Foto ter illustratie / Image by DC Studio on Freepik

Het Trudeau-regime heeft artsen toestemming gegeven om euthanasie te plegen op een 27-jarige Canadese vrouw met licht autisme om te voorkomen dat ze de staat tot last is.

Rechter Colin Feasby gelastte het opheffen van een gerechtelijk bevel dat een vrouw uit Calgary verbood om medisch ondersteunde zelfmoord (MAID) te krijgen, bericht Thepeoplesvoice.

De vader van de vrouw vroeg eerder een rechter om haar euthanasie te blokkeren.

100percentfedup.com meldt:

“Feasby zei dat zijn beslissing 30 dagen wordt opgeschort zodat de advocaten van de vader van de vrouw, alleen geïdentificeerd als MV, kunnen beslissen of hij in beroep gaat,” meldt de Calgary Herald.

Uit de Calgary Herald:

De Calgary Court of King’s Bench rechter zei dat hij de potentiële schade die een gerechtelijk bevel zou toebrengen aan de 27-jarige vrouw, die autisme heeft, moest afwegen tegen de schade die haar ouders zouden lijden als het gerechtelijk bevel zou worden opgeheven.

“De schade voor MV als een gerechtelijk bevel wordt toegekend raakt de kern van haar wezen,” zei Feasby in zijn schriftelijke uitspraak.

“Een gerechtelijk bevel zou MV het recht ontnemen om te kiezen tussen waardig leven of sterven. Verder zou een gerechtelijk bevel MV in een positie brengen waarin ze gedwongen zou worden om te kiezen tussen een leven dat ze ondraaglijk vindt en het beëindigen van haar leven zonder medische hulp.

“Dit is een verschrikkelijke keuze die MV niet opgedrongen zou moeten worden, omdat een poging om haar leven te beëindigen zonder medische hulp haar een verhoogd risico zou geven op pijn, lijden en blijvend letsel.”

The Post Millennial bericht:

  De globalisten visie: "15-minuten" gevangenissteden en het einde van privébezit

De rechter zei dat hij zich kon inleven in de wens van de ouders van MV om hun dochter in leven te houden.

Maar Trudeau Minister van Volksgezondheid Mark Holland (L-Ajax) kondigde maandag aan dat geestelijke gezondheid onvermijdelijk een rechtvaardiging zal zijn voor het verlenen van euthanasie in Canada.

“Is het nog steeds uw bedoeling om MAiD toe te passen voor geestesziekten, maar dan in een langer tijdsbestek?” vroeg een verslaggever.

“Dat klopt,” antwoordde Holland tijdens een persconferentie.

“Er zijn mensen die al tientallen jaren vastzitten in een mentale marteling, die in een afschuwelijke situatie verkeren waarin ze alles geprobeerd hebben en alle mogelijkheden hebben uitgeput, en die nu op eigen verantwoording zeggen dat ze toegang willen tot MAID”, vervolgde hij.

Volgens Feasby’s samenvatting van het standpunt van haar vader gelooft hij dat MV “kwetsbaar is en niet in staat is om de beslissing te nemen om zichzelf van het leven te beroven.”Foto ter illustratie /

“Hij zegt dat ze over het algemeen gezond is en gelooft dat haar lichamelijke symptomen, voor zover ze die heeft, het gevolg zijn van niet gediagnosticeerde psychologische aandoeningen,” meldt CBC.

De krant zei dat MV’s enige bekende diagnoses die eerder deze maand in de rechtszaal werden beschreven autisme en ADHD zijn.

CBC meldt:

  Great Reset-Schwab spreekt van een cyberpandemie na de pandemie

Op 11 maart, toen de advocaten van M.V. de rechter vroegen om het voorlopige bevel op te heffen, vroeg de raadsman van W.V. om het bevel te handhaven en om een rechterlijke toetsing die zou onderzoeken hoe de dochter de goedkeuring van MAID heeft gekregen.

Op dit moment moeten twee artsen of nurse practitioners een patiënt goedkeuren voor MAID.

Feasby hoorde dat twee artsen in eerste instantie werden benaderd door M.V. De ene stemde ermee in om haar goed te keuren voor MAID, de andere wees de aanvraag af. De derde “beslisser” was de arts die de aanvraag afwees.

Een derde “tie-breaker” arts, zoals beschreven door advocaten van Alberta Health Services, werd toen aan M.V. aangeboden.

Haar vader maakte bezwaar tegen de derde arts die M.V.’s MAID goedkeuring goedkeurde “omdat hij niet onafhankelijk of objectief was.”

Tijdens de hoorzitting van 11 maart noemde Sarah Miller, advocaat voor de vader, de situatie “een nieuw probleem voor Alberta” omdat de provincie een systeem heeft zonder beroepsprocedure en zonder middelen om iemands MAID goedkeuring te herzien.


 

Vorig artikelKen je iemand die overweegt om nog een COVID-prik te nemen? Dring er dan op aan dat ze eerst deze korte video over vaccinatieletsels bekijken!
Volgend artikelDestructieve “Chemtrails” komen eindelijk aan het licht – Dane Wigington
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Hoe verschrikkelijk is de wereld geworden, dat mensen alleen nog maar worden ‘geholpen’ als ze vrijwillig voor de dood kiezen.
  Mijn moeder heeft tientallen jaren hulp nodig gehad om überhaupt te kunnen leven.
  Maar zij heeft geleefd, en hoe.
  Dankzij liefde en aandacht hebben we al die tijd van elkaar mogen genieten.
  Euthanasie was voor haar taboe omdat het leven wordt geschonken, en een geschenk moet je koesteren, samen met je geliefden.

 2. Als iemand dood wil, help diegene dan gewoon. Spuit erin, klaar. Wat de f wint de samenleving ermee om zo iemand in een traject te laten zitten waar ze niet in wil zitten? Kost de samenleving bergen geld, hulp en wat al niet, terwijl diegene maar 1 simpele wens heeft, hemelen. Willen we dat zo iemand zich voor een trein werpt dan? Weet je wat een trauma dat is voor een treinbestuurder? Waarom zo moeilijk doen? Ik zal haar niet missen, de lezers hier zullen haar niet missen, de enige die er een traan om laten zijn de ouders en misschien wat familie en vrienden, maar dat gaat ook wel over. En als die zich niet inleven in het lijden van die vrouw zijn het een stel hypocriete eikels. Man wat zijn we als mensheid een stel jankerds geworden.

   • Misschien was het wat grof verwoord, maar in principe wel correct in mijn ogen. De enige die zou mogen beslissen over het zelf beeindigen zijn/haar eigen leven is die persoon zelf.

    Nu kan dit een grensgeval zijn, aangezien iemand met autisme in sommige gevallen niet als beslissingsbevoegd worden beschouwd. Maar geeft dat iemand anders het recht om hen tegen hun wil in leven te houden? Wie geeft iemand anders dat recht om daarover te beslissen?

    En dan zul je die persoon opgesloten moeten houden en moeten bewaken, wat in feite neerkomt op een veroordeling tot gevangenschap, in principe gepaard gaand met gedwongen medicatie. Dat kan ik toch echt niet menslievend noemen.
    Waarom hebben zoveel mensen er geen enkel probleem mee om een geliefd huisdier ’te laten inslapen’ als het lijdt, maar hebben ze er een probleem mee als het om een mens gaat die zelf die beslissing wil nemen?

    • Hmmm… 🤔
     In een gezonde samenleving zorgt de sterke voor de iets minder sterke. Als je alle sorry… zwakzinnigen wegprikt dan is die samenleving gedoemd om te gronde te gaan. Zoiets is dunkt mij hier aan de hand. Daarom is de hele euthanasie propaganda een signaal van een samenleving die in de terminale fase verkeert.

     • Dat ultieme rekken van levens is totaal doorgeschoten. Zieke mensen worden in leven gehouden, vol pillen geduwd, om ze langer te kunnen laten ademen, maar alleen ademen is geen leven! Voor deze autistische vrouw net zo, het leven is voor haar een lange lijdensweg, zoals hierboven aangegeven houden de mensen die tegen haar wens ingaan haar gevangen in een leven dat ze niet wil. Waarom niet gewoon zo iemand helpen? Zij lijdt niet meer en mensen om haar heen (of hier aan de andere kant vd wereld) hoeven geen tijd aan deze onzin te besteden. Maar nee hoor, de tere zieltjes anno 2024 kunnen echt nergens meer tegen. De mensheid is tegenwoordig één grote slappe hap.

   • Niet alleen België 🙂 De hele westerse wereld is dat totaal debiel. Allemaal VOOR oorlogen waar honderden mensen per dag onnodig sterven, maar als één vrouw gvd zelf dood wil dan valt de halve wereld over haar heen en moet iedereen een mening hebben. Echt totaal debiel.

  • @bas
   Ik snap wat je zegt maar je vergeet de belangrijkste vraag.. wat heeft ervoor gezorgd dat die vrouw dood wil, wie heeft haar geïndoctrineerd dat dat wel ok is?
   Dit gaat nog véél erger en zieker worden

 3. trudeau is geestelijk ook niet in orde heeft de grens tussen normaal en krankzinnigheid overschreden dus trudeau jij bent een gevaar voor de samenleving dus de spuit erin klootzak.

 4. Moord met voorbedachte rade.
  Verkopen als “progressief”. Echt ‘links’. Mengele praktijken.

  Die regering is misdadig.
  De artsen die het uitvoeren, zijn misdadigers.

 5. Is autisme ook niet een typisch bijverschijnsel van prikschade uit de jeugd?
  Net als eczeem, hooikoorts, pinda-allergie en weet ik veel wat nog meer.

  • Ja zeker! Maar nog steeds lees ik over mogelijk andere oorzaken, worden hele seminars over gegeven over oorzaken en hoe op te lossen. Zijn nog steeds heel veel mensen die oorzaken van ziekte niet (willen) zien en voor gek worden uitgemaakt. Zie huidige campagne over mazelen en terloops andere (door prikken veroorzaakte) ziektes

  • Dit werkt zeker echter heeft het effect wel dat het op die manier duur is wat niet vergoed wordt als ‘medicatie’ bij je verzekering. Hierdoor ontstaan er dus meerdere ‘problemen’ met financien.
   Ook zit er ‘verslavingsgevend’ fantoom in, zowel als daadwerkelijke verslaafdheid (té veel afhankelijk) of als geprojecteerde verslaving (door afkeurende mensen in omgeving).

 6. Kijk als dit mijn dochter was had ik trudeau uit dit leven geholpen, dan had ik in de bak gezeten en mijn dochter nog geleefd. Maar die vent ging er aan. Garantie!!!!

 7. Als die vrouw wilt sterven…Wel…Laat je gaan. Wie ben ik voor te zeggenb dat dit niet mag ? Iedereen doet toch met zijn leven wat hij wil ?

 8. Voor autisten kan het leven ondraaglijk zijn omdat zij de wereld niet begrijpen en de wereld hen niet begrijpt.
  Dus als deze autistische vrouw niet verder wil leven heeft zij recht op een menswaardig einde i.p.v bijvoorbeeld van een hoge flat te moeten springen.

 9. Bas……zulke mensen als jij wil ik helemaal niet in mijn omgeving hebben……maar eens zul je deze woorden moeten verantwoorden en misschien wordt jij wel terug gezonden naar de aarde in het lichaam van een geestzieke persoon die in Canada…….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in