De commandant van het nationalistische bataljon “Azov” werd in Mariupol gevangengenomen. In de DPR is de doodstraf niet afgeschaft. Vergelding IS ONVERMIJDELIJK! De onvermijdelijke straf wacht op de nazi’s! Dood aan de fascisten!!!”

En nog een andere hier:

De commandant van de neonazi’s van Mariupol probeerde met zijn troepen in vermomming te ontsnappen, die door Rusland werd veroverd in een stad waar de Russischtaligen voor hun misdaden werden onthoofd.

Vertaling van de Tweet hieronder:

Besteedt hier aandacht aan. Het Russische leger transporteert de commandant van het nazi-bataljon van Azov in Mariupol voor de ogen van de gewone mensen die zij enkele dagen geleden beschoten toen zij uit de stad wilden vluchten.

De burgers zeiden dat geen enkele Oekraïense soldaat hen hielp evacueren. Alleen Rusland die hen helpt evacueren. 85% schade in Mariupol veroorzaakt door Oekraïense soldaten. Zij zei ook dat het Oekraïense leger zich verbergt in scholen en huizen.

Zelfs nadat hun Mossad-trainers vertrokken zijn, keren de nazi-elites van Mariupol zich tegen Russische krijgsgevangenen die zo dom waren om niet tot de dood te vechten tegen een vijand die rechtstreeks op lijn staat met 8 jaar moord in Oekraïne en 70 jaar marteling in Palestina, schrijft Veteranstoday.com.

Er komen steeds meer schokkende feiten aan het licht die de essentie van het misdadige Oekraïense regime laten zien.

  Waarom de Kachkovka-dam werd opgeblazen - De situatie aan de fronten Vuhlendar en Bakhmut - Zware Oekraïense verliezen

Vluchtelingen blijven Oekraïense oorlogsmisdaden ontmaskeren (30m video).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende video’s tonen Oekraïners die Russische krijgsgevangenen neerschieten en martelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSchokkende video’s tonen Oekraïners die Russische krijgsgevangenen neerschieten en martelen
Volgend artikelDe verraderlijke strategie van de globalisten voor Rusland en Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. En hier lopen de gehersenspoelde deugzeloten met blauw-gele vlaggen te zwaaien en spoelen Russische Vodka door het gootsteenputje.
  Ik hoop zó dat het ‘andere verhaal’ waar is (dus niet wat NPO en NRC ons wijs proberen te maken) en dat Rusland/Poetin aan een grote schoonmaak bezig is. En dat dit het begin moge zijn van een wereldomvattende opschoning.

   • Ik stuur bijna dagelijks naar 28 tweedekamer leden z’n 4 a 5 emails met dit soort video’s hoe ze ons voor blijven liegen en waarom ze met alle geweld ons af willen sluiten van het buitenlands nieuws.

    • Daar heb ik veel respect voor. Goeie actie. Blijven hameren… Zelf nooit antwoord gekregen op emails die ik stuurde. Ik hoop dat mensen nog de moeite nemen te reageren op de EU shitzooi die Kuipers wilt ondertekenen. Hier nog een keer de link voor andere lezers die er mogelijk (nog) niet van af weten:

     Tijdlijn
     • 27 januari
     Het overleg dat de Commissie sinds november 2020 met de lidstaten binnen het e-gezondheidsnetwerk voert, mondt uit in afspraken over een digitaal vaccinatiecertificaat.
     • 17 maart
     De Commissie komt met een wetsvoorstel voor een gemeenschappelijk kader voor een EU-certificaat.
     • 14 april
     De Raad verleent toestemming om met het Europees Parlement over het voorstel te onderhandelen.
     • 22 april
     De vertegenwoordigers van de lidstaten in het e-gezondheidsnetwerk worden het eens over de technische specificaties van het systeem, wat nodig is om dit in de hele EU te kunnen invoeren.
     • 7 mei
     De Commissie start een proef met het EU-systeem, de zogenaamde EU-gateway, waarmee de EU-certificaten kunnen worden gecontroleerd.
     • 20 mei
     Het Europees Parlement en de Raad bereiken overeenstemming over het digitaal EU-COVID-certificaat.
     • 1 juni
     De EU-gateway, de onderlinge koppeling van nationale systemen, gaat live.
     • 1-30 juni
     Aanloopfase: de lidstaten mogen het digitaal EU-COVID-certificaat invoeren als ze er klaar voor zijn om certificaten af te geven en te controleren en dit ook juridisch geregeld hebben.
     • Midden juni
     De aanbeveling van de Raad over reizen binnen de EU wordt herzien.
     • 1 juli
     Het digitaal EU-COVID-certificaat wordt in de hele EU ingevoerd.
     • 1 juli – 12 september
     Overgangsfase: is een lidstaat er nog niet klaar voor, dan mag deze nog andere formaten gebruiken die door de overige lidstaten in principe moeten worden aanvaard.

     Geef je mening:
     https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_nl

     • Dit is te groot om zonder raadpleging van het volk te doen,dus:misdadig!Wanneer staan die slapers hier eindelijk op en verenigen zich om de criminele Binnenhofbende naar huis te sturen?

    • Ik ook. Maar het heeft geen zin. Dacht zelfs Attje te bereiken in haar persoonlijke mail. Ze was al zo lang niet op tv geweest dat ik dacht: mss ziet ze het licht..
     Maar nee hoor..pas toch weer op tv met haar standaard verhaal.

  • Toen Aleppo zich al had overgegeven, paar dagen erna, knutselde de Witte Helmen–zuster organisatie van ISIS en gesubsidieerd door terroristen lover Rutte-een nep “chemische bom” in elkaar met een boiler, en een paar flessen huishoud chloor.
   Zij plukten een kind van de straat en spoten hem af met water, als bewijs van chemische aanval.

   het gezin van het jongetje, met het jongetje, kwamen naar NL, maar dus NIET op het nieuws, en werden niet geloofd.
   ———————–
   De WO3 is al besloten, gister in Brussel.
   Hoe? Wel, simpel, net als voorheen, valse beschuldiging van chemische wapens of grensoverschrijding.
   Zie Irak. Zie Libie. Zie bewapening Taliban.
   USA en de NWO honden WILLEN oorlog.

   Maar ik hoop dat Putin dan atoombommetjes laat regenen; bij voorkeur op Den Haag en Washington.

 2. Zie ik het nou goed? Lokale bevolking die Azov figuren probeert te lynchen? Nogal schril contrast me het narrative wat de Westerse regeringen (allemaal WEF, klaus Schwab volgelingen) en alle legacy media in koor roepen. Ze liegen allemaal weer in koor. Wat meest bizarre is, ik denk dat niemand zich over verbaast recht in vol ingezicht gelogen te worden door politici en legacy-media samen.

 3. Linksen, dus VVD, GL, e.d. –lees: post Marxisten–zijn te koop voor een paar centen

 4. De mensen schijnen terughoudend om te vertellen wat ze zagen.
  Kan me voorstellen; ze zijn nog steeds in Oekraine; de gruwel verhalen komen later als ze in veiligheid zijn.

  Laten we eens even in NL kijken.
  Volg het geld. Rutte subsidieerde de Isis, Hamas, de Witte Helmen. Zou hij al geld gestuurd hebben naar de Azov brigade? Zelfde lijntje toch?
  En de Oekraine was zo vriendelijk om MH17 neer te halen…..

  • Zal me niks verbazen. Als je toch wapens naar Oekr.stuurt, gaan die toch naar Azrov commando? De nazi’s als ik het goed begrijp?

 5. …met alles aan leugens wat we krijgen vanuit staat en MSM bij elkaar schat ik de kans dat MH17 door Oekraine is neergehaald groter dan alle andere mogelijkheden.
  Op een of andere manier pikken we massaal de leugens. Komt er oppositie die ertoe doet vermoorden ze die.
  We zijn een dictatuur geworden en het gros van de bevolking is doof en blind.

  De verplichte Coronapas die men ons wil aansmeren/ door de strot drukken onder een andere naam is het einde van het Shengenverdrag en de EU met het vrije verkeer van personen en goederen tussen landen.
  Komt erop neer dat we gewoon weer overal een paspoort moeten laten zien maar nu met bijbehorende spuitjes. Alsof je een hond bent.

  Ik bid dat de kogels de juiste personen mogen raken, dat meteorieten op onze hoofdsteden mogen neerdalen en dat aan deze dictatuur hoe dan ook een einde komt. Al is het door een serie kernbommen die hier alles plat gooien. Vandaag is goed, morgen mag ook.

  Liever dood dan slaaf.

  • On bended knee is no way to be free P. R. de Vries.
   Als het moet,dan komen wij….we hebben niet eens een leger en dan nog,geven ze alles kado!!

 6. Komt erop neer dat we gewoon weer overal een paspoort moeten laten zien maar nu met bijbehorende spuitjes. Alsof je een hond bent.

  Dat doe je zelfs je hond en kat niet aan …al die giftige prikjes, die alleen de zakken van de dierenarts vullen en je huisdier ziek maken.

 7. De Russen waren de enigen met “RECHT”voor de SS; alle SS-ers maakten ze af.

  In het westen: in 1948 kreeg McArty het rond dat de dossiers van 38.000 oorlogsmisdadigers–die gearresteerd waren–als staatsgeheim werden beschouwd, via UN
  Die werden dus vrijgelaten door hypocrieten; en wel heel snel.

  Ik zou gezegd hebben: verhoren en gebruik de bekentenissen voor het gerecht, en dan ophangen.
  Of an de nabestaanden van de slachtoffers geven.

  • Je gelijk het was operatie paperclip. Velen kwamen terecht in Zuid-Amerika. Spreken vloeiend Spaans maar heten bijvoorbeeld Wilhelm, Klaus of Dieter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in