Schotse vrouw kampt met “kwellende” uitslag over het hele lichaam na AstraZeneca-injectie

0
6073
Foto's via Facebook

Een 41-jarige kapster is niet langer in staat om voor haar autistische zoon te zorgen vanwege een gruwelijke, pijnlijke huiduitslag na de experimentele AstraZeneca-injectie.

Leigh King kreeg de eerste dosis van de AstraZeneca injectie op 12 maart, volgens de Daily Mail. Noteer dat AstraZeneca zijn Covid-19 injectie vorige week een nieuwe naam gaf en het nu “Vaxzevria” noemt. King kreeg na de injectie onmiddellijk over het hele lichaam uitslag.

Ze wachtte de vereiste 48 uur alvorens medische hulp in te roepen, in de hoop dat de aandoening vanzelf zou verdwijnen. King ging naar het Wishaw A&E Hospital op of rond 15 maart. Maar ze werd drie keer geweigerd. De pijn is zo ondraaglijk dat ze het ziekenhuis nauwelijks kon verlaten toen ze de derde keer werd weggestuurd.

“Mijn huid deed zo’n pijn en was constant warm. Ik heb nog nooit zo’n pijn gevoeld… en om te zeggen dat het de ergste tijd van mijn leven is geweest, is een absoluut understatement”, vertelt ze aan de U.S. Sun.

De bovenstaande foto’s vertellen een zeer indringend verhaal.

De situatie is nog erger als het gaat om haar 13-jarige autistische zoon, Aidan. Hij heeft moeite om de situatie te begrijpen. King zegt dat haar zoon bang is om naar haar toe te komen vanwege de rode, schilferige huid. Niet alleen heeft haar zoon een specialist nodig om met de situatie om te gaan, maar mevrouw King moet ook wachten op een specialist om haar te zien. Het kan verscheidene weken duren voordat zij een concrete behandeling krijgt.

Zowel documenten van Pfizer als gegevens uit het dagelijkse leven tonen aan dat de COVID-19 prikken reeds een massale ontvolking veroorzaken

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Afrikaanse moslim gooit al biddend vrouw uit raam van de 11e verdieping

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here