wel in de bible belt, maar het zou wel heel toevallig zijn dat niemand gevaccineerd is.

   • Hi Johan, Bleutooth aan en scannen als je veel : D:45:19:F:01 ziet, die bedoel ik. Als goed is zie je ook gewoon de TV vd buren of headsets en andere devices maar die hebben andere vermelding.

    • Ik ben niet een totale digibeet, maar je zal me toch even verder moeten helpen. Als dit waar is wat je zegt, dan hoort de hele wereld dit te weten, maar ik wil het eerst zelf zien. Ik heb mijn bluetooth aan. Maar wanneer ik kijk op dat deel van instellingen kan ik niets vinden, behalve mijn tv. Bij WIFI kan ik mijn netwerk vinden en aantal netwerken in de buurt. En daar houdt mijn kennis op.

     • Hoi Joan, Ja het is helaas echt waar…we hebben vandaag weer getest en ook met IPhones die geven deze signalen niet door,expres waarschijnlijk zodat het niet op valt omdat meeste mensen een iphone gebruiken…Pak een oude android en scannen maar met bleutooth…Bijna al mijn kenissen verteld en ze zien het ook….

   • Mijn inschatting is +/- 50 tot 150 meter aanstraal gebied gezien langskomen van passanten vandaag.

    Nornale devices hebben andere namen zoals bijvoorbeeld :
    TV: TF/Philips/023
    Headsets : RH-100
    Boxen : Bose-34G
    Autonavigatie : Audi-HS593

    Het is echt die aparte : F:21:GA:89:CA nummers….Zet scan maar eens aan in een supermarkt ook nog ff gedaan…phoe phoe…

  • Hmmm, vreemd…..
   Hadden zij hun gsm binnen bereik , of de Bluetooth van de auto?

   Mijn vriend, een top ict-er, heeft hetzelfde experiment gedaan, maar dan met vol geboosterde personen. Wat denk je? Geen van hen gaf een Bluetooth signaal af…..

   En ja, mijn vriend is 100 % wakker, zelf anti gifspuit en omdat hij dit fenomeen eerder al in artikelen zag voorbijkomen, heeft bij dit onderzoek gedaan.

   Mijn punt: sommige dingen hebben een plausibele oorzaak .
   Sommige verhalen echter zijn fake news.

   Hierbij vraag ik mij sterk af, of deze fake-informatie niet expres de wereld in wordt gestuurd, om ‘ons wappies’ voor schut te zetten en juist met deze fake-info hun valse spelletjes voor de volgers kunnen voortzetten.

   Mijn advies: neem niet alles klakkeloos aan, maar onderzoek het eerst en pas bij knetterhard bewijs kun je dit voirlegfen.

   Terug nasr je verhaal: induen de mensen waren uitgestapt, zonder een device en je krijgt dan (in de wildernis) een Bluetooth signaal binnen, is er inderdaad iets vreemds aan de hand.
   Nu zijn er tal van andere factoren, die een wazig beeld kunnen geven, eaardoor he nu nog steeds niets weet

   • Ik kom zelf ook uit o.a. de IT en deze bleutooth nummers waren er simpelweg voor vaccinatie niet. Het zou wel kunnen dat al deze mensen hun tellie bij hun hadden en dat bv de corona app dit uitstraalt maar dit betwijfel ik want logica loopt stuk. Dat zou namelijk betekenen dat een ieder van al deze mensen zijn bleutooth standaard aan heeft staan (dan zou ik hun tel moeten zien) en toevallig ook nog de corona app actief hebben staan. Een autobleutooth is uitgesloten die hebben andere naam zijn herkenbaar en dan moet er ook wel een auto in de buurt zijn. Daarnaast hadden wij meerdere wandelaars met zowel hun telefoon zelf zichtbaar op bleutooth als die rare codes apart. Voorbeeld : 3 mensen liepen langs = 3 codes en 1 actieve iphone.
    Voorbeeld : Auto met 2 oudere = 2 codes + bleutooth van auto : AudiHiFI/DL02

    Ik neem uiteraard niks zomaar aan, ik onderzoek zelf en constateer…Wat het is…Zeg het maar…Gelukkig waren we met ze 3en haha.. Het is wel precies wat ze willen het staat in hun wef agenda wandelende antennes notabene….Dus tsja…
    Ook ik had er al van gehoord maar dacht het zal wel…Er is iets mee aan de hand dat weet ik 100% zeker omdat deze vage codes er simpelweg niet waren zoals ik al aangaf voor vaccinatie en uitrol corona app.

    • Heerlijk toch, viel Rutte met zijn criminelen maar ter plekke dood het zou een zegen voor ons land en vrijheid zijn, deze week zal de motie om in het CDCi wel aan genomen gaan worden dan zijn wij drie eeuwen terug in de de tijd, U wil zal geschiede zij Gert ja Seegers en Partenotte bij de christelijke partijen zou goed werkelijk bestaan waarom heeft hij dan ons deze twee moordenaars gestuurd, heer ik vergeeft u want u weet niet wat u doet.

    • Ik zag een tijdje geleden een video van iemand die dit op een kerkhof uittestte. Bij een nieuw graf sloeg Bluetooth uit. Ik neem aan dat men doden geen mobieltje meegeeft. Ga daar eens testen.

  • Mijn buren ook gescheckt deze heel fier hun vaccinantie gepromoot hebben, No shit die zenden een signaal uit ✌🏻zo graag een Foto posten

   • @Alfred, met oude andriod met je bleutooth scannen…Het is bevestigd door meerdere mensen die ik heb katen testen….Iphone laat deze expres niet zien by the way. Vandaag meerdere kenissen verteld en hebben allemaal test gedaan en het klopt echt!!!….Deze nummers waren 1,5 jaar geleden niet in bleutooth te vinden.

  • Dus wat jou betreft zou ik en mijn hele familie mogen sterven puur omdat we moslim zijn ?? En dat noemt zich zogenaamd wakker ? Wel grappig, de grootste misdaad ooit gepleegd door WEF, door blanke Joods christelijk ras maar volgens jou zijn het de moslims.
   Dit is puur nazi gedachtengoed!

   Aan de moderator, ik zie er al een tijdje op toe en veel reacties zijn puur racistisch en het valt me op dat u niet nooit ingrijpt.
   Mocht u in het vervolg niet ingrijpen dan voel ik mij genoodzaakt om uw site niet meer te bezoeken.

   • Hartelijk dank voor uw optreden.
    Ik bedoelde het niet kwaad naar u toe, ik weet dat u vrijwillig en zonder winstbejag uitstekend en zeer gewaardeerd werk verricht, en dat het heel veel werk is. Ik kom graag op frontnieuws en lees dagelijks bijna alle artikelen. Zo ook lees ik graag de reacties om te zien hoe andere mensen deze “vreemde” tijden benaderen, en zie regelmatig een aantal reageerders racistische en kwetsende reacties plaatsen.
    De waardering is groot en nogmaals dank.

    • Quote’en zie regelmatig een aantal reageerders racistische en kwetsende reacties plaatsen.”
     Niet overdrijven .
     Je stemmingmakerij is achterhaald.
     En idd FN rules .
     Fijne plek om te ageren en te soebatten .
     Groeten naar jou Ras .
     P.s is de nick een dubbele bodem ?

    • @Als we iets niet nodig hebben nu is het racisme…Ze zetten bv die vluchtelingen expres in luxe hotels vol met vreten lekker warm om ons te tarten en chaos en boosheid te creëeren! Nooit vergeten!! Wees scherp en trap er niet in!! Hoe irritant ook,Het is hun plan…

   • Ik had de opmerking ook voorbij zien komen en ik ben blij dat jij er wel op gereageerd hebt. Dit is een van hun tactieken om verdeeldheid te zaaien. We lijden allemaal onder het juk van de machthebbers. En verdeel en heers is een van hun middelen om de macht te houden.

   • @Ras,

    Dat is correct. Iemand die de Islam aanhangt heeft totaal geen principes. Mensen die de Islam aanhangen zijn het dus eens met de Sharia, onderdrukking van vrouwen, het propaganderen van gedwongen kinderhuwelijken, het systematisch met geweld onderdrukken van een vrije meningsuiting danwel vrijheid van keus, het demoniseren van de westerse cultuur ,etc etc. Zo kan ik nog wel even doorgaan! Dus ja, dat hele achtergestelde in de middeleeuwen stekende achterlijke ideolologische Islam en een ieder die dat aanhangt mogen ze van mij wel linea recta uitroeien!

   • @Frontnieuws,

    Hoe bedoel je, meten met twee maten. Hier op Frontnieuws staat menig bericht over de Islam de een ieder de haren doen rijzen. Heb je daar een mening over dan wordt dat weggezet als rascistisch? Wederom, de omgekeerde waarheid… Plaats dan maar berichten over hoe lief en aardig de Islam wel niet is (met de nadruk op niet) dan kweek je ook geen haat! Maakt voor mij geen verschil, Ik haatte de Islam al langer dan dat, net zoals de Islam de westerse normen en waarden haat, maar dat wordt wederom weer genegeerd!

    • @Druif, Velen begrijpen je punt, maar vergeet niet en nooit dat deze ideologieën allemaal zijn opgezet…Ik ben het, en denk iedereen wel hier eens dat sommige ideologieën gewoon niet samen gaan in een bepaald gebied waar andere gewoon tes en waarden gelden. Maar voor nu (deze tijdspanne) mag dit even geen rol spelen aangezien vooral de extreme excessen hier heen worden gebracht en gelokt door hele andere entiteiten juist om ons te tarten en af te leiden hopend op chaos…Wees waakzaam zie het grotere plaatje..

  • En niet alleen kinderen maar ook geboosterde volwassenen hebben nu plotseling last van hun luchtwegen met veel hoesten en proesten sinds dit jaar Ook ben ik van mening dat veel gevaccineerden het goedje hebben afgestoten!!!!Vandaar de oproep om de zogenaamde herhaal prik te halen!?? Gisteren was ik in een opvangkliniek voor alcohol verslaafden en mensen met een hersenaandoening en daar bleek dat alleen al daar 16 personen te zijn gestorven van de zestig die daar gemiddeld verblijven sinds 2022 Ik heb niet gevraagd of ze alle covid spuiten hebben gehad maar de regel is wel dat het bijna verplicht was Ook in senioren opvang huizen zijn veel sterfgevallen sinds 2021 en dit jaar Ook zijn zijn verplicht geworden om de coronaspuiten te nemen!!!!!!!!!!!!!!

  • En niet alleen kinderen maar ook geboosterde volwassenen hebben nu plotseling last van hun luchtwegen met veel hoesten en proesten sinds dit jaar……. Ook ben ik van mening dat veel gevaccineerden het goedje hebben afgestoten!!!!Vandaar de oproep om de zogenaamde herhaal prik te halen!?? Gisteren was ik in een opvangkliniek voor alcohol verslaafden en mensen met een hersenaandoening en daar bleek dat alleen al dit jaar 16 personen te zijn gestorven van de zestig die daar gemiddeld verblijven…… Ik heb niet gevraagd of ze alle covid spuiten hebben gehad maar de regel is wel dat het bijna verplicht was Ook in senioren opvang huizen zijn veel sterfgevallen sinds 2021 en dit jaar Ook zijn zijn verplicht geworden om de coronaspuiten te nemen!!!!!!!!!!!!!!

 4. Ik scan de mensen met de Bluetooth Scanner van Etay Tam, het is scary om te zien hoeveel MAC-codes er verschijnen bij mensen. Volgens mij hebben enkel de mensen die een booster hebben gekregen een MAC-tag gekregen. Mijn gezin heeft, en ik ook heeft 2 spuiten gekregen, helaas het is hier verplicht:( Maar een booster no way. En gelukkig geen tags bij mijn gezin en mijzelf 🙂

  Met de app kan je wel makkelijk de MAC-tags van mensen zichtbaar maken, die met je normale Bluetooth zoekfunctie van je telefoon niet zichtbaar zijn. Althans bij mij.

  • @Moek, Bedankt voor deze reactie en je dapperheid om dit aan te geven ondanks vax status, dit zou heel goed mogelijk zijn. Velen klappen dicht…Maar wij hebben juist miljoenen Moeks nodig om te procederen en deze viezerikken aan te pakken! Hulde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in