Fotofuck Frontnieuws - via © Niccolò Caranti  / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

De valutaspeculant miljardair George Soros, 89 jaar, doneert het recordbedrag van 52 miljoen dollar, wat overeenkomt met bijna 44 miljoen euro, aan activiteiten die verband houden met de Democratische Partij voor de presidentsverkiezingen.

Tegelijkertijd steunt Soros ook stemcampagnes per post, die geacht worden de Democraten ten goede te komen en waarvan de Republikeinen vrezen dat ze zullen leiden tot grootschalige verkiezingsfraude, evenals campagnes om meer niet-blanke kiezers naar de stembus te krijgen, wat ook de Democraten ten goede komt.

De links-liberale ultraglobalist heeft 44 miljoen euro gedoneerd voor werkzaamheden die betrekking hebben op de verkiezingscampagne van de Democratische partij. Met nog drie maanden te gaan tot de verkiezingen is het al ongeveer twee keer zo veel als hij heeft uitgegeven om de verkiezingen van 2016 te beïnvloeden, toen de Democraten ondanks de inspanningen van Soros verloren en Donald Trump werd verkozen.

Gekochte keuze

De donaties komen grotendeels via het Democracy PAC, dat Soros vorig jaar in het leven riep om geld in de kas van andere linkse groepen te pompen. Uit een overzicht van de conservatieve Washington Free Beacon blijkt dat dit PAC (Political Action Committee) alleen al in het laatste kwartaal 17 miljoen dollar heeft uitgegeven aan verkiezingsgerelateerde activiteiten, en in totaal 48 miljoen dollar. Soros heeft nog eens 4 miljoen dollar rechtstreeks aan de campagnes en commissies van de Democraten gedoneerd. De totale som van 52 miljoen is meer dan twee keer zo veel als Soros voor de laatste verkiezingen heeft uitgegeven.

De geloofwaardigheid van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens ligt in ruïnes nadat de banden van de rechters met Soros aan het licht zijn gekomen

  Senator eist een reactie van de FBI op Biden's laptop
Vorig artikelAsielzoeker nam bewaker als gijzelaar in kathedraal – hield mes tegen zijn hals
Volgend artikelSoros wil meer geld van Nederland: “Erg egoïstisch”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

  1. Het zijn toen en nu weer de internationale joden die ons leven verzieken! Het internationale jodendom is een gevaar voor alle mensen op de wereld! Wie waarschuwde daar toch al voor? De man die door de joodse media wordt verketterd, maar wel gelijk had!

  2. Heel goed Heirich volgens mij is hij overgeslagen. O nee hij werkte samen met zijn Duitse vrienden om zijn soortgenoten te verraden. Die man moet gewoon geëlimineerd worden. Maar buiten dat, ik dacht dat het verboden was om een zo grote donatie in welke vorm dan ook te doen.

  3. Het wordt duidelijk tijd voor president Trump om de noodtoestand uit te roepen en het hele (s)linkse boeltje op te ruimen.
    Hij kan best beginnen met de ‘journaille’ van de mainstream media die hun First Amendment right misbruiken om dag na dag leugens rond te strooien en waarheden te verdraaien of te censureren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in