Een tiende van de mannen in Rusland die zich vrijwillig aanmelden voor het conflict met Oekraïne doen dat om aan hun zeurende echtgenotes te ontkomen, zo heeft de burgemeester van de kolenmijnstad Vorkuta, Jaroslav Sjaposjnikov, beweerd, bericht RT.

“Ongeveer 10% van de vrijwilligers die naar de frontlinie gaan, gaan daarheen omdat hun vrouwen waarschijnlijk gewend zijn geraakt aan een fatsoenlijk leven… en zeuren, zeuren en zeuren”, zei Shaposhnikov tijdens een online paneldiscussie – ‘Open Vorkuta’.

De ambtenaar drong er bij de Russische vrouwen op aan om hun echtgenoten een stevige “achterhoede” te geven en hen in plaats daarvan te steunen. Shaposhnikov ging echter niet in op de vraag waarop zijn schatting van 10% was gebaseerd.

Een video van de bijeenkomst werd door de burgemeester op social media geplaatst, die viraal ging en ruime media-aandacht kreeg. Te midden van golven van spot verdedigde Shaposhnikov zijn opmerkingen door te zeggen dat zijn opmerkingen door de media uit hun verband waren gerukt.

“Ik ben een patriot van mijn moederland. Ik kan niet objectief zeggen hoe [de opmerking] er van buitenaf uitziet. De woorden werden uit hun verband gerukt, en sommigen gaven zelfs hun eigen interpretatie. U moet de volledige video bekijken, maar in het algemeen blijf ik bij mijn standpunt: Een vrouw is de steun en toeverlaat van een man, die zij in elke situatie moet steunen,” zei hij tegen mediakanaal Podyem.

Rusland kondigde eerder deze maand een gedeeltelijke mobilisatie af om zijn militairen te versterken in het conflict met Oekraïne, dat eind februari uitbrak. Momenteel wil Moskou 300.000 mannen mobiliseren, waarbij de nadruk ligt op degenen die in het leger hebben gediend en eerdere gevechtservaring hebben.

Kan Europa het zich veroorloven de ogen te sluiten voor bewijzen van een rol van de VS in de ontploffingen van pijpleidingen?

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Derde Wereldoorlog: 4 oktober is mogelijk de officiële startdatumVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIs WOIII begonnen? Wat de Amerikaanse bedrijfsmedia niet melden over de annexatie van Oekraïne door Rusland
Volgend artikelBeroemde muzikant Coolio (59) stort plotseling en onverwacht in en overlijdt
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Ha, ‘zeurende echtgenotes’, niet zo zeuren hoor, de meeste dames hebben nu eenmaal het patent op zeuren.
  Gewoon mee leven.

  • Frontnieuws:
   Reactie verwijderd en ban. Als u de mainstream media volgt, vind ik dat best,
   zolang u hun onzin maar niet in de commentaarsectie gaat papegaaien, wat ik beschouw als opzettelijke vervuiling van de commentaarsectie. Dat zal u een ban opleveren.

 2. Of gewoon weggestuurd door hun vrouwen. Mannen zullen zeggen dat ze ‘het gezeik’ spuugzat zijn.
  Dat komt namelijk wat stoerder over. Want in die Oostblok-landen houden vele mannen een bepaalde mannelijkheid hoog. Ze zijn daar wat meer onzeker over hun ‘gevoelens’. In wezen kleine jongetjes die oorlog en legertje spelen wel stoer vinden.
  Mooi buiten de E.U houden.

  In Europa zelf nog genoeg werk te doen. Ook hier wonen vele volwassen ‘jongetjes’ die het leger wel stoer vinden. En vele vrouwen die het ook wel stoer en sexy vinden dat zij een man in uniform hebben.

  In Nederland is fulltime werken tot 65 jaar, immers ook heel lang de norm geweest voor mannen.
  Niet alleen maar voor de inkomsten. Velen ook om hun vrouwen te ontvluchten.

 3. Het geven van stemrecht aan vrouwen heeft grote gevolgen gehad.
  Direct daarna kregen we twee wereldoorlogen met daar tussenin een mega crisis.

 4. De gewone media, die schrijftvdan weer dat Poetin zo weinig steun heeft van het Russische volk dat hij bang moet zijn voor een coup, dan weer dat je nergens kritiek op Poetin kunt geven, dan weer dat de mannen massaal het land uitvluchten om niet te hoeven vechten tegen die Oekri Nazi’s en nu dus willen de mannelijke Russen liever gaan vechten voor Rusland dan thuis bij de vrouw te willen zitten, ja en het is ook heel.moeilijk om in Death Valley aan Pokemonkaarten te komen, wat ik bedoel hiermee te zeggen, wat een stom gelul allemaal mensen !!!

 5. Kan me daar wel wat bij voorstellen!
  Eigen schuld, dikke bult!

  Als je een glas melk wilt, koop je toch ook niet de hele koe??????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in