Videobeelden tonen Spaanse soldaten die Afrikaanse asielzoekers terug in zee gooien nadat duizenden Europese bodem hebben bereikt als gevolg van het opzettelijk versoepelen van de grenscontroles door Marokko om Spanje te straffen.

“Beelden van Spaanse soldaten die migranten/vluchtelingen slaan en in zee gooien aan de Marokkaanse grens”, tweette journalist Josep Goded.

Volgens de Associated Press waren veel van de asielzoekers Afrikanen uit Sub-Sahara. Ze maakten deel uit van een vloedgolf van mensen die aankwamen in Ceuta, de Spaanse stad van 85.000 inwoners gelegen in Noord-Afrika die van Marokko is gescheiden door een 10 meter hoge omheining, bericht summit.news.

De helft van de migranten die de grens overspoelden, werd uitgewezen, maar velen hebben nu hun weg naar Europa gevonden.

Backup:

Een 31-jarige Marokkaanse vrouw beschreef hoe de politie in Marokko opzettelijk migranten over de grens liet stromen.

“Ze laten mensen passeren en blijven daar staan zonder iets te zeggen. Mensen passeren gewoon en passeren en passeren”, vertelde ze aan Associated Press.

De crisis escaleerde nadat ongeveer 8.000 migranten via zee aankwamen na een besluit van Marokko om Spanje te straffen omdat het een medische behandeling aanbood aan de militante leider Brahim Ghali, hoofd van het Polisario Front, waar Marokko zich tegen verzet.

Net als in het geval van president Erdogan in Turkije toont deze hele kwestie eens te meer aan hoe migranten door landen in het Midden-Oosten en Afrika als wapen worden ingezet om Europese landen te dwingen aan hun eisen toe te geven.

  Spaanse lockdown was ongrondwettelijk

Ook criminele mensensmokkelaars profiteren van deze zwendel, die in de hand wordt gewerkt door linkse protestbewegingen in het Westen die “vluchtelingen welkom”-campagnes voeren.

De toestroom van migranten, die in 2015 in een stroomversnelling kwam, heeft de criminaliteit en de veiligheid in de Europese landen verergerd, met talrijke terreuraanslagen door jihadisten die de “vluchtelingengolf” hebben uitgebuit.

Ook de geweldscriminaliteit en de seksuele geweldpleging zijn sterk toegenomen als gevolg van het feit dat de integratie van migranten uit gevaarlijke landen in de gastbevolking volledig mislukt is.

Gran Canaria: illegale immigranten slaan de lokale bevolking in elkaar – Spanjaarden verzetten zich

Vorig artikelBiden betrapt op fake autorijden – iemand anders bestuurt het voertuig – het was allemaal nep!
Volgend artikelAfrikanen verbranden AstraZeneca meuk van Zweden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Vanuit Spanje Marokko bestoken met granaten en mitrailleurnesten op het strand om die illegalen te beschieten. Israël doet tenslotte hetzelfde met de Palestijnen die niet illegaal zijn. Daar wordt ook niets tegen gedaan. Maar ja nu gaat om de arme Afrikaantjes. En dan is Europa in rep en roer.

  • Es mentira lo que dices, ni ametralladoras ni granadas. Botes de humo y salvamento de niños y adultos en el mar. Y por supuesto tendría de vivir aquí para opinar; ante la avalancha de personas ( entre 8.000 ó 9.000 )
   en una población, ya satura por la inmigración. NO somos Israel y Palestina. Tienes razón Europa está en crisis, y parte de culpa es la inmigración ilegal.

   • En waar heeft Maria het ongeveer over. Volgens google translate.

    “Wat je zegt is een leugen, geen machinegeweren of granaten. Rookboten en redding van kinderen en volwassenen op zee. En natuurlijk zou ik hier moeten wonen om een ​​mening te hebben; voor de lawine van mensen (tussen 8.000 of 9.000)
    in een bevolking is het al verzadigd door immigratie. Wij zijn GEEN Israël en Palestina. U hebt gelijk, Europa verkeert in een crisis en een deel van de schuld is illegale immigratie.”

 2. Ik kan geen medelijden met die Afrikanen hebben. Risico van het vak. We kunnen in Europa niet het hele Afrikaanse continent opvangen en als er niet op de één of andere manier ingegrepen wordt, dan stopt die massale intocht nooit. Laat ze maar op hun eigen eiland blijven. Wij hebben ze niet nodig.

 3. De volgende dag proberen ze het gewoon nog een keer.
  Net zolang tot er een land is die medelijden met die gasten krijgt.
  En dan hebben ze het voor mekaar om gratis en zorgeloos verder te leven zonder ooit meer iets uit te hoeven voeren.
  Daarna komt de rest, de hele familie en hun 15 buitenvrouwen die ook allemaal gratis verzorgd moeten worden.
  Maar zolang er sportieve drop lullen blijven bestaan die ze wel wil helpen, zonder zelf voor de kosten op te draaien, blijven zij het proberen.

  • Lezen is werkelijk niet je sterkste kant Bert:
   ‘Maar zolang er sportieve drop lullen blijven bestaan die ze wel wil helpen, zonder zelf voor de kosten op te draaien, blijven zij het proberen.’

   Lees die reactie van dropposportivo nou nog eens een keer en dan GOED.
   Steeds in de aanval / verdediging vanwege Bert die niet LEEST wat er staat.
   Zoveel ruis telkens weer. Om fucking POEP. It has to be a disorder..

   • Dat komt door dat gezeur over arme Afrikaantjes en zielige palestijnen waar de reactie over gaat.
    Dat komt bij mij over als, laat ze toch binnen komen en geef die arme stakkers een onderkomen.
    En wat de palestijnen hier mee te maken hebben ontgaat mij helemaal.

 4. Kan je zien wat een vuilnis land Marokko is….net als met retourneren criminelen (wat ze niet willen) dwingen.
  Alle uitkeringen SVB bevriezen.Alle import vanaf Marokko blokkeren.
  Alle bankverkeer blokkeren
  Landingsrechten Air maroc stoppen.

  Ambassadeur ontbieden.
  Boodschap:
  –stoppen met die onzin
  –de uitgewezen marokkanen retour, door ze gratis op Air Maroc te zetten.
  –alle illegale “vluchtelingen”stoppen en retour; op Marokkaanse kosten

 5. Kunnen wij dat ook niet doen met “vluchtelingen”uit Marokko, Tunesie, Algerije?
  Noordzee is groot…

 6. Misschien Rutte Kaag Ollogren en de Jonge er ook bij gooien, die kunnen mooi de weg wijzen hoe ze naar Noord Afrika moeten zwemmen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in