Gisteren heeft China de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties (VN-Veiligheidsraad) bijeengeroepen om te spreken over het thema “Handhaving van de internationale vrede en veiligheid: Bevordering van gemeenschappelijke veiligheid door dialoog en samenwerking”.

Dit is een reactie op het voortdurende gebrek aan transparantie en samenwerking van de Verenigde Staten op alle fronten, tot en met hun misdaden tegen de mensheid in Oekraïne, en onlangs nog de opzettelijke provocatie van de kerncentrale van Zaporozhye, schrijft Clandestine.

Hier zal ik de verklaringen van Rusland behandelen, via de vertegenwoordiger van de VN, Vassily Nebenzia. Ik zal de passages die mij opvielen uitsplitsen. De link naar het volledige transcript vindt u hier.

“Bijna niemand kan tevreden zijn met de internationale situatie waarin wij ons vandaag bevinden. Het internationale veiligheidssysteem maakt een diepe crisis door. Bijna alle instellingen waarop het steunde zijn verslechterd, het vertrouwen tussen de belangrijkste internationale spelers is tot een kritiek dieptepunt gedaald.”

“Al 30 jaar proberen wij geduldig met de NAVO tot een akkoord te komen over de beginselen van gelijke en ondeelbare veiligheid in de Euro-Atlantische ruimte. In antwoord op onze voorstellen hoorden wij echter voortdurend ofwel cynische leugens, ofwel pogingen om druk uit te oefenen en te chanteren.”

De wereldwijde spanningen lopen op. Wereldwijde crisis aan de horizon. Gebrek aan vertrouwen in instellingen en internationale leiders. En let op het gebruik van “30 jaar”. Dat is ongeveer toen Bush Sr. aantrad, en zo begon de heerschappij van 30 jaar Deep State VS-controle.

Rusland lobbyt voor diplomatieke oplossingen, en het Westen “weigert gewoon substantiële beraadslagingen te houden”.

De volgende passage zou u iets moeten toeschreeuwen. Rusland roept de Deep State uit.

“De reden waarom het collectieve Westen al die jaren doelbewust het systeem van de Europese veiligheid heeft vernietigd, is dat het geijkte systeem van “checks and balances”, dat ontworpen was om rekening te houden met onze belangen, niet meer voldeed aan zijn hegemonische aspiraties. Het werd verleid om de wereld in onderwerping te buigen en de hele wereld te dwingen te werken en te leven volgens de regels die door de westerse landen zijn vastgesteld. Collectieve veiligheid is onverenigbaar met dwang en hegemonie, met de wil om elke alternatieve, soevereine ontwikkelingsweg te ondermijnen, om landen en volkeren in de greep van een koloniale orde te houden. Zij gebruiken alle trucs uit het boek: ruwe inmenging in de binnenlandse aangelegenheden van staten, staatsgrepen, bedreigingen, chantage, economische dwang, aanzetten tot conflicten. En de laatste jaren zijn er ook smerige misinformatiecampagnes geweest, gebaseerd op leugens en het vermoeden van eigen schuld. Waarheid en feiten spelen in hun wereld geen enkele rol, want de toonaangevende westerse media en PR-bureaus werken aan het besmeuren van de tegenstander.”

Staatsgrepen, internationale staatsinmenging (proxy’s), bedreigingen, chantage, economische dwang, aanzetten tot conflicten, misinformatiecampagnes door de Westerse media… dit is letterlijk het draaiboek van de Deep State. Dit is hoe [zij] de controle over landen in de hele wereld krijgen en houden, en Rusland schuwt niet om te laten weten dat zij op de hoogte zijn van het bestaan van de Deep State en hun snode activiteiten.

  De elites hebben besloten: Europa trekt ten strijde tegen Rusland

Ook iets om op te merken, Rusland/Trump/Q gesprekspunten vallen allemaal samen. En China is het met Rusland eens, alleen minder uitgesproken over de zaak.

De volgende passage gaat over de oprichting door de VS van hun Oekraïense proxy via een staatsgreep in 2014, en over het conflict bij de kerncentrale van Zaporozhye.

“Vandaag de dag doen de Verenigde Staten en hun bondgenoten, door Kiev vol te pompen met zware wapens, alles wat in hun macht ligt om het conflict in Oekraïne, dat begon nadat het Maidan-regime in 2014 de bewoners van het zuidoosten van het land aanviel met bommen en granaten, te rekken, en het Oekraïense volk te degraderen tot het lot van “kanonnenvoer.

Tegelijkertijd sluiten de Westerse landen, tegen hun eigen verklaarde waarden in, cynisch de ogen dicht voor de verspreiding van de neonazi-ideologie, de moordpartijen op de bevolking in Donbas en de schendingen van het internationaal humanitair recht door de strijdkrachten van Oekraïne en de nationale garde. De afgelopen weken hebben de westerse beschermheren van Oekraïne in feite Kiev geholpen bij zijn pogingen tot nucleaire chantage, door de beschieting van de kerncentrale van Zaporozhye door de Oekraïense strijdkrachten te negeren. Tijdens een vergadering van de VN-Veiligheidsraad die Rusland vorige week over deze kwestie bijeengeroepen heeft, was geen enkele westerse delegatie vastbesloten om de dingen bij hun naam te noemen en er bij Kiev op aan te dringen een einde te maken aan deze gevaarlijke acties die tot een stralingscatastrofe op het Europese continent zouden kunnen leiden. Wij hebben om een nieuwe spoedvergadering gevraagd in verband met de voortdurende provocaties van de Oekraïense strijdkrachten tegen de kerncentrale van Zaporizhzhia.”

Hier pleit Rusland bij de Westerse wereld om te stoppen met de poppenkast, te stoppen met het negeren van de slachting van onschuldigen door de Oekraïense nazi’s, te stoppen met het negeren van de oorlogsmisdaden, te stoppen met het negeren van de provocaties van de kerncentrale van Zaporozhye en de mogelijkheid van een gebeurtenis op Tsjernobyl-niveau, enz.

  Oekraïne steekt veroordeelde misdadigers in "Kraken" uniformen om los te laten op Oekraïense burgers

Natuurlijk weigert het Westen nog steeds een van deze realiteiten te erkennen, maar de moeite is niet voor niets. Waarom? Omdat de rest van de wereld dit ziet. Rusland krijgt internationale steun.

“Vandaag beginnen zich, voor onze ogen, de contouren van een nieuwe wereldorde af te tekenen. Steeds meer landen kiezen de weg van een soevereine politieke, economische en beschavingsontwikkeling, en verwerpen de recepten en patronen die door de westerse landen worden opgelegd. Het Westen is bereid alles te doen om zijn hegemonie te behouden. Om dit te bereiken werd Oekraïne opgeofferd, en tot de laatste Oekraïner tot oefenterrein gemaakt voor een proxy-oorlog met Rusland. Wij hopen dat de daden van het Westen in dit land de ogen van velen in de wereld geopend hebben voor de ware achtergrond van de crisis die op onze planeet is uitgebroken.

Wat er nu met Oekraïne gebeurt, en in het algemeen het optreden van de NAVO op het Europese continent in de afgelopen 30 jaar, is een les voor de hele wereld. Denkt u dat de VS en hun bondgenoten in andere streken anders zullen optreden? De geschiedenis toont het tegendeel aan. Vraag daarom niet voor wie de klok vandaag luidt – hij luidt voor u!”

Rusland noemt het beestje bij de naam. De VS hebben, en blijven, de levens van Oekraïense burgers opofferen om hun activiteiten in hun proxy van Oekraïne uit te voeren en te verdoezelen. En landen over de hele wereld nemen er nota van. De VS zijn niet dat baken van “democratie” dat zij beweren te zijn.

  Zelensky's 'vredesconferentie' zal de geschiedenis ingaan, maar niet op de manier die je zou denken

En u zult merken, NOGMAALS, dat Rusland zegt dat deze crisis al “30 jaar” aan de gang is. Aan het einde van Reagan, en het begin van de Deep State heerschappij van de Verenigde Staten.

Samenvattend lijken China en Rusland de verstandigen en de diplomaten te zijn, terwijl de VS weigeren ook maar één van de Nucleaire, Chemische, en Biologische beschuldigingen aan te pakken. Rusland en China pleiten voor samenwerking en maken gebruik van de juiste diplomatieke kanalen, terwijl het Westen gewoon roept dat alles wat hun niet bevalt “Russische desinformatie” is.

Zoals wij kunnen zien, houdt deze strategie geen stand, want steeds meer landen blijven stilletjes de kant van Rusland kiezen, nu zij zien dat de snode activiteiten van de VS in Oekraïne worden ontmaskerd.

Toegegeven, de VN-Veiligheidsraad kan de VS nog steeds niet ter verantwoording roepen, omdat de VS één van de Grote 5 zijn, en die veto’s uitspreken over alles wat hun niet bevalt. Een flagrante tekortkoming in de werelddiplomatie aan het licht brengend. Introductie van de noodzaak tot verandering.

Evolutie ontstaat alleen uit noodzaak, en binnenkort zal de wereld een crisis bereiken die ingrijpende veranderingen in de wereldmachtsstrijd zal rechtvaardigen. Zelfs op het hoogste diplomatieke niveau in de wereld, doemt het gevoel op dat de wereld de afgrond nadert.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

George Soros: “Wat in Oekraïne gebeurt, is mijn beste project”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen nucleaire krachtmeting? Een van de grootste “realistische” angsten voor het conflict tussen Rusland en Oekraïne is eigenlijk ongegrond, en hier is waarom
Volgend artikelWaarom nemen de hoogste vaccinambtenaren plotseling ontslag?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Zo zie je maar: de hypocrisie van de V.S en West Europa. Rusland en China beschuldigen van onderdrukking en dictatuur, terwijl ze precies hetzelfde van plan zijn met ons allemaal!

 2. VS, VK en de EU/NAVO zullen alleen luisteren als ze ongenadig op hun donder krijgen, anders blijven ze door etteren !
  Wie niet luisteren wil, moet maar voelen !

  • Het corona sar-cov2 virus bestaat slechts uit een computermodel. (voor 2019 al gepantenteerd)
   Is ook nog steeds niet geisoleerd.
   Op dit computer model is ook het z.g. vaccine ontwikkeld.
   Daarom werkt het ook niet.
   Ook weer uitsluitend in een computermodel en dus niet in de echte wereld.
   Het is zeer waarschijnlijk het influenza (griep) virus met een andere naam.
   De PCR test is misbruikt om z.g. positieve besmettingen aan te tonen.
   Deze test is hier helemaal niet geschikt voor, temeer dat deze ook nog eens veel te gevoelig is.
   Daarom zijn er zoveel vals positieven.
   Elke verkoudheid of iets wat er maar op lijkt resulteert in een positieve test.

  • Gemaakt is de vraag, ik heb ook Oekraïne als broedplaats voorbij zien komen en vandaar naar China om zo tot uitbraak te laten komen. Uiteraard met wel dezelfde mensen op de achtergrond die hieraan meewerken.
   Inmiddels via de vragen naar WOB (en de kamervragen daarop door Haga, waarop overigens sinds 15-7 nog geen reactie is) wordt ook duidelijk dat er al een jaar voorafgaand aan de plandemie door de roverheid actie werd ondernomen om vaccins te promoten en “desinfo” de kop in te drukken. Is veel (belasting)geld in gestoken om iedereen over te halen mee te doen aan deze leugencampagne. En heel smerig dat men zich hiervoor liet gebruiken. Alhoewel de vraag is of sommigen wel de waarheid wisten.
   Maar al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

  • Het Corona virus bestaat doodleuk niet, Corona wordt dus niet in China gemaakt…
   China doet wel waar het goed in is…Mensen onderdrukken….met een sociaal kredietsysteem, nu onder het mom van het zogenaamde Corona virus….Dat dan weer wel.

 3. RIDDER BILL GATES
  We weten allemaal dat Bill Gates geen viroloog is al heeft hij ontiegelijk veel geld verdiend met de verkoop van virusgevoelige software genaamd Windows, maar dat is een heel ander virus. Een “virus” bestaat helemaal niet, alleen in een computer, en het is ook nog nooit aangetoond buiten een computer. Ridder.Bill Gates is dus een verwarde rijke man die eigenlijk in een rusthuis thuishoort omdat hij tegen een niet-bestaand “virus” de halve wereld heeft in laten spuiten met een dodelijk “vaccin” omdat hij computervirussen verwart met niet bestaande “virussen”

  • Hij hoort aan een galg.
   Zijn “polio vaccin”heeft in India meer mensen vermoord dan de polio zelf.
   Onwettige sadistische experimenten op tribal meiden in India; duizenden dood of in rolstoel.

   Dan: hij was niet ärm”zijn familie was al 3 generaties stinkend rijke bank eigenaren.
   Windows kocht hij van een software bedrijfje.

 4. Nu krijgt RU interationale steun….

  werd hoog tijd.
  Waarschijnelijk blijven de linkse landverraders in NL Zelensky steunen–zelfde soort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in