Dead Gaza girl day 14 of Gaza War / Wikimedia / Al Jazeera / (CC BY 3.0 DEED)

De westerse propagandamachine – aan de vooravond van de NAVO-top in Washington DC – is springlevend als een Thaise kickbokser met ademloze berichten als deze, “Rusland bombardeert kinderziekenhuis in dodelijk spervuur over Oekraïne.” Dat is de kop van de NY Times – let wel, de voorpagina – maar je kunt hetzelfde bericht zien in alle grote Amerikaanse, Britse en Europese kranten. Zelfs Al Jazeera deed mee om het “nieuws” rond te bazuinen. Hier is de versie van de NY Times. Het wordt bijna woordelijk herhaald in alle grote westerse kranten:

Het grootste kinderziekenhuis van Oekraïne werd maandag vernietigd door een Russische raket. De hoofdstad Kiev werd opgeschrikt door beelden van bebloede en gewonde kinderen en honderden mensen renden naar de plaats van de aanval om verwrongen metaal en beton op te ruimen in een wanhopige zoektocht naar overlevenden.

De aanval op het ziekenhuis maakte deel uit van een spervuur van bombardementen door Moskou in het hele land, waaronder een van de dodelijkste aanvallen op Kiev sinds de eerste maanden van de oorlog. Ten minste 38 mensen werden gedood in het hele land, waaronder 27 in Kiev. Meer dan 100 mensen raakten gewond. De Oekraïense luchtmacht zei dat het 30 van de 38 raketten had neergeschoten die Rusland had gelanceerd tijdens de aanval, die halverwege de ochtend begon.

“De aanval was massaal, gecombineerd met het gebruik van lucht-, ballistische en kruisraketten,” zei Serhii Popko, het hoofd van het militaire bestuur van Kiev. “De raketten vlogen in golven en vanuit verschillende richtingen op de hoofdstad af.”

In het ziekenhuis werden een arts en een andere volwassene gedood en minstens 10 mensen raakten gewond, waaronder zeven kinderen, zeiden lokale functionarissen. Minstens drie kinderen werden uit het puin gehaald, zei de Oekraïense hulpdienst.

Dit is een tien op zowel de hypocrisie- als de propagandaschaal. Controleer het zelf. Zoek op internet naar het volgende – “Oekraïne treft Sevastopol.” Slechts vluchtige berichtgeving. Geen schreeuwende koppen in de NY Times of Financial Times of een andere grote krant. Negeer het. Maar dit? Intense berichtgeving, schrijft Larry Johnson.

  Misvattingen - Van Ashraf Marwan tot Zelensky en Poetin

Er is maar één probleem met het verhaal – het is BULLSHIT. Het kinderziekenhuis werd geraakt door een verdwaalde luchtverdedigingsraket afgevuurd door Oekraïne. Oeps! Wat echt veelzeggend is, is dat er NUL nieuws was over de andere sites die geraakt waren door Russische raketten in Kiev. Weet je waarom? Omdat het militaire doelen waren en er waarschijnlijk Westerse slachtoffers waren. Rusland heeft deze klap overdag tijdens werkuren uitgedeeld om zoveel mogelijk slachtoffers te maken onder degenen die wapens produceren of repareren.

Oekraïense autoriteiten logen ook over het aantal neergeschoten Russische raketten. De Oekraïense luchtmacht beweerde 30 van de 38 Russische raketten te hebben neergehaald. Bekijk de volgende video’s. Je kunt minstens vijf succesvolle Russische raketaanvallen in Kiev zien, inclusief enkele secundaire explosies, die normaal worden geassocieerd met een wapenopslagplaats. (We zullen zien hoe lang YouTube toestaat dat de eerste video online blijft. Ik zal ook op BitChute posten).

Om terug te komen op Israëls genocide op de Palestijnen, heeft het Britse medische tijdschrift The Lancet een verbluffend rapport uitgebracht over het aantal Palestijnen dat gestorven is of zal sterven als gevolg van Israëls moorddadige campagne:

Maar liefst 186.000 Palestijnen kunnen direct of indirect gedood worden door de Gaza-oorlog, heeft het Britse medische tijdschrift The Lancet voorspeld.

“Zelfs als het conflict onmiddellijk zou eindigen, zullen er in de komende maanden en jaren nog veel indirecte doden vallen door oorzaken als voortplanting, overdraagbare en niet-overdraagbare ziekten,” meldde het tijdschrift.

Het dodental zou dit cijfer kunnen overschrijden, zei het tijdschrift, “gezien de intensiteit van dit conflict; de verwoeste infrastructuur voor gezondheidszorg; ernstige tekorten aan voedsel, water en onderdak; het onvermogen van de bevolking om te vluchten naar veilige plaatsen; en het verlies van financiering aan [het VN-agentschap voor Palestijnse vluchtelingen] Unrwa, een van de weinige humanitaire organisaties die nog actief zijn in de Gazastrook”.

Rechter Napolitano en ik bespreken dit afschuwelijke nieuws.

  Het feest is voorbij voor Zelensky nu aanhangers lauw worden over Oekraïne

***

Via Andrei:

Je kunt duidelijk de “effectiviteit” zien van de door de VS gemaakte luchtverdediging die verborgen zit in clusters van gebouwen in Kiev en je kunt duidelijk zien wat lijkt op NASAMS AIM-120 die de geleiding verliest en de gebouwen van Kiev raakt.

Wat betreft de vernietiging van drie M-270’s met ATACMS samen met “buitenlandse” bemanningen – dat is wat al die Amerikaanse “vrijwilligers” nu kunnen verwachten. Inclusief die klootzakken van “Chosen” die nog steeds denken (omdat ze alleen goed zijn in het executeren van krijgsgevangenen) dat de Russen niet weten wie ze zijn en waar ze zijn. Het regime in Kiev kan een herhaling van dergelijke raketaanvallen verwachten in de nabije toekomst, totdat de hele 404 is gede-electrificeerd, wat nabij is.

Nu, over deze “operatie” om de Russische TU-22M3 te bemachtigen. Dezelfde oude “Operatie Moolah“- one trick pony’s zijn het. Ze denken nog steeds dat Russen in de jaren ’90 leven en dat iemand anders dan klootzakken, zoals de klootzak die zijn bemanningsleden vermoordde en er met de Mi-17 helikopter vandoor ging, geïnteresseerd zal zijn. Dus, FSB speelde het spelletje mee en toen blies VKS de landingsbaan op waar deze TU-22M3 had moeten landen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Nederlandse journaliste: “Wij zijn hier, in Donbass, om de door propaganda misleidde westerlingen wakker te schudden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO’S plan voor permanente oorlog in Oekraiene en aan het Oostfront – Poetin heeft Stalin’s Hitler-probleem
Volgend artikelSeniel, kwijlend, maar meestal fantastisch
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Een westerse raket door de nazi’s zelf afgevuurd in opdracht van coke snuiver zelensky en die gek van US en navo om de derde wereldoorlog te beginnen zelfde als MH17 ook door die kut Uki.s zijn corrupt tot op het bot en hun pedofielen vrienden met nazi’s Rutte en co voorop en wef Putin is niet de vijand dat is het westen met hun trekpoppen en geldbeluste moordenaars genocide depopulatie tribunaal en ophangen deze satanische idioten met al hun leugens

 2. Ik heb tranen in de ogen nu en denk aan Thomas Gould uit Ierland, may Bibi and his government members burn in hell, zo is het en niet anders!!!

 3. Het wordt bijna woordelijk herhaald in alle grote westerse kranten:

  Dan weet je dat het instructies zijn. Zelfde met Covid. Alle nieuwszenders hadden de zelfde taal. Wereldwijd. Zelfs de arm voor arm, deur tot deur van dat misbaksel de Jonge had hij niet van zichzelf.

  Ik kan het nog sterker vertellen. Worden er deze keer geen couveuses leeg gehaald door Russische sympathisanten. Werkte bij Koeweit ook zo goed.

  Kortom, False Flag en nu gaan ze op het orgel. Ik hoop van niet, maar alles wat ik hoop komt niet uit, alles wat ik vrees wel.

 4. Grote bekken genoeg, zoals de nieuwbakken Dick Schoft, Putin beschuldigen van kindermoord, wat nog maar zeer de vraag is, waarschijnlijk een eigen ukri/usa raket en maar bommen blijven leveren voor de gruwelijke moorden op Palestijnse burgers en kinderen!!

  Schijnbaar heeft Netanyahu het legale alleenrecht op genocide, walgelijk gewoon.

 5. Laten we even afwachten of de Russische vertegenwoordiger in de Veiligheidsraad een BEWIJS heeft voor deze of een andere stelling. ’t Is niet te verwachten dat hij een keer SORRY, FOUTJE BEDANKT zal zeggen.
  Overigens werden bij de strike DRIE verschillende zorginstellingen aangevallen, volgens Kiev.
  Maar: maakt het eigenlijk nog wat uit wiens handtekening op de moordwapens stond? In deze niets ontziende oorlog hebben ALLE partijen genoegzaam bewezen dat ze compleet maling hebben aan mensenlevens. Houd op met die massamoord, in Oekraïne en Gaza!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in