© Arne Müseler (CC BY-SA 2.0)

Een peer-reviewed onderzoek, gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research, toont aan dat experimentele mRNA-technologie ernstige risico’s met zich meebrengt die de medische wereld weigert te erkennen, bericht Naturalnews.com.

Dr. Stephanie Seneff van het Massachusetts Institute of Technology en oncoloog Dr. Greg Nigh namen de mRNA injecties van Pfizer en Moderna onder de loep om te zien hoe ze ernstige bijwerkingen zouden kunnen veroorzaken, en ontdekten dat ze veel riskanter zijn dan mensen zich realiseren.

Hun studie, getiteld “Worse than the Disease? Reviewing Some Possible Unintended Consequences of the mRNA Vaccines Against COVID-19,” legt uit dat de serums zeer gevoelig zijn voor temperatuur, en gemakkelijk beschadigd worden als ze niet in perfecte omstandigheden worden bewaard.

“Beide worden toegediend via een injectie in de spieren, en beide vereisen diepvriesopslag om te voorkomen dat het RNA wordt afgebroken,” waarschuwt het.

“Dit komt omdat, in tegenstelling tot dubbelstrengs DNA dat zeer stabiel is, enkelstrengs RNA-producten geneigd zijn te worden beschadigd of krachteloos te worden bij warme temperaturen en extreem koud moeten worden bewaard om hun potentiële werkzaamheid te behouden.”

Het type mRNA dat via de injecties wordt toegediend is ook volledig kunstmatig, zonder dat er een vergelijkbare vorm in de natuur bestaat. Zoiets is nog nooit eerder gedaan, en de kans dat er iets fout gaat is uitzonderlijk groot met een groot risico op “onbekende gevolgen”.

“… manipulatie van de code van het leven zou kunnen leiden tot volkomen onverwachte negatieve bijwerkingen, mogelijk op lange termijn of zelfs permanent,” waarschuwen Seneff en Nigh.

43.000 doden 4 MILJOEN gewonden na COVID-19 vaccins in Europese database van ongewenste bijwerkingen

Gevaccineerden geven ziekte af op de ongevaccineerden

Zoals nu reeds wordt geconstateerd, ontwikkelen veel ontvangers antilichaam-afhankelijke versterking, of ADE, een verschijnsel dat wordt uitgelokt door de introductie van in het laboratorium gecreëerde spike-eiwitten in het menselijk lichaam.

Deze spike-eiwitten nestelen zich in antigeen-producerende cellen, waardoor monoklonale antilichamen worden aangemaakt die hoge niveaus van kruisreactieve antilichamen produceren die reageren tegen endogene menselijke eiwitten.

“Gezien het hier slechts gedeeltelijk besproken bewijsmateriaal, is er voldoende reden om te vermoeden dat antilichamen tegen het spike-eiwit zullen bijdragen tot ADE die worden uitgelokt door een eerdere SARS-CoV-2-infectie of vaccinatie, en die zich kunnen uiten als acute of chronische auto-immuun- en ontstekingsaandoeningen.” zo blijkt verder uit het artikel.

Er zijn ook aanwijzingen dat gevaccineerde mensen deze spike-eiwitten op anderen overdragen, wat leidt tot de verspreiding van prionziekten en neurodegeneratieve ziekten. Hierdoor ontstaat een pandemie op zich, die niet zou plaatsvinden als de vaccins niet onder het publiek waren geïntroduceerd.

In plaats van iedereen overhaast in te enten, zoals de regering en de media de afgelopen maanden hebben gedaan, was het beter geweest een voorzichtiger aanpak te kiezen, vooral met iets dat zo nieuw en onvoorspelbaar is als mRNA genetische herprogrammering.

“Het overheidsbeleid rond massavaccinatie is over het algemeen gebaseerd geweest op de veronderstelling dat de risico/baten-verhouding voor de nieuwe mRNA-vaccins een uitgemaakte zaak is,” legt het artikel verder uit.

“Nu de massale vaccinatiecampagne als reactie op de internationale noodtoestand van COVID-19 in volle gang is, zijn we overhaast begonnen met vaccinatie-experimenten op wereldschaal.”

Het valt nog te bezien wat er met dit alles gebeurt, maar één ding is zeker: massale vaccinatie met mRNA-vaccins was niet de juiste manier om te doen. Gevaccineerde mensen zijn een bedreiging voor de volksgezondheid en hoe meer mensen de prikken krijgen, hoe meer ziekte de samenleving waarschijnlijk zal zien.

De naald en de aangerichte schade

“Laten we duidelijk zijn: dit is geen vaccin. Ze gebruiken de term ‘vaccin’ om dit ding stiekem onder vrijstellingen voor de volksgezondheid te laten vallen. Dit is mRNA verpakt in een vetomhulsel dat aan een cel wordt geleverd. Het is een medisch hulpmiddel dat is ontworpen om de menselijke cel te stimuleren om een ziekteverwekker te worden,” schrijft een Natural News commentator.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-19 vaccinspijt – Recentste persoonlijke bijwerkingen-verslagenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMichael Mitchell: 65-jarige “Braveheart”-acteur krijgt beide Sinovac-injecties, dan derde Pfizer “booster”-injectie, zes dagen later dood
Volgend artikelEU-onderzoeksrapport over 5G: straling kan kanker veroorzaken
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. Hier staat iets in dat het eigenlijk begonnen is met griepprikken.

  Een topviroloog die voor de Amerikaanse overheid werkte en haar hele leven virussen bestudeert om vaccins te ontwikkelen, en wier proefschrift in 1991 een revolutie teweeg bracht in de behandeling van HIV, bevestigt dat er geen bewijs is van een geïsoleerd SARS-CoV-2 virus – een feit dat ook de CDC onlangs heeft moeten toegegeven -, en levert een sterke onderbouwing voor haar these dat Covid-19 vooral ontstaan is door recente griepvaccinaties. Dat komt overeen met de bevindingen van het Amerikaanse ministerie van Defensie, dat vorig jaar ontdekte dat ontvangers van het griepvaccin 2017-2018 een veel hogere kans hadden ‘corona’ te krijgen.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/voormalige-topviroloog-amerikaanse-overheid-covid-19-werd-verspreid-door-griep-vaccinaties/

 2. En dan vragen ze zich af waarom het HIV weer de kop op steekt. Simpel. Dat is ook een auto immuniteit ziekte. Denk even terug aan het tijdperk van AIDS. Dat was ook een plandemie. En nu hebben ze zoveel mensen geprikt…en dan nog dat er geen bewijs is dat er een virus van covid is geïsoleerd. Want iedereen weet dat in een vaccin sprake is van een dood virus. Dus wat zit er nu echt in. Denk aan de bijsluiter van Janssen die bestaat uit een heel groot maar blanco vel papier. En dat moet je dan maar gebruiken? Zonder enige echte kennis?

 3. Domme vraag?: Dit is het zoveelste bewijs/onderzoek voor de miskleun met de gentherapeutische spuiten. Er gebeurt echter niets, zelfs publiekelijk geen vragen wat die stupide clubs “adviseurs” (mot(ernballen) en niet van rivm) naar een verklaring.

 4. Wat ik opvallend vind is de melding van “diepvriezen” van de vaccins.

  In het begin werden de vaccins namelijk vervoerd onder -50C. Een tijd later werd het onder steeds minder koude temperatuur vervoerd en opgeslagen. Diepvriezen van producten kost natuurlijk veel energie. Ook het diepvriezen tijdens transport is technisch heel specifiek en daardoor ook niet goedkoop.

  Maar om dan maar af te wijken van de aanbevolen temperatuur? Er is een bereik gegeven van -50C tot -15C. Om de kosten te drukken kwamen ze dus uit op -15C. Als daardoor de samenstelling minder betrouwbaar is geworden dan hebben ze wat uit te leggen.

  Natuurlijk in het midden gelaten dat we de vaccins niet willen, nooit hebben gewild en nooit zullen willen. Maar vanuit het oogpunt van veiligheid, handelswijze en “geldbesparing” is het schandalig te noemen als dat er toe heeft geleid dat de vaccins veel meer schade toe hebben gebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in