De vorderingen van de Oekraïense strijdmachten op Russisch grondgebied sinds 4 juni tot 27 juni 2023.

Klik voor groot
Klik voor groot
Klik voor groot

Via Southfront.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Wit-Rusland president Loekasjenko doet een boekje open over de covid hoax & Het ultieme bewijs waarom Loekasjenko een sterke leider en baas isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Je weet dat het slecht wordt voor Oekraïne wanneer MSM de propaganda betwist
Vorig artikelMet de culturele en sociale teloorgang van het door de VS bezette Europa is Rusland nu de belichaming van de Europese waarden en cultuur geworden
Volgend artikelTucker Carlson durft te vragen: “Waarom zijn we eigenlijk in oorlog met Rusland?”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

    • Ukros only took parts of the grey zone, they have not approached the 1st line of defense of the Ruskies yet. The Ukros have achieved nothing, except for loss of men and lots of $ and lots of modern Western weapons.

  1. Ach ze kunnen alle kaarten wel voor leggen en zeggen dit hebben we heroverd, maar hoe was het voor het lente/zomer offensief? En was dat het waard met die verliezen die ze hebben geleden. Ik weet dat het westen overwinning in grondoppervlakte meet en niet het verlies in manschappen en materieel. Terwijl Rusland zijn overwinningen in het aantal manschappen en materieel meet wat ze van de vijand vernietigen en het oppervlakte van het grondgebied als het speelveld van de bewegingsoppervlakte. Je wint van de vijand om die uit te schakelen, niet alleen met de PR en grondstuk oppervlakte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in