Frans Vreemdelingenlegioen / davric /Wikimedia (CC BY-SA 3.0 DEED)

Toen Russische legertroepen weken geleden een hotel in Charkov, Oekraïne, troffen met een raketaanval, kwamen een aantal militairen om in dat hotel. Wat niemand wist tot vandaag was dat tientallen van die troepen van het Franse Vreemdelingenlegioen waren, en anderen waren actieve troepen uit Frankrijk, met “onbetaald verlof.” De Franse ambassadeur werd vandaag ontboden op het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, schrijft Hall Turner.

Tijdens dat gesprek werd de ambassadeur gevraagd waarom troepen van het Franse Vreemdelingenlegioen en actieve troepen van het Franse leger in Oekraïne waren om tegen het Russische leger te vechten en waarom Rusland niet gewoon zou moeten verklaren dat Frankrijk oorlog voert tegen Rusland?

De ambassadeur had geen goed antwoord.

Hieronder, in een korte video, is te zien hoe de Franse ambassadeur het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken verlaat, schijnbaar behoorlijk boos, terwijl hij door de media werd bestookt met vragen over waarom Frankrijk troepen in actieve dienst naar Oekraïne stuurt. De ambassadeur gaf geen antwoord op de vragen van de media.


“Wat doen Franse huurlingen in Oekraïne?” vraagt RT aan de Franse gezant.

Hal Turner Redactionele Opinie

Opnieuw blijkt dat de landen van het collectieve Westen gluiperds en leugenaars zijn. Alleen deze keer zijn ze op heterdaad betrapt en plotseling heeft het luidruchtige Westen niets meer te zeggen.

Dit is heel eenvoudig: Als actieve militaire troepen van de regering van een land vechten tegen Russen in Oekraïne, dan is DAT LAND de facto in oorlog met Rusland.

Er is geen speelruimte.

Het feit dat NAVO-landen opnieuw betrapt zijn op het voeren van een oorlog tegen Rusland in Oekraïne, is geen verrassing. Er zijn talloze andere voorbeelden.

  Schokkend document: Hoe de VS de oorlog en energiecrisis in Europa plande

Wat stuitend is, is hoe dit allemaal in het geniep wordt geprobeerd …. stiekem . . .

En DAT, dames en heren, is wat ONZE REGERINGEN in het Westen zijn: Achterbaks! Boeven. Vandalen die proberen de overhand te krijgen, denkend dat niemand het zal merken, dat het niemand iets kan schelen, en als iemand het wel merkt of iets kan schelen, durven ze er niets aan te doen omdat het de uitbarsting van de Derde Wereldoorlog zou veroorzaken.

Blijkbaar is het nooit bij de sukkels in de regeringen van het Westen opgekomen dat op de dag dat Rusland er eindelijk genoeg van heeft, ze hypersonische kernraketten KUNNEN lanceren om een einde te maken aan de regeringen van het Westen.

Blijkbaar maken de nitwits in de NAVO zichzelf wijs dat “Rusland het niet zou durven.”

Op een gegeven moment zal Rusland zich misschien realiseren dat ze geen andere keuze hebben.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Russen nemen Amerikaanse huurlingen gevangen in DonbassVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Godin van het WEF
Volgend artikelOver echte economie gesproken …
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

  • Nog niet paniekeren Peter, het vreemdelingenlegioen is een huurlingenleger, het wordt het meest gehuurd door Frankrijk maar iedereen kan het huren.
   Net zoals Rusland ook huurlingen stuurde om Mariupol te veroveren.
   Oekraïne heeft geen soldaten meer maar wel veel geld van het Westen , met dat geld huurt het nu het vreemdelingenlegioen maar hoe goed zal dat Franstalige leger presteren in een Oekraïens/Russisch-talige omgeving .
   Het is een noodoplossing , iets wat ze niet zouden doen mochten ze niet in nood zitten.
   Komt wel goed….

   • Fem,
    Wel bijzonder dat wij dit soort bewijzen van inmenging nu hier kunnen lezen, ja die jongens van het vreemdelingenlegioen zijn lekkere jongens, een troost, de Russen weten er wel raad mee, komt wel goed zoals jij ook zegt, in de gewone media zeggen dan dat Rusland zomaar een huizencomplex of een restaurant bombarderen, hierop deze site weten we wel beter, wat een tuig, Rusland weet het al lang en leuk dat zij het bewijzen!

 1. Hoe lang voordat de vlam in de pan slaat omdat Rusland terecht zegt dat het hele westen hen aanvalt?

  Ondertussen is Carola ‘MKultra’ Schouten bezig om 500 miljard pensioengeld te roven om de oorlog tegen de mensheid mee te kunnen financieren. Wij betalen al deze shit!!! Wij financieren onze eigen vernietiging!!! Voor ons loonstrookje voeren we de vernietiging zelfs uit…

  https://www.ninefornews.nl/er-staat-500-miljard-van-ons-geld-op-het-spel-maar-minister-schouten-weigert-motie-uit-te-voeren/

 2. De Europese bevolking is gegijzeld en ontwapend door die maloten die aan de knoppen draaien dat weet Rusland ook ,
  Misschien toch een optie om Davos met zoeen supersonische raket nog snel met de grond gelijk maken dan zijn de meeste belangrijkeste knoppendraaiers meteen uitgeschakeld de rest van de laffe meelopers die er niet waren verstoppen zich in bunkers daar worden ze wel met veel interesse uitgehaald , als een paling uitgerookt door de bevolking.

  • de exen weten het allemaal.. daarom zijn zij ex… weet je verdomme niet dat de Westerse wereld een tikkeltje minder sterk is dan toen…de Navo en ziekelijke Co dachten ook dat ze het wisten… maar Poetin’s Rusland hé… Pfffff 🥊….♥️🇷🇺🌹💪

 3. Ze kunnen van mij niet genoeg huurlingen doden, Franse vreemdelingenlegioen vecht alleen als de regering van Frankrijk hun ergens heen stuurt dus technisch gezien is Frankrijk al in oorlog met Rusland.

  • het vreemdelingenlegioen is niet van Frankrijk.
   het is wel in Frankrijk gevestigt , maar bestaat uit tal van nationaliteiten.
   wanneer ze door een land ingehuurd worden dan krijgen de soldaten een paspoort van dat land en ook een andere naam.
   nu is het mogelijk dat Frankrijk ze ingehuurd heeft en een frans paspoort gegeven heeft.

 4. Hier even een OP ZICH zeer verhelderend artikel op Xandernieuws :

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/slowaakse-politicus-schokt-eu-parlement-wij-slaven-zullen-ons-verenigen-en-west-europa-met-de-grond-gelijk-maken-als-wapenleveranties-oekraine-niet-worden-gestopt/

  Al vrees ik dat die Slowaakse europarlementariër onderstaand artikel nog nooit gelezen heeft, want ànders zou hij beseffen dat De Echte Vijand “beide kampen aanstuurt”, wat zij al minstens 4 eeuwen (althans in Europa) doet :

  https://justice4poland.com/2016/05/17/chabad-leader-messiah-menachem-mendel-schneerson-on-his-plans-for-destroying-ukraine-and-russia-reprint/

  ” .. Yes, the speech by Menachem Mendel Schneerson is monstrous. For a normal person, it is hard to believe that a religious leader can be a MURDERER, and that the religion can be THE IDEOLOGY OF MURDER …”

  En die Schneerson is een “Grootheid” binnen de koshere gemeenschap ; velen zagen “De Langbeloofde Joodse Messias” in hem. No shit !

  Alleen “jammer” dat die totààl geschifte badgast inmiddels kapotjeplof is heheh

  Echter helaas NIET zijn talmoedische visie op ons, de goyim, de “uit dieren voortgekomen heidenen die als énige taak hebben de Uitverkorenen te dienen”…

 5. Ik ben zo bamg dat wij straks ook daarheen moeten. Oekraine heeft simpelweg niet meer voldoende manschappen (en vrouwen).om nog tot oktober te vechten. Allemaal.om.de corrupte Bidens,.Fauci’s en Clintons in het zadel te houden tot en met de verkiezingen

  • Wij moeten helemaal niets Emile ,welke gek wil de strijd aan gaan voor de corrupte clown en de liegende Rat rutte en ollongren misschien een paar Poetin hatende woke idioten die met de regenboog vlag in de hand de jongens van Kadyrov willen elimineren ,ik wens ze veel sterkte.

   • Beste René,
    Een Nederlander of se, is in dienst van de Nederlandsche overheid en gaat in het leger als het hem wordt opgedragen.
    Voorbeeld: Iemand wordt werkeloos, (en dat gaat hardt tegenwoordig) komt bij het UVV, waar hem een baan wordt voorgelegd bij het leger.
    Hij weigert de baan, dan wordt de uitkering stopgezet, en hij kan zijn huis verlaten omdat hij zijn verplichtingen niet meer nakomt.
    Gezin komt op straat, maar dan komt de echtgenoot, die de man stevig te woord staat, en hem aangeeft bij het leger, waarna de echtgenote samen met de kindjes en de uitkering achter blijft in hun huisje.
    De man wordt naar het front in Oekraïne gebracht.
    Dit systeem is ingeruild voor de dienstplicht.
    De Nederlander/se is een slaaf van de OVERHEID!!!!

    • Beste Oprecht. wie tegenwoordig zijn baan verliest wat inderdaad snel kan gaan en goed gezond is heeft voldoende alternatieven voor het vinden van een andere baan dan het leger.
     En als ik voor mezelf spreek heb in de jaren 80 4 jaar gediend als KVV er maar nooit zal ik voor de landverraders in den Haag de strijd aan gaan en dat we slaaf zijn van de roverheid is zeker waar.

   • Ik zit liever 5jr in de gevangenis dan dat ik 5jr op een slachtveld andere mensen moet vermoorden om te strijden voor een hel op aarde.

    Als Poetin echt een ‘good guy’ is en de Russen strijden voor liefde op aarde… daar wil ik wel voor strijden. Ik ga niet zomaar andere mensen vermoorden, maar het leger van nazi Orc’s van de satanisten wil ik met liefde vernietigen. Je ziet op gopro beelden van de Russen dat ze de soldaten met witte vlaggen niet doden, dus ik denk dat de Russen strijden uit liefde. Orc’s maken ze af, overlopers laten ze leven.

 6. Wie of wat houd Poetin tegen om nu naar het westen door te stoten?

  Poetin is een grootmeester veel mensen wachten op zijn vredestroepen.

  • Of Poetin zit ook in de game om de wereldbevolking op te ruimen. De vaxx is mislukt het duurt te lang voor de oversterfte goed begint dus we houden zo nog even bezig met brood en spelen. Oorlogen dus.

   En straks is de hele wereld een arena waar we elkaar uitmoorden. Is al eens geoefend in Rwanda. Wat is het nut om de grenzen open te gooien voor migranten die geen hulp nodig hebben. Wat is het nut om dit land in rep in roer te brengen met een spreidingswet als de grenzen direct dicht kunnen en we kunnen beginnen met het oplossen van het probleem.

   • Denk jij dat Poetin in één groot complot zit om de wereld bevolking te verkleinen?

    Reikt de Deep State zover en zijn velen dan zo blind?

   • De Russische Federatie deed vol mee met de covid leugen, is nog steeds lid van de V.N. en de W.H.O. Ik heb ook zo mijn twijfels aan het hele verhaal. Ook duurde het erg lang voordat Putin besloot de burger van Donbass te beschermen en tot op de dag van vandaag lukt dat nog steeds niet. Ik weet niet wie ik vandaag de dag nog kan geloven of vertrouwen.

 7. is dit de wereld waar in we leven het is niets beter dan 1000 jaar teug geld en macht en heren die het spelen niet zat worden en helaas zullen onschuldige de duppe zijn zoals altijd

 8. Het Franse Legion Étranger is het beste legeronderdeel dat La douce France te bieden heeft. Worden in Afrika ingezet om de Franse belangen te verdedigen en zijn in Frans Guyana het buurland van Suriname gelegerd. Ook Frankrijk slaat geen deuk in een pakje boter tegen Rusland. Frankrijk is wel het enige land op het vaste land van Europa dat over een sterke nucleaire Force de Frappe beschikt, dus daar wil Rusland ook geen ruzie mee. Fransen zijn in grote meerderheid altijd pro-Russisch geweest en zijn dat nog. Denk aan de 27 mio mannen en vrouwen die Rusland geofferd heeft om de Duitsers vanaf 1941 de nek te breken. Ook NL heeft door de geschiedenis heen vanaf Peter de Grote altijd goede handelsbetrekkingen met Rusland gehad. Géén oorlog met hen gevoerd zoals de Duitsers dat tenminste in 2 grote oorlogen deden. Die zijn opzoek naar de 3e grote oorlog, die zij dan weer zullen gaan verliezen. NL moet uit de NATO en weer neutraal worden. Eigen meester, niemands knecht !

  • Dat zou logisch zijn maar dat gebeurt maar niet hè? Als Poetin echt om zijn kiezers/bevolking zou geven dan zou hij daar een bom op gooien. Oorlog voorbij. Nee hij laat liever honderduizenden van zijn kiezers creperen op het slagveld als een gericht bom op een paar idioten.

   Ik wil niemand hoop ontnemen maar dat kan ook hè, we kijken naar alle spelers en we zien door de bomen het bos niet meer. Er wordt vals gespeeld, ik hoop dat ik ongelijk heb, maar hopen brengt verdriet.

   • Beste Gijp
    Ik denk dat je het deze keer een beetje te simpel ziet. Een bom op Davos , alhoewel ik het ook graag zou zien via drone-camera’s van verschillende hoeken bijvoorbeeld , zou het niet het einde maar het begin zijn van een (wereld)oorlog. Wat ook Rusland meer doden en ellende zou kosten dan met de situatie nu het geval is,
    Ik vermoed dat je dat ook wel weet en hou het erop dat het nog te vroeg was voor een biertje toen je dit schreef.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in