Op woensdag brak er tumult uit in de kathedraal van Milaan toen een Noord-Afrikaanse asielzoeker een bewaker gijzelde. Een video die op sociale media circuleert laat zien hoe de politie met de man onderhandelt en hem vervolgens overmeestert.

De informatie verschilt of het een politieagent of bewaker was die werd gegijzeld. Hoe dan ook, het drama speelde zich af met een grote politiemacht als resultaat.

Foto: Polizia di Stato

Het was omstreeks 13:00 uur dat de man de Duomo di Milano binnenkwam en zijn uitgekozen slachtoffer benaderde, een mes trok en hem op zijn knieën dwong.

“Duomo di Milano, Noord-Afrikaan wilde agent’s keel doorsnijden voor het altaar. Het beest bracht de agent onder bedreiging van een mes op zijn keel op zijn knieën. Gered door de staatspolitie. Onwaardige regering: geen illegalen meer!”

Backup:

 

Kort nadat de politie ter plaatse was gekomen, slaagden ze erin de man met het mes te overmeesteren en de gijzelaar te bevrijden.

Volgens de locoburgemeester van Milaan, Anna Scavuzzo, zou de man de kathedraal zijn binnengegaan om een politiecontrole te vermijden.

50.000 illegale migranten

De politie probeert nu de identiteit van de man vast te stellen, wat moeilijk kan zijn omdat hij geen identiteitsdocumenten heeft.

Alleen al in Milaan bivakkeren naar schatting 50.000 illegale migranten en de stad wordt geteisterd door voortdurend migratiegerelateerd geweld. Sommige politici beschrijven de stad als wetteloos.

Illegalen bestormen de Italiaanse grenzen – politie bekent: We zijn machteloos

  Baanbrekende uitspraak: Italiaans Gerechtshof geeft opdracht tot analyse van Covid-"vaccins" om te bepalen of ze "schadelijk" zijn (Video)
Vorig artikelEU-peiling: Europeanen zien migratie als de grootste bedreiging
Volgend artikelSoros geeft 52 miljoen dollar om de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Hoezo, de politie is machteloos?????
    Zij dragen toch vuurwapens??? Wel, schiet er verdomme dan ook op!!
    Schijtvreemdelingen!!
    Na wat doden onder de illegalen, zal het vlug kalm en gedaan zijn met hun praat!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in