Als mijn 8 katten en 2 honden er niet waren geweest, zou ik hebben overwogen deze wereld van mijn aanwezigheid te verlossen.”

Recentste persoonlijke bijwerkingen-verslagen van medische beroepsbeoefenaren

EK

Ik ben 45 en ik werk nog steeds in de gezondheidsadministratie. De regering hier in Griekenland heeft het echter verplicht gesteld voor werknemers in de gezondheidssector om zich te laten vaccineren. Op 1 september, de uiterste datum voor vaccinatie, zal ik dus werkloos zijn en heb ik geen uitzicht op een nieuwe baan, aangezien de meeste werkgevers elke werknemer mogen ontslaan die zij als een “gevaar” voor hun bedrijf beschouwen.

En ik ben door veel mensen, waaronder mijn moeder en zus, beschouwd als een ‘gevaar’, ‘onverantwoordelijk’, ‘onethisch’, ‘antivax’, ‘samenzweringstheoreticus’, ‘belemmering voor de vooruitgang’, noem maar op. Als mijn 8 katten en 2 honden er niet waren geweest, zou ik hebben overwogen deze wereld van mijn aanwezigheid te verlossen.

Ik weet dat als ik covid krijg, ik er helemaal alleen voor zal staan, de schuld zal krijgen dat ik me niet heb laten vaccineren en van mijn naasten te horen zal krijgen dat ik erom heb gevraagd, als ze ontdekken dat ik het heb, ondanks mijn oprechte pogingen om het voor hen verborgen te houden.

Het klinkt waarschijnlijk gek om te zeggen dat ik liever mijn kansen waag met covid dan met het vaccin. Alle artsen die ik ken, zijn het er roerend over eens dat ik de prik moet krijgen, en dat lijkt me ongewoon monolithisch.

Geen sympathie voor ons die bang zijn voor eventuele bijwerkingen op korte of lange termijn. Ik ben verward, uitgeput, ontmoedigd en het gevoel er zo alleen voor te staan is overweldigend. Wees zo vriendelijk om me te laten weten of mijn feedback irrelevant of nutteloos is. Ik waardeer dit forum meer dan ik in woorden kan uitdrukken! Ik dank u allen hartelijk!

  De echte bedreiging voor de mensheid zijn niet de leugenaars of de oplichters. Het zijn de vaccinzeloten

Cathy Barton

Ik ontving mijn tweede Pfizer-vaccin op 7 juli 2021. Eerste vaccin was niet verschrikkelijk. Pijntjes, hoofdpijn, moe. Tweede vaccin veroorzaakte koorts, vreselijke spierpijn, gewrichtspijn, tintelingen in handen, armen en benen, diarree, perfect ronde rode kringen op mijn voeten en onderbenen die een dag duurden en verdwenen. Nu al 7 dagen verlammende slapeloosheid. Ik heb het gevoel dat er een elektrische stroom door me heen loopt. Ik ben zo opgefokt, maar niet op een goede manier. Ik kan letterlijk niet slapen. Heel erg bang op dit moment. Ik ben altijd een goede slaper geweest. Heeft iemand anders ook slapeloosheid? Zo ja, is het opgehouden en hoe lang duurde het? Ik hoop dat we er allemaal doorkomen. Ik zal niet lang meer zo kunnen werken.

Jane Joseph

Ik had wat verlichting voor ongeveer 2 of 3 weken en ik voel me nu weer slecht. Ik ben dinsdag bij een andere dokter geweest en die gaf aan dat ik door het vaccin neuropathie heb ontwikkeld en adviseerde me om veel vitamines te nemen. Zink, vitamine C, vitamine B. Ik heb het vaccin in maart genomen. Ik dacht dat ik een einde aan dit alles zag, maar op dit moment weet ik het echt niet meer. Hou ons op de hoogte, ik denk dat we allemaal op zoek zijn naar een teken van hoop.

Anoniem

Ik denk niet dat we snel antwoorden zullen krijgen, pas over jaren als deze Covid pandemie voorbij is. Onze gezondheidsproblemen worden genegeerd en afgedaan als angst waarvan we allemaal zeker weten dat het dat niet is. Ja, we worden ongerust omdat we niet weten wat er met ons lichaam gebeurt, en hoe onze toekomst eruit zal zien, maar ongerustheid is niet de oorzaak van onze gezondheidsproblemen.

  Kinderen opofferen aan covid vaccins

Anna K

Ik heb hier een tijdje geleden gepost na mijn eerste dosis Pfizer op 15/05 toen ik last had van intense malaise, verlamming en gevoelloosheid. De laatste paar weken zijn mijn symptomen veranderd en zijn ze meedogenloos. De pinnen en naalden zijn weg. Nu heb ik vreemde sensaties van gewichtloosheid. Mijn armen en benen voelen niet aan alsof ze iets wegen. Zelfs als ik ze optil of loop. Ik voel me ook constant te energiek en heb opvliegers. Ik slaap hierdoor vier uur per nacht en ik ben nog steeds niet moe. Ik heb nog steeds cognitieve stoornissen, alsof ik verdwaald ben in mijn eigen hoofd.

Karla Barlow

Ik heb gisteren de eerste dosis van de Pfizer-vaccinatie gehad. Ik had ’s avonds vreselijke pijnen rond de inentingsplaats, maar over het algemeen ging het goed.

Vanmorgen voelde ik me alsof mijn lichaam door een trein was overreden, de zwaarte, ernstige hoofdpijn, keelpijn, ik schreef het toe aan de gebruikelijke bijwerkingen na de prik.

Ik ging terug naar bed en na 1,5 uur slaap werd ik wakker met een volledig gevoelloze benen, voeten, armen en handen. Ik dacht voor een moment dat ik verlamd was.

Het gevoel kwam na ongeveer 10-15 minuten terug.

Ik had een zware hoofdpijn, waarvoor ik paracetamol en ibuprofen heb genomen, maar dat verzachtte de pijn niet genoeg om vanavond te kunnen functioneren. De vermoeidheid is nogal overweldigend.

Ik kwam vanavond in bed, viel heel snel in slaap maar werd na ongeveer 2-3 uur wakker met dezelfde gevoelloosheid maar ook met een bizar gevoel in mijn maag dat ik niet goed kan beschrijven. Het gevoel maakte me met tussenpozen wakker gedurende nog een paar uur en nu ben ik hier, proberend uit te zoeken of ik een bezoek moet brengen aan de eerste hulp.

  MIT-wetenschapper: COVID-19 vaccins kunnen over '10 tot 15 jaar' ziekten veroorzaken

Beverly Brenneman

Ik ben blij te horen dat ik niet de enige ben. Ik heb mijn eerste vaccin gehad op 2/3/21 in de rechterarm. Enkele minuten na het vaccin begon ik zwelling van mijn lippen en tong te krijgen. Ik heb vaak een gevoeligheid voor medicijnen en ik was voorbereid met mijn allergie medicatie. Maar twee dagen later werd mijn linkerarm extreem pijnlijk tot het punt dat ik hem nauwelijks kon optillen.

Ook de achterkant van mijn rechterbovenbeen werd pijnlijk.

Na twee weken ging ik naar mijn huisarts die me een afbouwende dosis prednison gaf omdat hij dacht dat mijn immuunsysteem overwerkte. Ik moet zeggen dat de prednison hielp om de arm te kalmeren. Maar ik bleef pijn houden…

Lees meer…

#WeNeedToBeHeard – COVID-19 Vaccine Regrets

“Er zijn een heleboel mensen die vaccins tegen COVID-19 hebben genomen en nadelige lange termijn reacties hebben gekregen. Om welke reden dan ook, wil de mainstream media NIET dat u gelooft dat de vaccins potentieel zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid — zelfs zo ver gaan om alles wat in strijd is met het officiële narratief te bestempelen als “valse informatie”.

Maar elke dag komen er talloze meldingen binnen via het VAERS rapportagesysteem… en iedereen die het vaccin heeft genomen kan het slachtoffer worden van bijwerkingen. Deel deze video met uw familie en vrienden, en laat niemand waar u om geeft een COVID-19 vaccin nemen, schrijft QDesjardin op haar YT-account.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuw forum waar medische beroepsbeoefenaren onvoorstelbare berichten hebben over de COVID-19 injectie



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOprichter: “Vertrouw Wikipedia niet”
Volgend artikelDe demonisering van de ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ik begrijp iets niet. Kijk dat die griezels mensen willen omleggen zodat er minder mensen op deze aardbol gaan rondlopen d.m.v. vaccins is al verschrikkelijk. Maar artsen en verpleegkundigen ,alle mensen in de zorg. Als deze allemaal rare bijverschijnselen krijgen tot de dood erop volgt. Welke arts etc kan dan nog mensen helpen? Die elites, hebben ook zorg nodige. Zo snijden ze toch zichzelf in de vingers. Net als al die vergiftingen vanuit de lucht, het water wat niet meer gebruikt kan worden straks… hoe gaan zij dat dan doen. Zij eten, zij halen adem en drinken het water ook. Alle bijtjes die doodvallen, die hebben we hard nodige voor ons voedsel. Kortom alles is gif… wie kan mij vertellen hoe dat in elkaar zit !

  • Hun hebben hun eigen artsen en hun eigen “vaccins” hun eigen mooie eilanden waar ze kunnen wonen en in geval van grote pech kunnen ze bv in Zwitserland en in Noorwegen de grotte induiken en niet zomaar wat grotten. Maar met alles erop en eraan wat je verbeelding overtreft met groente kwekenrijen erbij met de juisten zadenPlus mooie parken zijn daar aangelegd en ze kunnen daar jaren wonen en leven zoals ze gewend zijn boven de grond. Voor hun is er niks aan het handje.

 2. elite heeft selecte artsen en andere vaccins

  ze willen geen bevolkinngsvermindering ze hebben afgelopen 7o jaar alles aan gedaan om zwarte bevolking te vermeerderen

  • Die artsen worden ook oud en gaan dood.
   Wie leid er dan nieuwe artsen op.
   Of nemen ze ook leraren mee die weer nieuwe leraren opleiden.
   En dat is zo met alles, wie onderhoud alle kennis om iets te kunnen.
   Dan moet je van iedere vakman ook een aantal leraren meenemen.
   Mensen leven niet eeuwig.

  • En waar gaan ze grondstoffen vandaan halen om alles op een gegeven te vernieuwen.
   Ook daar zijn dan weer mensen voor nodig die alles fabriceren.

   • Het is volkomen onrealistisch om dat met 500.000 tot 1.000.000 mensen allemaal mogelijk te maken.
    Bedenk zelf maar een voorbeeld.
    Kleding stoffen, accus, brandstof, metalen, glas, meubels, enz…………

  • Nee, juist niet. De zwarte bevolking is qua groei juist afgenomen en niet gelijk gegroeid met de blanke bevolking. Dat hebben ze onder andere middels gewone vaccins bewerkstelligd. Donkere mensen breken kwik veel minder snel af. In een docu die ik bekeek bleek dat daardoor het aantal gevallen van autisme onder kinderen van de donkere bevolking met meer dan 300% was toegenomen. De reden waarom donkere mensen kwik minder snel afbreken is omdat hun huid meer zonlicht nodig heeft dan een blanke huid. Door werkzaamheden binnen of leven op een plek waar minder zon schijnt komt iemand met een donkere huid al gauw zonlicht tekort. Ook heeft Alex Jones van Infowars in beeld gebracht dat donkere mensen een andere soort spuit krijgen dan blanken. Wat er gaande is, is niet alleen een oorlog tegen de baarmoeder, maar ook een uitroeiing van de donkere bevolking, al hoor je daar vrijwel niets over, maar spreken allerlei feiten voor zich, zoals onvruchtbaarheid als gevolg van een te trage afbraak van kwik door dat zonlicht tekort.

 3. Maar in het door censuur dicht gekitte VerNEEderigNSBland, Prutte en Hugochenko’s LALA land met blije en gelukkige schapen, is niets aan de hand hoor … gewoon even je “frikandel” uit de muur trekken … dat “prikkie” halen … wat is dát nou voor moeite …

 4. Beste EK, je staat echt niet alleen maar velen weten het gewoon niet meer wat de waarheid is.
  Corona bestaat al duizenden jaren en is niets nieuws. Eerst moest er gestuurd worden op de IC bedden en waren mondkapjes schijnveiligheid. Toen dat over was kwam de besmettingswaanzin om de hoek. Toen waren mondkapjes opeens een verplichting. Vaccinpaspoort was vorig jaar not done, maar nu wel. Dat moet je aan het denken zetten dat er iets anders aan de hand is. Schotel dat je familie maar eens voor, zodat die misschien als ze hersens hebben, overdenken.
  Ik ben bijna 70 en heb ook twee honden en een schat van een vrouw. Als die er niet waren, was ik allang vertrokken. Dit is ook onze wereld niet meer en nee, ik laat me ook niet vaccineren. Dan liever een kogel dan een vaccin.

  Jij Staat niet alleen EK, er zijn duizenden die er net zo over denken. Maar velen zien het niet of durven zich niet uitspreken

 5. De mensen die het vaccin hebben genomen, hebben zelf niets uitgezocht over hoe en wat dat vaccin inhield. Zo ook niet geluisterd naar andere die hen er voor waarschuwde. Nu ze allerlei bijwerkingen ervan hebben gekregen, zijn ze pas aan het uitzoeken hoe dat nou kan. Als regeringen gaan opperen dat alleen een vaccin de oplossing ervan zou zijn, dan moeten er toch alarm bellen afgaan. Daar het vrij snel op internet stond dat het om experimentele vaccins gingen, dus nog in een klinische fase zitten. Waardoor iedereen die er mee ingeënt werd, mee doet aan het experiment. Dan kan je wel je kop in het zand steken en alle informatie van andere afdoen als onzin. Maar als zij ernstige bijwerkingen ervan krijgen, ligt de schuldvraag altijd bij een ander. Maar nooit bij hun eigen verantwoording valt mij op. Natuurlijk zijn alle bijwerkingen verschrikkelijk voor de desbetreffende personen, maar dat risico hebben zij wel genomen. Ik heb ook een buurman, die alle waarschuwingen in de wind heeft geslagen en het afdoet als onzin. Zelfs toen ik vertelde dat het een experiment was, waar hij nu vrijwillig aan mee doet. Ik kan overal met hem over praten, maar niet over dit onderwerp, want dan loopt hij weg.

 6. Ja, nog geen van de geprikten, die ik heb gesproken, heb ik bevestigd gekregen dat het een experiment is. Dat doen ze af als een fabeltje.
  Ook de vraag van “informed concent” of enige informatie vooraf wordt vrijwel ontkennend beantwoord.
  Da’s allemaal onzin zoals door de handelsreizigers rut en hondje gezegd wordt.
  Ben benieuwd wat ze zullen zeggen als de rest van het vernietigings scenario van het wef wordt uitgevoerd. En ook dat heeft niets met gezondheid te maken.

  • Ze hebben allemaal leren lezen, en ik ben niet iemands ze moeder die ze alles moet vertellen.
   Ik ben er allang achter dat het zonde van je tijd is.
   Dit soort mensen besteden liever hun tijd aan GTST en facebook onzin dan enige kennis tot zich nemen.

 7. Je bedoelt natuurlijk dat ze alles hebben gedaan om zo veel mogelijk de illigale, religieus fanatieke, vooral mannelijke immigranten naar Europa te halen.
  De dreiging en haat die ontstond en nu verergert, zal uiteindelijk overal burgeroorlogen veroorzaken.
  Chaos, ellende, depopulatie, ontvolking… precies wat ze willen toch?

 8. Verantwoordelijkheid nemen – dat is het toverwoord in deze situatie: niemand wil ook maar ergens verantwoordelijkheid voor nemen. De makers van de rotzooi niet, de mensen die de rotzooi laten inspuiten niet, de artsen die de rotzooi uitdelen niet, en de overheid die de rotzooi pusht niet.

  De enige vraag die een burger ooit had moeten stellen voordat hij dit bizarre produkt accepteerde, is: wie is de eind-verantwoordelijke voor dit produkt? Want als het werkelijk zo geweldig was, dan had de verantwoordelijke zich al lang gemeld. Het feit dat niemand zich verantwoordelijk stelt maakt de hele rotzooi derhalve meteen al verdacht. Verder hoef je er niet over na te denken, of andere vragen over te stellen. Het enige dat telt in je besluit is: geen verantwoordelijke voor het produkt, nooit accepteren.

  Dus als je het desondanks wilt accepteren, dan ben je gewoon stupide en heb je geen recht van klagen als het fout gaat met die rotzooi.

  (Maar heb jij iets ondertekend waarin staat dat je de makers van de rotzooi niet zal aanklagen als het fout gaat met je? Nee toch? Waarom klaag je ze dan alsnog niet aan?)

 9. stop met al die onzin iedereen moet het vaccin verplicht krijgen er zijn er NOG VEELS TEVEEL DIE DIT NOG NIET HEBBEN GEDAAN EN ANDEREN WEER AAN STEKEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in