Hoeveel mensen denkt u dat er nu dood zijn, omdat ze een of andere Hollywood-prominent zoals Morgan Freeman, Michael Caine of Tom Cruise zagen vertellen dat het “vaccin” veilig en effectief was, en toen besloten om het zelf te nemen? Serieus, het is een vraag die de moeite waard is om te stellen. Hoeveel mensen hebben deze stakende acteurs en schrijvers vermoord? Onderzoekende geesten willen dat weten.”

We zijn nu bijna vier maanden verder met de staking van de Writers Guild (begonnen op 2 mei 2023), en anderhalve maand verder met de staking van de SAG-AFTRA (begonnen op 13 juli 2023), en er is nog geen substantiële vooruitgang geboekt met het beëindigen van beide stakingen, schrijft Mike Stone.

Dat is niet verrassend. Wanneer er een staking plaatsvindt, in welke bedrijfstak dan ook, is het eerste standpunt van het management om niets te doen in de hoop dat de stakende partij haar vastberadenheid zal verliezen en zal toegeven.

Wat ook traditioneel is in het geval van een staking die langer dan een maand duurt, is de truc van de media om hun berichtgeving te verschuiven naar de perifere schade die de staking veroorzaakt – naar de onschuldige slachtoffers die lijden onder de gevolgen van de staking. Dus natuurlijk publiceert de Los Angeles Times nu stukken over verschillende crewleden die zitten te wachten tot beide stakingen voorbij zijn. Dit zijn mensen die zelf niet staken, maar die nu wel zonder werk zitten. Zij zijn degenen die Hollywood achter de schermen draaiende houden.

Een van deze mensen uit een artikel in de Times van gisteren is Max Schwartz, een lichttechnicus die werkloos is. In het artikel beschrijft Schwartz dat hij de stakers volledig steunt, maar hij voegt eraan toe dat als de staking nog veel langer duurt, hij misschien zijn golfclubs en zijn kostbare kaartenverzameling van “Magic: The Gathering” moet verkopen. Ja, hij heeft het echt moeilijk.

10 redenen tegen COVID-19 vaccinatie van kinderen en adolescenten

Iets sympathieker is rekwisiteur James Eddy. Eddy zegt dat hij voor ongeveer drie maanden spaargeld heeft. Als de staking langer duurt, zal hij uit zijn huis in Studio City moeten verhuizen. “Ik kan de huur niet betalen zonder werk,” zei hij. “Het enige wat ik kan doen is optimistisch blijven.”

SAG-AFTRA-voorzitster Fran Drescher heeft zich bij de zaak aangesloten en probeert nu hetzelfde standpunt in te nemen. Gisteren vertelde ze de Associated Press dat de staking van de acteurs over alle arbeiders gaat, niet alleen over degenen die op dit moment staken.

Toegegeven, het is nooit leuk om iemand zonder werk te zien zitten. Toch vind ik deze plotselinge sympathie van acteurs voor werkloze crewleden nep. Ik herinner me hoe deze zelfde acteurs dreigden om alle crewleden te ontslaan die niet meegingen in de virushoax en zichzelf “vrijwillig” injecteerden met een dodelijk gif.

Herinnert u zich dat nog? Weet u nog dat Tom Cruise zijn eigen filmploeg uitschold, verbaal mishandelde en dreigde te ontslaan?
https://www.theguardian.com/film/2020/dec/16/tom-cruise-recorded-shouting-and-swearing-at-mission-impossible-crew-over-covid-issues

Wij eisten dat je geprikt werd, nu eisen we dat je ons steunt

Nu we het toch over de virushoax hebben, filmacteurs en televisieschrijvers behoorden tot de hardste pushers. Zonder de hulp van Hollywood is het onwaarschijnlijk dat zoveel mensen zouden hebben laten geloven dat een niet-bestaand virus erop uit was om hen te doden. Hoeveel mensen denkt u dat er nu dood zijn, omdat ze een Hollywood-prominent als Morgan Freeman, Michael Caine of Tom Cruise zagen vertellen dat het “vaccin” veilig en effectief was, en toen besloten het zelf te nemen? Serieus, het is een vraag die de moeite waard is om te stellen. Hoeveel mensen hebben deze stakende acteurs en schrijvers vermoord? Onderzoekende geesten willen dat weten.

Twee derde van de leden van SAG-AFTRA stemde voor verplichte vaccinaties voor al hun leden. Als u een acteur was tijdens de duur van de hoax, nam u de klonterprik of had u geen werk. Deze zelfde acteurs waren het luidruchtigst en vijandigst van iedereen in hun pushen van het “vaccin”. Als zij hun zin hadden gekregen, zou het hele land gedwongen zijn om de prik te nemen. Denk daar maar eens over na. Nu willen ze uw sympathie omdat ze niet werken.

Pfizer gebruikt kinderen als wettig menselijk schild om zich te beschermen tegen rechtszaken over covid-vaccins

Ik weet niet of dit een rol heeft gespeeld bij het feit dat hun leden zo sterk voor verplichte injecties hebben gestemd, maar de leden van SAG-AFTRA zijn overwegend vrouwen. Ik weet wel dat het overwegend vrouwelijke lidmaatschap de reden is waarom Fran Drescher tot voorzitter van de gilde werd gekozen. Vergeet niet dat zij het opnam tegen Matthew Modine (Full Metal Jacket). Zou de staking nog steeds hebben plaatsgevonden als een blanke man de gilde had geleid?

Naast het pushen van de virus-hoax, heeft Hollywood ook voorop gelopen bij het pushen van de gestolen verkiezingen en de Grote Vervanging. Als u blank bent en toch op de een of andere manier medelijden hebt met de stakers zonder werk, kunt u uw standpunt misschien beter heroverwegen. Zij willen u vervangen. Ze willen u letterlijk dood en uit de weg hebben. En toch steunt u hen?

Laat ze taart eten

Ondanks de miljarden dollars die de entertainmentindustrie binnenhaalt, heeft niemand die op welk niveau dan ook bij de industrie betrokken is een vinger uitgestoken om de duizenden daklozen die op straat leven te helpen. Los Angeles heeft een van de grootste daklozenpopulaties van het land. Er zijn overal tenten, letterlijk overal, samen met afval, drugsnaalden, graffiti en criminaliteit. Ondertussen heeft deze stad waarschijnlijk meer miljonairs en miljardairs dan welke andere stad ook, waarvan de meesten op de een of andere manier verbonden zijn met de entertainmentindustrie. Waarom weigeren ze hun eigen mensen te helpen?

Een paar jaar geleden hadden we hier een nep-burgemeestersverkiezing. Iemand genaamd Rick Caruso, een nieuwkomer in de politiek, voerde een van de beste campagnes ooit. Zijn hele platform was gebaseerd op het beëindigen van dakloosheid en criminaliteit. Hollywood had zich achter hem kunnen scharen en hem verkozen kunnen krijgen, maar dat deden ze niet. In plaats daarvan lieten ze de verkiezingen gestolen worden en deden ze niets om te protesteren. Ze lieten de recall verkiezing van de gouverneur ook gestolen worden en zeiden niets. Het is echt moeilijk om sympathie te hebben voor zulke mensen, zelfs als ze werkloos zijn.

Schok: 50 keer de hoeveelheid kankerverwekkende ethyleenoxide op teststaafjes dan toegestaan

Persoonlijk zou het me helemaal niets uitmaken als de hele industrie zou instorten of voor altijd zou blijven staken. Geen van beide zal ooit gebeuren, maar als een van beide zou gebeuren, zou het me niets kunnen schelen. Sommigen zullen daar aanstoot aan nemen met het argument van cultureel verlies. Ik zeg dat het een culturele zegen zou zijn.

Laatst keek ik naar de opening van de film Shane, samen met het climaxgevecht aan het einde (“I’m calling you a lowdown, Yankee liar.”). Dat is pas filmmaken. Het is filmmaken op een niveau dat we al minstens twintig jaar niet meer gezien hebben en ook nooit meer zullen zien. De Grote Vervanging heeft het onmogelijk gemaakt.

Door de staking zullen acteurs hun films of televisieprogramma’s die al opgenomen zijn niet promoten. Als gevolg daarvan zijn veel films en tv-shows uitgesteld tot 2024. Dat is een teken dat de industrie erop vertrouwt dat de staking tegen die tijd voorbij zal zijn. Voorlopig is het afwachten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hollywoodactrice Megan Fox dreigt met kannibalisme en hekserij om conservatieven te dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmbassadeur van Frankrijk, bevolen Niger te verlaten, weigert
Volgend artikelDe slagersrekening voor Oekraine groeit
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

 1. Beeld je in hoe deze demi-goden van celebs en topsporters en presentatoren van bekende talkshows en nieuws outlets, de mensheid hadden kunnen en moeten informeren via hun enorme bereik. Ze worden allemaal bestuurd. Hollywood = MKultra en Mockingbird media = CIA.

  Met grote macht komt grote verantwoordelijkheid. Daarom worden al deze lieden met het bereik van een miljardenpubliek, allemaal geselecteerd. En dmv schimmige duivelse deals en wurgcontracten worden ze gevangen zodat de elites hen in hun macht kunnen houden. NIEMAND krijgt zomaar toegang tot een miljardenpubliek. De absolute top, de allergrootste sterren, de beste gladiatoren, worden in chantabele posities gebracht en volledig bestuurd en gebruikt om het volk en opninies mee te besturen. Ze doen dit al duizenden jaren zo. Brood en spelen… Rome (het vaticaan) is nog steeds de baas, samen met de joodse elites, de illuminatie, de roodschilden, de vrijmetselaars, de khazaren, de elites met hun Oekraïense roots.

  • ‘De paus, de kerstman, sinterklaas, zij zijn al eeuwenlang de baas en eeuwen lang even dwaas’ afkomstig van het lied ‘Jezus Redt’ van de lp ‘Vroeger of later’ uit 1974 van Robert Long (1943 – 2006).

   Operation Walküre aka de zoveelste aanslag op Adolf Hitler waarbij o.a. Klaus Schenk von Stauffenberg betrokken was, had oorspronkelijk moeten plaatsvinden op 11.07.1944, is twee keer uitgesteld en mislukte tenslotte op 20.07.1944.
   Het tweede vaticaanse concilie werd geopend op 11.10.1962 door 33ste graad vrijmetselaar paus Johannes XXIII (1881 – 1963) en beëindigd op 08.12.1965 ( 8 + 1 + 2 = 11).
   Op 17.12.1965 (1 + 7 + 1 + 2 = 11) kondigde bilderberger & WEF’er Joop den Uyl (1919 – 1987) in de schouwburg te Heerlen de sluiting van de kolenmijnen aan.

  • Hollywood is niet bedoeld voor informatie. Het is bedoeld voor a-muse-ment. Voor betovering. Voor dromenland. Voor anesthesie.

   Hollywood is hulst. De evergreen, altijd in het blad, heilig hout waarvan druïdes toverstokjes maken.

   To muse betekent: overdenken, mediteren op, nadenken. Amuseren betekent: niet nadenken, je verstand loslaten, je schild laten zakken.

   En op het moment dat jij lekker ontspannen zit en je mee wilt laten nemen in je emoties is hèt moment om subliminaal boodschappen over te brengen. Je te hersenspoelen. Jou ongefilterd door je verstand nieuwe ideeën in te pompen. En vooral veel geweld, bloed, moord, misdaad, overspel, list en bedrog.

   Zolang er maar géén tepeltje of schaamhaartje in beeld komt want dan gaan de puriteinen klagen. Maar rivieren van bloed is geen probleem.

   Natuurlijk wil ik niet alleen maar zoetsappige en lieve films (die zijn vaak het gevaarlijkst voor indoctrinatie) maar het kan ook verheffen, motiveren, tot nadenken aanzetten. Kijk maar naar ‘sound of freedom’. Maar nee, die wordt keihard geboycot.

   Hollywood is de roeptoeter van alle heksen en satanisten. Satan zelf gebruikt weer andere kanalen zoals de kansels en altaren en geheime ‘feesten’ met veel coke en kleine kinderen.

   • Wauw Disciplus… ik ben geen beginner in al deze kennis, maar dit had ik nog niet zo gezien. Dankjewel, weer wat geleerd vandaag.

    Mijn duit in dit zakje… Evergreen is het bedrijf dat met allerlei deepstate shit in verband wordt gebracht. Van chemtrails tot kinderhandel tot transport van wapens, organen, drugs, mensen, kinderen, etc etc… Killary Clinton wordt met Evergreen geassocieerd. Maar dit wist je misschien al.

    Ik ga je reactie ff opslaan, want dit is wel een heel duidelijke uitleg. Dank dank dank… ik ga het verder om me heen verspreiden.

 2. vanaf de begin jaren (19)80 was het al duidelijk..Hollywood’s misdadige praktijken opgevolgd en verplicht door het Witte huis was niet meer zelfstandig..en verplicht aan de staat en Rockefeller en co..Allemaal hoor niet Joods=géén schijn van kans…tenzij je jezelf verloochend en knielt voor meer dan 1 reden…🤮

 3. Vooruitgang! Net zoals je op een klavier eventjes een mRNA “vaccin” in elkaar kan flansen, kan je nu door A.I. een nieuwe kaskrakerfilm programmeren met Marilyn Monroe en Fred Astaire in de hoofdrollen.
  Straks kiezen de Californianen een deepfake tot gouverneur, een waardig vervolg op The Governator.

  • Hoezo? Gavin Newsom is toch een deepfake?

   Trouwens, Disney was er al druk mee bezig met dode acteurs uit de dood laten opstaan. Acteurs hebben nog wel eens een wilde levensstijl en dan kunnen ze even niet meer optreden. Kijk maar naar Carry Fisher die ineens weer heel jong was. En Leia die Mary Poppins in space deed.
   En Peter Cushing, de Engelse acteur die al lang geleden overleden is verscheen ineens weer. Zijn performance was wel erg achteruit gegaan.

   Gek genoeg maakt het herleven van dode acteurs en remakes van oude films Disney producties er bepaald niet geliefder op. Fanbaiting is geen goede strategie voor de toekomst want je fans lopen een keer weg en sterven letterlijk uit.

   Het leven is gemaakt voor nieuwe creaties, nieuwe helden, nieuwe avonturen, nieuwe verhalen. Dat waar mensen goed in zijn.

   Hollywood zwaait zijn toverstokje (daar komt de naam vandaan) maar met het herhalen van dezelfde toverspreuk, dezelfde mantra, raakt de betovering uitgewerkt. En dat is wat je nu ziet gebeuren. De mensen trekken die woke shit niet meer.

   • Disciplus…is dat Dr reden waarom Brid Pad zich actief uit Hollywood heeft terug getrokken? Ik volg de MSM al sinds jaren niet meer en ben daarom benieuwd.

 4. De echte reden van de staking is dat de duurbetaalde acteurs en actrices weten dat het tijdperk van glitter en glamour van filmsterren ten einde loopt. Hun staking zal de komst van met behulp van A.I. gegenereerde films niet kunnen stoppen. Deze films zullen steeds levensechter worden.

  Het snel geld verdienen model van menselijke influencers loopt trouwens ook ten einde, want die krijgen grote concurrentie van A.I. gegenereerde influencers:

  Fully AI-Generated Influencers Are Getting Thousands of Reactions Per Thirst Trap
  https://futurism.com/ai-generated-influencers

  • Doordenker. Ik kijk van lieverlee meestal oude films of series. De actuele “held red de wereld films” of “conspiracy films” grmaakt voor de massa kijk ik niet omdat de realiteit schrikbarender is.

 5. Ze hebben de meeste acteurs eigenlijk al niet meer nodig, ze kunnen ze digitaal namaken en als echt laten zien in films, ze zijn al zo ver.

  Zelfs op dating sites zitten al dat soort nep figuren, incl ‘live’ beelden, zo echt lijkend dat het ook echt lijkt, wat ze daar al niet mee kunnen doen.

 6. The Greatest Lie Ever Sold
  ´for free!
  During a time when many were posting black squares on Instagram to show solidarity with the Black Lives Matter movement, Candace Owens took a different path. She refused to blindly accept the media’s narrative surrounding George Floyd’s death and instead embarked on a courageous journey to uncover the truth. Watch the first 15 minutes free, of the fiery documentary that only Candace Owens and DailyWire+ would dare bring you.´ https://get.dailywire.com/the-greatest-lie/promo?utm_campaign=greatestlie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in