In een rapport van september 2021 van David John Sorensen en Dr. Vladimir Zelenko wordt de mogelijkheid geopperd dat miljoenen mensen gestorven zijn of ernstige bijwerkingen en ongewenste voorvallen hebben gehad door de “experimentele mRNA gentherapie” die bekend staat als de vaccins tegen het coronavirus.

In het rapport wijzen Sorensen en Zelenko op verontrustende vaccinatietrends door hun analyse van openbaar beschikbare gegevens. Beide deskundigen beweren dat de schade zo ernstig is dat het als “genocide” beschouwd kan worden, bericht Zoey Sky.

Sorensen en Zelenko richtten hun rapport op gegevens uit de V.S., maar zij menen dat de verontrustende tendensen ook voor andere landen kunnen gelden, omdat de meeste van die landen soortgelijke “corruptiesystemen” hebben, die de massale circulatie van dezelfde vaccins goedkeuren.

Hier volgen enkele van de kwesties die in het rapport aan de orde worden gesteld (Nederlands transcript, zie ook de “Het Vaccinatie Doden Rapport…” widget onderaan dit artikel):

 • Volgens het Amerikaanse toezichtsysteem voor de veiligheid van vaccins, Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), hebben vanaf 17 september 2021 minstens 726.963 personen na de vaccinatie bijwerkingen ondervonden. Deze voorvallen omvatten bloedstolsels, hersenaandoeningen, hartfalen, onvruchtbaarheid, miskraam, toevallen en beroerte.
 • Binnen dezelfde periode bleek uit de VAERS-gegevens dat minstens 15.386 personen ten gevolge van COVID-19-vaccins gestorven zijn. Er zouden echter nog meer niet gerapporteerde gevallen kunnen zijn, aangezien VAERS door de meeste zorgverleners veel te weinig wordt gebruikt. Bovendien is de meerderheid van de bevolking niet op de hoogte van het bestaan van systemen waar zij deze ongewenste voorvallen met vaccins kunnen melden, zoals VAERS.
 • Het aantal gevallen van anafylactische shock na een vaccinatie zou 50 tot 120 maal hoger liggen dan gemeld wordt.
 • Volgens een anonieme klokkenluider van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), die fraude in de gezondheidszorg onderzoekt, zou, op basis van gegevens van de Centers for Medicare & Medicaid Service (CMS), het werkelijke aantal sterfgevallen ten gevolge van het coronavirusvaccin zelfs vijf of tien keer hoger kunnen zijn dan gemeld.
 • Personen die minder dan twee weken van hun tweede dosis verwijderd zijn, worden niet als volledig gevaccineerd beschouwd. Dit betekent dat als zij binnen dit tijdsbestek sterven, hun dood waarschijnlijk niet wordt onderzocht, en ook niet wordt vermeld als een sterfgeval ten gevolge van een vaccin.
 • Meer dan 250.000 Facebook-gebruikers hebben gereageerd over sterfgevallen en ernstige verwondingen door vaccins.
  President van Kroatië hekelt Covid-19 vaccinatiehysterie: 50% gevaccineerden in het land is genoeg

FDA-goedgekeurde medicijnen zijn niet altijd “veilig en effectief”

Door de COVID-19 pandemie zal de wereld nooit vergeten dat een nog nooit eerder in de mens gebruikte farmaceutische gentechnologie, bekend als mRNA-technologie, van “investigational”, wat ook als “experimenteel” beschouwd kan worden, volgens de Food and Drug Administration (FDA), na slechts enkele weken naar “FDA-goedgekeurd” ging .

De vaccins werden al na enkele weken en na slechts enkele maanden van klinisch onderzoek goedgekeurd. Andere vaccins daarentegen zijn minstens enkele jaren bestudeerd voordat zij voor openbaar gebruik werden goedgekeurd.

Dit onderstreept het feit dat het feit dat een vaccin door de FDA is goedgekeurd niet betekent dat het altijd “veilig en doeltreffend” is.

In feite moesten minstens tientallen geneesmiddelen jaren of zelfs tientallen jaren nadat zij “volledig goedgekeurd” waren, van de markt gehaald worden vanwege nieuwe gegevens die aan het licht brachten hoe deze geneesmiddelen verwondingen, ziekten en sterfgevallen veroorzaakten. Ondanks het onweerlegbare bewijs dat de vaccins meer kwaad dan goed doen, blijven de mainstream media en regeringsfunctionarissen liegen over de veiligheid van vaccinatie tegen COVID-19.

Toen voormalig president Barack Obama op 21 april een toespraak hield aan de Stanford Universiteit, beweerde hij dat, ook al hebben miljarden mensen over de hele wereld “het vaccin in wezen klinisch getest,” ten minste één op de vijf Amerikanen nog steeds “zichzelf in gevaar gaat brengen en hun gezin in gevaar brengt in plaats van zich te laten vaccineren.”

Maar wanneer is vrijheid van gezondheid ooit als egoïstisch beschouwd?

Wat de mainstream media en regeringen over de hele wereld ook beweren, er is een overvloed aan gegevens die bewijzen dat de COVID-19 vaccins niet 100 procent doeltreffend zijn om infecties met het coronavirus te voorkomen. Vaccins worden ook vaak in verband gebracht met bijwerkingen en sterfgevallen, dus denk goed na voordat u uw recht om zelf te beslissen opgeeft.

  De meesten die COVID vaccins namen zullen in 2025 dood zijn 

Bekijk de video hieronder om te leren waarom alle vaccins synthetische virussen zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Vaccinatie Doden Rapport – Miljoenen mensen sterven of worden zwaar beschadigd door de experimentele COVID-19-injecties


VOLG FRONTNIEUWS OP TELEGRAM

Lees meer over:

Vorig artikelOfficiële regeringsgegevens: 9 op de 10 COVID-doden zijn bij gevaccineerde mensen
Volgend artikelOekraïense burgers die door hun eigen regering worden gebombardeerd, zijn doodsbang om zich uit te spreken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Toch zijn er af en toe wat lichtpuntjes:

  https://www.ad.nl/binnenland/ruim-miljoen-coronaprikken-de-prullenbak-in-de-overschotten-zijn-overal-groot~a6ca5233/

  Alle paniek in de (alternatieve) media ten spijt; ik denk dat de mensheid toch slimmer is dan wordt voorgekauwd. De wereldpsychopaten zien hun ‘levenswerk’ geruïneerd. Ook lees ik regelmatig de commentaren in de msm, maar mensen hebben heus wel in de gaten wat er speelt op het wereldtoneel. Het omslagpunt komt steeds dichterbij zodat de Davoskliek zich kan opmaken voor langdurige straffen, alhoewel ik voorstander ben van de doodstraf voor dit soort tuig. Wie willens en wetens geen respect heeft voor het leven verdient zelf niet beter. Voor smeerlappen van het ergste soort is naar mijn mening geen plaats op de wereld. Opgeruimd staat netjes!

  • Ik lees ik de commentaren op basis van MSM programma’s die op YT of andere gepresenteerd worden (buitenland).
   Daar kun je de kritiek ook lezen.

 2. En dan krijg ik gisteren een uitnodiging om een gratis vaccinatie bij buurthuis om de hoek te halen. Is een flyer die blijkbaar iedereen hier in de buurt ontvangt. Zoveel bijwerkingen en dan toch doorgaan. Ongelofelijk.

 3. De FDA heeft deze vaccins niet goedgekeurd. Beweer dat dan ook niet in het artikel.

  Goedkeuring verlenen is het kern proces van de FDA. In een moment van helderheid van geest die ongebruikelijk is voor overheidsinstanties heeft de FDA zich gerealiseerd dat het verwarrend zou zijn als hun Emergency Use Authorization teveel Zou lijken op Approval. Dus hebben ze het hele woord Approved vermeden. Men spreekt over Authorization. Toestemming. Je kunt vandaag nog de site van de FDA bezoeken en de officiële documenten raadplegen. Dan zul je zien dat men zelfs expliciet vermeld in de bijsluiter: this is not an FDA approved vaccine.

  De site van de FDA is nogal droog. Dus als je graag directe links krijgt een een samenvatting van hoe het echt zit kun je dit artikel op mijn blog lezen dat ik er over geschreven heb:
  https://stijndewitt.com/2021/08/26/why-i-dont-trust-reuters/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in