Breitbart-redacteur Joel Pollak kondigde zaterdag aan dat hij de sabbat brak om op te roepen tot genocide en etnische zuivering in Gaza, terwijl Andrew Tate geld inzamelt voor Palestijnse burgers en tweet “Allah gebiedt gerechtigheid”, schrijft Chris Menahan.

“Ik heb de sabbat en de joodse feestdag gebroken om deze boodschap over te brengen: Israël moet Gaza wegvagen,” zei Pollak. “Geef 48 uur om vrouwen, kinderen en ouderen te evacueren. Vernietig alles wat overblijft, ploeg het onder en annexeer het bij Israël. Dit is het einde voor Hamas en de Palestijnse terreur.”

Gerelateerd nieuws: David French roept Israël op om Hamas uit Gaza te zuiveren:

In verwant nieuws roept RFK Jr., die een campagne voert tegen “oorlogen voor altijd”, de VS op om Israël te steunen in nog een oorlog voor altijd tegen Gaza:

Senator Tom Cotton (R-AR) roept ook op tot Amerikaanse interventie:

Jordan Peterson roept Netanyahu op om het hellevuur op Gaza te laten neerdalen en bestempelt Palestijnse aanhangers als “moordlustige antisemitische ratten”.

De grootste rechtse influencer op X, de Maleisiër Ian Miles Cheong (die nog nooit een voet in Amerika heeft gezet) verspreidt regelrechte leugens en propaganda om steun voor Israël op te trommelen:

Cheong’s hele shtick is het tegengaan van desinformatie van de MSM, maar nu geeft hij pure desinformatie om Israël te helpen in hun propagandaoorlog:

Er is volledige uniformiteit aan de kant van ons Congres dat Israël steunt in de nasleep van de “niet-uitgelokte” aanval van Hamas.

Bijna elke rechtse pro-Israël influencer heeft de leugen gedeeld dat de $6 miljard aan fondsen die de VS in beslag heeft genomen van Iran en later heeft beloofd om terug te geven in ruil voor 5 Amerikaanse gevangenen, gebruikt wordt om de aanval te financieren, maar Jennifer Griffin van Fox News (wiens verslaggeving meestal gewoon praatjes van het Pentagon herhaalt) heeft het sterke verhaal volledig ontkracht:

Terwijl alle rechtse ” influencers ” de Israëlische regeringspraatjes herhalen, tweet Andrew Tate dat “Allah rechtvaardigheid beveelt”.

Tate retweette ook deze analyse van Kim Dotcom:

  "Hamas-tunnels" waren Zweedse bunker

De Hamas-aanval op Israël begrijpen:

Iran streeft naar een confrontatie met Israël en de VS. Het succes van Rusland in Oekraïne moedigt Iran aan om tientallen jaren vijandig Amerikaans buitenlands beleid in het Midden-Oosten ongedaan te maken. Een failliete Amerikaanse regering is zojuist uitgenodigd voor een nieuwe oorlog.

De timing is opportunistisch. De Amerikaanse overheid wordt gedwongen om biljoenen USD bij te drukken terwijl ze worstelt om nieuwe schulden aan te gaan. Nog een oorlog zou leiden tot een aanzienlijke stijging van de inflatie en een versnelde economische neergang van de VS.

Als Iran de Straat van Hormuz afsluit, zou de wereldwijde energiecrisis kritiek worden. De regering Biden heeft het grootste deel van de Amerikaanse oliereserves gebruikt om de binnenlandse olieprijzen te stabiliseren. Iran kan de pijn voor de Amerikaanse regering aanzienlijk vergroten.

Oekraïne wordt een grote nederlaag voor de VS en de NAVO. Een nieuw front in het Midden-Oosten zou de neergang van de VS versnellen. De Amerikaanse regering en haar westerse partners kunnen het zich gewoonweg niet veroorloven. Rusland en China zouden er het meest van profiteren. Iran begrijpt dit en speelt zijn partners in de kaart.

Alle gekochte en betaalde Republikeinse hacks die doen alsof ze tegen de oorlog in Oekraïne zijn, zullen binnenkort pleiten voor het sturen van troepen, eindeloze wapens en miljarden extra dollars van de Amerikaanse belastingbetaler naar Israël om WO III te beginnen.

UPDATE:

  Hamas gebruikt menselijke schilden? Het bewijs

Hoofdredacteur van The Spectator/Fox News medewerker Ben Domenech:

Dave Rubin, vaste medewerker van Fox News/presentator van het Rubin Report:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

‘Zee van lijken’ in Israël, vele doden in Gaza als schokaanval Hamas oorlog ontketentVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel‘Zee van lijken’ in Israël, vele doden in Gaza als schokaanval Hamas oorlog ontketent
Volgend artikelDe top tien van dingen die u kunt opmaken uit de sluipaanval van Hamas op Israël
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

  • Net zoals muskusratten de veiligheid van onze wereldklasse zeewering konden ondergraven. Ze graven lange gangen.

   En raketten vliegen al decennia over de grens. Alleen nu ineens in zulke grote aantallen tegelijk dat de befaamde ‘iron dome’ het blijkbaar niet aankan.

   Gaza is het bewijs dat ‘land for peace’ niet werkt. Net zoals ‘feeding the crocodile’ niet werkt.

 1. Tja, om eerlijk te zijn heb ik niets op met die Palastijnen, maar nog minder met de VS! Ik vermoed dat deze escalatie behoorlijk stinkt. Ik weet te weinig om een serieuze reactie te kunnen geven. Mijn eerste reactie was, gooi dat zooitje totaal plat! Weg met dat geteizem.
  Nooit heb ik begrepen dat die Palastijnse terrorist de Nobelprijs voor de Vrede kreeg!
  De Vrede notabene! Alleen haat zaaien kon die gozer. Yassar Arafat. heette die gozer.
  Ik heb sindsdien de Nobelprijzen welke uitgereikt werden met Argusogen gevolgd èn vaak genoeg zijn mijn nekharen daarbij overeind gekomen. Over corruptie gesproken!!!
  NEEN, ik kan hier niets over zeggen met de kennis welke ik heb en die is weinig.
  Wèl heb ik het vermoeden dat dit zaakje stinkt naar manupulatie.

  • Arafat was een Egyptenaar, geen palestijn. Palestijnen hebben nooit bestaan. Palestina was een Romeinse pesterij tegen de opstandige joden na de totale verwoesting van hun land. De originele inwoners zijn Arabieren en een vast restant van de joden.

 2. Joodse Chutzpah ze zitten er niet mee om het gejatte land en hun van oudsher legitieme inwoners te vermoorden let op, zelf heb ik niets op met Palestijnen en zionistische joden ze zijn bijna uit hetzelfde hout gesneden.

  • Bedankt nog Adriaan voor onderstaande suggestie via je link naar betreffend artikel op Niburu waar overigens de meeste video’s al waren geëlimineerd, maar onderstaande is nog bereikbaar. Een lange zit, maar in deeltjes goed te doen en imo zeker interessant.

   Nephilim: TRUE STORY of Satan, Fallen Angels, Giants, Aliens, Hybrids, Elongated Skulls & Nephilim https://www.youtube.com/watch?v=1zz8_MxcnzY

  • Je blijft maar de anti-semitische leugens herhalen. Je geeft telkens weer blijk van je verstokte jodenhaat. Terwijl je wilkens de echte geschiedenis ontkent. Het land Israël is, aan de joden gegeven door de VN als thuisland omdat het van oorsprong hun land is dat door de Romeinen vernietigd is.

   Israël heeft een veel oudere aanspraak op het land dat genoemd is naar hun aartsvader.

   Bovendien is al het land gekocht en betaald door joden van Arabieren die geld zagen in de verkoop van lege woestijn en door Turken vernietigde boomgaarden. En nu de joden het land laten bloeien zijn ze jaloers en willen ze het ineens terug omdat het ineens op wonderbaarlijke wijze toch weer van hen is.

 3. Weer een afleiding van waar het echt om gaat: de ‘vaccins’ en depopulatie en de toekomstige implementatie van het Merkteken van het Beest, waar Robert Jensen het al minstens vijf keer (kort) over heeft gehad in zijn shows, en waarover hij beloofde meer te vertellen maar dat doet hij niet.
  En opnieuw had Robert Jensen het over The Mark of the Beast https://jensen.nl/i-love-cash-de-jensen-show-578/ op 18 minuten en 40 seconden

  • Hans oktober 8, 2023 Bij 13:31

   Je hebt inderdaad gelijk, je hoort nu bijna niets meer over de SMO in Oekraïne, het is Israël het beste jongetje van de klas in het Midden-Oosten wat momenteel het nieuws domineerd, volgende week weet men niets meer over het decennia lang durende conflict.

   Israëls internationale positie is zeer zwaar beschadigd. Een land dat begon als een symbool van herstel van een volk dat zwaar werd vervolgd, ziet er nu uit als een land dat mensen vervolgt. En dat is heel erg.

   — Zbigniew Brzezinski

 4. Ik verwacht alweer een hoop jodenhaat hier. Onthoud wie er begint hier. Alweer de Arabieren. Alweer de islam. Een religie die gif voor de hersenen is.

  Zelfs Andrew Tate is er een mentale dwerg geworden. “Allah demands justice”. Wat betekent dat? Wat is de moslim context? De qur’an en de hadith. Ga dat eerst maar eens uitzoeken voordat je begint te typen. Mohammed was een fervent jodenhater en hij kreeg altijd de ‘perfecte’ openbaring van Allah als zijn volgelingen protesteerden van “dat kun je niet maken”. Plotselinge openbaringen van Allah die vooral Mohammed goed uitkwamen.

  Een lang verhaal kort: alle moslims worden opgeroepen ALLE joden uit te roeien. De qur’an zegt dat als de Mahdi komt zelfs de bomen en stenen zullen uitroepen: ” kom oh Muslim, er verschuilt zich een jood achter mij”

  Ik zie nu ineens het woord ‘unprovoked’ bestreden worden. Ja, nu ineens wel. Alsof Israël het aan zichzelf te danken heeft. DIT IS NIET WAAR. Lees wat ik net schreef. Al vanaf het moment dat de eerste joden terugkeerden naar hun vaderland probeerde de moefti van Jeruzalem ze uit te roeien en vroeg Hitler om hulp. En toen Israël in 1948 1 dag oud was begon de aanval van de gehele moslimwereld al en pakte het grootste deel van het mandaatgebied dat voor de joden bestemd was af. De zogenaamde ‘grenzen van 1967’ zijn dus in werkelijkheid die van 1948 voordat Israël al het hun beloofde gebied terug veroverde. Inclusief Gaza en Samaria en Judea.

  Onder het Engelse mandaat, na de val van het Osmaanse rijk (Turkse kalifaat) was de bedoeling het gebied te verdelen onder de oorspronkelijke bevolkingen. Het gehele gebied Jordanië werd aan de Arabieren gegeven en het kleine stuk genaamd Palestina, wat sinds 3 nChr al niet meer onafhankelijk was, het oorspronkelijke Israël, werd aan de joden gegeven. Een stel uitgemergelde concentratiekamp overlevenden. Maar zelf dat was niet genoeg. Ze moesten ‘de zee in gedreven worden’.

  En waar komt dat nou allemaal vandaan? Broederhaat. God had aartsvader Abraham een zoon beloofd aan zijn vrouw Sarah die al op hoge leeftijd was. Abraham was ongeduldig en ging het zelf regelen en verwekte een kind bij het Egyptische dienstmeisje van Sarah, genaamd Hagar. Daarop werd Ishmael geboren. Pas jaren later kwam ‘de engel des heren’ (God zelf als Mens) de zoon van de belofte aankondigen. Dat was Isaac (Yitschak) de vader van Israël, de vader van Judah.

  En wie was er toen stikjaloers? Hagar. Die stookte haar 10 jaar oudere zoon Ishmael op om vernederende sexuele spelletjes met de peuter Isaac te spelen. Toen Sarah dit door kreeg eiste ze van Abraham Hagar en Ismael weg te sturen, de wildernis in.

  Ishmael werd de voorvader van een hele verzameling stammen en volken die allemaal jaloers op hun broer Israël waren. Arav (Arab) betekent schemering of vermenging. Dit volk en alles wat ingelijfd wordt door de islam heet nu Arabier. En ook zij hebben de belofte gekregen dat op een dag de Messias zal komen die vrede zal brengen.

  Alleen kwam Satan daar tussen door met valse religie en jaloezie alles om te willen draaien en Ishmael te beloven te heersen als ze de ‘joden’ allemaal uitroeien. Dat is wat islam bedoelt met ‘Allah eist rechtvaardigheid’: de erfenis van Abraham behoort aan bastaard Ishmael en niet Isaac en Israël.

  Dus inzoverre ‘unprovoked’. De Arabieren zijn al 4000 jaar vijandig tegen Israël. Ze haten zelfs het bestaan van de natie zo erg dat ze de naam Israël ( de rechtvaardige van God) niet eens willen uitspreken en het de ‘zionistische entiteit’ noemen. Genoemd naar de berg tSion in Jeruzalem waar het centrum van het joodse leven, de tempel van YHWH stond, en zal staan.

 5. ….bij deze heeft Robert F Kennedy jr voor mij definitief zijn (geo)politiek examen afgelegd en is dus grandioos gebuisd…..Zelfs hij weet niet wat er aan de hand is , wat een onwerelds stuk onbenul ! ….of werd hij met de dood bedreigd ? , dan moet de lafaard het gewoon openbaar maken, toch ?

  • Robert F. Kennedy jr. is een in de VS hoog aangeschreven jurist en hij heeft multinationale mastodonten als DuPont (aka Chemours) en Monsanto op de knieën gekregen (juridisch gesproken).
   De moord op zijn vader op 05.06.1968 heeft hem zwaar getraumatiseerd waardoor hij met drugs is gaan experimenteren en daarom behoorde een politieke carrière niet meer tot de mogelijkheden.
   Congresleden die niet consequent pro-Israël zijn, zijn een ultrakort politiek leven beschoren, daar zorgen o.a. de pro-zionistische lobbyclubs als B’nai B’rith (1843) en Anti-Defamation League (1913) wel voor. Ook als beoogd presidentskandidaat moet Kennedy zijn woorden over het conflict in het Midden-Oosten zorgvuldig wegen en de Mockingbird press/ msm staat altijd paraat om hem snoeihard onderuit te halen, want niet genoeg pro-Israël.

 6. De Romeinse senator Marcus Cato zag het gevaar van Carthago verder te laten bestaan en besloot ieder van zijn tussenkomsten in de Senaat telkens met de zin: “… voor het overige ben ik van mening dat Carthago met de grond gelijk gemaakt moet worden.”
  Vervang nu ‘Carthago’ in deze zin maar door ‘Gaza’…

 7. En zo klinkt de oorlogstrom steeds harder en harder.

  Man man wat is de wereld verdeeld. Dat valt nu echt op. Iedereen kiest de kant van de gewelddadige strijd maarre….eh…mij nie bellen!

  • ….Is het allemaal gepland of niet dat laat ik in het midden maar het komt in elk geval onvermijdelijk en meedogenloos ONZE richting uit man, dat is zondermeer duidelijk !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in