De oversterfte in verschillende landen sinds het begin van de Covid-vaccinatiecampagnes is aanhoudend hoog. In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn de sterftecijfers sinds 2021 de pan uit gerezen. Toch negeren politici de waarschuwingssignalen. Opnieuw rijst de vraag: zijn de gentherapiemedicijnen gewoon nutteloos – of ook extreem gevaarlijk? Hoeveel schade hebben ze op de lange termijn veroorzaakt – en hoe hoog is het aantal niet gerapporteerde gevallen?

Dr. Clare Craig heeft op X een interessante grafiek gedeeld met de leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers voor Duitsland, Canada, Zuid-Korea en Australië. Zoals u duidelijk kunt zien aan de gekleurde gebieden op de grafieken, had Duitsland bijvoorbeeld een extreem laag sterftecijfer aan de onderkant van het normale veld, zelfs tijdens de eerste paar maanden van de zogenaamde “pandemie”. Dit steeg vervolgens in de winter van 2020/2021 (zoals verwacht) en bleef daarna stijgen – in plaats van weer te dalen tijdens de warmere maanden zoals verwacht, schrijft Report24.

In Canada, dat ook sterk leunde op de toediening van de experimentele Covid-vaccins, vertoont het beeld veel gelijkenis met de start van de algemene vaccinatiecampagnes. In het land dat geleid wordt door de marionet van het WEF, Justin Trudeau, die de mensen nog extremer in de richting van gentherapie duwde dan de Federale Republiek, schoot het sterftecijfer zelfs al veel eerder boven het normale niveau. Maar de situatie is niet beter in Australië en Zuid-Korea, die ook grote druk op mensen uitoefenden om te vaccineren.

  Waarom we gedwongen worden te vaccineren
Bron: Mortality Watch

De bovenstaande afbeelding van “Mortality Watch” voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland laat zeer vergelijkbare gegevens zien. In het geval van de Zwitsers lijkt de sterfte zich echter weer in de richting van de normaliteit te bewegen (waarschijnlijk ook door de lagere bereidheid voor de “boosters”). Dit alles wijst er sterk op dat er iets volledig ontspoord is. Covid-19 zelf kan hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden. Immers, als de geninjecties daadwerkelijk verondersteld werden enige bescherming te bieden tegen een Covid-dood, waarom sterven er dan zoveel mensen? Aan de andere kant is het zeer waarschijnlijk (zie onze vele rapporten over de veiligheid van vaccins) dat de fatale bijwerkingen van de experimentele Covid-injecties enorm onderschat werden. De nawerkingen van de lockdowns zullen waarschijnlijk ook nog lang voelbaar zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGEN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBritse journalist gearresteerd wegens ‘onjuiste informatie’ na onthullen waarheid over applaus van Trudeau voor Nazi
Volgend artikelKIJK: “Heb je desinformatie gehoord?” – Elon Musk post hilarische video over de leugens van Big Pharma en Dr. Fauci over de werkzaamheid en veiligheid van vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Wij hebben helemaal nergens een probleem mee.
  De schaapjes, de gezagsgetrouwe simpele van geest, die hebben een probleem.
  Waren dat niet dezelfde groep die graag ongevaccineerde wilden opsluiten, dwingen of uitroeien?
  Geen greintje medelijden mee.
  Wat je afroept over een ander krijg je net zo hard weer terug. Karma noemen ze zo iets.
  Als ze zich anders hadden gedragen en opgesteld zouden hebben naar hun medemens. zou ik daar een compleet andere gedachte over hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in