Voormalig officier van het Korps Mariniers Scott Ritter zegt dat de door de VS geleide militaire NAVO-alliantie de oorlog in Oekraïne aanstuurt met het uiteindelijke doel om Rusland te verslaan.

Het conflict gaat niet over het verdedigen van Oekraïne zoals de westerse media ons willen vertellen, het gaat en ging altijd over het verslaan van Rusland.

De NAVO is nu al in een directe oorlog met Rusland en Rusland heeft het volste recht om doelen in NAVO-landen als Duitsland en Polen aan te vallen, die fungeren als logistieke centra voor de levering van munitie aan Oekraïne.

Washington en zijn NAVO-bondgenoten verhogen roekeloos de inzet van een militaire overwinning of nederlaag, in plaats van te proberen een diplomatieke, politieke oplossing te vinden voor een langlopend conflict. Oekraïne wordt schaamteloos uitgebuit als proxy voor de door de VS geleide NAVO-oorlog tegen Rusland.

Zoals Ritter opmerkt, is de NAVO een zelfmoordpil voor de wereld. Als haar doelstelling doorgaat, zal het resultaat een algemene totale oorlog met Rusland zijn, die nucleair zal verlopen en de vernietiging van de planeet zal betekenen.

Daarom, betoogt Ritter, zou iedere vredelievende persoon, ongeacht nationaliteit, moeten bidden dat Rusland dit conflict in Oekraïne wint en de NAVO-agenda verslaat. De oorlogsplannen van de NAVO zijn al jaren geleden gezaaid met de staatsgreep in Kiev in 2014 en het bewapenen van de neonazistische Oekraïense strijdkrachten. De Oekraïense topcommandant Valery Zaluzhny is een toegewijde van nazi-collaborateur en massamoordenaar Stepan Bandera uit de Tweede Wereldoorlog. Dit is met wie de Amerikanen en Europeanen nu samenwerken bij de vervolging van hun oorlogsplannen tegen Rusland.

  Vergelding komt: Negentiende dag van militaire operaties in Oekraïne (Interessante Video)

Gelukkig, voorspelt Ritter, gaat Rusland de oorlog winnen. Dit is een nachtmerriescenario voor de door de VS geleide westerse mogendheden, die zoveel in de oorlog hebben geïnvesteerd en nu op een historische nederlaag afstevenen.

Maar het moet algemeen bekend zijn dat het de Verenigde Staten en hun bondgenoten zijn die de wereld naar de rand van de afgrond duwen.

Via Finian Cunningham.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Bereid u voor op WO III: Het Westen HEEFT OORLOG NODIG, want het hele financiële systeem stort in elkaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAls je op het slagveld niet kan winnen, zorg dan dat de media fantasie publiceren
Volgend artikelF*ck jullie ineffectieve gezichtsmaskers, F*ck jullie frauduleuze dodelijke mRNA Pfizer & Moderna COVID gen-vaccin, F*ck jullie vaccinpaspoorten, F*ck jullie groene klimaatzwendel, F*ck jullie digitale ID & CBDC’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Weer een fijne analyse van Scott Ritter. Gelukkig zijn niet alle Amerikanen schuimbekkend hondsdol en bestaan er blijkbaar ook nog verstandige mensen.

 2. de Eu moet samenwerken met Rusland laat de vs links leggen kijk dan wat er gebeurd het zijn mensen die over de ruggen van anderen oorlog voeren geef de Mexicanen wapens kijken hoe ze reageren die maf ketels

 3. Polen zaait altijd oorlog. Ze lokten ook de tweede wereldoorlog uit. Daarna natuurlijk janken als deze belachelijke natie na 18 dagen van de kaart werd geveegd

 4. Als Rusland deze oorlog met de VS verliest is het sowieso gedaan met ons. Maar geen paniek, Rusland is deze oorlog aan het winnen. De vraag is echter dat als het duidelijk is dat het Westen deze vuile oorlog verloren heeft, of wij dan alsnog de pineut zijn.

 5. Links of rechtsom zijn wij het haasje.
  De AskeNAZI;s zitten in de VS London en Israhel.vaticaan doet niet zoveel meer mee>Hebben wel genoeg schade aangericht.
  Als Putin wint,kan de VS haar verlies moeilijk toegeven.
  Wel overal huishouden op de wereld.Voorbeelden genoeg.
  Als ze zelf klappen krijgen,zijn het net verwende kinderen.
  Daarom willen ze niet of te laat abrams sturen.Het EGO regeerd de wereld en niet het Hart(liefde)
  Het is een akelig wespennest en onze lijders doen vrolijk mee.
  Zie de wef-bijeenkomst.Een praatklubje.Niet over Uw,maar hun toekomst.
  Ugh ik heb gezegd.

 6. En dan onze totaal geïndoctrineerde premier maar roepen WIJ MOETEN DIE OORLOG WINNEN.
  Die man is van een andere wereld.
  Putin zal zijn verlies NOOIT ACCEPTEREN. Hij is weloverwogen begonnen met deze “ speciale militaire operatie”
  In het begin toen de lange file militaire voertuigen in Ukraine stonden en NIETS DEDEN IS ER NIEMAND MAAR DAN OOK NIEMAND IN HET WESTEN GEWEEST DIE MET PUTIN CONTACT OPNAM IN DE ZIN VAN WAT BEN JE VAN PLAN…….
  en als Rutte dan blijft roeptoeteren “ wij moeten deze oorlog winnen.” Dan wordt het zeker nucleair.
  Want voor Putin is er geen weg meer terug…..‼️
  En als het nucleair wordt is zowel de oost en westkust van Amerika aan den beurt en Londen en Parijs, nou wat blijft er dan nog over……van Europa……..
  Rutte heeft geen kern macht en toch denkt hij te winnen……van een kernmacht…….. hij is op z’ n minst gestoord om dit te denken.

  Hij heeft geschiedenis gestudeerd, is hij dat vergeten, is hij vergeten of is hij blind voor wat er recent in Ukraine gebeurt.

  oorlogsmisdaden tegen hun eigen mensen..alle politieke partijen verdwenen, kerken verbieden een band met Rusland te hebben, nu oude manne gewoon oppakken van straat om als kanonnen vlees te dienen, mensen in de Donbas aan lantaren panelen vast binden en hun met stokslagen en riemen mishandelen soms met een kind in de armen, gevangen genomen Russen in de knieën schieten ze late doodbloeden op straat, en zo kan ik nog een tijdje door gaan allemaal voorbij gekomen op internet………
  Rutte je hebt het toch altijd over mensen rechten…… ga die eens onderzoeken in de Ukraine…..

  De redenering van Rutte dat Rusland dan heel Europa inpikt is VOLSLAGEN ONZIN. Dit zegt hij alleen om ons angst aan te jagen ( en angst werkt kijk maar naar de covid affaire) en ons achter zijn stand punt te krijgen…… dit heeft PUTIN NOOIT GEZEGD in gewoon Nederlands noemen we dan LIEGEN.

  Wat leest die man? Hoe krijgt hij zijn informatie?
  Is hij blind of doof of beide…. ❓
  Snapt hij dan niet dat er in Nederland ook nog anders denkenden zijn die geen kernbom willen……
  Maar zijn roepen dat WIJ MOETEN WINNEN IS OM EEN KERN OORLOG VRAGEN…… Rutte je bent dus zelf als onze premier een gevaar VOOR VERDERE ESCALATIE EN daar offer je ons voor op…….. ‼️
  RUTTE IK BEN ER NIET GERUST OP DAT JE DIT ZOMAAR ROEPT. IK VERTROUW JE NIET MEER……‼️

  • Rutte heeft inderdaad geschiedenis gestudeerd maar dat heeft hij als ik mij niet vergis er 10 jaar over gedaan. Dan weet je zijn IQ Kan zijn dat geschiedenis de 2e moeilijke universitaire studie is na de theoretische fysica.

  • Voor de goede orde: nucleaire wapens waren bluf en zijn mogelijk/ zeer waarschijnlijk nog steeds bluf.
   Denk daar svp eens over na. (Ik weet dit niet 100 procent zeker. Wel 97%)
   Hoe wij als wereld bevolking met schreeuwerige kreten en alarmerende (gefotoshopte) foto’s en filmpjes een enorme doodsangst kregen geïnjecteerd. Dagelijks.
   (ik kan me dit nog goed herinneren: de dagelijkse portie doodsangst die over ons kinderen werd uitgestrooid).
   Waaruit blijkt eigenlijk dat er 2 kernbommen zijn gegooid? Uit de Amerikaanse pers?
   Die MSM kletskoek kennen we onder de hand wel.
   Kijk naar de foto’s van Hiroshima en Nagasaki anno 2023…: dat zijn moderne, welvarende, groene en florerende Japanse havensteden. Mooi heropgebouwd, smaakvol, met Japanse tradities, hoge snelheidstreinen en wandelpromenades langs zee. Winkels, parken en gezonde mensen.
   Geen dood en verderf. Geen nucleaire winter, geen honderd jaar levensgevaarlijke straling en alles en iedereen dood. De stad werd binnen elke maanden opgeruimd en herbouwd.
   De bomen, het gras en de vogels alles groeit en bloeit.

   Waarom weet niemand dit? Hoe kon deze hoax zo lang verborgen blijven?
   NA WO 2 stond Japan tot 1951 onder VS militair bewind inclusief volledige censuur.
   Daarbij was Japan voor een groot deel weggebombardeerd, net als Duitsland.
   Getraumatiseerd, vernederd en verpauperd volk.
   De bevolking was verboden om met 1 woord te reppen over de oorlogsgebeurtenissen.
   Op straffe van minstens drie jaar detentie.
   De ‘nieuwsgaring’ in Japan was tot 1951 volledig in handen van de Amerikaanse bezetting: agenten, spionnen en rijke Amerikaanse/Britse pseudo elite families zoals Reuters. Getty maakten de dienst uit.
   Tv bestond nog niet. De filmindustrie was en is ook in handen van de elite.
   (Amerikaanse soldaten lopen levensgevaar wanneer ze hun mond open doen).

   Maw..H. en N werden opgeblazen door een groot Amerikaans militair vrachtschip in elke haven…vol tnt, tegelijkertijd tapijt bombardementen met fosfor/brandbommen.
   De bevolking was idd letterlijk omver geblazen door de enorme klap. En de steden werden platgebrand.
   Zwart geblakerd. Maar niet door atoombommen.

   De idioot Oppenheimer KON geen kernwapens fabriceren. Om allerlei redenen.
   O.a. omdat hij laaggeschoold was en enkele geestelijke afwijkingen had. Zeker geen genie.
   (zie zijn levensverhaal met in elk geval een poging tot moord. Door Op zelf.
   Robbie werd vrijgekocht door zijn vader en andere handlers).
   (Daarbij was Op anorectisch en rookte hij vijftig saffies per dag)

   Amerika zit vol met maffia-achtige clubs en families die jaarlijks honderden miljarden $ weg sluizen uit de schatkist. Door subsidies/fondsen te vragen voor maffe onhaalbare plannen.
   (In het kader van De Vooruitgang, De Moderne Oorlog Voering, de Maanlanding, de Foto’s van Pluto, Het Eeuwige Leven, Wonen op Mars). Het is bijna allemaal onzin.
   Marie en Jan met de Pet zijn te goedmoedig, moeten te hard werken en zijn vaak te naïef om stil te staan bij het feit dat er bijzonder uitgekookte types bestaan.
   Die met handigheidjes en bluf belastingkisten leeghalen.
   (De staatvorm bestaat 245 jaar?
   Het zijn dysfunctionele/verslaafde pubers aan de macht en het continent is geroofd.
   Door de Marshall ‘Hulp’ is Nederland onderhorig gemaakt aan dit Brits/Amerikaans Wereldwonder.

   (nb: In 1945 een hyper explosieve ‘kernlading’ vervoeren in een kleine, dunne huls.. in een gammel vliegtuigje?’ Onzin.)

   Vrijheid, goed werk en vrede voor iedereen

  • Rutte doet dit omdat hij hoopt op dat baantje van stoten erg. daarom verziekt hij alles wat hem tegenhoud. Het wordt tijd dat Rutte en die macron een groen pakje aan krijgen en de gehakt molen worden ingejaagd en ook die volgelingen van die imbecielen dat zal lekker opfrissen

 7. Er bestaan nu al lijsten met onze namen bij de Staatsveiligheid. Wanneer komt de order dat deze mensen moeten geïnterneerd worden als leden van de Vijfde Kolonne?

 8. Ja..!! Rusland wint deze SMO.
  NAVO , NWO WHO zijn allen tandeloos.

  De Zwarte zee gaat met hoge golven gooien.
  Er is iets beneden de golven dat geheim wordt gehouden en zichtbaar wordt.
  Een onderzeese geheime zeevloot van de VS?
  Dir wordt opgeblazen! ?
  Feestje

 9. Helemaal eens met Scott Ritter. We zouden met z’n allen moeten bidden dat Rusland wint. Dat wil zeggen – minder verliest dan de NAVO, want deze oorlog zal geen winnars kennen.
  En ik ben een Pool van geboorte. Hoor je dat durachuk?…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in