Sean Penn gebruikte zijn optreden op een filmfestival in Berlijn om Amerika te bekritiseren en te verklaren dat de Verenigde Staten zich moeten “schamen” omdat ze niet meer wapens en sneller aan Oekraïne geven, ondanks het feit dat het Biden-regime 196 miljard dollar heeft uitgegeven, veel meer dan de bijdragen van andere landen, bericht Newspunch.

Maar volgens Penn, die sprak bij de première van zijn documentaire over de oorlog en president Volodymyr Zelensky, moeten de VS “een mate van schaamte” accepteren.

Penn maakte ook van de gelegenheid gebruik om van de Verenigde Staten en de NAVO een onmiddellijke escalatie van de oorlog te eisen.

“Als je je voorstelt wat het is als Rusland wint, zijn we allemaal de klos. Just dead fucked,” zei Penn. “We moeten nu al als Amerikanen, kan ik zeggen, een mate van schaamte op ons nemen omdat we niet eerder hebben opgeschaald met de wapens.”

“Ik denk dat het heel duidelijk is dat, wat er ook voor nodig is om Amerikaanse troepen daar [in Oekraïne] weg te houden, we dat uiteindelijk zullen doen. Dus waarom niet nu?”

Penn interviewt Zelensky drie keer in de loop van de documentaire, waaronder één keer op de dag van de Russische invasie. Penn doet geen moeite om zijn bewondering voor de Oekraïense president te verhullen en beschrijft hem als een man met “een tastbaar gevoel voor de menselijke behoefte aan vrijheid.”

Penns producer gaf ook toe dat hij verliefd is geworden op Oekraïne tijdens zijn vele bezoeken aan het corrupte en door oorlog verscheurde land, en verklaarde dat het iets heeft wat Amerika heeft verloren.

  Het berijpen van de Internationale op Regels Gebaseerde Wanorde

“We zijn verliefd geworden op het land en op de mensen. We werden ook verliefd op dit idealisme,” aldus coproducent Aaron Kaufman.

“Na de laatste vier of vijf jaar van de Amerikaanse politiek hebben we het contact verloren met iets waarmee zij in contact staan.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Gonzalo Lira – Wie is Zelensky? Een marionet en dit is waaromVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne Situatierapport – Aantallen verliezen, gebrek aan tanks, er is iets aan de hand
Volgend artikelGeconfronteerd met een nederlaag probeert het Kievse regime wanhopig de oorlog regionaal uit te breiden en de buurlanden te betrekken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. Penn is een gestoorde idioot. Waarom geeft hij zelf zijn geld niet weg aan de oekries. Escalatie…. de drugs hebben zeker het beetje iq dat hij heeft gemold. Hij kan natuurlijk ook zelf naar het front gaan en Russen doden. Denk alleen dat hij hier de ballen niet voor heeft, de filmdoekheld. Wat een schreeuwlelijk.

 2. Penn blijft voor mij de smeerlap die zijn toenmalige vrouw (Madonna) met heel losse handjes mishandelde.
  Alleen lafaards slaan hun vrouw, (tenzij in wettelijke staat van zelfverdediging, want vrouwen kunnen er soms ook iets van) , voor het oog van de buitenwereld was hij lief en aardig maar binnen…..

  • Sean Penn heeft ook een foundation en die werkt vooral met kinderen op Haïti. Dat is wat hun foundations doen… kinderen roven uit 3de wereldlanden en rampgebieden. Het is één grote club van monsters. Doe Madonna ziet er tegenwoordig uit als die pop in de film ‘Saw’. Sean Penn is uiteraard heel close met opper pedofielen als de Clintons. Het zijn freaks, totale monsters.

 3. Een duidelijk voorbeeld van een figuur met een minderwaardigheidscomplex. Als echtgenoot faalde hij. Als acteur presteert hij ondermaats en nu probeert hij te scoren over de rug van duizenden oorlogsslachtoffers. Al negen lange jaren worden de mensen in Donbass of laffe wijze door hun landgenoten vermoord en toen hoorde je niemand zijn muil opentrekken. Nu het in aandacht van media is gaan vele minderwaardige wezens hun eigen ego oppoetsen. Het is ziek en beschamend. deze figuren moeten we uit onze samenleving verwijderen. En een antwoord op de vraag van “Discobol”…..We moeten ze helpen om dood te gaan want zelfs dat kunnen ze niet zonder onze hulp.

  • Als Penn in een loopgraaf zit, schijt ie zichzelf helemaal onder. Staat er ineens een Wagner voor hem die hem door zijn bakkes schiet. Weg Penn, weg grote waffel.
   Doei.

 4. Sean Penn een oude lul laad alles aan een ander over hij moet lekker naar de ukra gaan een echte film maken met echte kogels niet die namaak dingen kijken hoe lang die het volhoud

 5. Penn was (achteraf) ook steeds aan het stoken over de Falklandeilanden, en ook in Argentinië als ik het goed heb, waarover in 1982 een oorlog was met Engeland. Waarna de Junta verdween. Een duister verhaal o.a. vanwege de timing.
  Amerikanen zijn erg gevoelig over hun onafhankelijkheid van Engeland, die draaide om belastingen. Veel van die oorlogen van de VS worden door hen gezien als bevrijdingsoorlogen of onafhankelijkheidsbeweging. Vanwege dat aspect laten ze die landen verder aan hun lot over eenmaal ‘bevrijd’. Ze worden concurrent.
  Scotland en Wales worden ook gezien als onafhankelijkheidskwestie, als kolonie. Dat werd versterkt door de EU van de ‘regio’. Ierland en Noord-Ierland gingen voor met de onafhankelijkheidsstrijd, het duurde lang voor het een beetje rustig werd.

 6. Meneertje Penn kan wel vanalles roepen, maar waarom gaat hij niet zelf met een pistooltje die kant op? En neem rutte, krengkaag, hoekstra etc fijn mee. Opgeruimd staat netjes.

 7. Sean penn heeft vroeger te lang in zijn satanische ex lopen roeren, die smerige CIA rat. Ze moeten en hem over de grens gooien in Mexico bij de famillie van El Chapo..Die weten wel raad met hem.

 8. Zie hier het gevaar van acteurs, zangers en sportmensen buitensporig vereren. Ze worden betaald door de deepstate, ze liegen en alle domme fans geloven het. Vereer en geloof alleen jezelf 😉

 9. De vraag is, en blijft, wat doen we er aan? We zitten mooi opgescheept met dat soort medemensen, en wat doen we er aan? Nu dat we definitief weten dat het inderdaad de krankjoreme realiteit is waar we mee zitten, wat moeten we doen? We lopen constant tegen die stupide kudde en hun krankzinnige vaandeldragers op, en er komen er steeds meer in allerlei vormen en maten. We hebben al een Jomanda gezien waar iedereen voor lag te stuipen, nu is er aan de andere kant van de platte aarde de eoa Bageshwar Dham Baba te zien waar iedereen voor ligt te stuipen, en zo komen er nog wel meer van dat soort zelf-verheerlijkerds de strontlaag uit gekropen, als vette maden die jouw vlees komen verteren. Hoe ontlopen we deze gekte, waar gaan we heen? Of denk je dat je die enorme kudde die aan de voeten van de Bagwans en de Jomandas en de Ruttes en de Kaags liggen te spasten verstandig kunt gaan laten denken? Ze vinden het heerlijk zoals ze geleid worden! Als ze Jesus niet lusten, dan is het wel de eoa Bagwan of Yogi, of een Stoltenberg, of een GGD gifspuiter, of een Greta Tonijnberg, of een Baphomet Musk, of een andere gek door wie ze hun denkvermogen laten beheersen. De vraag is, hoe bevrijden we ons van die debielenkudde en hun gestoorde leiders? Hebben jullie enig idee…?

  • Wat ben je weer heerlijk op dreef Immortal. En zo plastisch met die vette maden etc.
   Maar ook ik heb geen idee hoe we van deze beh beh sheeple en hun krankjoreme leiders afkomen.
   Helaas..

   Humans been controlled since the day that they were civilized
   The truth has been so heavily politicized
   If you don’t know who’s controlling you and killing all the little guys
   Find out who you’re not allowed to criticize
   Black folks who were never ever actual slaves
   Fighting with white folks who ain’t actual Nazis
   Controlled by rich folks who use the news to make hate
   While elite folks control all the political parties
   It’s a big lie, tryna make you pick sides
   Tryna make you burn the cities down and kill each other, they got sick minds
   Big lies, defund the police so that there’s big crime
   Then take away our freedom to restore order they let die
   Play with people, turn men into women
   Make the counterculture mainstream to mix up the system
   Change the pronouns, if gender is a spectrum, so is privilege
   I know poor white folks and black celebrities with millions
   They starve you with a lack of information
   And only give you facts through a branded corporation
   Distort your worldview with an algorithm that changes
   Based on propaganda curated for your engagement

   We can’t be free, can’t have no peace till we’re on the same team
   But y’all are sheep glued to screens, just part of the machine
   Y’all are sheeple, what do y’all believe?
   To all my sheeple, nothing’s what it seems

   Hollywood been rotting your brain, controlling your mouth
   You say “Lit”, “Fleek”, “Bet”, “Cap”, they tryna dumb you down
   They endorse whatever narrative is popular to shout
   And use minorities in movies for diversity clout
   Two sides on the spectrum, but ain’t none of ‘em honest
   Took the red pill and the blue pill, spit ‘em both in the garbage
   Being woke used to mean you understood you’re a target
   And now it’s having two good legs and never taking a step forward
   If you agree, it’s free speech, disagree, it’s hate speech
   Erase it if it came from anywhere except the mainstream
   Trump supporters labeled as the racists, but that can’t be
   Lincoln was Republican, and that’s who ended slavery
   Science been politicized, it’s easy to see
   A mask became a symbol of which side you believe
   But you’ll never cure a sickness till you cure all the greed
   Because the problem with our natural immunity is it’s free
   Society is broke and want you locked inside a cubicle
   Addicted to pornography, liquor, and pharmaceuticals
   Tell you that you’re fat and poor and you were never beautiful
   Then tweet how much they love you when they hear about your funeral

   We can’t be free, can’t have no peace till we’re on the same team
   But y’all are sheep glued to screens, just part of the machine
   Y’all are sheeple, what do y’all believe?
   To all my sheeple, nothing’s what it seems

   If they can’t convince you, they confuse you, they want you dumb or dead
   They divided you by race, religion, income, and sex
   Made everybody right or left, the hatred got so intense
   If the other side likes oxygen, you’ll put a bag on your head
   And the conspiracy theories labeled as misinformation
   It’s just the terrifying truth that scares the hell out the nation
   The system treating you like trash, and you got rifles to aim with
   Just imagine how they’ll treat you when your guns get confiscated
   George Orwell, 1984 was his last lecture
   George called ‘em thought police, now we call ‘em fact-checkers
   Government surveillance tryna catch you, they don’t ask questions
   Mass incarceration equals capital for cash investments
   The system isn’t broke, it’s working fine
   Oppressive and chaotic is how it was designed
   They say if we ain’t doing nothing wrong, there’s nothing to hide
   While their agenda and intelligence completely classified
   They don’t teach you rights in school, you never learned ‘em at all
   ‘Cause they’re easy to remove if you don’t know what they are
   The only people you can rule are the criminal ones
   So they force you into corners till you’re breaking the law

   We can’t be free, can’t have no peace till we’re on the same team
   But y’all are sheep glued to screens, just part of the machine
   Y’all are sheeple, what do y’all believe?
   To all my sheeple, nothing’s what it seems.

   ~ Sheeple/Tom MacDonald ~

 10. Weer een waardeloze en talentloze Amerikaanse “akteur” dewelke gelooft dat er iemand geinteresseerd is aan zijn mening. Als hij wil kan hij zijn eigen vermogen schenken. Dat kan dan worden gebruikt om Amerikaanse wapens te kopen. Zo blijft alles in de familie.

 11. Fall Of Empires: Rome vs USA (Hidden Secrets Of Money https://youtu.be/OuOcnGAv4oo mislukt het iedere keer weer opnieuw en doen we dus al 2 eeuwenlang…..Richest Men Warns: “Move Your Money By Early 2023″

  Disruption of the Global Financial System, Ukraine, Fragmentation of Democratic Societies voor Agenda2030 en in 19992 al door Lubber verzonnen???? TEGEN DE HELE WERELDBEVOLKING…NOEMT ZICH VOLWASSEN!!!
  https://bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020

  Decoded https://youtu.be/4pmvJYsDeLY Their main rule is Own Nothing.

  Hier heerst het sterkste ego in de mens in NEDER-land en dat is beslist geen toeval.
  Hier denken de mensen dus het negatiefst, wat je absoluut terug kunt zien in de POLITIEK.

  TOF LAND ZEGT RUTTE. HIJ IS DE GROOTSTE VEROORZAKER VAN DE HELE ELLENDE OP DE TOTALE WERELDBOL. ALS JE DAT TOF NOEMT !!!!! DIT IS DE GROOTSTE HUFTER VAN DE WERELD…….

  Als je verder zoekt gaat het erom dat dit allemaal bedrijven zijn van de BV Nederland maar gaan ze je in de 2e kamer niet vertellen. Karakteristiek voor de BV Nederland is Strijd en afgescheidenheid, Spirituele zelfzucht, geloofsstrijd, De BV Nederland, groei BBP, onvrede, Tweedracht (wij-zij) massavorming, mobilisatie, Propaganda, haat, Fysiek geweld, oorlog.

  IS Sean Penn WEF. What is an ‘economic hitman’? | Decoded https://youtu.be/mPuYkPLLKlM

  Its al written in the stars = Dr Wilhmhurst saw the dawning of the Aquarian Age as the fulfillment of the Plan and said that Free Masonry may be the vehicle for that fulfillment. Wise people point out that the New Age Movement is the Universal Religion which H G Wells predicted would one day take over mankind.

  The hand of the Mysteries controlled the establishment of the United States Government and the signature of the Mysteries may still be seen on the Great Seal of the United States of America. The Seal discloses a mass of Masonic symbols, chiefly amongst them the American Eagle, which is a conventionalized phoenix. The US Supreme Court Justice Felix Frankfurter said ”THE REAL RULERS in Washington are invisible and exercise power from behind the scenes“.

  The Ancient Art and Science of Awakening Consciousness https://glorian.org/learn/courses-and-lectures/astrology/

  Astrologie is de studie van de bewegingen en relatieve posities van hemellichamen en hun interpretatie als het beïnvloeden van menselijke aangelegenheden en de natuurlijke wereld.

  Small minds discus people!!!! We are not your children. We are the sons and daughters of life’s desire for itself. They don’t come from you, but they don’t belong to you either. And though they be with you, yet they do not belong to you. You may give them your love, but not your thoughts. Because they have their own thoughts. You may shelter their bodies, but not their souls. For their soul dwelleth in the house of tomorrow, which you cannot visit; not even in your dreams. You may strive to be like them, but not try to make them like you. Average minds discus events, Great minds discus ideas for a better outcome in his one life…..

  A true master does not create followers and does not want to be worshiped or have control over you.
  A true master shows you the way to mastery. Your mastery!
  If we connect we win.
  Can you feel it?

  Engeland is toch eerder wakker dan Nederland met Agenda2030 = Anti 15 minute cities protest in Oxford https://youtu.be/PPRVPfpAiSs

  • Zal nooit prikken halen want de lever kan niet tegen liegen en prikken. Al die mensen die het wel gehaald hebben waren niet op de hoogte van de plannen die Nederland al in 2017 schreef voor heel de wereld is waarom kan je alles onthouden is hoger bewustzijn nastreven en derde oog openen voor fully awareness.

   So, No medicine anymore if you be aware of this = This is Magnificent… open your third eye for more power https://youtu.be/dUuzIuq3ybY it is al related to the zodiac = past memory and about feelings of the unfeld desires on a deeper level when the moon arrives to awaken the unconsiousness = be aware off for fully awareness…

   Deze kennis is zeer gevaarlijk voor diegene die, omdat ze zich met hunzelf slecht op hun gemak voelen, deze liever hanteren om anderen mensen en dingen te manipuleren dan om hun eigen persoonlijkheid te veranderen. Wat is het alternatief? Het zijn verwarde, vervormde mensen die de orde der dingen veroordelen, het tragische spektakel van mensen die hun eigen onevenwichtigheid en frustraties op anderen projecteren.

   Hier heerst het sterkste ego in de mens NEDER-land en dat is beslist geen toeval. Hier denken de mensen dus het negatiefst over zichzelf en anderen, wat je absoluut terug kunt zien in de Politiek.

   Zijn mensen die controle over anderen willen hebben kinderen en niet volwassen geworden op deze aardbodem….they only bring you misery…..

 12. We zitten in de overgang van Pisces to Aquarius is dit event wat al in 0212 werd aangekondigd Great Message From Divine Mother is meebewegen
  https://awakening-people.com/great-message-from-divine-mother/

  De financiële elite krijgt zo vrij spel om hun grip op de inrichting van het geldstelsel te bestendigen – en daarmee ook op de politiek economische macht die ermee gepaard gaat. Het belang van de burgers dreigt het onderspit te delven.

  Om onze democratie te wapenen tegen de macht van het grote geld is allereerst een beter begrip van ons geldstelsel vereist. https://www.ftm.nl/waterwerk

 13. All freethinkers are excited about the New Aquarian Age where Wisdom will blossom and importance will be on Self development, Self Transformation, Self Realisation & Self Actualisation. Gone are the days of dogma & Blind Faith.

  Personal transformation will result in Planetary Transformation!
  https://a-panache.com/2014/04/29/age-of-aquarius/

  Niks stikstof en of land innemen voor vriendjes….deze mensen leven in hun eigen zelf verzonnen regels van die ego’s die niet tegen verandering kunnen en kwam door deze aardse energie die over onze aarde woede is Schumann resonantie en had de navolgende ingrediënten = Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  Zoals de mensheid het jaar afsluit met een spetterende vuurwerkshow, zo sluit de kosmos de meer dan 2 eeuwen durende cyclus af met zijn grootste vuurwerkshow in de vorm van de meest bizarre weersveranderingen ooit die de hele wereld nu meemaakt zoals reeds eerder gebeurde als je geschiedenis had geraadpleegd voor wat komen gaat.

  Het gebeurde al reeds eerder als je de timetables erbij had gepakt en meerdere wetenschappen had geraadpleegd voor reinheid van leven en had overgebracht. Is wereld in terugkerende cycli = yang en yin.

  The cycle ends with the following natural disasters such as: 1) geological emergencies: earthquake, volcanic eruption, mudflow, landslide, collapse, avalanche; 2) Hydrological emergencies: flood, tsunami, limnological disaster, flooding; 3) Fires: forest fire, peat fire, glass fire, forest fire; 4) Extreme Meteorological Situations: Tornado, Cyclone, Blizzard, Hail, Drought, Hail, Hurricane, Storm, Thunderstorm, Typhoon, Storm, Lightning.

 14. “Het Nederlandse rechtsstelsel wordt gekenmerkt door een hoog niveau van gepercipieerde rechterlijke onafhankelijkheid en bijzondere aandacht voor de kwaliteit van de rechtspraak.” Den Haag wordt beschouwd als de internationale hoofdstad van vrede en recht (Vredespaleis, Internationaal Strafhof, enz.).

  In Nederland is helaas niets wat het lijkt.

  Er is een grote kloof tussen perceptie en werkelijkheid. Nederlandse burgers willen geen samenleving waarin ons verteld wordt wat we moeten denken en doen, maar wij willen vrijheid om te geloven en om zelf verantwoordelijkheid te nemen, vanuit naastenliefde.

  Wij willen een bescheiden overheid, die ruimte biedt aan inwoners die maatschappelijk initiatief tonen en die de menselijke waardigheid beschermt, door voorwaarden te scheppen waardoor de grondrechten tot bloei komen.

  We willen een wereld waarin we omzien naar elkaar.

  https://gemeentebestuur.woudenberg.nl/Vergaderingen/Gemeenteraad/2022/24-februari/20:00/05c-2022-01-21-brief-hn-input-rule-of-law-nl-report-ned-2022-a.pdf

 15. Wat een eikel.
  Wanneer hij niet meer van nut is voor ’the establishment’, zal hij ook wel als een wegwerpbekertje weggegooid worden en dat is komende zomer/herfst al !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in