Hoe verklaar je anders de aanwezigheid van honderden NAVO-tanks, APC’s, luchtverdedigingscomplexen, andere wapensystemen, oorlogsmaterieel en, niet in de laatste plaats, “adviseurs” aan de kant van VSU. Laten we de zaken niet vertroebelen, zelfs Washington Post is hier nu open over – het hele verdomde ding was gepland in het Pentagon en door Britse militaire amateurs. Ukies waren slechts studenten met ontzag die de NAVO “planning” volgden en we kunnen nu het resultaat ervan zien. Ik weet dat het pijn doet, maar het Pentagon doet niet aan echte strategie of echte serieuze operationele planning tegen ECHTE legers of grootmachten – ze leren het niet in de VS. De VS heeft gewoon geen ervaring met het voeren van oorlogen op een dergelijke schaal met een gunstig resultaat, schrijft Andrei.

“Briljante” campagnes in Irak, Afghanistan of Vietnam zijn een bewijs van dit onvermogen. Het systeem voor dergelijke oorlogen is er gewoon niet en is er ook nooit geweest. Je kunt de militaire “genetica” van voornamelijk een zeemacht, die nooit iets anders heeft uitgevochten dan expeditionaire oorlogvoering, niet veranderen.

Maar nu begint de bitterheid, net als het witwassen van de incompetentie van het Pentagon, omdat het een gecombineerd Westen is, niet Oekraïne, dat militair en economisch verslagen is in wat ooit Oekraïne was. De overduidelijke tekortkomingen van de wapensystemen van de NAVO als zijnde ongeschikt voor het moderne slagveld, evenals de tactieken, die uiteindelijk door de VSU eenvoudig terzijde werden geschoven ten gunste van de goede oude Sovjet/Russische gevechtshandleidingen, getuigen van een systematisch falen van de NAVO-visie op oorlog. De lakmoesproef is er – een leger dat Patton vereert als een groot generaal heeft problemen met echte militaire geschiedenis en oorlogvoering. Het herhalen van doodgeslagen militaire clichés en het beleven van een pure fantasie die in het Pentagon doorgaat voor “militaire wetenschap” is geen vervanging voor echte oorlogservaring en het vermogen om operaties uit te voeren op basis van de realiteit, niet PR BS. De VS hebben hun holle militaire macht aan de wereld laten zien en dat is de reden waarom deze bitterheid begint – het is voorbij voor de intimiderende en zelfbenoemde hegemoon en velen zijn daardoor gekwetst en bitter boos.

  Tussen hyperinflatie en de Derde Wereldoorlog heeft het grootste deel van de mensheid geen schijn van kans

Maar Kubler-Ross voor het gecombineerde Westen is nu in de overgang van marchanderen naar depressie, de acceptatie ligt in het verschiet. En geen enkele hoeveelheid woorden, geen enkel lapmiddel kan de realiteit veranderen van een catastrofale nederlaag van niet alleen de beste proxy ooit van de VS, maar ook een complete ineenstorting van het bouwwerk van de favoriete mythe van de “beste strijdkracht in de geschiedenis”, dat is het niet en dat is het eerlijk gezegd ook nooit geweest. Het doet pijn, ik weet het, maar laten we hopen dat het op de lange termijn zal leiden tot een serieuze herwaardering van de militair-economische capaciteit van de VS, die op het niveau van de echte militaire behoeften van Amerika zal worden gebracht, niet de opgeblazen en incompetente militair-politieke bureaucratie en holle kracht. Ik heb een hint: wat dacht je van een herwaardering van je eigen rol in de wereld – dat zou een goed begin kunnen zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het komende einde van de Amerikaanse hegemonie: Elektrische tanks voor het klimaat!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Israël, Joden en antisemitisme
Volgend artikelSlimste man ter wereld bekritiseert anti-blank “wereldwijde bezettingsregime”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Het doel van het gecombineerde westen, is niet alleen maar de overwinning op Rusland, maar vooral de onderdrukking van de eigen bevolking.
  Alle bedachte systemen van de criminele organisaties, helpen alleen de globalisten.
  De vernietiging van Rusland is erg belangrijk, maar staat los van de vernietiging van de normen en waarden van de blanken en christenen.
  Het is de pech van deze zelfde ‘elites’ dat ook zij zelf onder de wielen komen..,

 2. Godnogtoe…..laat het eindelijk iets zijn wat het mensdom wakker schudden zal. Laat het eindelijk tot die sufkoppen met derlui grote smoel over dat lorrenlegertje van Rusland doordringen, wat oorlog voeren en dan verliezen betekent. Laat het tot datzelfde rotvolk doordringen wat het betekent om over de rug van een ander omhoog te klimmen.

  Jarenlang heb ik moeten zwijgen omdat ik te dicht in de buurt van de pijnplekjes van grootsmoel kwam.

  Ik geef je op een briefje dat diezelfde lulhannessenbende straks weer met een ,” Weet je dat……..” klaar staan om uit derlui dezelfde kutkrantjes die deze vuiligheid propageerden, te gaan staan citeren alsof de zon uit hun reet schijnt omdat ze in staat zijn uit een kutkrantje te citeren.

  Soms walg ik van mensen. En vooral met name van de mentaal zo beroerd afgebakken plurken die alleen maar tot groepsgedrag in staat zijn……..maar wèl menen dat ze over iets beschikken wat voor intelligentie moet doorgaan.

  Het is mij wel duidelijk wat het grootste deel van het mensdom is……..en het hele zootje mag mijnentwege in de stront van hun opgeblazen ego verzinken. Ik steek er geen poot meer naar uit, en ik wil er ook geen last van hebben. Tis nou genoeg geweest!

  • Als er naar Poetin geluisterd zou worden werden het woord satanisten diverse keren opgevangen. Het idee dat het christelijke Europa met een half afgebouwde toren van Babel als hoofdkantoor gezien wordt door Poetin als symbool van de voorchristelijke werkelijkheid en satanisme is nog niet eens zo gek. Er zijn in Europa nog wel christenen maar die zijn geïnfiltreerd door de vrijmetselarij die immers ook een “geloofsgroep” denken te zijn. Dat zijn schijn Christenen. Daarom worden we binnenkort misschie wel bezet door de Russen op zoek naar de echte christenen want die zijn ze zelf ook. Ze hebben genoeg geleden onder de satanische joden, de bolsjewieken. En Rusland Alsjeblieft kom ons bevrijden van de transgenders, satanische joden en vrijmetselaars die hier de baas spelen. Er zijn toch geen wapens meer hier die functioneren. Die Leopard tank ziet er toch niet uit? Hetzelfde ziet de Abrams tank eruit na een paar minuten aan het front. Dus van de USA dat notabene is opgericht door satanisten kan ook niet veel verwacht worden.

 3. Daniel Davis heeft maar ten dele gelijk. Rusland was (en is) in staat om meer dan 17% van Oekraïne in te nemen. Zo’n stap zou echter – althans tot nu toe – politiek en strategisch ongunstig zijn geweest voor Rusland. Wat Rusland wil is geen territoriale winst (hier heeft Davis gelijk) maar een zelfstandige, sterke maar neutrale Oekraïne, gezuiverd van nazi-ideologie, en met gelijke rechten voor alle bevolkingsgroepen. Kortom, Oekraïne als een goede buurman, in lijn met de eeuwenoude verbondenheid en vriendschap tussen beide landen.
  De zelf-opgelegde beperking van de huidige oorlog dient deze doelstelling. Of dit lukt, is echter de vraag. Het doel van het “collectieve Westen” is immers tegengesteld, namelijk het opschuiven van de NAVO-grenzen naar het Oosten door een vijandige tegen Rusland Oekraïne op te bouwen. Het kan dus erop uitlopen dat Rusland gedwongen wordt om meer Oekraïns territorium in te nemen om te voorkomen dat het land dat dan overblijft nog steeds bedreigend wordt voor Rusland. Dit zou de Russen echter veel kosten, moeilijk te handhaven zijn, en het is dus zeker niet hun bedoeling. Evenals het bedreigen van andere Europese landen, wat een complete onzin is om de bevolking van Europa achter de oorlog tegen Rusland te scharen. Hier heeft Daniel Davis dus ook gelijk.

  • Mooi geschreven krekel. Ja haha dat zeiden ze in het begin ja: “na ukr gaat rusland de rest v europa binnenvallen”. En de het domme volk geloofde het. 🤣🤣🤣

   • Dachten ze in 1956 ookal(Hongaarse opstand) In de tussentijd is er dus bij ons bitter weinig veranderd!”Het heette toen..”De Russen komen” Kwamen ze maar!!!!!!!

 4. Oekraine heeft niks meer en zal spoedig instorten en alleen west oekraine zal overblijven onder russische bestuur om de nazies de kop in te drukken en de NATO landen hebben geen voorraden meer en wat er nog is, is in feite ongeschikt voor moderne oorlog. Dus NATO zal voorwaarden rusland moeten accepteren. Europa economisch kapot en niet genoeg energy (alleen tegen hoge prijs). Het voornaamste wapen van usa vliegdekschepen en een woke leger. de tijd van vliegdekschepen is voorbij net als slagschepen in WO2.

  Rusland laat NATO langzaam doodbloeden en dan syria gaza iran irak die usa zat zijn net als in africa

 5. Europa economisch kapot en niet genoeg energy. De VS geven Europa op. Iedereen in Europa zal lijden. En dat is ook het plan.
  Komt er hulp van Poetin? Als Europa hier om smeekt. Dat zal niet snel gebeuren.

 6. Dachten ze in 1956 ookal(Hongaarse opstand) In de tussentijd is er dus bij ons bitter weinig veranderd!”Het heette toen..”De Russen komen” Kwamen ze maar!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in