Foto Credit: The Free Thought Project

Het is officieel: het COVID narratief is officieel dood, tenminste dat is volgens de nieuw uitgegeven CDC richtlijnen, zoals gerapporteerd door The Wall Street Journal.

Volgens de laatste update kan het publiek COVID nu officieel gaan behandelen als griep – hoewel de nieuwe richtlijnen aanbevelen dat mensen de meest recente versie van de experimentele gentherapie-injectie blijven krijgen, schrijft Don Via Jr.

Foto Credit: The Free Thought Project

Terwijl het WSJ-verslag blijft proberen om het narratief in stand te houden dat COVID de existentiële noodsituatie was waar het ooit als werd gepresenteerd, stelt het nadrukkelijk, enigszins tegenstrijdig, “Laten we duidelijk zijn. Covid-19 is geen griep”, stellen ze desondanks:

“Veel artsen zeggen dat je op dit moment je gezond verstand moet gebruiken. Als je je ziek voelt, blijf dan thuis. Als je je goed genoeg voelt om naar buiten te gaan maar nog steeds symptomen hebt, is het een goed idee om binnenshuis een masker te dragen om anderen te beschermen. Wees voorzichtiger als je in de buurt komt van meer kwetsbare mensen, zoals mensen met een verminderde weerstand of ouderen.”

Voor degenen met gezond verstand die de hysterische crisis al vroeg konden doorzien, is dit een no-brainer. Het is wat we altijd al hebben gedaan.

Een soortgelijke aanpak werd al vroeg aanbevolen door enkele van de meest gerenommeerde virologen en epidemiologen ter wereld, van prestigieuze universiteiten als Harvard, Stanford en Oxford, in wat zij de Great Barrington Declaration noemden, toen de desastreuze gevolgen van roekeloos lockdown-beleid snel duidelijk werden.

Ondanks het prestige en de deskundigheid van alle artsen die een verstandige alternatieve benadering van het COVID-beleid aanboden, in plaats van een nationale discussie aan te gaan om de beste manier van handelen te bepalen om Amerikanen te beschermen, onthulden e-mails die verkregen waren via de Freedom of Information Act dat topfunctionarissen, waaronder Anthony Fauci en Dr. Francis Collins van de NIH doelbewust samenspanden met functionarissen van het Witte Huis, de CDC en grote technische sociale media bedrijven in een poging om de artsen zwart te maken en te censureren als “COVID-ontkenners”.

  Patholoog ontvangt ontstoken verkalkte placenta's van "gevaccineerde" vrouwen vol met spike-eiwitten en antilichamen (video)

Nu de tijd voortschrijdt krijgen ze steeds meer gelijk. De nieuwste update van het CDC is slechts de laatste in een reeks van omkeringen en concessies van de afgelopen jaren waarin stilletjes wordt erkend dat de tirannieke aanpak om een crisis in de volksgezondheid te beperken een rampzalige mislukking was. Een mislukking waarvoor de meeste architecten nog steeds hun schuld moeten toegeven, laat staan dat ze ter verantwoording worden geroepen.

Laten we niet vergeten dat dit slechts de laatste pijler van de retoriek is die ooit het narratief van het COVID-regime overeind hield en die ineenstort in het aangezicht van het gezond verstand. Zoals we twee jaar geleden al meldden, onderging de retoriek over maskermandaten hetzelfde lot, net als het narratief over de valse aantallen gevallen op basis van foute PCR-tests daarvoor, en de consensus over de lockdown-mandaten daarvoor.

Nu de waarheid aan het licht blijft komen, vermoedt deze auteur dat het slechts een kwestie van tijd is voordat het narratief met betrekking tot de experimentele injectie volledig in duigen valt. Er is al enige tijd informatie publiekelijk beschikbaar over de gevaren van de injectie en hoe ineffectief deze is in het voorkomen van besmetting, omdat deze, wat is toegegeven, nooit is getest om dat te doen.

Het lijkt erop dat dit al aan de horizon opdoemt, want naar verluidt heeft het “grootste wereldwijde onderzoek naar de veiligheid van vaccins tot nu toe” publiekelijk bevestigd dat er een hoger risico is op hartgerelateerde ontstekingen en andere ongewenste bijwerkingen in verband met de injecties van Pfizer en Moderna.

  Moedige arts stopt voorlopig met COVID-19 vaccinaties in zijn praktijk

De fraude blijft instorten, terwijl de despoten hun onschuld en onwetendheid koesteren. De echte wetenschap is vanaf het begin hetzelfde geweest, ondanks alle censuur en gaslighting, de waarheid is dat deze autoritairen een gefabriceerde volksgezondheidscrisis hebben gefaciliteerd en uitgebuit om zichzelf te verrijken ten koste van alle anderen. Ten koste van burgerlijke vrijheden, ten koste van economische welvaart. En ondanks hun roep om vergiffenis en amnestie in plaats van rekenschap af te leggen voor hun misdaden tegen de mensheid, zijn ze inderdaad verantwoordelijk voor een groot deel van de bredere crises die de wereld vandaag de dag nog steeds teisteren als gevolg van hun acties, naast de berg lichamen van de ongelukkige zielen die zijn omgekomen als gevolg van hun beleid. De wereld zou er goed aan doen dat niet te vergeten.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De heersende elites en de regeringen die zij controleren hebben duidelijk laten zien dat zij tegen ons, het volk, zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropa dreigt in slaap te vallen in vrede en wakker te worden in oorlog
Volgend artikelIn Washington en Brussel neemt de paniek toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Zoals ook Frontnieuws herhaaldelijk heeft gerapporteerd, is er niet alleen sprake van een bewust opgeklopte hysterie om de lockdowns en maskermandaten erdoor te krijgen, maar ook van een dodelijk beleid in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen om de sterftecijfers in april 2020 en daarna flink omhoog te krijgen. Vanaf 2021 was dit niet meer nodig, omdat de vaccins hier al automatisch voor zorgden met hun ernstige bijwerkingen.

 2. nog altijd op dezelfde Nagel kloppen… wij volgen Frontnieuws.. alsdusanigj weten we het…én puur BLOED… zoals hierboven gezegd wij vergeten niet… Wraak ligt klaar in de Frigo..O wee indien en als het zover is…👹

  • Ik heb mijn wraak op het warmhoudplaatje zodat ik mijn toorn meteen volgas kan loslaten. God vergeeft, ik niet…nooit.

 3. De ‘ duivel’ heeft straks een andere jas (crisis) aan, waar de massa weer in mee gaat.
  Eerst Corona, straks wateroverlast, voedselcrisis, stroom uitval, CBCD, enz.enz.

  Datgene wat wij gaan zien straks lijkt wat anders dan Corona, de diepere bedoelingen erachter zijn identiek; chaos , manipulatie en controle. En als bijkomst, uitdunning van de populatie.

  Alle gebeurtenissen hebben een bedoeling en zijn zo in elkaar gezet, en niet voor het welzijn van de mensheid.
  Er komen steeds meer puzzelstukjes op hun plek waardoor de totale puzzel duidelijker aan het worden is.

 4. Een op de 300 injecties zijn onder de zoden verdwenen‼️Dat maakt ongeveer 17 Miljoen doden, we zijn in oorlog met de ambtenaren die klakkeloos bewerden dat het middel veilig was‼️ Ondanks vele waarschuwingen op o.a. LinkedIn en andere media die FEITELIJK IN 2021 aantoonden dat het NIET veilig was uit data VAN DE OVERHEDEN ZELF‼️

 5. Die blamage van Veearts Mengele de Jonge en Kuipers en Prikpooiers op Foto’s hun staan in onze geheugens opgeslagen wat zij hebben uitgevreten voor geldstromen de mensheid uit te moorden met verzonnen giftige Fantasie en oplichtingpraktijken Zij zullen elke dag zich onveilig voelen Een dag van Pim Fortuin zegt mij meer dan genoeg!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in