Screenshot video

Het Russische leger heeft nog minstens twee Amerikaanse M1A1 SA Abrams main battle tanks van Kievse troepen vernietigd terwijl ze oprukten naar het noordwesten van de stad Avdeevka in de richting van Donetsk.

Videobeelden van de vernietiging van de eerste tank doken op 2 mei online op. De tank zat verborgen onder bomen, maar werd toch ontdekt door het Russische leger en aangevallen met een Lancet loitermunitie. De aanval zette de motor en brandstoftank van de tank in brand, bericht Southfront.

De tweede tank werd op 4 mei vernietigd toen hij deelnam aan een mislukte tegenaanval. Naar verluidt was hij het doelwit van een door een Kranspol geleide artilleriegranaat. Op sociale netwerken werd een video geplaatst waarop te zien is hoe de tank een voltreffer kreeg en een andere waarop te zien is hoe hij in brand staat.

De Verenigde Staten hebben Oekraïne het afgelopen jaar 31 Abrams geleverd. Russische bronnen beweren dat meer dan een derde van deze tanks al vernietigd of beschadigd is. Twee van deze tanks werden veroverd door het Russische leger. Alle verliezen vonden plaats in de buurt van Avdeevka.

Een recent rapport van The Associated Press onthulde dat Kievse troepen onlangs alle Abrams tanks van het front terugtrokken als gevolg van het overmatige gebruik van drones door het Russische leger, waardoor het voor de tanks te moeilijk werd om te opereren zonder ontdekt of aangevallen te worden.

Toch lijkt het erop dat de snelle opmars van het Russische leger ten noordwesten van Avdeevka Oekraïne heeft gedwongen om de tanks in te zetten.

  Erger dan in de Tweede Wereldoorlog: Zelensky beveelt de dienstplicht voor vrouwen tussen 18 en 60 jaar

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Coleman: Dit leer je waarschijnlijk niet van de tv, YouTube of andere propagandakanalenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJe hebt 2 jaar voedsel nodig – Martin Armstrong
Volgend artikelMedvedev heeft een punt over hoe de Zwitserse “vredesgesprekken” van volgende maand een averechts effect kunnen hebben op Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Lijkt wel kinderspel voor het Russische leger…al denk ik wel elke keer aan de Russische soldaten die het Heldendom hebben moeten Betreden hebben……..
    ♥️🇷🇺🪦🇷🇺♥️🪦♥️😔🥺🫂🙏🙏🙏🙏

  2. aan degene die denken veilig te zitten die komen er gebraden uit.degene die je de tank geven moet je dadelijk met de tank aanvallen want zij sturen je de dood in.

  3. Al die zogenaamde Amerikaanse superwapens zijn gewoon pr geweest om maar zoveel mogelijk militaire rommel te kunnen verkopen. Nu met deze praktijktest zie je wat het eigenlijk is. Net zoals hun auto’s, bagger.

  4. Tanks zijn voorbijgestreefd in het drone-tijdperk. Te groot, te zwaar, te log, te traag, te opzichtig, te duur, te gulzig, te gecompliceerd. Tijd om alle oude rommel uit de magazijnen naar de Oekies te sturen met de hoop dat ze in geval van een overwinning nog meer dan honderd jaar schatplichtig zullen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in