Schotse vrouw kampt met “kwellende” uitslag over het hele lichaam na AstraZeneca-injectie

0
Foto's via Facebook

Een 41-jarige kapster is niet langer in staat om voor haar autistische zoon te zorgen vanwege een gruwelijke, pijnlijke huiduitslag na de experimentele AstraZeneca-injectie.

Leigh King kreeg de eerste dosis van de AstraZeneca injectie op 12 maart, volgens de Daily Mail. Noteer dat AstraZeneca zijn Covid-19 injectie vorige week een nieuwe naam gaf en het nu “Vaxzevria” noemt. King kreeg na de injectie onmiddellijk over het hele lichaam uitslag.

Ze wachtte de vereiste 48 uur alvorens medische hulp in te roepen, in de hoop dat de aandoening vanzelf zou verdwijnen. King ging naar het Wishaw A&E Hospital op of rond 15 maart. Maar ze werd drie keer geweigerd. De pijn is zo ondraaglijk dat ze het ziekenhuis nauwelijks kon verlaten toen ze de derde keer werd weggestuurd.

“Mijn huid deed zo’n pijn en was constant warm. Ik heb nog nooit zo’n pijn gevoeld… en om te zeggen dat het de ergste tijd van mijn leven is geweest, is een absoluut understatement”, vertelt ze aan de U.S. Sun.

De bovenstaande foto’s vertellen een zeer indringend verhaal.

De situatie is nog erger als het gaat om haar 13-jarige autistische zoon, Aidan. Hij heeft moeite om de situatie te begrijpen. King zegt dat haar zoon bang is om naar haar toe te komen vanwege de rode, schilferige huid. Niet alleen heeft haar zoon een specialist nodig om met de situatie om te gaan, maar mevrouw King moet ook wachten op een specialist om haar te zien. Het kan verscheidene weken duren voordat zij een concrete behandeling krijgt.

  Na het AstraZeneca 'vaccin' krijgt hij een bloedstolsel en verliest 2 meter darm

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Afrikaanse moslim gooit al biddend vrouw uit raam van de 11e verdieping

Vorig artikelInmiddels 4.576 DODEN 199.213 Letsels: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’
Volgend artikelIsraëlische premier Netanyahu zegt nu dat burgers elke zes maanden gevaccineerd moeten worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in