De oude rockers die aan boord van de “vaccin” veewagens zijn gesprongen, en de achterblijvers hebben uitgejouwd, waren vaak heel andere mensen voordat hun harten en geesten doordrenkt waren van dodelijke propaganda.

David Crosby was een taaie oude vogel, die fulltime toerde tot hij twee jaar geleden door een peesontsteking eindelijk van de weg moest, en daarna de opnamestudio inging, terwijl hij, vaak geestig, twitterde met een toegewijd lezerspubliek – een constante activiteit ondanks de peesontsteking en drie hartaanvallen, en ook leverproblemen, schrijft Mark Crispin Miller.

Maar nu is hij dood, 81 jaar oud, zijn overlijden op de gebruikelijke manier gemarkeerd: “Een doodsoorzaak is niet bekend gemaakt,” meldt Variety, samen met dit:

Het overlijden kwam als een verrassing voor degenen die zijn zeer actieve Twitteraccount volgden, waarop hij tot woensdag nog tweette. Een van Crosby’s laatste tweets woensdag was een typisch schertsende opmerking over de hemel: “Ik heb gehoord dat die plek overschat wordt… bewolkt.”

Ondanks die grap was zijn geest duidelijk op deze wereld, of was dat vijf weken geleden:

En net zoals ons (gewoonlijk) niet is verteld waarom hij stierf, zo heeft (zoals gewoonlijk deze dagen) de familie van Crosby ons gevraagd niet hardop te speculeren over de doodsoorzaak: Patricia Crosby, zijn zus, “bedankte fans voor hun liefde,” meldt USA Today, “en vroeg om privacy “terwijl we rouwen en proberen om te gaan met ons diepe verlies.””

Hoewel ik er niet aan zou denken om zijn dierbaren met deze gevolgtrekking lastig te vallen, is wat dit alles suggereert dat Crosby sinds woensdag aan een “korte ziekte” leed, veroorzaakt door de “vaccinatie” die hij begin 2021 trots onderging (ongetwijfeld ook serieel geboosterd). Hij maakte die prik ook niet alleen bekend, maar deed dat met een hooghartige uithaal naar al diegenen die niet, zoals hij, intelligent genoeg zijn “om de inentingen te begrijpen”, en “zich ervan te vergewissen dat [‘vaccinatie’] de juiste zet is”:

Ik schrijf dit meer uit verdriet dan uit boosheid, omdat ik niet behoor tot degenen die zich verkneukelen als zelfvoldane “gevaccineerde” types hun portie krijgen; en ik herinner me Crosby te levendig zoals hij was om die herinneringen te laten overschaduwen door de donkere ster van COVID, waaronder zoveel waardige geesten hun verstand verloren. Om te beginnen hield ik van de Byrds, en daarna van CSNY, die het beste waren van alle concerten die ik in die tijd bezocht (en ik bezocht veel concerten in de jaren zestig en daarna).

  mRNA-uitvinder: Globalisten pushen 'dodenagenda' om 'mensheid te beëindigen'

En zoals ik zo hield van zijn muzikaliteit – zijn engelenstem, zijn frasering, zijn harmonisch genie – zo leerde ik pas later dat hij destijds ook dapper genoeg was om te zeggen wat weinigen durfden te zeggen, en dat identificeert hem nu als iemand die niet altijd zou hebben gebogen voor de naald, en de aangerichte schade zou hebben ontkend. Slechts vier jaar na Dallas – toen zelfs (of vooral) links weigerde om het onderwerp met een stok van 3 meter aan te raken (een stilte die Noam Chomsky hielp handhaven), en toen de CIA net begon met haar lange heimelijke propagandadrift om alle twijfelaars van de Warren-mythe te besmeuren als “samenzweringstheoretici” – zei Crosby dit tijdens een concert (en werd er luid voor geapplaudisseerd):

En nu we met terugwerkende kracht krediet geven aan degenen wier geest en roem de laatste tijd zijn ingezet om ons allemaal te injecteren, laten we dan ook opmerken dat uitgerekend Paul McCartney destijds zeer geïnteresseerd was in het achterhalen van de waarheid over de moord op JFK. Nadat hij had gehoord over Mark Lane’s Rush to Judgement, dat nog niet was gepubliceerd, zocht hij de auteur op toen deze in Londen was, en vroeg hem het manuscript te lezen. Hij belde een paar dagen later terug en zei, cryptisch: “Nou, hij had het kunnen doen, toch?” Het kostte Lane een paar minuten om te beseffen wie de beller was, en dat Paul met “hij” Lee Harvey Oswald bedoelde. De muzikant wilde zo graag bijdragen aan Lane’s inspanningen dat hij herhaaldelijk vroeg om de muziek te mogen schrijven voor Rush to Judgement, Lane’s documentaire, die de BBC (toen ook een heel ander dier) in 1967 uitzond. Dankzij de stompzinnigheid van een blikken medewerker aan de documentaire ging die schitterende mogelijkheid niet door. (Het verhaal staat in Citizen Lane, de memoires uit 2012 van die meedogenloze “complottheoreticus”, die de lange, slinkse aanval van de CIA wist te overleven).

  Dr Jean-Paul Théron gearresteerd door militaire politie in Frankrijk voor het voorschrijven van Ivermectine aan Covid-19 patiënten

Net als Crosby was Paul McCartney destijds dus in staat om kritisch na te denken over een overweldigende propaganda narratieven, terwijl hij zich, onder de kwade invloed van “COVID”, liet fotograferen terwijl hij zich liet “vaccineren” (met een masker op), en al zijn fans onomwonden aanspoorde om “cool te zijn” en de prik te nemen zoals hij deed (en Ringo deed, net als zoveel andere van Pauls collega’s). Wat deze beide verhalen ons vertellen is dat “COVID” – en de daaruit voortvloeiende deelname van zoveel eens zo scherpe artiesten aan de wereldwijde drang om de hele mensheid te “vaccineren” – niet eerder had kunnen plaatsvinden dan nu, nadat tientallen jaren van propaganda, over een breed scala van verwante onderwerpen, de weg ervoor hadden vrijgemaakt, en daardoor onze wereld onherkenbaar hadden gemaakt (en ons vijanden van elkaar hadden gemaakt), op manieren die we nu überhaupt moeten doen om te begrijpen, zodat we het eindelijk kunnen terugnemen en goedmaken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHongaarse premier Orbán drijft de spot met EU-corruptieschandaal: “Als ze zo doorgaan in Brussel, zitten binnenkort genoeg Europarlementariërs achter de tralies om hun eigen voetbalteam te vormen”
Volgend artikelVS overwegen Oekraïne te helpen Russische installaties op de Krim aan te vallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Crosby mocht waarschijnlijk niet optreden zonder “prik”. Niettemin jammer, maar niet in de wieg gesmoord zullen we maar zeggen. Veel artiesten vinden dat ze het goede voorbeeld moeten geven, al dan niet onder groepsdruk. Geldt ook voor werknemers in bepaalde sectoren van het bedrijfsleven en instanties. Ik heb het zelf nooit gedaan en gaat ook niet gebeuren. Je moet wel trouw aan jezelf blijven. Zonder eigenwaarde ben je niet meer dan een horige.

 2. Als ‘stoere’ lui uit de rock, drank- en drugswereld, zoals ook bv Mick Jagger, figuren dus die hun hele leven een uithangbord zijn geweest van mensen die ONGEZOND leven (en daar trots op zijn, want dat is stoer en tegen de gevestigde orde) , plotseling volgzame schaapjes van de overheid worden, en daarbij ook nog eens woedend worden op degenen die zich niet volgegooid hebben met drank en drugs, dan weet je dat deze ooit zogenaamd stoere rockers in feite inmiddels hun ziel aan de duivel hebben verkocht.
  Het zijn in feite dus slappelingen zonder ruggengraat.

 3. Dat hij dit over de (CIA-)moord op Kennedy zegt, is opmerkelijk, omdat hij zelf onderwerp van een heel andere complottheorie was, namelijk dat hij als telg van een intelligence-familie de gecontroleerde oppositie van zogenaamd rebelse popsterren mede heeft vormgegeven.

  Lees: ‘Weird scenes inside the canyon’ van David McGowan.

  • Jimmy Hendrix en Jim Morrison van The Doors waren ook kinderen van top militairen die onderzoek deden naar manipulatie dmv film en muziek. De entertainment industrie is een wapen. Alles om ons heen is verandert in een wapen, en dat alles wordt allemaal tegen ons gebruikt. Als we hier doorheen komen gaan we walgen van bijna alle muziek en films.

   • Lees ‘Muzikale waarheid deel 1, 2 & 3’ (gratis te lezen via een pfd-bestand en vertaald door Erick van Dijk) van de Britse dj Mark Devlin.
    De praktijken van de entertainindustrie met als satanisch uithangbord Madonna is ronduit weerzinwekkend. Dit schepsel heeft letterlijk haar ziel aan de duivel verkocht.

  • @ Bas januari 22, 2023 at 11:19,
   Het is niet het verstand van de mensen, het is hun blinde gehoorzaamheid aan de autoriteiten.

   Staatspropaganda werkt enkel op iemands emotie, om zo de bevolking psychologisch te willen manipuleren dat de bevolking doet wat de overheid wil. Met de slogans: Dat met een vaccin de enige manier is om de kurf af te vlakken. Je doet het voor een ander. Je bent dan cool. Je bent dan een goede burger. Als jij het niet neemt, ben jij een egoïst, een slecht mens en dan wil jij je oma of opa doden.

   De volgende fase was de ongevaccineerde uitsluiten en die beschuldigen van moord en doodslag. Vanuit de politiek Van dansen met Jansen of we weten waar jullie wonen. Zoals de staatspropaganda een pandemie van de ongevaccineerde noemde. Zodat de gevaccineerde zich zelf gestrekt voelde tegen over de ongevaccineerde door die staatspropaganda. Toen werden de ongevaccineerde min of meer gedwongen of anders ontslag, uitsluiting van hun vriendenclub, familieleden soms zelfs in het eigen huishouding, sportclubs, restaurants, bioscopen, kroegen, hotels, reizen met het vliegtuig en evenementen en behandeld worden als 2e of 3e rangsburgers door de gevaccineerde. Deze gevaccineerde uitte een complete paria over de ongevaccineerde en werden de ongevaccineerde behandeld alsof zij een zeer besmettelijke ziekte hadden, die door iedereen vermeden moest worden vooral diegene die geen mond/neus kapje droeg. Plus de ongevaccineerde bestempelen als achterlijke en domme mensen die desinformatie aannemen als waarheid.

   Maar nu alle gevaccineerde problemen ondervinden van snel moe zijn, niet meer zo goed kunnen concentreren, af en toe black-outs hebben, snel ziek en beroerd voelen, veel hoofdpijn/migraine hebben. Of nog erger huidaandoeningen hebben gekregen, wazig tot blind werden of gedeeltelijke verlammingen kregen, spraak problemen kregen, ineens fase 4 van kanker hebben, constant benauwd hebben. Of nog erger al een arm of een benen moeten amputeren, chemokuren moeten ondergaan. compleet hun motoriek over hun lichaam kwijt geraakt zijn enz…. enz…. of voorgoed invalide zijn geworden of er aan dood zijn gegaan. Maar nog steeds geen enkel excuus aan de ongevaccineerde van de gevaccineerde. Zo ook dat de bewust ongevaccineerde zoveel mogelijk mensen probeerde te waarschuwen tegen die giftige vaccins, wat meestal tegen dovenmans oren gericht waren. Omdat de gevaccineerde blindelings gehoorzamen aan de autoriteiten en verder aan niemand. Maar de gevaccineerde eisen nu wel vergiffenis van de ongevaccineerde van hun gedrag van toen en eisen wel dat de ongevaccineerde medelijden/solidariteit moeten tonen van de gevaccineerde die nu schade ervan opgelopen hebben door de vaccins. Wie zijn hier de echte egoïsten?

   Maar zodra de nieuwe variant komt en de staatspropaganda beveelt weer dat iedereen weer geprikt moet worden of anders. Lock-dows, de avondklok, verplicht thuis werken, uitsluitingen voor de ongevaccineerde, weer de mondkap plicht. Dan klikken de gevaccineerde weer met hun laarzen en volgen zij die bevelen van de autoriteiten weer blindelings gehoorzaam op. Hun programmering van blinde gehoorzaamheid aan de autoriteiten is allang voltooide tijd. Er is geen weg meer terug voor hen. Dit NSB gedrag maakt hen schuldig aan landverraad.

   Er is niets verandert in de geschiedenis, beveel is beveel die zij blindelings opvolgen, zonder zelf ooit na te denken voor de gevolgen. Dit zelfde fenomeen zie je met al die mensen met het blauw/geel vlaggetje zwaaien of stickertjes op hun auto hebben en met die moslim indringers als vluchtelingen verwelkomen. Of het gender neutrale gestoorde omarmen. Bij 80 tot 85% van de bevolking is de indoctrinatie van hun jeugd af aan geslaagd en zijn nu de perfecte slaven. Die hun eigen ondergang lachend te gemoed gaan. Het enige nadeel is, dat zij die andere overige ermee in slepen.

   • @Qvic, heel veel van jij schrijf, herken ik. Heel veel mensen verkeren in allerlei stadia van ontwaking en zelfs mijn buurvrouw van in de tachtig wil geen prik meer. Blijf je principes trouw en keer nog meer dan voorheen naar binnen. Klinkt misschien misschien ’n beetje vaag, maar je intuïtie is je allerbeste leidraad.

 4. De Amerikaanse overheid, zette zelfs Dolly Parton in, om die gen-injekties aan te prijzen.
  Toen ze daar al snel op terug kwam, en openlijk zei : er tegen te zijn – werd ze doodgezwegen.

  Whatever you do, do NOT ever take these “vaccines”.

 5. Nu per wet mogelijk onder dwang te worden ingespoten: alleen verzet met alle middelen gaat voorkomen dat we worden ingespoten bij de volgende ronde. Komt eraan…..

 6. Vreemd: toen ik jong(er) was, was ik een braaf en redelijk volgzaam type. Naarmate ik ouder werd, nam het wantrouwen toe richting (r)overheid en alles wat ermee samenspant. Nu ik richting de 70 ga, vertrouw ik echt niks meer wat uit de (r)roverheidskoker komt.
  Blijkbaar gaat het bij die eens redelijk kritische rocksterren andersom …

 7. Toen ik 10 jaar was begon ik een loopbaan als recalsitrant–met succes mag ik wel zeggen.
  Ik had het eerste formeel geregistreerde beunhaas bedrijf in NL, ik was de eerste kraker in west europa (staat volkomen onzinnig en onwaar in Wikipedia). Toen ik 37 was begon ik aan een univisitaire studie, werd beroemd door het illegaal kopieren van studieboeken, en nog zo wat feitjes.

  Politici kan je per definitie niet vertrouwen; denk je dat FvD of PVV ook maar een vingerdaadwerkelijk zouden uitsteken voor mensen?
  Zal uitleg geven.
  Het bewijs: die achtelijke WEF acties tegen boeren.
  Wordt altijd geluld over uitspraak van rechter in 2019.
  Leuk, maar niet relevant; rechter moet zich aan bestaande wet houden.

  Wat een politieke partij kan en zou moeten: die wet, die norm en de tot stand koming ervan, en het verschil internationaal aanvechten bij de civiele rechter.
  Note; een rechter kan nooit meer doen dan wat wordt gevraagd.
  FvD en PVV hebben alletwee advocaten.

  Maar als die alleen hun kunstgebit willen horen klapperen…….
  ——————————————————————-
  Personelijk ben ik voorstander van escort meiden: zelfde als politici: zijn ook duur, maar die vertellen je tenminste de leugens die je wilt horen…

  • Het valt mij op dat feministisch maandblad ‘Opzij’ nog geen melding heeft gemaakt van het ontbreken van gigolo’s tijdens de WEF-meeting tussen 16 en 20 januari in het Zwitserse Davos om de aanwezige dames (o.a. Karien, Kaagedis & Màx) te voorzien van het nodige gerief op intiem gebied.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in