© Jeff Ooi / Wikimedia (CC BY 2.5)

Nederland heeft het plan van de linkse miljardair George Soros voor Europa vernietigd. Door zijn “spaarzame” optreden tijdens de onderhandelingen over het EU-Corona-crisispakket, maakte het de overeenkomst minder effectief, zo beweert hij in het Italiaanse dagblad La Repubblica.

De links-liberale ultraglobalist George Soros beweert dat Nederland en andere “spaarzame” landen in de EU de kansen van Europa om te herstellen van de Coronapandamie hebben vernietigd.

Volgens Soros heeft de EU niet genoeg geld om zowel de Covid-19 als de “klimaatcrisis” het hoofd te bieden.

De EU gaat nu enorme bedragen lenen en vervolgens ongeveer de helft als subsidie ​​verdelen aan slecht beheerde lidstaten, die het geld dus niet hoeven terug te betalen. In totaal bedraagt het crisispakket van de Unie bijna 8.000 miljard euro. Nederland en andere West-Europese landen zullen nog tientallen jaren schulden hebben. De leningen moeten in 2058 zijn terugbetaald.

Maar Nederland, Oostenrijk, Denemarken, Zweden en Finland zijn erin geslaagd om het aandeel van de subsidies te verminderen. Het is dit gedrag dat Soros zo overstuur heeft gemaakt.

Volgens de linkse miljardair is de Corona de ergste crisis in zijn leven en moet Europa zich eruit lenen, beweert hij.

“De EU heeft een zeer belangrijke stap voorwaarts gezet door zich ertoe te verbinden om op veel grotere schaal dan ooit tevoren geld te lenen van de markt. Maar toen slaagden verschillende landen, de ‘spaarzame vijf’ – Nederland, Oostenrijk, Denemarken, Zweden en Finland – erin om de overeenkomst minder effectief te maken. Het tragische is dat ze in principe pro-Europees zijn, maar zeer egoïstisch. En ze zijn erg zuinig”, zegt Soros tegen La Repubblica.

  Bijna de helft van de jongeren in het Midden-Oosten en Noord-Afrika wil emigreren

George Soros wijst ook op een aantal “interne vijanden” in de Unie die volgens hem niet opkomen voor de waarden van de EU. Hij noemt de Hongaarse leiders Viktor Orbán, de Poolse Jaroslaw Kaczyński en de voormalige Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini. Maar er zijn nog meer nationalistische bewegingen die hij als een probleem voor de toekomst ziet.

De zorg van Soros is dat de EU uit elkaar zal vallen door de onrustige situatie in Italië. Hij maakt zich zorgen dat het geld van de EU niet genoeg is om Italië en dus ook de EU te “redden”. Hij denkt dat de EU niet kan bestaan zonder Italië.

“Italië is mijn grootste zorg. Ik zie een uiterst fragiele regering, met een coalitie die er alleen op uit is om verkiezingen te vermijden die door anti-Europese krachten zouden worden gewonnen. En om de EU te redden is het niet genoeg wat er met het herstelfonds is gedaan. We hebben een eeuwigdurende lening nodig, met rente, maar nooit terugbetaalbaar. Zelfs zuinige landen zouden het enthousiast moeten steunen”.

George Soros’ Twitter-account overspoeld met miljoenen mensen die zijn arrestatie wegens ‘verraad’ eisen

Vorig artikelSoros geeft 52 miljoen dollar om de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden
Volgend artikelMeisjes en vrouwen voelen zich onveilig in Duitse grote steden – slachtoffer van seksueel geweld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Soros : Italië is zijn grootste zorg…!!! en zonder Italië geen EUSSR !!! Bij de maffia’s in Italië zullen ze dat graag horen, want zonder de EUSSR valt de sponsor weg. Italië is immers een bodemloos vat. Het enige wat er goed functioneert is de georganiseerde misdaad. Het zou dan ook beter zijn dat Italië uit de EUSSR stapt. Men dient zich immers geen illusies te maken, wat er ingestoken werd, is men definitief kwijt.
    Trouwens met wat bemoeit Soros zich. Waarop wachten de landen waar hij zich schuldig maakt aan sabotage en verraad, om zijn bezittingen in beslag te nemen.
    Wat Italië betreft, hadden de spaarzame landen een geweldige stok achter de deur, als compensatie voor het gratis geld, komt Zuid Tirol onmiddellijk terug naar Oostenrijk. Ambiance was gegarandeerd.

  2. Diederik Gommers is het eens, de Covid 19 – PCR test, zegt niets! – 13/08/2020

    ‘Diederik Gommers stuurde een bericht aan Drs. Mario Ortiz Buijsse via LinkedIN. In dat bericht gaf hij aan, het eens te zijn met hem, dat de PCR test waarmee we Covid 19 tetsen bij mensen, niets zegt over de klinische implicaties en het eventuele ziekteverloop. Sterker nog, volgens Biochemicus Ortiz, is het veelal een klein stukje schroot en een – niet actief en in minuscul kleine getalen aanwezig – dood virusdeelje. Ik interviewde deskundige Ortiz, over de waarde en betekenis van de PRC test methode en de rampzalige gevolgen ervan. We spraken over het bericht van Diederik Gommers en de ontwijkende antwoordenen van Jaap van Dissel tijdens de technische briefing. Tevens analyseerden we de technische briefing van de NOS op 11 aug jl. waar kamerleden vragen konden stellen aan het RIVM en de GGD.’

    https://www.youtube.com/watch?v=ktFDN5cBFgw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in