Gates was bezig met het promoten van een miljard dollar kostende “wereldwijde overheidsoplossing voor de gezondheidszorg” en het was hartverwarmend om te zien hoe Canadezen protesteerden buiten de conferentiezaal waar hij sprak.

Gates zei dat “De Gates Foundation zeer betrokken is bij vaccins, het uitvinden van nieuwe vaccins, het financieren van vaccins. Het is dus enigszins ironisch dat iemand het omdraait en zegt dat we vaccins gebruiken om mensen te doden of om geld te verdienen, of dat we de [Covid-19] pandemie begonnen zijn,” meldt Insider.

Gates vervolgde: “Of toen we begonnen tijdens de pandemie, zelfs wat vreemde dingen – zoals dat ik op de een of andere manier, je weet wel, de locatie van individuen wil volgen – omdat ik zo diep verlang te weten waar iedereen is.”

Gates verkondigde ook dat het “een beetje raar is,” dat de mensen hem niet mogen, en voegde eraan toe: “Wordt dit iets waar er voortdurend gekke mensen opduiken?”

“Hopelijk als de pandemie tot rust komt, zijn de mensen er rationeler over: hé, vaccins zijn een wonder en we kunnen nog veel meer doen,” verklaarde Gates verder.

Gates besteedde het grootste deel van de toespraak aan het promoten van zijn visie voor een wereldwijde noodhulpploeg onder het acroniem GERM, Global Epidemic Response and Mobilization, schrijft Steve Watson.

De volgende beelden van demonstranten, die buiten de zaal zouden zijn genomen, werden op social media gezet:

  Bill Gates gaat veertig staatshoofden vertellen wat ze moeten doen om klimaatverandering te stoppen

De “machtigste dokter ter wereld”, Gates verklaarde eerder dat China “geweldig werk” heeft verricht met het indammen van het coronavirus, voordat hij aankondigde dat “helaas” Omicron een “soort vaccin” is en “beter werk heeft geleverd door de wereldbevolking te bereiken dan wij met vaccins.”

Hij heeft voortdurend iedereen die zijn wereldwijde vaccindrift in twijfel trekt als “gek” bestempeld, en opgeroepen tot censuur van afwijkende meningen.

Gates, de redder van de wereld, heeft ook al eerder de draak gestoken met anti-maskerdemonstranten, door te verklaren dat protesteren tegen het moeten dragen van een masker hetzelfde is als tegen het dragen van een broek.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

“ARRESTEER BILL GATES! Bill Gates stuit op massaal “Super Protest” vóór toespraak over hoe de volgende pandemie te voorkomen (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelChris Hedges: De pooiers van de oorlog
Volgend artikelThierry Baudet waarschuwt: “De Nieuwe Wereldorde is onder ons, grootste gevaar van ons leven” (Nederlands transcript)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Zo bespeel je de kudde.

  Bekende tactieken die werken.
  Kleinerend alvast dingen die gaan komen
  als onnozele gedachten afschilderen.
  Helaas is de kudde i.d.d. te dom om deze tactiek te kunnen bevatten en doorgronden.

  Die gek moet dus heel snel definitief opgeruimd worden..zoals meerderen.

  (waarom stond er niemand met een piefpafapparaat en hoe zijn al die konvooien ineens verdwenen?)

 2. Alleen al het vergelijken van de verschillende gezichten op de verscheidenen videos maakt duidelijk dat dit dezelfde man niet is. Alhoewel ze recent iets uitgevonden schijnen te hebben wat de huid 50 jaar verjongt. Google Images en vergelijk de handlijnen in zijn handen over de jaren. Niet dezelfde man. Vlgs een website waar ik niet voor insta heeft hij zijn einde all ontmoet in Gitmo net als Hilary Clinton en dochter. Wat ook opvalt is al die acteurs die ineens van het toneel verdwijnen. Gaan ze ondergronds misschien in een exclusieve villas wonen in exclusieve ondergrondse steden? De brandname van Bill Gates heeft miljarden gemaakt sinds de Covid vacx. Bill Gates die het IBM stuursysteem stal van zijn vriend? Gary Kildall, een echte computernerd die zijn systeem deelde, leaste aan bekenden. Hij dacht het al verkocht te hebben aan IBM, en was de dag dat ze bij hem langskwamen weg. Bill Gates verkocht IBM een kopie geleast aan een vriend van Kildall. IBM betaalde later ook Gary Kildall. Maar zijn leven was naar de klote en hij vond op verdachte wijze de dood. Delen van zijn dagboek door zijn kinderen openlijk online te lezen. Ik krijg ook de Rita Verdonk backstabbende Rutte en de erna metamorfose Rutte niet uit mijn hoofd. OOk een transplant?

 3. Bill weet het nog niet, of misschien weet hij het ook wel, maar we hebben werkelijk geen enkel vaccin nodig, De nadelen van vaccineren zijn vaak veel groter en blijvender dan de voordelen. Vaccins zijn een grote bron van inkomsten voor de farmaceutische industrie, maar daar houden de grootste voordelen – waar wij als gewone mensen niets hebben – wel mee op. VACCINS – WEG ERMEE!!

 4. Die man is compleet krankzinnig! Wat zei hij ook alweer? De beste investering ooit! Voor elke euro krijg ik er 20 terug! Hij wil de wereldbevolking reduceren! En in zo iemand moet je vertrouwen hebben? Wanneer je dat alleen al denkt, dan is er iets goed mis in die bovenkamer! Zet al die psychopaten op een onbewoond eiland en laat ze voor in hun eigen levensbehoefte voorzien, dan komt er een beetje bewustzijn in dit soort mensen!

 5. Die kill bill gates is een smerige genocidale psychopatische satanist,hij wil 90% van de wereldbevolking uitmoorden.Dit gebeurt momenteel met de dodelijke corona vaccinazi,s.Dit alles voor de installatie van een NWO (great reset)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in