Foto Credit: Tomluongo.me

Wel, hier zijn we dan. Het is volledige paniek.

Het is nu duidelijk dat president Biden niet over de geestelijke vermogens beschikt om het ambt van president uit te oefenen. En de nerveuze muizen beginnen zich op hun tenen op het ijs te begeven en de ‘notities in het openbaar’ te doen die ze de afgelopen drieënhalf jaar hebben vermeden, schrijft Dexter K. White.

De Democraten verdelen zich nu tussen de schuldigen en degenen met een verwijtbare ontkenning. Wie wist het? Wie had het kunnen weten?

Het is tijd om hier een eind aan te maken, Jack.

Nu willen de Republikeinen dat niet horen, ze willen Biden in de race houden, om voor de hand liggende redenen. Dat is makkelijk te begrijpen en als hij zich alleen kandidaat stelde en niet voor herverkiezing, zou het geen probleem zijn.

Maar er is een land te runnen, elke dag weer. En we weten niet wie het bestuurt. Dat gaat verder dan politiek. En onacceptabel.

Democraten zijn nerveus over Kamala. Wat maakt het uit? Ze is de vicepresident van de Verenigde Staten van Amerika en het is haar taak om op dit soort momenten in het vacuüm te stappen.

Er zal later genoeg tijd zijn voor een autopsie, maar we kunnen niet doen alsof Biden in staat is om zijn termijn af te maken. Het is onzin en iedereen weet het.

Maar de Democraten zijn nog nooit een regel of norm tegengekomen die ze niet wilden politiseren en relativeren voor hun eigen doeleinden.

Ze kunnen altijd president Harris op de conventie over zes weken belazeren en de nominatie aan iemand anders geven. Ze kunnen de stemmingen op staatsniveau aanvechten.

  Recordaantal Amerikanen heeft een hekel aan zowel Biden als Trump - peiling

Maar ik wed dat ze eindigt met de superdelegaten van de seniele ijscoman, dus misschien moet iedereen stoppen met zich zorgen te maken en leren van de Kam…ala te houden.

Hoe zijn we hier gekomen?

Volgens sommigen omdat de rechtse crankosfeer te gemeen is geweest. Het voor de hand liggende naar voren brengen ontnam de gevestigde pers de mogelijkheid om zijn werk te doen.

Ze moesten al hun tijd besteden aan counter-narratieven tegen internetmeanies, anders hadden ze wel gemerkt dat de president ongeschikt is voor zijn ambt.

Nou, we noemen hem hier al meer dan drie jaar de seniele ijscoman ™, dus het zal wel onze schuld zijn. Dat spijt ons heel erg. Sorry voor het niet kunnen waarnemen van de realiteit.

Ondertussen is de pers nog steeds bezig met de mogelijkheid van consequenties.

De New York Times verdient lof voor het feit dat ze in staat zijn om een verandering in de tijdgeest op te snuiven en daar snel op in te spelen. Ook al verdienen ze een hoop hoon voor het zo lang volhouden van de klucht, ze hebben snel hun grote meisjesbroeken aangetrokken en doen nu hun journalistieke ding. Het was verfoeilijk om te zien.

Dus de pers verandert voorzichtig van rijbaan.

Maar we moeten nog steeds toekijken hoe alle Democraten doen alsof ze het niet wisten.

“Whip smart” Joe Biden is de beste die hij ooit is geweest! Dat zeiden ze op Morning Joe!

Je weet wel, de show waar huwelijken en geloofwaardigheid sterven. Maar het was niet echt een leugen.

  Tucker Carlson: Blijf bij je intuïtieve morele gevoel (Nederlands transcript)

In sommige opzichten is Biden helemaal niet veranderd. Hij was altijd al een egoïstische hufter die domme dingen zei. Joe heeft altijd dun geloofwaardige leugens verzonnen gebaseerd op zijn neerbuigende kijk op de wereld. Hij heeft altijd onhandig mensen besnuffeld.

Zelfs als je gelooft dat “Corn Pop een slechte kerel was”, weet je dan niet meer dat Biden de levensverzekering was voor de eerste zwarte president?

Obama dacht “…ik wil zeker niet neergeschoten worden, wie kan ik kiezen voor VP die zelfs een moordenaar twee keer zou laten nadenken? Oh, ik weet het, Joe Biden. Niemand wil die sukkel aan het roer!”

Feng Shui van dekstoelen op de Titanic

Vermoedelijk was de arme Doug Emhoff, je weet wel, de ’tweede heer’ op een debat watch party met Rob Reiner en Jane Fonda. Waar heeft hij dat aan verdiend?

Meathead en Hanoi Jane?

Hoe dan ook, vijf minuten na het debat begon Reiner naar verluidt te schreeuwen terwijl Jane huilde. Gênant. Niet zo erg als luisteren naar Kamala die een toespraak oefent, maar wel heel erg.

Dan heb je de Hollywood-elites, met hun valse verbazing en klaagzangen over verraad.

Ik kan een heleboel schunnige samengestelde woorden bedenken die mensen zouden kunnen gebruiken om Ari Emmanuel te beschrijven. Idioot staat niet op die lijst.

Hij was zo verbaasd toen hij Biden’s optreden zag, geschokt zeg ik je. Bitch, alsjeblieft.

Het is leerzaam dat Democraten alleen klagen over Biden’s vertoning van mentale tekortkoming omdat het zijn kansen om te winnen in november schaadt.

Ze vinden het helemaal niet belangrijk om Biden aan te moedigen om af te treden als president omdat hij mentaal niet in staat is om zijn ambt uit te oefenen in de zeven maanden die hem nog resten.

  Het Westen is vernietigd

En omdat ze zo opgaan in de huidige brandoefening dat geen van hen heeft overwogen hoe dat hen overkomt.

C’mon MAN!

In zijn hoogtijdagen ging de zon nooit onder voor het Britse Rijk. Maar voor Joe Biden gaat de zon elke dag ongeveer drie uur nadat hij is opgestaan onder. Hij heeft een coterie knechten nodig om elk moment dat hij wakker is in scène te zetten. Om te voorkomen dat hij zichzelf voor schut zet. Om hem te helpen het podium te vinden midden op een leeg podium.

Hij kan waarschijnlijk niet eens wettelijk Hunter’s pardon tekenen vanwege verminderde capaciteiten.

Maar hij gaat niet weg. Niet na het verknoeien van een softbalinterview met Stephanopoulos (22 minuten ongemonteerd, wat een uithoudingsvermogen!), gevolgd door boze brieven aan Democraten die hen uitdagen voor een conventiegevecht. Biden was altijd al een tegenwerkende putz, maar nu zien we gewoon demente uitdagende woede.

Kijk, ik ben oud genoeg om me te herinneren dat Smells Like Children een EP van Marilyn Manson is, niet wat de president zegt als hij zonder toezicht is. Dus geloof me als ik zeg dat er een nieuwe campagneslogan aankomt…

Joe is maar zestien uur per dag seniel, maar TRUMP is de hele dag door gek!


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De meest verwoestende video op het internetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraiene bombardeert eigen ziekenhuis en British Journal zegt dat Palastijns dodental astronomisch is
Volgend artikelDe eerste tekenen van het falen van de Amerikaanse wereldmacht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. ach ja als 1ste zal joe moeten zeggen dat hij niet degene is die ervoor gaat en het lijkt er niet op dat hij dat gaat doen,hij vind zichzelf namelijk geweldig,ze hebben er een prachtig spreekwoord voor de democraten en pers die 3,5 jaar gelogenen verdraaid hebben,you made your bed now lie in it

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in