Anders Brunstad maakte me attent op de installatie van een van de krachtigste radarstations ter wereld op het schiereiland Varanger in Finnmark, Noorwegen, vlak voordat tienduizenden vogels dood neervielen over het hele schiereiland. De zuidelijke en oostelijke kusten van het schiereiland hebben ook 4G+ en, in toenemende mate, 5G service, die onlangs is toegevoegd, schrijft Arthur Firstenberg.

In natuurreservaat Ekkerøy, aan de zuidkust van het schiereiland, stierven eind juli en begin augustus 2023 minstens 15.000 bedreigde drieteenmeeuwen. Ze nestelen daar in de zomer op hoge kliffen waar ze direct in de vuurlinie liggen van de radar, die 50 kilometer verderop staat. Het restaurant op Ekkerøy moest deze zomer sluiten omdat het dode vogels “regende”. De totale populatie van deze zeevogels in Noorwegen was slechts ongeveer 50.000. Er zijn ook dode sterns en andere soorten meeuwen verzameld. De helft van de kraanvogels op Ekkerøy is gestorven.

De radar, Globus III genaamd, werd door de Verenigde Staten gebouwd op het eiland Vardøya in Vardø, de meest oostelijke stad van Noorwegen, die aan de overkant van een baai van Noord-Rusland ligt. Het lijkt deel uit te maken van een civiel verdedigingsnetwerk dat de Space Fence wordt genoemd. Details over deze locatie zijn geheim gehouden, maar ik vond een Request for Information dat op 22 februari 2022 gepubliceerd werd op de website van de Amerikaanse overheid, SAM.gov. Hierin staat:

“Dit systeem is een uniek ontwerp dat in 2023 in gebruik zal worden genomen. Het programma is een binationaal, collaboratief gespecialiseerd verzamelsysteem. Het GLOBUS-programma is een dualband grondradarsysteem dat bestaat uit een S-band solid state phased array, een X-band schotelantenne, een Integrated System Controller (ISC) en een Mission Communications Suite (MCS) die gehost wordt op een locatie buiten het vasteland van de Verenigde Staten (OCONUS).”

Andere Space Fence-radars bevinden zich op Kwajalein Island in de Marshalleilanden en in West-Australië. Deze S-band (2 GHz tot 4GHz) phased array radars hebben elk 36.000 zendantennes, een piekvermogen van 2,7 MW en, wanneer gefocust in een smalle bundel die de hemel in alle richtingen aftast, een effectief uitgestraald piekvermogen van enkele miljarden watt.

De uitbarsting is niet beperkt tot Finnmark of Noorwegen. Afgelopen zomer heb ik verslag gedaan van massale sterfte onder broedende zeevogels op locaties in de buurt van nieuwe antennes in Nederland en Frankrijk (Birds on Texel IslandSea Birds’ Last Refuges). Deze zomer is de situatie nog veel erger. De voortdurende wildgroei over de hele wereld van 4G en 5G zendmasten en antennes, evenals offshore windmolenparken, heeft miljoenen wilde vogels gedood op vijf continenten, samen met vossen, stinkdieren, wasberen, vissers, dassen, marters, zwarte beren, grizzlyberen, bobcats, lynxen, bergleeuwen, wilde zwijnen, otters, Virginia opossums, zeehonden, pinguïns en andere dieren.

  60 Minutes beweert nu dat Directed Energy Weapons (DEW) echt zijn en geen samenzweringstheorie, omdat Rusland ze zogenaamd tegen ons gebruikt

Vorig jaar stierf 40% van de Dalmatische pelikanen die in Griekenland nestelden, samen met 20% van die in Roemenië en grote aantallen in Montenegro en Albanië. Tegen mei 2023 waren er meer dan 50.000 dode wilde vogels van alle soorten gemeld in het Verenigd Koninkrijk, 40.000 in het oosten van Canada en tienduizenden in de Verenigde Staten. Op 31 juli 2023 meldde China 5.100 dode vogels in Tibet.

Sterftemeldingen kwamen uit elke staat van de Verenigde Staten, van 129 vogelsoorten. Enorme aantallen zeearenden zijn gestorven. Alleen al in november en december 2022 stierven er meer dan 50.000 zeevogels langs de kust van Peru, waaronder 16.890 Peruaanse pelikanen en 4.324 bruine boobies, beide bedreigd in Peru. In Chili waren op 1 januari 2023 10.000 zeevogels gestorven, waaronder pelikanen, kelpmeeuwen, Belcher’s meeuwen, grijze meeuwen, guanay aalscholvers, Peruaanse boobies, elegante sterns en kalkoengieren.

Op 9 mei 2023 meldde de Chileense regering de dood van 27.977 zeevogels, en op 21 juli 2023 meldde de Peruaanse regering de dood van 519.541 zeevogels. Het ging hierbij om vogels van 65 soorten. Daarnaast meldde Chili de dood van 2.517 humboldtpinguïns, 460 magelhaenpinguïns, 16.856 zeeleeuwen en kleinere aantallen dolfijnen, bruinvissen, otters en andere soorten zeehonden, terwijl Peru de dood van 9.314 zeeleeuwen en 100 andere zeezoogdieren meldde. Volgens een rapport van OFFLU, een wereldwijd expertisenetwerk op het gebied van dierengriep, heeft Chili minstens 13% van zijn Humboldtpinguïns verloren, Peru minstens 36% van zijn Peruaanse pelikanen, en Chili en Peru samen minstens 9% van hun zeeleeuwen.

Ornithologen geven deze catastrofe allemaal de schuld van vogelgriep, ondanks het feit dat de meeste dode vogels negatief getest zijn op een griepvirus, en dat de vogels die positief getest zijn allemaal verschillende varianten van het virus hebben en het dus niet op elkaar kunnen overdragen, laat staan op beren en pinguïns. Tussen 14 augustus en 1 oktober 2023 werden bijvoorbeeld 233 dode vogels door het Noorse veterinaire instituut onderzocht op het griepvirus. Ze vonden hoogpathogeen H5N1-virus in 8 vogels, hoogpathogeen H5N5 in 2 vogels, hoogpathogeen H5Nx (andere subtypes) in 2 vogels, laagpathogeen H5Nx in 6 vogels, “ander influenza A-virus” in 8 vogels, en helemaal geen virus in 207 vogels.

  Aluminiumfoliehoedje - Draag het met trots

Toch leggen de Verenigde Staten al voorraden aan van een vaccin tegen H5N1 voor het geval het virus zich naar mensen verspreidt en een pandemie veroorzaakt.

Het verdwijnen van insecten is ook in het nieuws geweest. Dr. Norman Leppla, een professor in de entomologie aan de Universiteit van Florida, zei dat de lovebugplaag in die staat volledig verdwenen is. Vroeger kwamen ze massaal in de lente en herfst, rond mei en september, met een kleine variatie afhankelijk van of je in het noorden of zuiden van de staat bent. “Het is niet subtiel, ze zijn er dit seizoen echt niet,” zei hij in een interview dat op 5 oktober 2023 gepubliceerd werd. Maar niemand wijt dat aan “vogelgriep”.

Windmolenparken verwoesten ook vogels, zoals gedocumenteerd door Duitse wetenschappers in een artikel dat gepubliceerd werd in Nature op 13 april 2023. Zij ontdekten dat de populaties roodkeelduikers in de Noordzee drastisch afnamen nadat daar tussen 2010 en 2014 vijf clusters van offshore windmolenparken waren gebouwd. Hun populaties namen gemiddeld met 94% af binnen 1 kilometer van een windmolenpark en met 52% binnen 10 kilometer, met enige afname van de populatie op afstanden tot 24 kilometer.

Windmolenparken doden ook walvissen. Minstens 32 walvissen zijn de afgelopen maanden dood aangespoeld aan de Amerikaanse oostkust, wat een groep wetgevers uit New Jersey ertoe aanzette om een onmiddellijk moratorium op offshore windmolenparken in het gebied in te stellen.

Gemeenschappen die wakker worden

In het district Gariaband in Chhattisgarh is het gezond verstand doorgebroken in het Indiase dorp Lachkera, waar 600 gezinnen wonen. Een dorpsbesluit verbiedt de installatie van zendmasten om vogels te beschermen. “We hebben geleerd dat zendmasten schadelijke straling veroorzaken; we leven liever met een zwakke netwerkverbinding vanaf de aangrenzende locaties. Het is een genot om Openbill ooievaars te verwelkomen bij het aanbreken van de moesson. Ze nestelen in de bomen van ons dorp en niemand in het dorp stoort ze. We staan geen enkele provider van mobiele telefonie toe om hun toren op te zetten, ondanks de druk en verleiding van hen,” zei Uday Nishad, het gekozen hoofd van het dorpsbestuur.

Dit hebben ze geleerd van een veldonderzoek dat wetenschappers van de C.V. Raman Universiteit in 2017 hebben uitgevoerd onder vogels in de buurt van de 9 zendmasten in het Bijapur district. De auteurs beoordeelden 113 studies over de ecologische effecten van RF-straling en schreven:

  Franse rechtbank beveelt uitzetten 4G-antenne wegens sterfte van koeien

“Wanneer vogels worden blootgesteld aan zwakke elektromagnetische velden, raken ze gedesoriënteerd en vliegen ze alle kanten op, wat hun natuurlijke navigatievermogen schaadt. Een groot aantal vogels zoals duiven, mussen en zwanen verdwaalt door interferentie van de ‘onzichtbare vijand’, d.w.z. mobiele zendmasten. De laatste tijd is ook opgemerkt dat dieren in de buurt van mobiele torens vatbaar zijn voor verschillende gevaren en bedreigingen voor het leven, waaronder doodgeboren jongen, spontane abortussen, misvormingen bij de geboorte, gedragsproblemen en algemene achteruitgang van de algehele gezondheid. Elektromagnetische vervuiling is ook een mogelijke oorzaak van misvormingen en de achteruitgang van sommige amfibiepopulaties. Naast vogels en dieren kan elektromagnetische straling van zendmasten ook groente, gewassen en planten in de omgeving aantasten.”

Ze bezochten de gebieden waar elke zendmast stond gedurende 2 tot 3 uur ’s ochtends en 2 tot 3 uur ’s avonds, elke dag gedurende 6 maanden, en telden vogels – pauwen, wilde eenden, kraaien, papegaaien, koekoeken, mussen, wilde duiven, arenden en spechten. Er waren veel minder vogels van elke soort in 2017 dan tijdens een onderzoek dat in 2006 werd uitgevoerd, voordat de torens werden gebouwd.

Het is goed om nog eens te herhalen dat influenza, of het nu bij mensen, dieren of vogels voorkomt, niet door een virus wordt veroorzaakt en dat nooit is aangetoond dat het een besmettelijke ziekte is. In 1918, op het hoogtepunt van de Spaanse griep, mislukten de pogingen van medische teams in Boston en San Francisco om de besmettelijke aard van de griep aan te tonen volledig. Dergelijke experimenten bij mensen werden gepubliceerd in het Journal of the American Medical Association, het Boston Medical and Surgical Journal en Public Health Reports. Zulke experimenten bij paarden werden gepubliceerd in Veterinary Journal. De hoofdstukken 7, 8 en 9 van mijn boek, The Invisible Rainbow: A History of Electricity and Life, zijn gewijd aan een volledig, gedetailleerd onderzoek naar de geschiedenis en de wetenschap van influenza. Hoofdstuk 16, het langste hoofdstuk in het boek, is gedeeltelijk gewijd aan de effecten van elektromagnetische straling op vogels. Sommige ziekten worden veroorzaakt door virussen, maar influenza hoort daar niet bij. Ik stel nogmaals voor dat alle vogelbeschermingsorganisaties mijn boek aanschaffen en het aandachtig lezen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Straatlantaarns zijn 5G bewapendVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIs het de moeite waard om voor te vechten?
Volgend artikelAnalyse: VS niet klaar voor oorlog met Iran
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. In de volgende zin moet een komma staan achter ‘zendmasten’, of de betekenis verandert: ‘Een dorpsbesluit verbiedt de installatie van zendmasten om vogels te beschermen’. Nu denkt iedereen dat die schandalige Indiërs ‘zendmasten om vogels te beschermen’ verbieden.
  Uw toegenegen,
  Piet Lut

 2. ‘Vogels sterven door 5G-zendmasten’
  14 mei 2020 0 Door REDACTIE
  Dode vogels door 5G-straling: het is een fenomeen dat steeds meer verschijnt op sociale media. Mensen delen filmpjes en beweren dat de straling fataal is voor de vliegende dieren. Echter, het is nog niet wetenschappelijk bewezen dat dit ook echt zo is.

  Door: Olaf Knook

  ‘5G doodt vogels’: deze theorie ontstond eind 2018 voor het eerst in Nederland. Bij het Huijgenspark in Den Haag werden honderden dode spreeuwen gevonden, zo meldt Omroep West. Facebookpagina Stop5G van John Kuhles, die volgens Snopes verschillende anti-5G-samenzweringswebsites en socialemediapagina’s beheert, explodeerde met berichten over een link tussen 5G en de overleden vogels. >>>

  https://factory.fhj.nl/vogels-sterven-door-5g-zendmasten/#:~:text=

 3. Ik ben er absoluut van overtuigd, dat deze technologie onze uiteindelijke vernietiging word.
  De masten staan letterlijk op elke hoek van de straat.
  Ze zijn met een druk op de knop te bedienen.
  De straling heeft invloed op al wat leeft.
  Met nadruk op grafeen..
  Deze masten zullen de massa vernietigingswapens zijn van de ‘ moderne ‘ mens.

 4. Die klote zendmasten staan echt overal. En afgelopen week moest ik van de achterhoek naar Holwerd in Friesland. Mijn hemel wat liggen er enorme parken met zonnenpanelen en de windmolens zijn echt afzichtelijke aparaten. Nederland is sinds cojona in warpspeed aan het veranderen in eem dystopische hel op aarde. Overal worden de natuur en de aanzichten volledig verwoest. En de meeste mensen zijn te druk met hun sneue baantjes, hun geweldige auto’s en hun telefoons. En geld, geld, geld… alles draait alleen nog maar om geld. Babyboomers rijden allemaal in peperdure campers van hot naar her en iedereen is aan als een heroïne junks bezig om zn volgende shotje van vermaak te scoren. Alles draait om kortstondig geluk van ‘leuk’ en ‘lekker’… precies als junkies die hun hele leven en hun omgeving negeren voor een shot om zich even ‘leuk’ en ‘lekker’ te voelen.

  Consumentisme heeft ons in egoïstische, hypocriete junks verandert. En de meeste junks doen maar één ding, alles negeren en ontkennen dat het slecht met ze gaat, gewoon meer consumeren en meer en meer en meer… binnenkort komt er een overdosis of ze moeten cold turkey afkicken omdat de economie ineens implodeert. Tot die tijd willen de junks maar één ding… MEER SHOTS… MEER MEER MEER.

  • In zuid Frankrijk in het platteland zijn die masten heel slordig daar neer gezet.
   Ze hebben niet eens de moeite genomen om de kabels netjes weg te werken.
   Ik had echt een gevoel van, die staan hier tijdelijk.
   Scarry stuf.

   • In ons arme deel van Frankrijk is juist mega gewerkt aan de 5G. Wegen opengebroken om die kabels onder de grond te krijgen (wat ze met telefoonkabels nog nooit is gelukt op de granietbodem)
    Nu zelfs het nieuwste: sleuven van een 10-20 cm waar ze megasnel vele kilometers vlak langs de wegen achteraf de grond in stoppen. En dan een zeer agressieve Enedis met hun spymeter.
    De technieken gaan razendsnel vooruit, eerst kastjes binnen 100 meter en nu al ruim 300 meter.
    En dat ik hier achteraf inrens “grayis 5G obtving zonder dat die k kasten en leidingen hier zijn….

    Of we zijn hier proefkonijn of jullie zijn pas na ons aan de beurt.

  • Let God sort them out oktober 20, 2023 Bij 13:16

   Er zijn ook een heleboel Babyboomers die 40 of meer jaren geploeterd hebben om hun hoofd boven water te houde LGSTO, niet allemaal hebben ze peperdure campers, wat dacht je van het ambtenaren leger met hun mooie pensioenen welke met 55 jaar konden stoppen met “werken” voor de rest heb je gelijk, ze zijn steeds op zoek naar de nieuw kicks, het gepronk van hen staat mij ook zó verschrikkelijk tegen, vaak denk ik wat een verschrikkelijke wereld leef ik in, je zou er een mensenhater van worden.

   https://youtu.be/bhg5G6ezZYI

   • Ik bedoelde ook niet meteen alle babyboomers, maar het aantal peperdure campers dat overal rondrijdt is krankzinnig. De garage in mijn dorp verkoopt sinds een aantal jaren ook veel campers, ik ken de eigenaar en die lacht zich scheel. Hij snapt er niks van campers van 60/70 duizend euro vliegen de deur uit, de kopers zijn allemaal mensen die met pensioen gaan en hun spaargeld beginnen te gebruiken. Ik was dit jaar op vakantie in Frankrijk, niet normaal hoeveel van die peperdure campers er overal rondrijden. Hele campings die uitpuilen van de nieuwere (40.000 euro en duurder) campers.

    Natuurlijk zijn er net zoveel baby boomers die amper rondkomen, maar er is een hele grote groep mensen die zwemt in het geld. Dat is ook de groep die maar blijft ontkennen dat onze overheid en de media een club criminelen is en dat het fout gaat in ons land en de wereld, want ze hebben hun welvaart te danken aan het systeem dat ze verdedigen.

    Maargoed… ik snap de nuance die je aanbrengt. Vwb haat, daar heb je zelf de meeste last van. Ik herken wel wat je zegt, maar ik heb besloten dat ik er maar om ga lachen. Laat ze maar, de meeste mensen zijn sociaal emotioneel amper 7jr oud, je kan het ze eigenlijk niet kwalijk nemen dat ze net als kinderen van 7 nog druk zijn om hun ego te etaleren en op te scheppen over hun nieuwe spullen en hoe lekker ze wel niet hebben gegeten en hoe ver ze kunnen rennen, springen, pissen en reizen. Ga ze als kleuters zien en lach om hun schattige naïeve onvolwassenheid.

    Btw… ik ga mn nickname maar eens inkorten, dat is wel net zo gemakkelijk.

    • Mischien hebben ze haast gekregen met
     genieten van hun leven nu ze
     gezien hebben dat het met een
     enkele spuit voorbij kan zijn ?

     Eerlijk gezegd vind ik alle maatregelen steeds meer
     lijken op oorlogs voorbereidingen.
     Grote fabricage is er blijkbaar niet voor nodig
     Dus zijn wij ook niet meer nodig.

  • Ik las laatst ergens dat sommige mensen liever een pink laten amputeren dan dat ze hun smartphone zouden moeten missen. Hoe slimmer het apparaat, hoe dommer de mens.

  • Ik vind ze niet allemaal even grappig, maar Jabber is een goed/herkenbaar personage om herhaaldelijk cartoons mee te maken en je kan leuk tekenen.
   Tip… maak een frame/lijst om je cartoons, dat zou ze mijns inziens wat sterker maken, nu zijn het cartoons op witte velletjes papier, met een frame/lijst worden het echt plaatjes. Maaruh… Jabber is leuk bedacht, perfectioneer hem verder.

  • Een plaatje zegt vaak meer als duizend woorden.

   Of een plaatje goed werkt hangt af van de gebruiks situatie:

   Online kan je heel goed kleuren en allerlei details gebruiken
   Bij een demonstratie wil je (Ik) Het liefst een verkeersbord achtige afbeelding gebruiken.
   Super duidelijk in de boodschap en vanaf grote afstand te “lezen”.

   Ik heb jaren aktie gevoerd met plaatjes en slogans resultaat was nihil en dan nog veelal negatief.
   Ik denk dat jouw huidig assortiment vooral online goed werkt. Ik had bijvoorbeeld bij afbeelding =
   “hoofd met spikeprotein” hoofd meer symbolisch afgebeeld met spikes aan buitenkant – dus als virusdeeltje.
   Dat zou als poster of plakaat beter “werken”.

   Succes

 5. Vreselijk..en niet één regering (buiten Rusland én Japan) die het verbiedt…want je kunt niet snel genoeg ten ondergaan…

 6. Met het ontwikkelen van deze frequenties (2,3,4,5 en al 6G) moeten ze geweten hebben wat de gevolgen daarvan zijn. Na het uitvoeren van de testen en de effecten daarvan te zien wisten ze dondersgoed dat deze middelen ziekmakend en dodelijk zijn voor dier en mens. Maar ook voor planten. Daarmee zijn ook verschillende testen gedaan. Ze groeiden beter als er geen straling was, maar ook als ze aandacht en liefde kregen. Recent las ik dat planten verschillende geluiden uitzenden als ze in nood zijn door bv te weinig water of door beschadigingen. Misschien vang je dat als mens op als je plotseling de ingeving krijgt om je planten water te geven.

  We hebben gezien wat de Direct Energy Weapons hebben gedaan in Maui. Hoewel ik het niet heb gelezen vermoed ik dat de tienduizenden runderen die allemaal plotseling in Amerika dood lagen op hun graslanden met vergelijkbare frequenties zijn bewerkt. Niet verbrand, maar wel dood.
  Bah wat een verrotte, misselijk makende mensen zijn er op deze aardkloot als ze alle leven willen vernietigen.
  Gaat ze niet lukken, dat laten we niet toe. We buigen de frequenties om zodat het henzelf raakt.
  Goed weekend, want dat staat alweer voor de deur, met regen weliswaar want de vliegtuigen zijn ook weer bezig geweest.
  Beetje sarcasme mag wel, hoop ik.

 7. Beste Mensen

  De slogan is :
  Voordat ik dood ga help ik jou naar de fillastijnen
  Dan neem ik jou gedwongen mee naar de Hell
  Alle onschuldigen worden eerst vermoord alvorens zelfmoord word gepleegd
  Zie animatie film Wall-E
  Vluchten met een shuttle voor Egoïsten als Bill , Ellon , Klaus , Noa en dergelijken meer

  Dank U

 8. sinds enkele maanden suist mijn kop als een gek en plotseling is het even weg en dan komt het weer.
  ben ik er gevoelig voor?
  ja dat denk ik wel.

 9. verschrikkelijk wat een dierenleed, en dat komt denk ik zelden in het nieuws en als het er al in komt dan komt het volgens hun door het klimaat… echt dat soort lui mogen ze van mij opkno….

  het houd niet op, ze gaan gewoon door het SSysteem @work is veels te groot.

 10. Korte en lange golf frequenties waren indertijd ook ff in opspraak…is dat wel ok. Het werd genormaliseerd, maar hoe sterk zijn sindsdien het aantal kanker gevallen gestegen? Is daar ooit onderzoek gedaan? Dat zou namelijk een mooie aanvulling zijn op de ondzoeken van 5g. Het zou vast kunnen stellen dat het vervuilen van de omgeving met elektro(magnetische) golven al in de basis niet goed is voor het leven op deze kloot.

  Eigenlijk kun je dat met wat boerenverstand al makkelijk vaststellen. Nicola Tesla had het voorwerk al gedaan met het experiment waarbij bijna het hele gebouw instortte toen hij de frequentie van het gebouw had bereikt met zijn simulatie van die frequentie. Dus het is niet raar dat wij dagelijks teveel elektrosmog op ons gestel krijgen en uiteindelijk straling klachten krijgen die sterk op griepklachten lijken.

  Maar leg dat maar es uit aan die hoestende domme doos bij de pomp die al zucht als ze dr smartfoon moet neerleggen om mijn brandstof af te rekenen.

 11. “We moeten beseffen dat 5G niet zomaar een getal is dat op onze telefoon verschijnt.”
  Meer dan 230 wetenschappers uit 41 landen hebben de Verenigde Naties en de Wereldgezondheidsorganisatie opgeroepen de uitrol van 5G op te schorten.
  Een aantal feiten op over de nieuwe technologie:
  • 5G geeft radiofrequente straling af die wordt opgenomen door het menselijk lichaam
  • Deze technologie maakt gebruik van millimetergolven, die ook worden gebruikt door de Amerikaanse en Israëlische overheid voor crowd control.
  • Het is bewezen dat draadloze technologie en apparaten gezondheidseffecten hebben, waaronder slapeloosheid, hoofdpijn, vermoeidheid en hartkloppingen, maar ook onvruchtbaarheid, diabetes en kanker.
  Er zijn inmiddels honderden studies waaruit blijkt dat draadloze apparaten schadelijk zijn voor de gezondheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in