E. coli Bacteria © NIAID (CC BY 2.0)

Een orthopedisch chirurg Dr. Belsky meldt een sterke toename van bot- en implantaatontstekingen bij mensen die een vaccinatie tegen Corona hebben gekregen. Op het eerste gezicht lijkt er geen verband te zijn – maar bij nader inzien is dat er wel. Wat de Duitse gezondheidsautoriteit PEI en de media niet willen zien, brengt hij aan het licht, schrijft corona-blog.net.

Dr. Jarozlav Belsky werkt in Wenen in een tandheelkundige kliniek en is verantwoordelijk voor chirurgie en implantologie. In een Facebook-video doet hij verslag van een gesprek met een collega die orthopedisch chirurg is en melding maakt van een sterke toename van bot- en implantaatontstekingen bij mensen die zijn ingeënt tegen het coronavirus.

Wat op het eerste gezicht geen oorzakelijk verband lijkt te hebben, legt Dr. Belsky vervolgens in de video heel duidelijk uit:

  • Na vaccinatie treedt niet alleen (vaak in de media genoemd) sinustrombose op – dat wil zeggen trombose (bloedstolsels) in de hersenen, maar ook in de darmen. Men spreekt dan van mesenteriale veneuze tromboses.
  • In sommige gevallen zijn zeer kleine aders in de darm geblokkeerd. Dit leidt ertoe dat de darmwand wordt beschadigd en dat onder meer E. coli-bacteriën daaruit ontsnappen en in de bloedbaan terechtkomen.
  • Deze zetten zich dan bij voorkeur af op implantaten (bv. pacemakers) en leiden daar tot ernstige ontstekingen.

Hier is de hele video van Dr. Belsky, waarin hij zelf de feiten uitlegt:

Dr. Belsky meldt ook dat de meeste collega’s blijkbaar het verband met vaccinatie niet zien of niet willen zien en dergelijke gevallen zelfs niet als bijwerkingen van vaccins aan de autoriteiten melden.

  Musk's Twitter - Zwemmen met haaien

Naast de uiteraard direct levensbedreigende sinustrombose lijken de vaccins dus veel meer schade aan het lichaam toe te brengen dan tot nu toe bekend was. Op basis van eerdere studies naar het niet gerapporteerde percentage bijwerkingen van vaccins, was dit natuurlijk te verwachten. Desondanks worden de vaccins – ondanks inmiddels duizenden sterfgevallen na vaccinatie en honderdduizenden (vermoedelijke) gevallen van bijwerkingen van vaccinatie – nog steeds gepresenteerd als “veilig en effectief”. Met slechte statistieken wordt daarbij de vermeende doeltreffendheid schoon berekend en zijn noch de farmaceutische bedrijven noch de autoriteiten geïnteresseerd in realistische cijfers.

Hoeveel mensen moeten er nog sterven na vaccinatie of onherstelbare schade oplopen totdat de regering dit experiment stopt?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Covid “Vaccins”: Een falend beleidVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHuisarts luidt de klok over “extreme bijwerkingen” van Moderna-vaccin, legt uit hoe het “vaccin heel duidelijk gevaarlijker is dan COVID-19”
Volgend artikelWanneer sluiten ze het internet af?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in