Pixabay

De Canadese oncoloog Dr. William Makis waarschuwt voor de gevaren van de experimentele Covid-19 geninjecties en zegt dat er sinds de uitrol van dit mRNA-vaccin steeds meer gevallen van agressieve turbokanker zijn. Hij had dit nog nooit eerder gezien. Ook kinderen en adolescenten worden getroffen.

In een interview met “The Highwire” legt de Canadese oncoloog en kankeronderzoeker Dr. William Makis uit dat het aantal gevallen van turbokanker de laatste jaren aanzienlijk is toegenomen. De arts wijt dit aan de experimentele geninjecties door Pfizer en Moderna, die respectievelijk mRNA- en modRNA-technologie gebruiken, schrijft Report24.

Volgens hem worden vooral jonge mensen tussen de 20 en 40 jaar getroffen. Maar dit fenomeen lijkt ook niet op te houden bij kinderen en jongeren. Zoals Report24 reeds meldde, wijzen verschillende onderzoeken op het gevaar van turbokanker veroorzaakt door de geninjecties van Pfizer. Een gevaar waar het grote publiek zich echter niet echt bewust van is. Dr. Makis probeert hier verandering in te brengen.

“Het meest recente geval dat ik heb gemeld was een twaalfjarige jongen die een Moderna-vaccin had gekregen. Vier maanden later [ontwikkelde hij] stadium vier hersenkanker. En zes maanden later overleed hij,” rapporteerde Dr. Makis. “Ik heb in mijn carrière waarschijnlijk 20.000 kankerpatiënten gediagnosticeerd. Ik heb kanker zich nog nooit zo zien gedragen.”

De oncoloog legt ook uit dat de gevallen van turbokanker vooral voorkomen bij mRNA-gevaccineerden en voorheen grotendeels onbekend waren op deze manier. Dit komt doordat de tumoren heel snel groeien en pas in een heel laat stadium opgemerkt worden. Iets waar bijvoorbeeld Dr. Ryan Cole ook op ingaat. Hij legt uit dat de spike-eiwitten van de experimentele vaccins een mechanisme in gang zetten dat leidt tot de ontwikkeling van kanker.

Het is duidelijk dat deze ontwikkelingen dringend ook door overheidsinstanties onderzocht moeten worden. Gezondheidsautoriteiten en politici blijven mensen immers aansporen om gentherapie te krijgen met de mRNA- oftewel modRNA-injecties van Pfizer en Moderna.

  Arts onderzoekt COVID-19 vaccins in lab en is geschokt door wat ze vond

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Geliefden deprogrammeren, de COVID-cultus doorbrekenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat is er mis met de Westerse politieke klasse?
Volgend artikelSatanische pedofiel Marina Abramovic wordt hoofd van Oekraïense adrenochroomfabrieken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Ik heb het vaker gezegd, ik wil niet flauw worden en in herhaling vallen maar de vaccins hebben toch een 5 gehaald. Niet slecht na zo’n korte studie toch?

  Effectief zijn ze wel, veilig dat dan weer niet. Maar ja, het vaccine moest toch in korte tijd ontwikkeld worden? knap gedaan wetenschappers van Pfizer. Jullie mogen trots zijn

  • Trouwens afgelopen zaterdag een feestje,

   of ze hebben spijt of ze willen er niet meer over praten. “ we gaan het niet over de vaccinatie hebben Gijp” dat was de meest fanatieke die mij de schuld gaf van de lockdown. Idioten! Wat doe je eraan? Wel zijn wel dronken geworden, dat dan weer wel.

  • Door een Turk ontwikkeld in een weekend. Ugur Sahin en zijn vrouw Özlem Türeci van biontech. Toen ik dat lulverhaal hoorde over die ‘uitvinding’ en vervolgens die rotkop zag was ik er al helemaal klaar mee.

  • De gifinjecties lagen al lang klaar, ze zijn dus niet experimenteel. Ze kunnen sowieso niet helpen tegen iets dat nog nooit is aangetoond. Het zijn vooropgezette biowapens ivm depopulatie via moord en/of depopulatie.

   • Door baas Pfizer toegegeven dat ze in april al met de productie begonnen om tijdig klaar te zijn voor de eerste prikronde wereldwijd. Ons werd wijsgemaakt dat ze toen pas op zoek gingen naar een vaccin.

 2. Mogelijk is dit een verlichting in het duister van de GMO gifspuit en diens onrepareerbare ellende:

  Dit is Tijdboek LuMens:
  https://www.youtube.com/watch?v=OHql4-TOzhw

  Ferdinand van LuMens is in gesprek met Katie Janssen, initiatiefneemster van Agenda 2029, die de SDG’s een hoop bullshit vindt, en zich derhalve richt op RPG’s. (zie tekst onder video voor uitleg.)

  “Katie denkt dat er met agenda 2029 een veel beter resultaat geboekt kan worden. Haar agenda stoelt op overvloed in plaat van schaarste, en verbinding in plaats van gescheidenheid.”

  (Anekdote: ik hoorde hier vandaag over door een vriendelijke fietser die ik bij het meertje ontmoette. Hij nam een vrolijke duik in zijn blote snikkel, mens in de vrije natuur, en we raakten aan de praat raakten tijdens het zwemmen, en toen op het gras om nog wat zonnestralen te pakken. We deelden wat informatie die positieve klanken had, onder meer ook het boek van Rutger Bregman “De meeste mensen deugen”.)

  Hopelijk kunnen de Reaguurders zich vinden in deze positieve initiatieven die we hard nodig hebben.

 3. Waar maken wij ons druk om?

  Laat de gevaccineerde mensen lekker met hun vaccinatie en bijwerkingen en turbokanker.

  Jordan Peterson haf gelijk, je bent zelf een nazi.

  We wisten het niet!

  • Sjaak Jager: wij zijn ongeprikt, ongemuilkorfd, nooit getest en dergelijke.
   Waar het mij om gaat is dat dat duivelse brouwsel geanalyseerd wordt zodat openbaar wordt waar ‘ze’ mee bezig zijn!

 4. ´Nikolic zegt:

  “Het is onethisch, potentieel onwettig en immoreel voor hen om te beweren dat het recht om commercieel vertrouwen te behouden zwaarder weegt dan het recht op openbare veiligheid, het is gewoon niet logisch.”

  Hij voegt eraan toe: “Het verbaast de geest hoe regeringen net zijn omgerold en overeenkomsten zijn aangegaan met bedrijven zoals Pfizer die een lange staat van dienst hebben in het overtreden van de False Claims Act, resulterend in strafrechtelijke en civiele aansprakelijkheid van miljarden dollars.”´

  https://childrenshealthdefense.org/defender/government-covid-vaccine-contracts-secrecy/

 5. Coronavirus is het 311 Mega Ritueel…

  NASA waarschuwt dat asteroïde op 11 maart 2023 de aarde kan treffen; Het verschijnen van een heldere ster wordt in de Bijbel beschreven als een voorbode van de komst van de Messias. Purim 3/11/20 Pur betekent werploten voor Marduk, het “kalf van de zon”, ook wel bekend als het gouden kalf
  Er zijn 311 treden naar Coronavirus die bovenop The Monument in Londen staan. De WHO verklaarde op 3/11 (“Purim”) dat “Coronavirus kan worden gekarakteriseerd als een pandemie”. Covid is een “megaritueel”; specifiek een Pharmakos “ritueel offer” door Pharmaceuticals (Pharmakeia = door drugs geïnduceerde tovenarij) gebracht door MAGA (tovenaar) opperhoofd Donald Trump. 3/11/11 was weer een “Mega Ritueel”, een 9.0 Scalar EM Aardbeving en Tsunami troffen Fukushima geschreven als 11/3/11 is een 311 Mirror. https://theresnothingnew.com/articles/fukushima-and-deep-water-horizon-extinction-level-events/

  https://imgur.io/4qAnt4X

  Christopher Wren ontwierp “The Monument” in Londen met het Coronavirus bovenaan en 311 stappen naar het observatiedek. De Solar Corona verscheen aan de hemel op 26 december 2019, ook wel Day of the Wren genoemd. Wrens worden beschouwd als de koning der vogels. Door bedrog en sluwheid. Het winterkoninkje verstopte zich tijdens de wedstrijd in de vleugels van de adelaar om te bepalen welke vogel het hoogst kon vliegen en koning der vogels kon worden; terwijl de adelaar zichzelf uitputte, sprong het winterkoninkje eruit en vloog net iets hoger. Lastig hè?
  Het winterkoninkje werd koning van de vogels door bedrog en sluwheid http://littlebrownwren.com/2015/11/24/how-the-wren-became-the-king-of-the-birds/. Wren bracht esoterische vrijmetselarij naar Londen, waarmee hij vrijmetselaars bedroog om zelf goden te worden, wat later naar Amerika werd gebracht.
  Seattle op 3 november (Spiegelbeeld van 3/11) wordt uitgelicht in deze video https://video.search.yahoo.com/yhs/search?fr=yhs-iry-fullyhosted_011&hsimp=yhs-fullyhosted_011&hspart=iry&p=311+mega +ritueel#id=5&vid=de6229d72e39693e627e652cd54373b6&action=view

  Corona = Kroon; Coronis is het sterrenbeeld Corvis “Kraaien”, ook wel de Vogel des Doods genoemd. 3X11=33; 33 is vrijmetselaarscode voor Soevereiniteit van God en 33 is overal in de Coronavirus Hoax https://153news.net/watch_video.php?v=WHOYXKNKO6AM

 6. De mRNA-techniek wordt gebruikt en verder ontwikkeld, om het DNA te veranderen.

  Intussen vernietigen de injekties, het immuun-systeem :
  zware bijverschijnselen, [terugkerende] ziektes, over-sterfte.

 7. Vandaag stond in de nazigraaf (telegraaf) de leugen/fake nieuws,propaganda krant van slapend nederland.Dat de helft van de nederlanders kanker hebben of krijgen,er stond een heel leugen/lulverhaal bij hoe dat komt.De waarheid is dat het komt door die dodelijke corona vaccinazi,s (biowapens)

  • Wellicht en/of in combinatie met het gif op ons bord / het gif in onze zuurstof / ‘S.M.A.R.T.’-gebruik / Straling / e.d.

  • In 2018 is de Telegraaf Media Groep ontmanteld en sindsdien is de krant van ‘wakker nederland’ onderdeel van het Belgische DPG Media Nederland.

 8. ‘just completed an incredible interview with Sylvie Beljanski. Sylvie is the daughter of Mirko Beljanski who was a molecular biologist in France jailed and died before his day in court…

  …for discovering natural cures for cancer!

  She shares with us his research and the plant ingredients he found that wiped out cancer cells.’

  https://nathancrane.com/maison-products/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in