De onderstaande video1 van Canadian Independent toont een parlementaire toespraak van Gerard Rennick, senator voor Queensland, Australië, en lid van de Liberal National Party, begin december 2022.

Zoals Rennick opmerkt, had Australië tegen september 2022 meer dan 10 miljoen COVID-19 gevallen geregistreerd, op welk moment het Australische ministerie van Volksgezondheid stopte met tellen – een beslissing die werd genomen uit verlegenheid, suggereert Rennick, gezien hoe meer dan de helft van het land COVID kreeg, ondanks het feit dat 20 miljoen van de totale Australische bevolking van 26 miljoen,2 hun COVID-prikken hadden gekregen, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Rennick wijst verder op het stijgende oversterftecijfer. In 2021 had Australië 8.706 extra doden boven de norm, ook al bleef New South Wales drie hele maanden in lockdown. “In theorie hadden de sterfgevallen lager moeten zijn, zoals in 2020,” zegt Rennick.

Wanneer worden de COVID prikverwondingen onderzocht?

Dan zijn er de prikverwondingen, die volgens Rennick nu ongeveer 140.000 bedragen, “meer dan alle verwondingen die sinds 1971 door vaccins zijn gemeld.” Maar ondanks deze schokkende discrepantie weigert de Australische Therapeutic Goods Administration (TGA) – net als de Food and Drug Administration en de Centers for Disease Control and Prevention in de VS – het signaal te bekijken of zelfs maar te erkennen.¹

“[Dat is] het hele punt van een database waar artsen deze verwondingen melden, waar ze het vakje ‘Vermoedelijk [vaccinletsel]’ aanvinken – en zoals de artsen zeggen, vullen ze deze formulieren niet in omdat ze vrije tijd hebben … nee, ze kruisen deze vakjes aan omdat ze geloven dat het vaccin het letsel dat ze melden heeft veroorzaakt – en toch wil de TGA doen alsof hier niets te zien is,” zegt Rennick.

“En waarom zouden ze dat niet doen? Omdat professor [John] Skerritt [directeur van de TGA] aan het hoofd staat van een organisatie die wordt gefinancierd door Big Pharma. Als je het wilt hebben over belangenverstrengeling, dan is dat het …

“De afgelopen 15 maanden ben ik benaderd door mensen wiens leven is verwoest door het vaccin, een vaccin waarvan de regering zei dat het veilig en effectief was. En alsof dat nog niet erg genoeg is… hebben jullie in deze kamer vandaag de documenten niet gelezen…

U nam de controle over andermans lichaam omdat het paste in uw controle en narratief. U toonde geen menselijkheid. Er zijn mensen daarbuiten die niet alleen gewond zijn, ze zijn hun baan kwijt en kunnen geen medische hulp krijgen. Echtgenoten en echtgenotes … moesten hun baan opzeggen om thuis te blijven en voor hen te zorgen … Zij lijden ongelooflijk veel pijn …

Het feit dat de Groene Partij daar in die hoek kan zitten en de spot kan drijven met de vaccinatie gewonden – Deze mensen zijn geen anti-vaxxers. Zij geloofden wat de regering hen vertelde, net als ik toen ik hier voor het eerst kwam. Maar ik zeg je, het is hier niets anders dan een beerput van leugens.”

Chief Health Officer heeft belangrijke wetenschappelijke rapporten niet gelezen

Rennick vertelt hoe hij professor Brendan Murphy, die toen de Chief Health Officer was, vroeg of hij het niet-klinische testrapport voor de Pfizer-prik had gelezen. Het bleek dat hij dat niet had gedaan. En omdat hij dat niet had gedaan, was wat hij het publiek vertelde compleet verzonnen.

  Mexicaans programma bewijst per ongeluk Covid Vaccin Magneet Theorie terwijl men het probeert te ontkrachten

“Deze mannen hebben geen idee waar ze het over hebben,” zegt Rennick. “[Murphy] had gezegd … dat het spike-eiwit niet in het bloed zat. Als hij het rapport had gelezen, had hij geweten dat ze nooit op het spike-eiwit hebben getest.

Hij zou ook geweten hebben dat toen ze de dierproeven deden, het rapport zei dat er geen verschil was in longontsteking tussen de placebogroep en de gevaccineerde groep na negen dagen. Er was geen enkel bewijs dat het vaccin effectief was.

Maar heeft iemand in deze kamer… dat rapport gelezen? Ik wed van niet. Maar u ging allemaal naar buiten en zei dat het veilig en effectief was, terwijl u geen idee had waar u het over had.

Schaam u, want de wet in dit land, in het Australische immunisatieregister, zegt dat u niet kunt worden gedwongen om een vaccin te nemen, nr. 1, en nr. 2 is dat u goed moet worden geïnformeerd over wat er in het vaccin zit …

Het spike-eiwit in het vaccin is niet eens hetzelfde als in het virus. Nee, nee, nee, ze hebben een van de nucleotiden veranderd en ze hebben een synthetisch gen in het vaccin … dat is ontworpen om het langer houdbaar te maken.”

Rennick wijst erop dat toen werd ontdekt dat de hoeveelheid spike-eiwit in de eierstokken verdubbelde tussen dag 1 en dag 2 na de prik, ze de proef gewoon stopzetten en bleven zeggen dat het spike-eiwit op de plaats van injectie bleef, wat een flagrante leugen was.

Ignorante politici zijn verspreiders van verkeerde informatie

Rennick vervolgt:

“Als u het wilt hebben over desinformatie, kijk dan eens naar pagina 44 van het niet-klinische onderzoeksrapport van Pfizer. Het werd vrijgegeven op het TGA FOI disclosure log 239-6 … Lees ook de bovenste alinea op pagina 8 waarin staat dat de studie suggereert dat het spike-eiwit ofwel in het membraan kan worden ingebracht ofwel uit de cel kan worden afgescheiden.

Wat zegt dat u? … Het zegt u dat in plaats van de eigenlijke ziekteverwekker te doden, wat een normaal vaccin zou hebben gedaan, dit specifieke vaccin in uw cel gaat, de reproductie van het ribosoom overneemt, dat het eiwit produceert, en dan meer van de giftige stof begint te produceren.

Dat is niet de bedoeling. U wilt het virus daadwerkelijk doden. Je wilt het niet reproduceren. En natuurlijk beweert Murphy, de hoofdgezondheidsofficier, dat er niets aan de hand is. Hij heeft het document nooit gelezen.

En toen kregen we professor [Paul] Kelly [plaatsvervangend hoofd medische dienst van het Australische ministerie van Volksgezondheid] … hij kwam naar buiten en deed de gewaagde uitspraak dat het de overdracht stopt. Nou, hij loog, want de FDA [U.S. Food and Drug Administration] kwam op 20 december naar buiten en zei dat er GEEN bewijs was dat het vaccin de overdracht stopt.”

De injecties hebben eigenlijk een negatieve werking

We hebben nu gegevens waaruit blijkt dat de inentingen niet alleen geen infectie of overdracht voorkomen, maar dat ze ook negatief werken. De effectiviteit neemt snel af,3,4 en na 90 dagen maken de injecties van zowel Moderna als Pfizer je MEER vatbaar voor COVID.

  Open microfoon betrapt Israëlische minister van Volksgezondheid die toegeeft dat vaccinpaspoorten in werkelijkheid over dwang gaan

Zoals in de onderstaande grafiek5 te zien is, blijkt uit Deense gegevens dat het aantal Omicron-gevallen onder de geprikten na drie maanden voor beide injecties dramatisch is gestegen, waardoor Pfizer een negatieve effectiviteit heeft van 76,5% na 90 dagen en Moderna een negatieve effectiviteit van 39,3%.

Herhaalde boosters komen met extra kosten

Afnemende effectiviteit is de rechtvaardiging voor herhaalde boosters, maar kunstmatig verhoogde antilichamen veroorzaakt door herhaalde boosters geven uw lichaam het signaal dat u chronisch geïnfecteerd bent, wat nooit een goede zaak is.

Zoals opgemerkt door COVID-analist Marc Girardot,6 kan de resulterende immuunrespons de ontwikkeling van auto-immuunziekten zoals Parkinson, de ziekte van Kawasaki en multiple sclerose versnellen.

Ons lichaam reageert heftig op een infectie, met onder meer hoge koorts om de ziekteverwekkers te beschadigen, verhoging van de T-cellen en verhoogde productie van antilichamen om het lichaam te ontdoen van “virusresten”. Dit wordt verondersteld een tijdelijke reactie te zijn; nadat de bedreiging is geneutraliseerd, vermindert uw lichaam zijn immuunrespons.

Dit is de bedoeling, want een voortdurende koorts en hoge niveaus van antilichamen houden uw lichaam in een gevaarlijke toestand. Net zoals chronische stress (uw lichaam in een langdurige staat van “vecht- of vluchtmodus” houden) het ziekterisico verhoogt, verhogen ook permanent verhoogde niveaus van antilichamen. Girardot geeft drie redenen waarom:7

“1. Een te lange koorts zou uiteindelijk alle gezonde cellen afbreken, en dus zou de remedie erger zijn dan de ziekte.

2. Permanente gespecialiseerde T-cellen zijn ook gevaarlijk omdat ze off-target aanvallen op gezonde cellen kunnen beginnen (zoals vaak gebeurt bij behandelingen met immuuncheckpointblokkades tegen kanker) …

3. Ten slotte zijn zeer hoge niveaus van antilichamen die nergens heen kunnen ook uiterst gevaarlijk. Zij kunnen zich passief binden aan receptoren van gezonde cellen, en een cascade van auto-immuunziekten op gang brengen …”.

Florida vraagt Grand Jury onderzoek aan, en meer

Als politieke vertegenwoordigers echt zouden geven om de mensen die zij zogenaamd dienen, dan zouden er heel wat van hen zich uitspreken en stelling nemen tegen de COVID-injecties zoals Rennick dat doet in Australië. Op dit moment staat U.S. Sen. Ron Johnson, R-Minn, op de voorgrond als de enige strijder en tegenstander van de COVID-injecties in de VS.

  Lockdown - de Donkere Kant versus de Goede Kant van de Geschiedenis

Midden december 2022 diende gouverneur Ron DeSantis bij het Hooggerechtshof van Florida een verzoek in voor een onderzoek door een grand jury naar misdaden en wanpraktijken in verband met de COVID-19-prikken,8 dus er is nog hoop op gerechtigheid. Volgens het persbericht van de gouverneur:9

“De farmaceutische industrie en de FDA hebben geweigerd gegevens op patiëntniveau vrij te geven voor onafhankelijke onderzoekers. Ondertussen worden de COVID-19 vaccins … nog steeds op de markt gebracht als veilig en effectief, hoewel de vaccins de overdracht niet voorkomen en de bijwerkingen zijn geminimaliseerd en genegeerd …

Tijdens de rondetafelconferentie van vandaag bespraken de gouverneur en gezondheidsdeskundigen gegevens over ernstige bijwerkingen. Deze risico’s omvatten stollingsstoornissen, acute hartletsels, Bell’s palsy, encefalitis, appendicitis en gordelroos.

In reactie hierop heeft gouverneur DeSantis een verzoekschrift ingediend om een staatsjury in te stellen om misdaden en misstanden in Florida in verband met de COVID-19 vaccins te onderzoeken …”.

DeSantis voert ook autopsietoezicht uit op plotselinge sterfgevallen na de vaccinatie en heeft een onafhankelijk comité voor de integriteit van de volksgezondheid opgericht om de federale gezondheidsrichtsnoeren te beoordelen “om ervoor te zorgen dat het volksgezondheidsbeleid van Florida is afgestemd op de gemeenschappen en prioriteiten van Florida.”10 Zoals opgemerkt door Dr. Joseph Ladapo, algemeen chirurg van Florida:11

“Professionals in de gezondheidszorg moeten altijd de risico’s van een medische ingreep aan hun patiënten meedelen op een manier die klinisch gepast is en voldoet aan de normen voor ethische praktijken.

President Biden en Big Pharma hebben dat volledig verhinderd – dat is verkeerd. Met deze nieuwe acties zullen we licht werpen op de krachten die de waarheidsgetrouwe communicatie over de COVID-19 vaccins hebben verdoezeld.”

Bronnen en referenties


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Storm voor de KalmteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoormalig president van Frankrijk geeft nu ook toe: Minsk-akkoorden waren bedoeld om Rusland te misleiden; Oekraïne in staat stellen te bouwen voor een oorlog
Volgend artikelWe hebben de piek van Zelensky bereikt. Wat nu?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. “Politici raken in paniek, leugens over vaccins ontmaskerd”

  Mooi velen van ons zagen het aankomen, dat betekent dat ze een tandje bij gaan zetten om ons allen totaal onder controle te houden, alles wat we hier op Frontnieuws hebben gelezen wordt werkelijkheid, misschien niet zó letterlijk maar een keihard systeem wordt uitgerold daar kan je gif op innemen.

  • Beste Adriaan,
   Een bedrogen volk is net als een bal klei.
   Hoe harder de machthebbers die bal in hun hand samenknijpen, hoe meer er tussen hun vingers uit perst.

 2. Een zorgbemiddelaar heeft de milieu vriendelijkste zorgverzekeringen op site gezet ; lijkt te gaan om met belastinggeld te speculeren’ investeren
  Wat op zich een criminele activiteit is ook gezien de hoge premies
  Omgerekend betaalde ik in 1999 ca 15,euro per maand , per jaar 180, – met tig keer meer zorg eigenlijk 7,50 per maand destijds
  Nu maandsalaris+ per jaar

  milieuvriendelijk ;
  ASR, ditzo,Achmea, VGZ die veel verzekeringen onder zich heeft
  Ook zit een young world leader mw, van Gennip bij klaus schwab op schoot tig jaar.

  Dus hier niet zijn

  Als minst milieuvriendelijk,
  DSW, ONVZ, Zorg en Zekerheid
  Lijken mij partijen met nog enigszins gezond verstand

  Die mogelijk GEEN
  voorstander zijn van kindjes in Afrika kobalt voor batterijen laten delven ,
  Die fijnstof , auto’s die in de fik laten vliegen, milieu onvriendelijke windmolens in beeld zetten. Niet afbreekbaar, niet / minder steun verlenen.
  Wellicht geen fan zijn van satanisch gespuis als mw Wal , die chemische troep eten voor de andere kudde ( wij) heeft bedacht.
  insecten zal ongetwijfeld ook als milieuvriendelijk als investering aangemerkt zijn
  Wellicht geen Voorstander is van nazia klaus ; depopulatie 90% en de fabel goede zorg promoot
  Pcr test die milieu schade veroorzaakt ; hoe breek je zoiets af.

  Ik vind het vindt interessante samenvatting
  Alles omdraaien, kom je een eind mee.

 3. Ze voeren de agenda uit en dat is ontvolkings agenda! Vaccin doden worden overal uit database geschrapt daarom geven ze get niet vrij maar goed! Het komt toch uit ! Hoelang ze ook wachten, het tribunaal Neurenberg 2.0 ziet hen graag in het beklachte bankje! Dit maak zonder consensus of compromis. Ze gaan allemaal en desnoods allemaal veroordeeld worden tot publiekelijk de strop uiteraard op meer dan 1,5m van elkaar , wel zo toepasselijk!!

 4. De leugens worden ontmaskerd, maar ik merk weinig van die paniek. Wij weten hoe de vork in de steel zit. Via alternatieve nieuwskanalen die ongecensureerd berichten over wat er zoal werkelijk gaande is in de wereld. Belangrijke zaken worden doodgezwegen door de (om)gekochte leugenmedia en criticasters van het (wan)beleid worden bedreigd, belachelijk gemaakt en vernederd. De echte paniek bij het corruptiekartel begint pas als wij burgers laten weten: nú is het genoeg. Doe daarom mee met de acties van FDF in maart 2023. Ze vragen expliciet om burgerparticipatie. De boeren en vissers zijn nu aan de beurt, wij burgers zijn de volgende sjaak in de rij.

  • De aanstelling in 2000 van netmanagers voor de publieke omroepen was een belangrijke ontwikkeling voor de gelijkschakeling van de media vanaf het wereldwijd uitroepen van de coronaplandemie op 11.03.2020 om alles wat niet in overeenstemming is met het overheidsnarratief te ridiculiseren en/of negeren.

 5. Ik voorspel dat ze er in januari ALLES aan gaan doen om internet en met name alternatief media te verbieden en waar mogelijk uit te schakelen dus mensen zorg dat je geabonneerd bent op de nieuwsbrieven zodat je via email op de hoogte blijft !

 6. @Peterus >> (dus mensen zorg dat je geabonneerd bent op de nieuwsbrieven zodat je via email op de hoogte blijft !)

  Als dat gebeurd, worden mails gecontroleerd voor ze naar je toe worden gestuurd. Ze zijn in alle staten… Des te meer fouten ze maken, zodat ook de rest 90% van de bevolking wakker word !! Ben bang van niet…

  • Maar we weten nu als de Roverheid iets zegt ze liegen en je het tegenovergestelde moet denken.

   Mijn vertrouwen in regering , wetenschap, artsen, banken, multinationals en het koningshuis is compleet weg en zal deze nazi’s ook nooit gaan geloven.

 7. Ik weet nog hoe jorin van der sloot .populair bij die misdaadverslaggever in de auto zat en vol trots vertelde dat ze geen bewijs hadden en dat ie onschendbaar was. Alle politici in heel de wereld zijn nu hetzelfde ze denken t allemaal . Het wordt tijd dat er een paar gekken ………

 8. The Great Mother.

  A spiritual transformation that allows us to expand our consciousness and experience ourselves as eternal beings. Every end means a new beginning. Our planet is moving from third dimensional awareness (physical-material reality-what you can see, feel, hear, taste and touch), to a fourth and a fifth-dimensional consciousness. Within a short period of time.

  The ancient Aztec civilization knew about this cycle as was included in the long count calendar. They said something along the line’s of “it will be the death of an old age that will birth the Golden Age”. we call it the age of Aquarius.

  The Age of Aquarius, according to mundane astrologers, could be accompanied by major changes on a global scale.

  The new culture of Aquarius would be associated with creative individuality.

  Aquarius traditionally rules electricity, computers, aviation, democracy, freedom, humanity, idealists, modernization, astrology, nervous disorders, rebels and rebellion, so changes should be expected in each of these areas.
  Other keywords and ideas associated with Aquarius are non-conformity, philanthropy, truthfulness, perseverance, humanity and indecisiveness.
  Astrologers often take the occurrence of many of these developments over the last few centuries as an indication of the closeness of the Age of Aquarius.

  New age
  The term new age originally, in the fifties and sixties, explicitly referred to the expectation of the arrival of the astrological age of Aquarius, which would be characterized by love, light and connection with the All. In this line of thought, people opposed the current Piscean age and the prevailing principles of dualism (distinction between God and man, man and nature, and spirit and matter) and reductionism (materialistic reductionism and fragmentation of existence). This criticism led, among other things, to alternative methods for mental and physical health and a holistic variant of natural science.

  The Age of Aquarius, according to the new age movement, would mean a transformation to an increased frequency or energy level, in which one would reach a higher state of consciousness.

  The era is referred to by some as the fifth dimension.

  Explains the psycho-spiritual preparations needed to transition into this new age and how the Sun’s alignment with the Galactic Center will enable people to experience the consciousness normally reserved for shamans, pharaohs and sages . The source of all creation, our galaxy is the Great Mother and her center, her heart. By aligning the Earth favorably with the heart of the Great Mother, the Galactic Alignment heralds a rebirth of the divine feminine qualities of the Triple Goddess – intuition, emotional creativity and renewal.

  Within the next years, Mother Earth will be going through each of the twelve vortexes of that Light with the intensity required for her purification and preparation for her ascension process into the 5th dimension. https://www.mazzastick.com/the-photon… Below is a list of photon belt ascension symptoms.
  Feeling stress
  A feeling of disorientation
  Unusual aches and pains
  Waking at night between 2 and 4 am
  Memory loss
  Heightened sensitivities to your surroundings
  Dizziness, loss of balance, back and neck pain, ringing in the ears, “gritty” eyes, and blurred vision
  Heart palpitations with difficulty in breathing
  Headaches
  Allow the New Energy

  Based on alchemy and mythology, how we can connect with and use the sacred spiritual tools that are then unlocked during attunement to merge with the Great Mother is a spiritual transformation that allows us to expand our consciousness and to experience ourselves as eternal beings.
  In short, the new course for the next 2000 years.

  Life has endless possibilities, so we do in taking care of self love first in our thoughts.

  The 7 rays are explained in this video as these 7 planets are aligned currently in the 5th dimension and we move from desire to intelligence The 5th Dimension Age of Aquarius https://youtu.be/kjxSCAalsBE

 9. Yugas The Cycles of Time Explained (Explains the Human Cycle of Swami Sri Yukteshwar) Man as a creation, is evolving. But it’s not only man that is evolving, but the planet earth is also evolving and also the entire universe is evolving. https://youtu.be/iDw4hVTztJQ is weten dat de aarde in cycli verloopt en verschuiven we van begeerte naar intelligentie. You have to dig deeper for inner peace as Pluto arrives Soul Journey & Ascension Journey What does this actually mean? When you start your soul journey you will make your soul journey to the inner world. Making your soul journey means going down to do your inner work. Here you will heal your lower 3 chakras. At the same time, you are also going to make your ascension journey upward. You will heal your top 3 chakras by exploring the spiritual realm. *As above so below = Down is your soul journey = Up is your ascension journey set your self free for higher consciousness for the next 2000 year = there is only one world = freedom for all of us = control yourself first in this life. LuMens #11 Maarten Oversier https://youtu.be/AsWoJ135FuM Alle menselijke trauma’s terug te voeren zijn naar dezelfde drie bronnen: oorlogen, de kerk en de onverwerkte ervaringen van onze voorouders.

 10. President Biden en Big Pharma hebben dat volledig verhinderd – dat is verkeerd. Met deze nieuwe acties zullen we licht werpen op de krachten die de waarheidsgetrouwe communicatie over de COVID-19 vaccins hebben verdoezeld.” Hadden een andere doelstelling. Skull & Bones Orde en de Bush familie
  Volgens diverse auteurs is Skull and Bones machtig geworden in de oorlogsjaren toen er door het Amerikaanse grootkapitaal grof geld is verdiend aan de nazi’s. De schandelijke rol die de grootvader van de voormalige Amerikaanse president George W.Bush, daarin heeft gespeeld wordt uitvoerig belicht. De Bush familie speelt sowieso een belangrijke rol in het hele Skull and Bones verhaal.

  De uiteindelijke doelstelling van de hoogste graden is samen met andere organisaties de NWO (New World Order = Nieuwe Wereld Regering) tot stand te brengen. De vrijmetselarij is geen geheim genootschap, maar een genootschap met een geheim. Zij streeft naar een beter mens. Maar uiteindelijk worden mensen met extra kwaliteiten verleidt om hun diensten te bewijzen aan het beest. Daartoe zouden er drie wereldoorlogen gevoerd moeten worden, zo bloedig en chaotisch dat vervolgens elk land bereid zou zijn haar nationale soevereiniteit over te dragen aan een internationale regering om verder bloedvergieten te voorkomen. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden.
  https://www.tegenstroom.eu/source_opinie/Het%20gevaar%20van%20geheime%20genootschappen.pdf

  16 jaar geleden al aangekondigd George Bush New World Order https://youtu.be/Rc7i0wCFf8g tegen je eigen volk wereldwijd HOW KARMA WORKS explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/EA5HLuvZNek hij komt altijd weer terug om het in een andere tijdlijn met een 2e,3e,4e kans net zo lang tot je het geleerd hebt. MAW je komt er niet onderuit…..is het collectieve geheugen van de aarde WHY WE DON’T REMEMBER OUR PAST LIVES https://youtu.be/kSlyw45zDyo HOW KARMA WORKS explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/EA5HLuvZNek A LIFE REVIEW? explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/Lww1IwdZUvk was 2019 ascension from 1940-45 and the listen not to their intuition and feelings of others and living on their ego’s for money…..now the whole world has to blame for their destructive plans that they made already in 1974 if you look deeper for their Agenda2030 worldwide. Their plans are worser than WWII if you look globally and denies their own citizens. How can you plan this in their world leader minds ever….It’s your own people????????? disgusting and want One World Government who nobody asked for…..

 11. Now more than ever, it’s important to become aware of our emotions, acknowledge how we feel, rise up and get involved in our community to make the most of this energetically charged moment! https://www.brettlarkin.com/what-will-happen-during-the-age-of-aquarius/

  As we settle into this new age, humanity will slowly adapt and find ways to create positive change, together. This change will be supported by mission-driven non-profit organizations, conscious businesses putting in the hard work to lower their impact on nature and serve social justice, and individuals taking ownership to live a more sustainable life. The sky is literally the limit here!

  So, what does it all mean? What can you expect from the Age of Aquarius? Think of how you feel after doing a big detox: At first you feel a bit…low. It’s all those toxins surfacing! This is exactly what all of us are going through – a massive collective detox. We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all – we come out completely renewed and ready to take on the world ✨

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in