Reuters heeft een afschuwelijk bericht geplaatst over de oorlog in Oekraïne. Het artikel beschrijft Russische troepen die oprukken in Oekraïne. Onderaan het artikel laten zij een reeks van 24 foto’s uit Oekraïne zien die betrekking hebben op de situatie.

De 4e foto is bij dit bericht gevoegd. De foto heeft een onderschrift: “Een plaatselijke inwoner inspecteert een beschadigde bestelwagen na een militaire aanval, te midden van de aanval van Rusland op Oekraïne, in een woonwijk in Kharkiv, Oekraïne.”

Maar blijkbaar heeft Reuters de tatoeage van de man op de foto niet gecontroleerd, want er staat een groot hakenkruis op zijn arm…

Merk op dat Reuters het verhaal probeert op te hangen dat dit een “woonwijk” is. Zij verzuimen duidelijk te maken dat deze woonwijk ingehaald is door nazi’s… zoals te zien is op hun eigen foto…

De media/links houden zeker van nazi’s.

Via The Storm Has Arrived.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Waarom hebben de de EU en de NAVO er geen probleem mee om met neonazi’s samen te werken?

  Situatierapport 09/03/2023: Russische vooruitgang te midden van Wagner-chef gedenkwaardige toespraak
Vorig artikel“Waarom wil de Javelin niet schieten en maakt vreemde geluiden?”
Volgend artikelPoetin noemt de EU en haar lidstaten “kolonies” van de VS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Wist je dat de vrijmetselaars de kleuren hebben als de vlag van Ukraine ,blauw en geel
  https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fi5.walmartimages.com%2Fasr%2F11bc7a80-182d-402e-a18e-37c5abf650db_1.8d6219f3e4a81b26d344c5b206d3cd6e.jpeg&f=1&nofb=1

  Wat krijg je als je deze kleuren mengt

  DE VIERDE RUITERMAN VAN DE APOCALYPSE RIJDT OP EEN GROEN PAARD (CHLOROS) – WAT KRIJG JE ALS JE BLAUW EN GEEL MENGT?

  Zelensky – Green – Worried Mum
  22 mrt. 2022″Zelensky Zelensky is a Slavic masculine surname. Its Polish version is Żeleński (masculine) or Żeleńska (feminine). Its Russian version (Russian: Зеленский) is romanized Zelenski, Zelenskii, Zelenskiy, or Zelensky, and originates from the toponym Zelyonoe, meaning “green”; its feminine counterpart is Zelenskaya or Zelenskaia.”

 2. Van de Leyten ziet zich zelf als Kaiserin van “das Vierte Reich”en hoopt dat via Brussel te bereiken.
  In 1945 gaven de nazi’s zich over; niet uit vrije keus….zijn nog steeds nazi’s.

  Brexit was een juiste beslissing; we wachten op Nexit…..

 3. Nee hoor, de Russen zijn de Nazi’s, niet de Oekrainers, ben je mal! (Standpunt van de gemiddelde Westerse burger.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in