Voormalig officier van het Korps Mariniers Scott Ritter zegt dat de door de VS geleide militaire NAVO-alliantie de oorlog in Oekraïne aanstuurt met het uiteindelijke doel om Rusland te verslaan.

Het conflict gaat niet over het verdedigen van Oekraïne zoals de westerse media ons willen vertellen, het gaat en ging altijd over het verslaan van Rusland.

De NAVO is nu al in een directe oorlog met Rusland en Rusland heeft het volste recht om doelen in NAVO-landen als Duitsland en Polen aan te vallen, die fungeren als logistieke centra voor de levering van munitie aan Oekraïne.

Washington en zijn NAVO-bondgenoten verhogen roekeloos de inzet van een militaire overwinning of nederlaag, in plaats van te proberen een diplomatieke, politieke oplossing te vinden voor een langlopend conflict. Oekraïne wordt schaamteloos uitgebuit als proxy voor de door de VS geleide NAVO-oorlog tegen Rusland.

Zoals Ritter opmerkt, is de NAVO een zelfmoordpil voor de wereld. Als haar doelstelling doorgaat, zal het resultaat een algemene totale oorlog met Rusland zijn, die nucleair zal verlopen en de vernietiging van de planeet zal betekenen.

Daarom, betoogt Ritter, zou iedere vredelievende persoon, ongeacht nationaliteit, moeten bidden dat Rusland dit conflict in Oekraïne wint en de NAVO-agenda verslaat. De oorlogsplannen van de NAVO zijn al jaren geleden gezaaid met de staatsgreep in Kiev in 2014 en het bewapenen van de neonazistische Oekraïense strijdkrachten. De Oekraïense topcommandant Valery Zaluzhny is een toegewijde van nazi-collaborateur en massamoordenaar Stepan Bandera uit de Tweede Wereldoorlog. Dit is met wie de Amerikanen en Europeanen nu samenwerken bij de vervolging van hun oorlogsplannen tegen Rusland.

De VS vernietigen niet alleen Oekraïne, maar ook Europa

Gelukkig, voorspelt Ritter, gaat Rusland de oorlog winnen. Dit is een nachtmerriescenario voor de door de VS geleide westerse mogendheden, die zoveel in de oorlog hebben geïnvesteerd en nu op een historische nederlaag afstevenen.

Maar het moet algemeen bekend zijn dat het de Verenigde Staten en hun bondgenoten zijn die de wereld naar de rand van de afgrond duwen.

Via Finian Cunningham.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Bereid u voor op WO III: Het Westen HEEFT OORLOG NODIG, want het hele financiële systeem stort in elkaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

19 REACTIES

 1. Weer een fijne analyse van Scott Ritter. Gelukkig zijn niet alle Amerikanen schuimbekkend hondsdol en bestaan er blijkbaar ook nog verstandige mensen.

 2. de Eu moet samenwerken met Rusland laat de vs links leggen kijk dan wat er gebeurd het zijn mensen die over de ruggen van anderen oorlog voeren geef de Mexicanen wapens kijken hoe ze reageren die maf ketels

 3. Polen zaait altijd oorlog. Ze lokten ook de tweede wereldoorlog uit. Daarna natuurlijk janken als deze belachelijke natie na 18 dagen van de kaart werd geveegd

 4. Als Rusland deze oorlog met de VS verliest is het sowieso gedaan met ons. Maar geen paniek, Rusland is deze oorlog aan het winnen. De vraag is echter dat als het duidelijk is dat het Westen deze vuile oorlog verloren heeft, of wij dan alsnog de pineut zijn.

 5. Links of rechtsom zijn wij het haasje.
  De AskeNAZI;s zitten in de VS London en Israhel.vaticaan doet niet zoveel meer mee>Hebben wel genoeg schade aangericht.
  Als Putin wint,kan de VS haar verlies moeilijk toegeven.
  Wel overal huishouden op de wereld.Voorbeelden genoeg.
  Als ze zelf klappen krijgen,zijn het net verwende kinderen.
  Daarom willen ze niet of te laat abrams sturen.Het EGO regeerd de wereld en niet het Hart(liefde)
  Het is een akelig wespennest en onze lijders doen vrolijk mee.
  Zie de wef-bijeenkomst.Een praatklubje.Niet over Uw,maar hun toekomst.
  Ugh ik heb gezegd.

 6. En dan onze totaal geïndoctrineerde premier maar roepen WIJ MOETEN DIE OORLOG WINNEN.
  Die man is van een andere wereld.
  Putin zal zijn verlies NOOIT ACCEPTEREN. Hij is weloverwogen begonnen met deze “ speciale militaire operatie”
  In het begin toen de lange file militaire voertuigen in Ukraine stonden en NIETS DEDEN IS ER NIEMAND MAAR DAN OOK NIEMAND IN HET WESTEN GEWEEST DIE MET PUTIN CONTACT OPNAM IN DE ZIN VAN WAT BEN JE VAN PLAN…….
  en als Rutte dan blijft roeptoeteren “ wij moeten deze oorlog winnen.” Dan wordt het zeker nucleair.
  Want voor Putin is er geen weg meer terug…..‼️
  En als het nucleair wordt is zowel de oost en westkust van Amerika aan den beurt en Londen en Parijs, nou wat blijft er dan nog over……van Europa……..
  Rutte heeft geen kern macht en toch denkt hij te winnen……van een kernmacht…….. hij is op z’ n minst gestoord om dit te denken.

  Hij heeft geschiedenis gestudeerd, is hij dat vergeten, is hij vergeten of is hij blind voor wat er recent in Ukraine gebeurt.

  oorlogsmisdaden tegen hun eigen mensen..alle politieke partijen verdwenen, kerken verbieden een band met Rusland te hebben, nu oude manne gewoon oppakken van straat om als kanonnen vlees te dienen, mensen in de Donbas aan lantaren panelen vast binden en hun met stokslagen en riemen mishandelen soms met een kind in de armen, gevangen genomen Russen in de knieën schieten ze late doodbloeden op straat, en zo kan ik nog een tijdje door gaan allemaal voorbij gekomen op internet………
  Rutte je hebt het toch altijd over mensen rechten…… ga die eens onderzoeken in de Ukraine…..

  De redenering van Rutte dat Rusland dan heel Europa inpikt is VOLSLAGEN ONZIN. Dit zegt hij alleen om ons angst aan te jagen ( en angst werkt kijk maar naar de covid affaire) en ons achter zijn stand punt te krijgen…… dit heeft PUTIN NOOIT GEZEGD in gewoon Nederlands noemen we dan LIEGEN.

  Wat leest die man? Hoe krijgt hij zijn informatie?
  Is hij blind of doof of beide…. ❓
  Snapt hij dan niet dat er in Nederland ook nog anders denkenden zijn die geen kernbom willen……
  Maar zijn roepen dat WIJ MOETEN WINNEN IS OM EEN KERN OORLOG VRAGEN…… Rutte je bent dus zelf als onze premier een gevaar VOOR VERDERE ESCALATIE EN daar offer je ons voor op…….. ‼️
  RUTTE IK BEN ER NIET GERUST OP DAT JE DIT ZOMAAR ROEPT. IK VERTROUW JE NIET MEER……‼️

  • Rutte heeft inderdaad geschiedenis gestudeerd maar dat heeft hij als ik mij niet vergis er 10 jaar over gedaan. Dan weet je zijn IQ Kan zijn dat geschiedenis de 2e moeilijke universitaire studie is na de theoretische fysica.

 7. Er bestaan nu al lijsten met onze namen bij de Staatsveiligheid. Wanneer komt de order dat deze mensen moeten geïnterneerd worden als leden van de Vijfde Kolonne?

 8. Ja..!! Rusland wint deze SMO.
  NAVO , NWO WHO zijn allen tandeloos.

  De Zwarte zee gaat met hoge golven gooien.
  Er is iets beneden de golven dat geheim wordt gehouden en zichtbaar wordt.
  Een onderzeese geheime zeevloot van de VS?
  Dir wordt opgeblazen! ?
  Feestje

 9. Helemaal eens met Scott Ritter. We zouden met z’n allen moeten bidden dat Rusland wint. Dat wil zeggen – minder verliest dan de NAVO, want deze oorlog zal geen winnars kennen.
  En ik ben een Pool van geboorte. Hoor je dat durachuk?…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here