Laat dit alle geruchten en mythes die de ronde doen over de Oekraïense militaire eenheid, het Azov-bataljon, uit de wereld helpen. Zoals eerder gemeld, is de band tussen de regering van de V.S. en de extreem-rechtse neonazigroep goed gedocumenteerd.

Niet alleen heeft de regering van de V.S. in de Oekraïne onderzoekslaboratoria gefinancierd die bewapend zouden kunnen worden om biologische massavernietigingswapens te maken, maar ook de banden tussen de extremisten in de Oekraïne en het Amerikaanse leger kunnen niet onderschat worden, bericht Dailyveracity.com.

Militairen van de V.S. ontmoeten Oekraïens Azov neonazi-bataljon 

Het Oekraïense Azov-bataljon, dat mannen gekruisigd heeft, in de VS gebaseerde neo-nazi-groepen opgeleid heeft, christelijke iconen vernietigd heeft, en in heel Oekraïne pogroms gepleegd heeft, heeft dat gedaan met de steun van het Amerikaanse leger.

Azov neonazi-bataljon militairen

Hieronder ziet u een video waarop te zien is hoe de Oekraïense neonazi-groep, het Azov-bataljon, ergens in de regio Donbas in Oekraïne een Russische sympathisant kruisigt. De video is ingekort om enkele van de meer illustere gedeelten weg te laten.

Het Azov-bataljon heeft, ruim nadat het westerse fondsen en wapens had ontvangen, door heel Oekraïne gereisd en pogroms gepleegd op de dakloze Roma-bevolking die in kampen woont.

Op de foto’s hieronder zijn prominente leden van de neo-nazistische Oekraïense groep te zien die een ontmoeting hebben met leden van het leger van de Verenigde Staten, iets waarover gezwegen wordt sinds het conflict tussen Oekraïne en Rusland weer oplaaide.

Hieronder ziet u wat beschreven wordt als de Oekraïense neonazi-groep, het Azov-bataljon, die Russisch-orthodox-christelijke Iconen uit huizen verzamelt, en ze midden op straat verbrandt. De groep, die sterke heidense banden heeft, staat bekend om zijn anti-christelijke sentimenten.

Het Azov-bataljon is openlijk neo-nazistisch, zelfs nu zij opgenomen zijn in het officiële leger van Oekraïne – terwijl de V.S. miljarden dollars van de belastingbetaler in de vorm van training en wapens naar het land sturen.

Financiering aan de Oekraïense neonazigroep heeft uiteindelijk geresulteerd in het helpen opleiden van in de VS gevestigde neonazi-groepen die prominent aanwezig waren bij de beruchte protesten in Charlottesville in 2017.

  Seymour Hersh's Drie-eenheid van de Waarheid


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOfficiële gegevens tonen aan dat volledig gevaccineerde personen in Groot-Brittannië, Nieuw-Zeeland AIDS ontwikkelen
Volgend artikelDe deskundigen liegen tegen u
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Wat hebben onder andere Al Qaeda, ISIS en neonazigroepen gemeen ? Ze plegen (vermeende) aanslagen op blanken en christenen, maar nooit op joden of Israël. Follow the money and the real power.

   • Al Bagdadi, Joods amerikaanse acteur. ISIS postadres in de USA. En waarschijnlijk is het een hele kleine groep onder deze gecreeerde bevolkingsgroep, die vlgs hun DNA afstammen van lokale Europese, indiase, afrikaanse bevolking en niet van 1 semitische mannelijke verwekker. Daar stammen ze pas van af na hun bekering. Niet erg wetenschappelijk. Ook Israel of de Joden in Israel worden nu allemaal overheerst door de Khazarische Ashkenazi en onderdrukt. Uiteindelijk hebben ook zij niets te verwachten van die kleine specifieke groep. Tijd dat ze wakker worden.

    • Dat is al ook gaande in Israël velen die het goed door hebben hele wakkere Joodse mensen. vaccinazi en ook masonry. en de elite die met het Joden masker op lopen. dat er heel veel Joden vermoord zijn ja klopt. vrezelijk maar door de zelfde gasten die nu ook Israël en de wereld onderdrukken en massa moord doen. bij de kern is belangrijk wie hufters zijn. voor macht en geld… maar ook velen uit landen vechten vanuit oud zeer trauma. vergelding. en van die psychologie maakt die Masonry misbruik. en ze lachen zich het schompes Samen met hun horus. en lucifer. rijk van de duisternis.

     • Horus. Die kapot gemaakt werd en 1 oog donker. Die wie volk Seth saturn satan. Isis die het ook genas. Ogen staan voor sun en moon. Als zo direct weer oog licht word. Want iluminati oog is het donkere oog. Vandaar de wereld op zijn kop zoals kruis andersom. Satanisch askanazi dat horus koning werd was Seth volk verdreven..wie waren dat seth volk. Niet de normale joden stam. Het zijn de khazaren maffia seth volk vandaar Re Ra – Seth reset. Israel is dus isis Ra Re Elohim Jezus had het over zijn vader. Hij had het niet over hun satanische god. Hij had het over de god van de liefde. Veel mensen hebben de duisternis nog in zich zitten. Great awaking is dat wat bij een ieder aan het licht komt zodat ons horus ook geneest en alles licht word. Totale verlichting. Gr Jac / Del Ray

 2. Idd; Oekraine heeft niet met Europa te maken.

  En nu zien we (alweer) wat gesteund wordt door de linkse kliek in europa.
  Door geld en wapens te sturen, zijn wij verantwoordelijk.
  Typisch, dat Adolfina zoveel stuurde…..

  • Niet alleen links, VEEL rechtse kliek in Europa en rest van de wereld doen mee.

   Stop met dat linkse versus rechtse ideologie, ze zijn slechts twee zijden van dezelfde munt, het is gewoon verdeel en heers.

   Ik ben voor wat goed is, voor natural law, doe anderen niet aan wat je zelf niet wilt.

   Als een persoon niemand kwaad doet, of anderen in gevaar brengt. LAAT ZE DAN MET RUST!!!

   Als hij niemand kwaad doet, noch iets doet dat iemand kwaad zou kunnen doen, laat hem dan met rust.
   Geef ons een centimeter geeft, nemen we een kilometer en we nemen die kilometer centimeter voor centimeter, zodat je het niet merkt.

   Slachtofferloze misdaden, zouden gewoon niet mogen bestaan.

   • Ik bedoel met “Geef ons een centimeter geeft, nemen we een kilometer en we nemen die kilometer centimeter voor centimeter, zodat je het niet merkt”

    De regering, en dat had er eigenlijk niet tussen moeten staan, met deze gesprek.

 3. De wereld is wat de bevolking ervan maakt.
  Jammer is dat er verwerpelijke types onder zijn.

  Geld maakt macht, als daar goed mee omgegaan word is er geen armoede.

  Armoede word door de machtigen, altijd misbruikt.

  En zo ontstaat er door walgelijken een walgelijke wereld.

  Bil Gates is verweten dat hij distopische idealen aan arme landen/bevolkingen oplegt.
  Dat hij zijn geld ook in realistische zaken als het opheffen van watertekorten kan steken.

  Afrika is daar een voorbeeld van, het soja en mais project, dat mislukte.
  Weg was Gates, de bevolking achterlatend met totaal verarmde grond waarop ze de traditionele groenten niet meer op konden verbouwen.
  De bevolking straatarm.

  De filantroop moet geld aan de projecten verdienen, anders verdwijnt hij als een dief in de nacht.

  Soros is ook zo’n portret, maar ik kan daar wel over uitweiden het is gebeurd, en zou de wereldbevolking moeten waarschuwen voor dit tuig.

  Als de rijken “echt” sociaal willen zijn kunnen ze enorm veel goed doen, en er toch de vruchten van plukken.

  Maar daar zijn ze nog niet slim genoeg voor, dankzij de Dollar en EU tekens in hun ogen. Om de Yen niet te vergeten.
  Hoe het met de Roebel zit weet ik niet.

  Dus wij gewone mensen moeten manoevrerend tussen de puinhopen ons geluk maken.

  Is nooit anders geweest volgens mij.

 4. Ik had graag gewild dat er mensen wakker waren, maar helaas. Isis, al Qaida heeft niets met de islam te maken en is zeker niet islamitisch!!!
  Word wakker! De vijand is heel dichtbij en woont overal verspreid over de wereld.
  Gertrude weet waar ze het over heeft!! Christenen en moslims wonen al eeuwen vredig samen in de apartheidsstaat!!

 5. Hoop dat zij allemaal dood zijn die nazi’s en us special forces. Jammer voor hun familie maar zij kiezen er voor dus geen medelijden mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in