Zelenski, naar verluidt in Kiev, zegt dat het leger "zijn wapens niet zal neerleggen en zich zal verdedigen". Screenshot van Telegram

Zelensky had toch moeten proberen de leugen wat geloofwaardiger te maken, niet? RT meldt: Oekraïne heeft het “onherstelbare verlies” geleden van naar schatting 23.367 troepen sinds Rusland in februari zijn militaire offensief begon, zo verklaarde het Ministerie van Defensie in Moskou op zaterdag.

De slachtoffercijfers werden bekendgemaakt door de woordvoerder van het Ministerie van Defensie, generaal-majoor Igor Konasjenkov, die zei dat Oekraïne alleen al in de stad Mariupol meer dan 4.000 strijders verloren heeft, waaronder “buitenlandse huurlingen” en “nazi’s” die verbonden waren met de beruchte regimenten Azov en Aidar.

In een verklaring beschuldigde de generaal President Volodymyr Zelensky ervan de ware omvang van de verliezen van zijn land te verbergen, en zei dat de president “bang is om het volk van Oekraïne te vertellen” hoeveel soldaten er gesneuveld zijn.

Konasjenkov verklaarde dat Rusland documenten heeft verkregen die de cijfers bewijzen, en binnenkort meer gedetailleerde informatie uit deze dossiers zal publiceren.

Oekraïne beweert dat op zijn hele grondgebied tussen de 2.500 en 3.000 soldaten te hebben verloren. Dat was het cijfer dat Zelensky vrijdag in een interview aan CNN gaf, terwijl hij beweerde dat het Russische leger zelf wel 20.000 slachtoffers had.

Op dat punt kan hij net zo goed gewoon zeggen dat hij maar 25 soldaten verloren heeft en dat Rusland er 20 ziljoen verloren heeft, schrijft Andrew Anglin.

Veel van de “soldaten” in de “Oekraïense strijdkrachten” zijn gewoon burgers, bewapend met halfautomatische geweren.

En natuurlijk heeft Zelenski onmiddellijk de populatie van de gevangenissen vrijgelaten en bewapend, en hen gewoon in Kiev laten rondlopen.

Landbouwers: Voedsel zal extreem duur worden

Ze hebben waarschijnlijk duizenden mensen gedood.

Dit is dezelfde Zelensky die zegt dat Rusland Oekraïne met kernwapens gaat bestoken.

Hij is geen serieuze leider. Hij is eigenlijk een komiek, en deze uitspraken die hij doet zijn bedoeld als hilarische grappen.

Het is de schuld van de media dat zij denken dat “wij hebben maar 2.500 man verloren en 20 ziljoen Russen gedood” een serieuze uitspraak was.

Het zijn uiteindelijk de burgerslachtoffers die belangrijker zijn dan de militaire slachtoffers. Zelensky vindt dat de Oekraïense levens de grootste grap van allemaal zijn. De oligarchen zijn al uit het land geëvacueerd. Hij is bereid tot de laatste Oekraïner te vechten.

Hij heeft al tientallen of honderden miljoenen dollars op buitenlandse rekeningen staan, en zijn leven is niet in gevaar – dus waarom zou hij niet gewoon elke Oekraïner laten sterven?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nederlandse journaliste: “Wij zijn hier, in Donbass, om de door propaganda misleidde westerlingen wakker te schudden”Volg Frontnieuws op Telegram

Eindelijk, echte vluchtelingen

4 REACTIES

  1. Belachelijk dat statement dat Zelensky het belangrijkste obstakel is wat vrede blokkeert. De man is een gemindprogrammeerde marionet. Overigens lijkt het wel of hij in allle fotos die ik zie gefotoshopped is. De vraag is dus Waar is deze man?

  2. Duivels draaien ALTIJD alles om. Zelensky zegt 2500 tegen 20000 wat dus moet zijn 20000 tegen 2500
    Zo simpel is het. Luister naar wat er gezegd wordt door een duivel en draai het om.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here