Foto Credit: Strategic Culture Foundation / (Public Domain)

De videoclip op social media is een must watch. Het is een recent monoloog voor een handjevol journalisten waarin de secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, een mentale inzinking lijkt te krijgen – zeker als je de clip zonder geluid bekijkt.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat je clips van de NAVO-baas altijd zonder geluid moet bekijken, want hoe zou je ooit kunnen begrijpen waar de demente Noor het over heeft? Maar deze specifieke clip laat onze Jens echt in volle animatiemodus zien. Hij gooit zijn armen en schouders letterlijk in het rond als een razende moordlustige maniak die een spastische aanval heeft, schrijft Martin Jay.

“Ik ga ten onder met dit schip, ik zal mijn ogen niet omhoog houden en me overgeven… er zal geen witte vlag voor mijn deur hangen, ik ben verliefd”, zei hij tegen een kleine groep van voornamelijk NAVO-functionarissen en hacks. In feite zei hij dat helemaal niet. Ik heb het verzonnen. Liegen lijkt nu het alomtegenwoordige thema te zijn van de NAVO en westerse elites, dus het is me vergeven. Dat waren natuurlijk de onsterfelijke woorden van Dido uit het lied White Flag – een verhaal dat goed zou passen bij de NAVO-supemo die je je gemakkelijk kunt voorstellen meezingend bij de stoplichten in Oslo in zijn Volvo met de “baby on board sticker” op de achterruit.

Denk in werkelijkheid eens na over wat de oude dwaas echt zei.

“Hoe sneller we Moskou ervan kunnen overtuigen dat het niet zal winnen op het slagveld, hoe sneller we een vredesakkoord kunnen bereiken waarin Rusland begrijpt dat het de oorlog niet kan winnen, maar moet gaan zitten en onderhandelen over een akkoord waarin Oekraïne een soevereine, onafhankelijke staat wordt.”

  De gekozen president van Argentinië, Javier Milei, zegt dat het land zich niet zal aansluiten bij de BRICS-groep... in plaats daarvan omarmt hij de instortende DOLLAR

Interessant hoe de officiële lijn steeds verschuift. Onze Jens heeft het er nu over dat Rusland “niet aan het winnen is,” terwijl Biden een paar weken geleden nog in de perskamer zei dat “Poetin aan het verliezen was in Oekraïne.” Maar nu roept onze NAVO’er eigenlijk op tot vredesbesprekingen omdat het gênant duidelijk wordt dat de NAVO niets te vieren heeft op haar verjaardag en dat Oekraïne dorp voor dorp, stad voor stad, valt voor de Russische troepen.

Oekraïne en de NAVO rekenen er natuurlijk allebei op dat de Amerikanen hun handtekening zetten onder 60 miljard dollar aan militaire hulp voor Oekraïne, alsof dat een verschil zal maken voor een oorlogsmachine die zoveel geld verduistert dat in Kiev aankomt, waardoor sommige deskundigen onlangs schreven over hoeveel zelfs de nietmachines in de ministeries elke dag worden gestolen, zo diep en ernstig is de crisis.

Maar het is het liegen en het niveau van liegen dat verbazingwekkend is. Zoals Anthony Blinken onlangs journalisten verbijsterde door te zeggen dat “Oekraïne lid zal worden van de NAVO” – misschien wel de grootste leugen ooit van de hele oorlog, omdat de westerse leiders weten dat dit onmogelijk is en nooit kan gebeuren zonder, dat wil zeggen de volledige nederlaag en aftocht van de Russische strijdkrachten. Eigenlijk is het de op één na grootste leugen. De grootste leugen van allemaal is de leugen dat Rusland zijn zinnen heeft gezet op Europese landen om binnen te vallen en te veroveren, iets wat Stoltenberg voortdurend zegt, maar geen enkele EU-leider gelooft, wat duidelijk blijkt uit hun onverantwoorde uitputting van hun eigen raketten. Macron speelt ook een sleutelrol in de productie van deze onwaarheden met zijn recente succes in het overtuigen van journalisten om te schrijven over “we zouden Franse troepen naar Oekraïne kunnen sturen,” terwijl hij die uitspraak in feite met zoveel voorbehoud inpakte dat hij het eigenlijk helemaal niet zei. Wat wel duidelijk is, is dat er nu een staat van paniek heerst die voelbaar is in het Westen in het algemeen en dat Macron, evenals NAVO-leiders, informele gesprekken voeren – of in ieder geval gesprekken voeren over mogelijke gesprekken – met Rusland over een soort van wat de Amerikanen graag een “uitweg” noemen voor Oekraïne en het Westen. Je zou het een “witte vlag” kunnen noemen, wat je waarschijnlijk het liedje heeft laten neuriën.

  Groeiende wanhoop in het Imperium van Leugens

Wat is er trouwens met Dido gebeurd?


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Stoltenberg in de ether, laten we de “uh’s” tellenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO: Het is tijd om de slang in de tuin van de VS te doden
Volgend artikelEdward Luttwak: Tijd om NAVO-troepen te sturen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. Mark Rutte lijkt in de wieg zijn gelegd voor dit uiterst, extreme duivelse ambt, zijn constante stroom leugens werden door zijn sardonische glimlach geaccepteerd en blijkbaar genormaliseerd door het klootjesvolk enfin Rutte zijn curriculum vitae is in onverwoestbaar gewapend beton gegoten, Nederland vakkundig gesloopt en rijp voor de tekortkomingen en lange wachtlijsten van het GGZ.

  2. Laat de Russen maar komen om hier schoon schip te maken. Wij doen toch niets. Добро пожаловать, ik heb het bier en de wodka koud staan.

    • u zal het zelf moeten opdrinken want de Russen zullen niet naar hier komen.
      de Sovjet heeft de armoedige landen laten vallen en nu zitten wij in de EU er mee opgescheept , denk nu niet dat Rusland die terug wil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in