Een kind helpt haar vader bij het blokkeren van het Nieuwe Normaal. Als het Nieuwe Normaal onbelemmerd zou blijven, zou het hen de weg naar een betere toekomst versperren. © Jordan Henderson (klik voor groot, Esc voor terug) Original Paintings – Fine Art Prints.

Tijd voor de wekelijkse update van bijwerkingen die door de Universiteit van Uppsala zijn ingevoerd in de database van de WHO, VigiAccess. Sinds 14 juli zijn er nog eens 73.362 meldingen van bijwerkingen na vaccinatie met COVID-19 vaccins bijgekomen. Dit brengt het totaal aantal meldingen op 1.490.915. De afgelopen week heeft de stijging van het sterftecijfer, die de week ervoor al duidelijk was, zich voortgezet. Momenteel zijn er 135 sterfgevallen per dag na de COVID-19 vaccinatie, een aanzienlijke stijging in vergelijking met de 72 en 98 sterfgevallen van de vorige weken. Het hogere sterftecijfer komt ook tot uiting in de normering per 100.000 meldingen: per 100.000 meldingen worden 669 sterfgevallen gemeld, een stijging van 33 ten opzichte van de week ervoor, bericht sciencefiles.org.

Klik voor groot

Bovenaan: Aantal na een COVID-19 vaccinatie sterfgevallen / Onderaan: Aantal na een COVID-19 vaccinatie sterfgevallen per 100.000 meldingen.

Vanaf vandaag maakt sciencefiles.org gebruik van het feit dat zij nu over een historische reeks van gegevens beschikken, waarin vanaf 18 mei met wekelijkse tussenpozen gegevens van VigiAccess zijn opgenomen. Op basis van deze gegevens kunnen zij aantonen hoe de aandacht voor myocarditis (hartspierontsteking) en pericarditis (hartzakjesontsteking), eerst door het Amerikaanse CDC en vervolgens door het Europese EMA, van invloed is geweest op het aantal gevallen van myocarditis en pericarditis dat in VigiAccess als ongewenste bijwerkingen is geregistreerd. De volgende figuur laat zien hoe het aantal meldingen van myocarditis en pericarditis, gestandaardiseerd op 100.000 meldingen, zich de afgelopen weken heeft ontwikkeld:

Gemelde gevallen van myocarditis en pericarditis per 100.000 meldingen.

Zoals men kan zien, neemt het aantal gemelde gevallen van myocarditis en pericarditis abrupt toe nadat de CDC de aandacht op myocarditis en pericarditis heeft gevestigd. Men kan ook zeggen dat vanaf het moment dat een bijwerking als zodanig wordt benoemd en als het ware wordt vrijgegeven voor diagnose, zodat een arts die dat doet niet bang hoeft te zijn om zich daarmee te onderscheiden van de massa artsen, plotseling wordt ontdekt dat het een bijwerking is. Aangezien de gegevens in de bovenstaande figuur gestandaardiseerd zijn tot 100.000 meldingen, zou men normaal een min of meer horizontale lijn verwachten met enkele schommelingen maar geen continue stijging.

  Uitgebreide studie: Er zijn NUL Amish kinderen die lijden aan kanker, diabetes of autisme - WAAROM IS DAT?

Een voortdurende toename, zoals in dit geval, is een bewijs dat de overeenkomstige bijwerking steeds vaker als bijwerking wordt gediagnosticeerd omdat de CDC en anderen hebben gezegd dat het een bijwerking van COVID-19-vaccins is. Deze constatering alleen al is voldoende om een ruw idee te krijgen van alle bijwerkingen die NIET worden toegeschreven aan de vaccins die ze hoogstwaarschijnlijk hebben veroorzaakt. De incidentie van de bijwerkingen “myocarditis” en “pericarditis” is sinds 2 juni verdrievoudigd. Drie keer zoveel meldingen als reactie op het vrijgeven van de bijwerking. Een welsprekende getuigenis van het kuddegedrag van dokters: wat voor de vrijlating wordt gediagnosticeerd, is niet wat daarna wordt gediagnosticeerd. Het is allemaal een kwestie van perceptie.

De volgende figuur toont de ontwikkeling van de meldingen van gastro-intestinale ziekten na COVID-19 vaccinatie. Zoals blijkt, is de frequentie van de meldingen (gestandaardiseerd op 100.000 meldingen) enigszins gedaald en sindsdien min of meer stabiel gebleven op ongeveer 22.000 per 100.000 meldingen, wat betekent dat elke vijfde persoon die na vaccinatie bijwerkingen krijgt, een maag- of darmaandoening krijgt.

Gemelde gevallen van maag- darmziekten per 100.000 meldingen.

Gastro-intestinale ziekten omvatten in hoofdzaak:

 • Misselijkheid (132.900 meldingen).
 • Braken (39.271 meldingen).
 • Diarree (34.903 meldingen).
 • Abdominale pijn (25.918 meldingen).
 • Zwelling van de tong of de mond (4.394 meldingen).
 • Pijn in of rond de mond (3.455 meldingen).

De frequentie van de bijbehorende bijwerkingen en de normaliteit dat een vaccinatie gevolgd wordt door misselijkheid, braken of diarree of buikpijn of zwelling met een waarschijnlijkheid van 20% toont eens te meer aan dat vaccinaties tegen COVID-19 iets heel bijzonders zijn.

  Toxiciteit van mRNA-vaccins: Een boek voor het leven, geef het door

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

CIA neurobiologie expert over hoe RNA vaccins de menselijke hersenen controlerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTirannie in kaart: de landen waar vaccinatie verplicht is
Volgend artikelSlachtoffers watersnoodramp Duitsland krijgen bezoek van COVID-19 vaccinatiebussen in plaats van hulp
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Waarom staat dat niet in de krant dan???? op de radio of op tv en dergelijke en waarom gaan er nog steeds miljoenen die phizer spuit halen Zijn de mensen zo dom dat ze dood zullen gaan of ernstig ziek na die spuit De misdadigers die dat nog steeds adviseren moeten streng bestraft worden,,,,,,,, toch!!!!!!!!

  • Zij de moordenaars zullen nooit berecht worden met ons huidig recht systeem is zo door en door corrupt de elite en beleidsmakers hebben niets te vrezen.

 2. Gisteren las ik bij Frontnieuws dat door de Europese Unie nu 1,8 miljoen “gewonden” zijn geteld voor de 27 landen van de Europese Unie.
  Nu lees ik bij Frontnieuws dat door de WHO 1,4 miljoen “bijwerkingen” zijn geteld voor de hele wereld.
  Tegelijk lijkt mij dat “bijwerkingen” een breder begrip is dan “gewonden”.
  Het lijkt dus dat er wereldwijd beduidend minder “gewonden” vallen dan alleen binnen de 27 landen van de Europese Unie.
  Dit doet niet logisch aan. Kan iemand dit verklaren?

  • Helaas dat is niet mogelijk omdat de gegevens die wij krijgen van hogerhand allemaal gemanipuleerd worden wat kunnen wij er nou daarmee , totaal niets en wij staan pas aan het begin van de grote menselijke opruiming over twee jaar zie je heel veel mensen omvallen door de injectie Corona en dan nog zal het volk het niet geloven.

 3. De overlijdens na vaccinatie, na hoeveel tijd is dat? Worden overlijdens na 1 of 2 maanden hier ook nog bijgerekend? Of is het enkel overlijdens binnen de 3 dagen?
  Ik werk in een WZC en zie veel bewoners bijwerkingen krijgen en in sneltreinvaart achteruitgaan nadat ze hun vaccins hebben gekregen..de problemen die ze al hadden worden nog erger… Al die toestanden zitten in deze cijfers (nog?) niet inbegrepen denk ik?

 4. Ik vraag me af als je een prik met grafeendioxide als bestanddeel hebt, wat een supergeleiding heeft, hoe dat zit als je een pacemaker hebt, of onder een MRI scan moet. Dat op zich is toch ook heel gevaarlijk?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in