Slachtoffers van injecties met Covid-19 produceren intern giftige coronoavirus spike-eiwitten. Zij geven deze toxines ook af, wat hun contacten kan schaden.

Coronavirus Gen-injecties

Na injectie met coronavirus genetisch materiaal worden de cellen van een persoon zodanig gemodificeerd dat zij door vreemd viraal genetisch materiaal ertoe aangezet worden grote hoeveelheden gemodificeerde coronavirus spike-eiwitten in zichzelf te produceren. Er wordt beweerd dat deze spike-eiwitten nuttig zijn omdat zij het lichaam ertoe aanzetten antilichamen te produceren die gericht zijn tegen spike-eiwitten; op die manier wekken zij dus een immuunreactie op, schrijft Dr. Trozzi.

Destructieve immuunreactie

Antilichaam-afhankelijke versterking van de ziekte (klik)

Er zijn zeer ernstige problemen met deze immuunreactie, waaronder antilichaam-gemedieerde selectie, antilichaamafhankelijke versterking, en immuundysregulatie.

Deze onderwerpen vallen buiten het bestek van dit artikel, maar zijn te vinden in dit artikel en deze video: Covid “Vaccines”; How Dangerous Are They, en hier: How covid jobs harm immunte system & help new variant evolve.

Giftige spike-eiwitten

Spike Glycoprotein

Terugkomend op de spike-eiwitten die inwendig massaal geproduceerd worden na de genetische injecties; spike-eiwitten zijn op zichzelf giftig. Zij veroorzaken ziekte. De door injectie veroorzaakte onnatuurlijke vloed van spike-eiwitten, die door de menselijke cellen worden geproduceerd en door het hele lichaam circuleren, zijn de oorzaak van veel van de ongewenste bijwerkingen en sterfgevallen die zich in de weken en maanden na de injectie voordoen. In het hele lichaam hechten deze spike-eiwitten zich aan ACE2-receptoren, die op veel verschillende cellen, in veel verschillende weefsels, in veel verschillende organen gevonden worden. Daar heeft het spike-eiwit giftige effecten. Vanwege de grote verscheidenheid aan weefsels en organen die rijk zijn aan ACE2-receptoren, kan vergiftiging door spike-eiwitten zich presenteren als, of leiden tot, veel verschillende vormen van ziekte, zoals hartaanvallen, beroertes, myocarditis, miskramen, huiduitslag, suikerziekte, maag- en darmaandoeningen, en nog veel meer. Dr. Alexandra Henrion Caude gaf in november 2021 een uitstekende presentatie voor de Wereldraad voor Gezondheid over dit onderwerp van ziekten die veroorzaakt worden door spike-eiwitten na covid-19 injecties.

  "VIRUSEN BESTAAN NIET" was een psyop - en een leuke poging!

Ontgiftenetox na injectie

Wie deze covid-19 experimentele biologica krijgt toegediend, heeft met veel risico’s en uitdagingen te maken. Spike-eiwitten zijn een groot deel van de problemen waarmee wij te maken hebben. Ontgiften is belangrijk. Hier is de gids voor het ontgiften van spike-eiwitten van de Wereldraad voor Gezondheid. Eerlijke wetenschappers, artsen en andere gezondheidsdeskundigen die bij de WCH samenwerken, werken deze en andere WCH-richtlijnen regelmatig bij en brengen ze op een hoger plan.

Shedding

Wanneer iemands lichaam een stof aanmaakt, waaronder in dit geval spike-eiwitten, zal deze stof over het algemeen in wisselende verhoudingen in vele weefsels en vloeistoffen van zijn lichaam voorkomen. Spike-eiwitten worden wel degelijk uitgescheiden door het lichaam van geïnjecteerde mensen. zie pg 69 van het eigen document van Pfizer: http://www.voterig.com/pfizervax.pdf, zie ook Frontnieuws Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten.

Kwetsbaarheid voor spike-eiwitten in contacten

Veel mensen melden onwel te worden met verschillende symptomen, na gewoon in contact te zijn geweest met mensen die de experimentele genetische injecties hebben gekregen. Deze meldingen zijn onder meer: kinderen met neusbloedingen nadat hun ouders geïnjecteerd zijn; vrouwen met onregelmatige menstruaties of zelfs ernstige baarmoederbloedingen na de menopauze nadat hun partners geïnjecteerd zijn; baby’s die borstvoeding krijgen, hebben darmbloedingen nadat hun moeders geïnjecteerd zijn; mensen met huiduitslag na dergelijke contactblootstelling; mensen met covid-achtige verschijnselen na blootstelling en nog veel meer.

Wat het effect van de spike-eiwitten op ongevaccineerde contacten betreft, bestaat er variatie in de mate van gevoeligheid, en de ziekteprocessen die worden opgeroepen. Zo kan de vrouw van de ene geïnjecteerde man in orde lijken, terwijl die van de andere menstruatieproblemen, postmenopauzale bloeding, huiduitslag of andere symptomen kan krijgen.

  Nieuw dieptepunt voor de mensheid - Make-a-Wish Foundation: wij helpen alleen kinderen waarvan het hele gezin gevaccineerd is

Schatting van de duur van de shedding en voorzorgsmaatregelen bij contact

Verschillende experimentele covid-injecties gebruiken verschillende “paard van Troje”-methoden om het gepatenteerde gemodificeerde coronavirus-genetisch materiaal in de cellen van de geïnjecteerde persoon te krijgen.

PEG-gepegyleerd nanodeeltje (klik)

Pfizer en Moderna gebruiken PEG-gepegyleerd nanodeeltjes om het genetisch materiaal van het spike-eiwit boodschapper-RNA in de cellen van de mens te krijgen. Bij de meeste mensen die met Pfizer of Moderna mRNA geïnjecteerd zijn, stijgt het spike-eiwitgehalte in hun bloed binnen een of twee dagen na de injectie, en blijft het tot ongeveer 4 weken na de injecties op aantoonbare niveaus aanwezig. Voorzichtigheidshalve raden wij dus aan om op te letten en het contact met anderen tot ongeveer twee maanden na de injectie te beperken, vooral als bekend is dat zij gevoelig zijn of blijken te zijn.

Gemodificeerd adenovirus

In tegenstelling tot Pfizer en Moderna zijn er andere populaire covid-injecties (Astrazeneca, J en J) die gemodificeerde apen-adenovirussen gebruiken als het Trojaanse paard-element om coronavirus spike-eiwit-DNA in menselijke cellen te krijgen. Dit DNA kaapt de menselijke cellulaire machinerie en leidt de productie van gemodificeerde coronavirus spike-eiwitten door die cellen. Deze adenovirus toedieningssystemen leveren coronavirus-DNA in plaats van boodschapper-RNA. Dit introduceert verschillende verschillen. Wij hebben momenteel geen gegevens over het spike-eiwitgehalte in het bloed na verloop van tijd na de adnovirus/DNA-injecties.

Aanwezigheid van spike-eiwit in bloed na injectie (klik)

Hoewel de spike-eiwitniveaus in de bloedstroom laag zijn tegen vier weken na de injecties met nanodeeltjes-mRNA, hebben wij bewijzen van de aanhoudende aanwezigheid van spike-eiwitten in het lichaam van de injectieslachtoffers na 4 maanden, en zelfs na 15 maanden na de injectie. Aanzienlijk langere perioden van shedding, kunnen in sommige gevallen voorzichtigheid nodig zijn. Dit wordt beïnvloed door variaties in de fysiologie van zowel de injectieslachtoffers, als de gevoeligheid van hun contacten voor de spike-eiwitten.

  Australië nu de schande van de wereld: Politie valt jonge kinderen aan en bespuit ze met pepperspray omdat ze geen mondkapje dragen

Het onderwerp wordt verder gecompliceerd door de terechte bezorgdheid dat sommige mensen anders op de gen-“therapie” reageren en langer of zelfs voor onbepaalde tijd spike-eiwitten kunnen blijven produceren. Wij hopen dat dit zeldzame uitzonderingen zijn. Dit is op zijn best een reusachtig onethisch experiment; wij moeten dus een inhaalslag maken en gaandeweg leren, hoe wij moeten omgaan met de crisis die ons is aangedaan.

Veel belangrijke rollen van Ivermectine

Ivermectine sequestreert spike-eiwitten; dus naast zijn rol bij de behandeling van covid, kan het ook een belangrijke rol spelen bij de behandeling van de nare gevolgen van de injecties, en ook bij het verminderen van de uitscheiding, en ook bij de behandeling van ziekten die de uitgescheiden spike-eiwitten kunnen veroorzaken bij de contacten van de injectieslachtoffers.

Samenvatting

De huidige gedwongen en geforceerde injectie van het grootste deel van de bevolking met deze gevaarlijke genetische experimenten is ongekend. Wij bevinden ons op onbekend terrein, dus is het belangrijk dat wij op onze hoede zijn, en aandacht schenken aan onze eigen waarnemingen. Variaties in de hoeveelheden en de duur van het spike-eiwit dat door de slachtoffers van injecties wordt uitgescheiden, en variaties in de mate van gevoeligheid voor het giftige effect van het spike-eiwit bij hun contacten, zullen voortdurende observatie en voorzichtigheid vereisen.

Maak alstublieft gebruik van de hulpmiddelen van de Wereldraad voor Gezondheid, waaronder de WCH Spike Proteïne Ontgiftingsgids, en vergeet niet Frontnieuws COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Nergens heen te vluchten? Spike-eiwit shedding, 5G brengt de mensheid in gevaar, vooral de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWHO plant nieuw “pandemieverdrag” voor 2024
Volgend artikelHeeft de NAVO zojuist de oorlog verklaard aan Rusland?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Een goed en duidelijk artikel.
  Het blijft dus voortdurend oppassen met contacten, want velen zijn gevaccineerd en degenen die niet gevaccineerd zijn kunnen dus alsnog besmet worden met het “ gemodificeerde “ virus.
  Van groot belang is dus PREVENTIE, zorg dat je eigen immuunsysteem goed “ op peil “ is met vit D vit C en eventueel queurcitin. Ook in de zomer doorslikken.
  Probeer er voor te zorgen dat je Ivermectine in de buurt hebt.
  Dat geeft ( mij)rust!

  Als je er goed over nadenkt dan “ zijn we er nog niet “
  Vele mensen zullen nog “ late complicaties “ krijgen door het nemen van het vaccin. ( volgens Dr Mike Yeadon (VK) kan dit proces 3 tot 5 jaar gaan duren❗️)
  Dit zal door onze “ overheid” en medici in alle toonaarden ontkent worden.

  Sterker nog op grond van “ hun fouten “ willen ze nu de HELE BEVOLKING ONDER DRUK GAAN ZETTEN MET EEN EUROPEES DIGITAAL PASPOORT. ❗️( en ik las ergens (weet niet of het waar is dus check het zelf) dat dit gevaccineerd zijn dan gekoppeld zal gaan worden aan je bankrekening. !
  Als de hele bevolking is “ aangetast “ met dit gif dan is de controle groep weg.
  Dus is er geen probleem.
  Dit zal de verdeeldheid nog groter gaan maken.
  Hopelijk wordt de tweede kamer nog eens wakker.

  Blijf bij de feiten ❗️( sorry dat ik dit nu ook even niet doe met bovenstaande “de bankrekening” maar feiten over Corona komen nu volop naar buiten)
  Geef hen, de gezondheids werkers de betrouwbare statistieken. ❗️
  Ze hebben het vaak te druk om de literatuur bij te houden.
  Want ziekenhuizen worden “ overspoeld “ met onverklaarbare aan doeningen.
  (Ik weet van een ziekenhuis waar cardiologie het dubbele aantal bezetting heeft als normaal )
  Maar geef artsen en verpleegkundigen de juiste statitieken ….Ze schrikken zich naar want ze worden continu FOUT VOORGELICHT. ❗️
  Het is de overheid met de “ slechte adem van de farmaceuten “ in de rug, die artsen en verpleegkundigen deze DES informatie geven. Zo zei mijn huisarts onlangs dat de Spike eiwitten maar 5 dagen in je lichaam blijven. ??.En hij wilde mij graag prikken….. ?
  Het is ook veelal ONKUNDE EN KLAKKELOOS DE FARMA ( geld ) VOLGEN.❗️

  Daarom aan ons de taak om door te gaan met de waanzin van deze vaccinatie bestrijden en aan de kaak stellen.
  Helpt u mee…. Ik reken op u!!!

  • Huis tuin en keuken artsen zijn domoren… paar jaar studie en tadaa je mag mensen repareren,terwijl de natuur uiterst complex is..klootviolen met spike-eiwitjes en andere stoffen in een reageer buisje alsof het niks is en het kan geen kwaad…..zegt de huisarts… ze weten er echt nog minder van als de meeste ongevaccineerden hier…

  • Ik ben al bezig op politiek nivo en met ziekenhuizen ..en zelfs ook af en toe en reporter en zlefs prive> maar het blijft hardnekkig> men laat zich nu eenmaal boosteren zodat ze zogenaamd weer normaal leven kunnen dat zit er erg diep in> ziekte van down syndroom ook 99,95% zijn dus debiel geworden… nog steeds is er geen corona virusdeeltje ge-isoleerd en zijn er nergens rapportages.. ook de test uitslagen waar zijn ze?? alle ziektes waren er al en bijna iedereen is een zeurpiet geworden.. liggen al voor een pleisterju in ziekenhuis

  • Anna, ik sluit me he-le-maal aan bij je bericht!

   Dr Mike Yeadon is trouwens echt mijn held. Ben he-le-maal weg van die man en zijn plannen van aanpak.

   Dank voor jouw bericht!!

   P.S. Ik kan nérgens aan ivermectine komen.. jij wel?
   Tenminste ik niet zonder dokter voorschrift.

   Groetjes!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in