De gecontroleerde media kwamen deze week allemaal met een propagandastuk van The Telegraph aanzetten, waarin beweerd werd dat Rusland “mobiele crematoria” had ingezet om “bewijzen van slachtoffers op het slagveld te verbergen,” schrijft Informationliberation.com.

“Rusland zet mobiele crematoriums in om zijn troepen in de strijd te volgen,” schreef de kop van The Telegraph.

“Ben Wallace, de minister van Defensie, zegt dat de op voertuigen gemonteerde verbrandingsovens gebruikt zullen worden om bewijzen van slachtoffers op het slagveld te verbergen,” luidde de subkop.

“STANK VAN DE DOOD” IJzingwekkende foto’s onthullen Ruslands mobiele crematoriums die gebruikt worden om “dode soldaten te verbranden om de ware omvang van de oorlogsslachtoffers in Oekraïne te verbergen,” luidde een kop van The Sun.

The Sun had beelden waarin stond dat de bron van de video het “Russische Ministerie van Defensie” was.

De eigenlijke bron was een advertentie van het bedrijf Turmalin ZAO die in 2013 op YouTube geplaatst was.

Kijk:

In de video ziet u dat ze een vuilniszak aan het verbranden zijn.

Het bedrijf beschrijft zichzelf als een “Russian Insinerator Construction Company.”

De Telegraaf nam precies dezelfde video en knipte het gedeelte aan het eind met contactinformatie eruit, waaruit blijkt dat het om een reclame gaat.

Kijk:

De Telegraph heeft ook de commentaren op de video uitgeschakeld, zodat de mensen hun leugens niet kunnen aanklagen.

Enigszins hilarisch is dat de gecontroleerde media dit propagandaverhaal ook al in 2015 hebben verspreid tijdens een andere conflict tussen Rusland en Oekraïne, nadat het door Amerikaanse functionarissen naar buiten was gebracht (zonder bewijs).

  De plaag van hegemoon VS en zijn westerse vazallen

Turmalin ZAO bracht toen een video uit waarin de beweringen bespot werden, en verklaarde specifiek dat het apparaat niet bedoeld is voor gebruik in “Gruz-200,” aka “Code 200“, wat code is voor “alle lichamen van de doden die van het slagveld weggevoerd worden,” aldus Wikipedia.

Kijk:

The Wall Street Journal berichtte over het bedrijf in 2015 en belichtte hoe ze illegaal gestroopte kaviaar en andere smokkelwaar verbranden die over de Chinese grens komt:

Mikhail Vostrikov, directeur van Turmalin, een Russisch bedrijf dat verbrandingsovens maakt en verkoopt, verheugt zich wanneer Poetin opdracht geeft dingen te vernietigen. Het ene jaar was het kaviaar van illegale stroperij. Een ander jaar waren het bijproducten van aardolie. Dat laatste bleek bijzonder lucratief voor zijn in Sint-Petersburg gevestigde bedrijf.

“Wij vielen allemaal op onze knieën en kusten zijn portret, omdat wij zoveel bestellingen kregen,” zei de heer Vostrikov.

Sinds het laatste decreet van de heer Poetin rinkelen de telefoons. Er zijn besprekingen met de regering gaande. Twee nieuwe verbrandingsovens zijn onderweg om smokkelwaar te verbranden dat over de Chinese grens komt.
De Britse regering heeft nul bewijs geleverd dat deze machine momenteel in de oorlog gebruikt wordt, maar tientallen van de grootste mediakanalen ter wereld zijn er toch mee aan de haal gegaan.

De Britse regering heeft nul bewijs geleverd dat deze machine momenteel in de oorlog gebruikt wordt, maar tientallen van de grootste mediakanalen ter wereld zijn er toch mee aan de haal gegaan.

Dit is pure desinformatie die verspreid wordt door mediakanalen die er met succes voor gelobbyd hebben dat onafhankelijke media op de zwarte lijst van Google komen te staan en gecensureerd worden op social media omdat ze “desinformatie” zouden verspreiden.

  Oekraïens "tegenoffensief" is een valstrik: En het Zelensky-regime is er ingetrapt

Zij verspreiden deze desinformatie onder miljoenen mensen met de hulp van Big Tech, terwijl onafhankelijke media effectief geblokkeerd worden om diezelfde mensen te bereiken om hun leugens te weerleggen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Boodschap Putin voor Finland en Zweden: Sluit u aan bij de NAVO en u zult Oekraïne wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMSM oorlogspropaganda: “Snake Island” verhaal valt in duigen nadat video toont dat Oekraïense soldaten levend in krijgsgevangenschap zijn
Volgend artikelNieuwe schokkende studie bewijst dat het mRNA-vaccin van Pfizer het menselijk DNA blijvend verandert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. MSM Bill Gates de meest criminele person die voor de propaganda van de mRNA vaccine geld heeft betaald aan de BBC, CNA, belangrijkste kranten in de wereld, de Pharma adviseurs om de bang propaganda te promoteren om schappen te laten prikken

  2. Met dank aan de schaapjes staat er een nu een wereld oorlog klaar en daar staan jullie nou met je giftspuit in je lijft zonder dat jullie het beseften hebben jullie daaraan medeplichtig zijn , corona is misluk nu zal Bill gates zorgen dat plan B in werking wordt gezet want er zullen nog veel mensen moeten sterven nog zo een drie miljard burgers zullen het veld moeten ruimen wees maar trot op je zelf zou ik zeggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in