Beelden van de overgave van militanten van de Azov-nationalistische eenheid en Oekraïense militairen die omsingeld zijn bij de Azovstal-fabriek in Mariupol, 17 mei 2022 / Unknown author / Ministry of Defence of the Russian Federation / Wikimedia (CC BY 4.0 DEED)

Ben Hodges stopte met het roken van wat hij daarvoor ook rookte en hij keek de realiteit onder ogen. Eindelijk.

Brussel. “Het nachtmerriescenario van Oekraïne wordt werkelijkheid”, zegt Ben Hodges, voormalig commandant van het Amerikaanse leger in Europa. “Oekraïne heeft bijna geen munitie meer en Europa en de VS zijn niet bereid om hun munitieproductie naar een nieuw niveau te tillen,” zei de gepensioneerde Amerikaanse generaal. D. in gesprek met de Redactie Duitsland (RND). Terwijl Rusland zijn aanvallen vanuit de lucht en over land massaal uitbreidt, raken de Oekraïense soldaten aan het front door hun munitie heen. Luchtdoelraketten zijn schaars en artilleriegranaten worden gerantsoeneerd, waardoor de Oekraïense troepen niet in staat zijn om geplande aanvallen af te slaan en verdedigingsposities in te nemen. Volgens het Oekraïense leger hebben sommige eenheden hun vuursnelheid al met 90 procent moeten verlagen ten opzichte van de zomer. Alles ontbreekt – en op veel plaatsen aan het front weten de commandanten niet hoe lang ze hun posities kunnen behouden.

Het probleem voor mensen als Ben Hodges, Petraeus, Keane en dergelijke is natuurlijk dat je niet 22 maanden lang propaganda kunt spuien, verwijzend naar de vermoeide Golfoorlogen en de ineenstorting van Rusland voorspellend, en dan op de 23e maand zeggen – nee, we hebben je gewoon in de maling genomen, we wisten het al die tijd al. Nee, zo werkt het niet – ten eerste hebben ze de zaak nooit gekend en ten tweede hebben ze geen professionele reputatie meer. Nou ja, misschien voor CNN militaire “expert” posities, maar zoals ik moe word van het citeren van mijn vriend kolonel Vladimir Trukhan: “Ze kunnen niet beter denken dan wij.” Zowel de feiten op de grond als de strategische realiteit spreken boekdelen. En zelfs Ben Hodges moet de waarheid in de ogen kijken, schrijft Andrei.

  Oorlogsmisdaad: Oekraïense nazi's martelden Russische krijgsgevangene (18+)

Ondertussen, een interessant gerucht dat ik hoorde -VSU blijft massaal kanonnenvoer naar Krynki sturen, op de linkeroever van de Dnepr, omdat ze daar gewoon niet mee kunnen stoppen, omdat het beeld daar uit horrorfilms komt en ze niet kunnen toestaan dat Russen beginnen met het verzamelen van lichamen – letterlijk, elke vierkante meter is bedekt met lichamen en lichaamsdelen. Hetzelfde geldt voor vrijwel de hele frontlinie die zich langzaam naar het westen verplaatst. Maar nu dit:

Vergis je niet, riolen raken overal wel eens overbelast, maar in Kiev- hier is de grootste overstroom van stront, nou ja, in Europa. Er gebeurt meer en kijk wat er is gebeurd met de metro van Kiev – ja, die is aan het zinken, of beter gezegd, aan het overstromen. Er is echter een positieve kant aan dit meer van stront – Russen zullen deze straat 100% vermijden als ze Kiev binnenkomen, dus tactisch gezien is het volkomen logisch om daar een bataljonscommandopost van de VSU te organiseren. De nieuwe slogan in Rusland vandaag: Shoigu, Gerasimov, alsjeblieft, bombardeer Kiev met gist. Bah, walgelijk – ik hou ervan;) Over stront op straat gesproken, big time.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Deze video van een (ander) ontploffend wapendepot in Oekraïne is krankzinnigVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSTUDIE: COVID-vaccins veroorzaakten wijdverspreide schade bij Noorse kinderen, waaronder anafylaxie, myocarditis, gezwollen lymfeklieren, blindedarmontsteking
Volgend artikelGoogle toont wat lijken op massagraven op Epstein Island
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Waar ik eigenlijk op zit te wachten, wanneer de Russen heel Oekraïne heeft herovert en over gaat op aanvallen van het WEF in Davos. Deze beweging waar niemand voor is of voor gestemd heeft. Is een nieuw naziachtige organisatie. En hierna al die pinokkio,s die de Wef volgen uitgeschakeld en van de wereld af.

  • Rusland is ook WEF, het komt uiteindelijk op het zelfde neer. Dat hebben we gezien met Corona. Misschien zit er naast, maar ik let altijd op dat soort dingen. Rusland deed net zo hard mee destijds. Het was een wereldwijde staatsgreep die net niet is gelukt. En nu doet iedereen net of ze in het verzet zaten, maar dat zaten ze niet. Ook Poetin niet,

   • Ik zit ook zo af en toe te denken maar Rusland had hun eigen vaccine die het westen niet wilde gebruiken. Misschien wist Rusland ook niet of het echt en fake was. Misschien heeft iedereen in Eusland wel een vitamine d booster gekregen want in Rusland hoor je niet dat ze met bosjes doodvallen in vergelijking met het westen.

    • De Russen hebben op hun palmares niet staan dat ze goed voor de eigen bevolking zijn, waren of ooit geweest zijn.

     Overheden zijn niet te vertrouwen, nu niet en nooit niet. Vanzelf corrumpeert de boel. Je kan er wachten, kwestie van tijd maar gebeuren gaat het. Daarom willen overheden steeds groter worden, steeds massaler. Hoe groter, hoe massaler hoe makkelijker corruptie verstopt kan worden en blijven.

     Theme wil terug naar liefde, ik wil terug naar relatiteitszin, we gaan onze buurten ook terug veroveren. Niet arm voor arm zoals Hugo wild, Nee, wat kan jij, wat kan ik? Hoe kunnen we samenwerken zonder dat er BTW en inkomstenbelasting tussen zit. Laat staan accijnzen.

     Terug naar de oorsprong. Weg met het megalomane waar niemand meer telt en de menselijke maat compleet weg is. Stop met de overheid te voeden. We kunnen het, maar doen niet niet. Misschien Duitsland dan? Als de gebroeders Aldi 20% van hun vermogen aan de boeren, die hun groot hebben gemaakt zou doneren zou het spel een andere wending krijgen.

     Maar dat doen ze niet. Waarom niet? Ze houden 80% vermogen zelf over en kunnen de helden van het Rijk worden. Maar ze doen het niet. Ze hebben de boeren niet nodig. Vervangbare kakkerlakken, dat zijn we voor die megalomane idioten. Maar als we ze niet stoppen, gaan ze gewoon door. Koop niks meer bij die lui, ga naar de boer en betaal cash.

     • Gijp kan gelijk hebben.. de partners van Rusland zijn net zo erg als de Verenigde Staten… kijk naar China… een land met sociaal krediet systeem… in China is het erger dan bij ons. En waarom zijn de BRICS landen nog lid van de WHO en IMF???
      We worden gewoon genakt.

     • Gijp…

      Liefde is maximale realiteit. Je snapt nog steeds niet dat liefde de basis is voor alles.

      De realiteit is dat we in een spirituele oorlog tussen kwaad en goed zitten. Dat is angst vs liefde.

      Zucht… als we onze straten en landen terug willen veroveren, dan lukt dat alleen maar als we uit liefde vechten zonder angst om te sterven.

      Maargoed… ik praat tegen dovemans oren. Liefde is geen passieve droomstaat. Je labelt liefde als knuffelen en neuken. Maar liefde stelt je in staat om te sterven voor je medemens, je familie en kinderen en je vader/moederland.

      De Russen vechten en sterven uit liefde, omdat ze strijden voor een liefdevolle realiteit.

      Waarvoor wil jij strijden Gijp? Om het kwaad te beëindigen zodat onze realiteit weer in liefde kan opbloeien!

      Stop toch eindelijk eens om te denken dat liefde hetzelfde is als een troetelberen land! De vijand vecht uit kwade bedoelingen, wij willen geen kwaad maar liefde, vrede, harmonie.

      Die realiteitszin waar jij over praat… draait erom dat je de liefde in de wereld wil terugbrengen. Je wil een fijne en eerlijke wereld. Liefde dus. Je wil dus vechten om de liefde te herstellen. Je vecht dus voor een realiteit obv liefde. Je vecht dus uit liefde voor liefde.

     • Het verschil is wel zo dat de russische burger steeds rijker wordt en de nederlandse burger steeds armer. Dus wie is goed voor zijn eigen bevolking?

      • Nou ja niet iedere nederlander word armer als je ziet dat bonzen van de banken verzekeraars en veel meer hogere pieten miljoenen op hun bankrekening bij krijgen als beloning Ook politici worden rijkelijk beloond echter de gewone jan met de pet die werkt voor een tutterlut want zij zijn nodig om het vuile werk telkens op te knappen Betaald men die met honderdduizend euro ja dan is het afgelopen met het vuile werk op te knappen en blijft Nederland in de shit zitten die niemand op ruimt Vandaar de grote ongelijkheid in armer en rijker worden

     • Gijp,je kan beter niet bij een Hollandse boer kopen want die spuiten alles vol met gif,ze spuiten kippen vol met anabolen en spuiten gif op bijna alle appels,tomaten,komkommers enz.
      Als je dan echt gezond wilt doen dan moet je je eigen moestuintje gaan beginnen anders schiet het niet echt op!

      • Zelfs een moestuintje in Nederland is niet veel gezonder met dat vergiftigde PFAS grondwater en verontreinigde bodem vermengt met giftig as. Vaak liggen volkstuinen langs wegen met voldoende uitlaatgassen om op te nemen. In Nederland zit je als een rat (net als Gaza) in de val.

      • 90% van de Nederlandse bevolking heeft geen tuin meer zoals mijn vader wel had omdat hij een kavel kon kopen in 1954 voor 3 gulden de vierkante meter en dus een tuin erbij had om groenten te kweken dat deed die ieder jaar weer zodat we lange tijd geen groenten hoefde te kopen Maar vandaag de dag zijn de mensen aangewezen op een flatje of appartement ja zelfs die mensen die een grondbezit hebben zijn niet meer in staat om groenten te telen omdat ze te oud zijn geworden Ja en dan de jongeren die zijn niet meer in staat om daar aan te beginnen omdat ze snel en gejaagd door het leven gaan Dus kopen ze alles in de supermarkt omdat dat snel is en geen moeite kost Ja en dan zijn we afhankelijk van de producenten die voedsel en veeteelt produceren En die willen zo snel mogelijk resultaat zien door alles op te voeren met chemische middelen Vandaar dat er veel kanker gevallen erbij gaan komen omdat het voedsel een chemisch product is geworden die het menselijk lichaam niet meer kan afbreken

  • Het mooiste is toch een vijand die zichzelf aan vernietigen is, maakt de overwinning makkelijker.
   Net als ze de Oekraine hebben laten doodlopen tegen de verdedigingswerken totdat ze er genoeg van hebben of geen mensen meer, laten ze de EU/VS ook zichzelf lekker kapotwoken en klimatiseren.
   Daarna komt dan, hey jongens willen jullie goedkoper gas, weet je nog de prijs van toen, ja dat was toen, nu is het VS Prijs -30% $$$$$$$$ bingo.
   Iemand verrijkt Uranium, Oh Niger doet het niet meer voor weinig, kijk eens Black Friday prijsje voor jullie.
   Misschien zijn ze ook WEF of OEF (Oost Economic Forum), misschien is het wel aardig om een soort dierentuin te hebben, gezellig naar Parijs beetje oude gebouwen kijken en de daklozen voeren.
   Hoe dan ook het gaat niet leuk worden.

 2. Lekkere shitzooi dus,

  Ik las gisteren dat bouwvakkers bij -6 gevoelstemperatuur vorstverlet krijgen. Geldt dat dan niet in Oekraine? Daar is het effectief -6 zag ik net. Misschien moeten die soldaten eens met de militaire vakbonden in Oekraïne gaan praten. Het lijkt me een reden voor werkweigring. Maar ach je hebt altijd stakingsbrekers zullen we maar zeggen. Hou er toch mee op idioten, de winter moet nog beginnen. Maar wie ben ik, degene die altijd aan het kortste eind trekt.

  • Wij allemaal Gijp. Ik snap je redeneringen. Een op een.

   Geen enkele macht is op dit moment te vertrouwen, alles moet op de schop. Alles wat we lezen is maar deels of helemaal niet waar, aan beide kanten van het spectrum.

   Het word een hels karwei dit te doorbreken en om te gooien. Wellicht onmogelijk

 3. Komen we toch weer uit bij Theme.. zonder liefde bouw je weer hetzelfde op.. daarom geloof ik persoonlijk dat geen mens dit kan oplossen, omdat geen mens in staat is 100% lief te hebben. En ja, ik meet dat aan onvoorwaardelijke liefde zoals alleen God dat heeft. Jezus komt eraan

  • Als Jezus eraan komt weet je zeker dat Corona maar een luizig voorproefje was om te kijken hoe ver de bevolking te manipuleren is, laten we nu vooral Jezus laten neerdalen vanuit de hemel via een hologram.

   Hahaha.

   Het zou de bak van de eeuw zijn. Laat Jezus maar komen. En hij zal ook wel komen ook. Het volk is zo simpel te belazeren. Ik weet of ze het nu al aandurven, de techniek is er, of dat er een nog een generatie smartphone adepten overheen moet gaan. Maar ze gaan het doen, vroeg of laat laten ze Jezus terug komen. Mijn God😂😂😂

   • https://www.youtube.com/watch?v=qw4u1p41fIk

    Deze is voor jou Winston, jezus redt, enkel door het gebed. En nee ik lach niet om mezelf. Wel om mensen die andere mensen over water zien lopen. Of dachten het gezien te hebben. Kan een beetje goochelaar ook.

    Maar Jezus redt. Enkel door het gebed. Robbert long wist het al. Kom op jongens, na Corona niet meer in oude fouten vervallen. Laat je nou eens niet meer belazeren. Of steek je kopen het zand, ook een liedje van Robbert long. Hij zat er niet gek veel naast, kot en de Bie ook niet. We zien dat waar zij voor waarschuwde nu gebeurt.

     • Ik heb helemaal niks met beledigd zijn. Vind ik jankerds.

      Maar de zon schijnt en de hond wil naar het bos. Zal het allemaal straks lezen wat mijn medeburgers allemaal weer vinden. Maar voor nu is het een prachtige winterdag, kan niemand ontkennen. Althans hier in Midden-Nederland

  • Kom op je kan toch wel tegen een grapje? Jezus is dood, als die überhaupt ooit bestaan heeft want ik was er niet bij. Die komt echt niet meer terug. Ja met een hologram, dan kan het.

   • @Gijp…

    Mijns inziens gaat de bijbel over ons innerlijke staat van zijn. Het beschrijft processen en situatie die we intern/extern allemaal doormaken. Jezus is niet buiten ons, jezus is in ons… het is een staat van zijn in liefde. Jezus was een voorbeeld voor hoe wij zijn als we uit liefde zouden leven. Ooit was dit allemaal innerlijke weten, toen schreven ze de bijbel om ons volgzaam te maken. Net zoals ze ons nu volgzaam maken aan technologie en AI.

    Ze willen dat wij volgen ipg onze EIGENwijsheid gebruiken. De bijbel en de kerk waren Matrix 1.0, overheid en wetenschap zijn Matrix 2.0 en nu komt Matrix 3.0 obv Bigtech, Big-pharma, Big media, Big etc etc etc transhumane wezens die voor alles een app en technologie nodig hebben.

    We zijn in duizenden jaren tijd van onszelf en elkaar en de natuur ontkoppeld door wezens die ons vertellen dat we moeten luisteren ipv zelf na te denken. En nu zijn we op een punt dat we zo dom, blind en volgzaam zijn, dat ze (de elites) dmv mRNA ons DNA kunnen aanpassen zodat we eeuwig dom en volgzaam blijven. Deze agenda draait al duizenden jaren om ons heel langzaam tot perfecte slaven af te richten.

  • Chill Nino… we zijn het niet altijd met elkaar eens hier, maar we vechten dezelfde kant op. We zijn allemaal aan het leren en dat bots en schuurt wel eens.

   In elke trilling zit een les en tot je de les leert is de trilling een last. We hebben allemaal onze momenten hier, maar we leren en we gaan verder. Soms moet je ook even afstand nemen en tot rust komen. Gijp en ik zijn het ook niet altijd eens, maar daarin leren we van elkaar.

   Het hart van het ego moet net zo vaak breken tot je bij het onbreekbare hart van je ziel komt. In dualiteit worden we boos op elkaar, in singulariteit van liefde vinden we elkaar. We zitten allemaal in dezelfde digitale loopgraaf op hetzelfde digitale slagveld en soms zijn we het oneens of ergeren we ons aan elkaar.

   Neem rust, laat los en laad op.

   • Wat mooi gezegd Theme! Soms even nodig om naar rust en liefde te worden gedirigeerd.
    Er zijn meerdere reaguurders die dat doen.
    Dank jullie wel daarvoor.

 4. Verdeel en heers, het werkt hier ook zo lees ik. Of en wat je gelooft is je eigen zaak maar georganiseerde godsdienst lijdt altijd tot onderdrukking en machtsmisbruik en is in mijn ogen net zo misdadig als de politici die ons uitzuigen en onderdrukken. Ik heb God/Jezus ook gevraagd waarom Hij dit alles laat gebeuren en zijn antwoord verraste mij niet. “Ik wilde jou juist hetzelfde vragen” Inderdaad. waarom doen we met zijn allen niets? Mijn inziens kunnen we vele mensenlevens redden als we schouder aan schouder staan en dat geteisem wat zich politici of elite noemt de nek af snijden want dat is de enige taal die zij verstaan. Voor diegenen die dat te ver gaat is misschien levenslange dwangarbeid een passende straf voor deze volksverraders en massamoordenaars.

  • @Durachuk…
   ‘Ik heb God/Jezus ook gevraagd waarom Hij dit alles laat gebeuren en zijn antwoord verraste mij niet. “Ik wilde jou juist hetzelfde vragen” Inderdaad. waarom doen we met zijn allen niets?’

   Mooi quote! En ik ben het helemaal eens met je hele reactie… 🙏🏻🎯🎯🎯

   Je spreekt uit liefde en je bent bereid om die liefde te verdedigen door het kwaad uit liefde te vernietigen. Liefde is geen zwakte, liefde is een strijder zonder angst, dat zijn de sterkste strijders op aarde en ver daarbuiten. Zonder angst kan geen enkele tiran je onderdrukken. Zonder angst wordt je onverslaanbaar. Zonder angst is er alleen liefde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in