Volgens verschillende media – waaronder The Sun (VK) – heeft Rusland nu officieel ’s werelds grootste onderzeeër ingezet die tot acht “apocalypse drone” torpedo’s kan vervoeren. Deze superwapens zijn eigenlijk nucleair bewapende onderwaterdrones die zijn ontworpen om zich te verbergen voor de kust van een doelwit en vervolgens na ontvangst van satellietopdrachten hun kernkoppen tot ontploffing te brengen, waardoor een zeer destructieve, radioactieve tsunami ontstaat die de kustgebieden van het doelwit overspoelt en onbewoonbaar maakt, schrijft Mike Adams.

De K-329 Belgorod onderzeeër is de enige in zijn soort ter wereld, en naar verluidt kan hij een snelheid van 200 km/u bereiken dankzij een geheim, zeer geavanceerd voortstuwingssysteem. Officieel dragen de Poseidon-drones 2 megaton kernkoppen, maar uit andere bronnen hebben wij vernomen dat Rusland ze kan uitrusten met 100 megaton kernkoppen – meer dan 6000 keer krachtiger dan de atoombom boven Hiroshima.

Bij ontploffing zou zo’n kernkop een werkelijk enorme tsunami ontketenen die een hoogte van 500 meter of meer zou kunnen bereiken en zich met honderden kilometers per uur zou verplaatsen voordat hij op de beoogde kustdoelen neerstort. Het radioactieve oceaanwater zou radio-isotopen afzetten op alles wat het aanraakt, waardoor de getroffen gebieden minstens drie eeuwen onbewoonbaar zouden zijn (dat zijn tien halve levens van Cs-137, fyi).

De belangrijkste machtscentra van Amerika – regering, financiën, leger en handel – bevinden zich allemaal in de buurt van de kusten. Slechts één Poseidon-detonatie aan de Oostkust zou de Amerikaanse regerings-, financiële en militaire centra kunnen uitschakelen, terwijl één enkele detonatie voor de kust van Californië de grootste handels- en transporthavens van Amerika zou kunnen uitschakelen.

Foto credit: TheSun.co.uk

Stealth onderzeeër vaart met extreme snelheid en laat naar believen nucleaire drones vallen

De Belgorod onderzeeër is gebouwd met behulp van exotische technologie waarmee hij bijna onvoorstelbare snelheden (200 km/u) kan bereiken en toch heimelijk kan opereren. Zoals The Sun meldt:

Het revolutionaire ontwerp – gebaseerd op de Oscar II klasse kruisraketonderzeeërs – is uitgebreid aangepast om zich te specialiseren in geheime missies. De onderzeeër kreeg zijn enorme lengte, zodat hij de verwoestende Poseidon-torpedo’s met kernwapeninslag kan dragen, die door kunstmatige intelligentie worden geleid. De kernbom kan door een duikboot of schip op de zeebodem worden gedropt en met een gemelde snelheid van 70 tot 125 knopen (130/230 km/u) langs onderwaterverdediging razen.

Christopher A Ford, voormalig assistent-staatssecretaris voor Internationale Veiligheid en Non-Proliferatie, vertelde CNN dat de torpedo werd ontworpen om “Amerikaanse kuststeden te overspoelen met radioactieve tsunami’s”.

Geen enkel land ter wereld heeft overigens enige verdediging tegen radioactieve tsunami’s.

Verenigde Staten vallen Nord Stream-pijpleidingen aan, pusht escalatie richting kernoorlog

Het is nu overduidelijk dat de Verenigde Staten een belangrijke rol hebben gespeeld bij de vernietiging van de Nord Stream-pijpleidingen, door civiele infrastructuurdoelen aan te vallen in een poging om Duitsland te isoleren van de Russische energievoorziening en de oorlog te verlengen. De Verenigde Staten hebben, zoals Poetin in een recente toespraak opmerkte, een lange geschiedenis van het gebruik van massavernietigingswapens tegen civiele infrastructuur en burgerbevolkingen, waaronder het gebruik van atoomwapens in de Tweede Wereldoorlog en de opzettelijke vernietiging van civiele infrastructuur in Irak tijdens operatie Desert Storm (waarbij meer dan een half miljoen Iraakse burgers werden gedood).

  Scott Ritter: 90 seconden voor middernacht?

Nu nemen de VS hun toevlucht tot het afsluiten van de energievoorziening die miljoenen Europeanen nodig hebben nu ze een winter van voedselschaarste en vrieskou tegemoet gaan, waarbij maar liefst de helft van de Duitse industriële activiteiten stil komt te liggen door een gebrek aan energie uit aardgas. (De ammoniakproductie is al met 70% gedaald en de industriële metaalsmelterijen met 50%, en die cijfers zijn al weken oud).

Poetin legt uit dat de Verenigde Staten het precedent hebben geschapen dat landen die worden geconfronteerd met de dreiging van vernietiging, nucleaire wapens mogen gebruiken voor hun eigen verdediging, om zo nodig burgerdoelen te treffen. Poetin beschouwt het Westen als een “satanische” cabal van criminelen, terwijl zijn defensiechef Medvedev het Westen beschrijft als de “antichristelijke beschaving” die op de knieën moet worden gedwongen om de mensheid te laten overleven.

Het lijkt er dus op dat Poetin een grootschalige nucleaire first strike tegen het Westen voorbereidt en de volledige vernietiging plant van westerse naties zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Canada en andere. Superwapens zoals de Posiedon nucleaire “apocalyps-drones” zijn duidelijk ontworpen om dat doel te bereiken, terwijl continentale raketten met een korter bereik (zoals de Iskander) zouden worden losgelaten om Europese steden als Berlijn, Parijs en Londen te treffen.

Het lijkt er ook op dat deze vernietiging van het Westen gewenst is door globalisten die Amerika vernietigd willen zien, zodat de nationale soevereiniteit van de lei kan worden geveegd, en de overgebleven overlevenden onder globalistische controle worden gesteld. Het is de bedoeling dat de Verenigde Staten van Amerika tegen 2030 zijn gereduceerd tot minder dan 100 miljoen overlevenden. Dit kan op verschillende manieren worden bereikt (vaccins, hongersnood, biowapens, sabotage van elektriciteitsnetwerken, enz.), maar wordt door de globalisten het snelst bereikt door het gebruik van kernwapens die gericht zijn op infrastructuur zoals financiën en transport.

Een ander belangrijk punt is dat de Democraten een kernoorlog willen vóór de tussentijdse verkiezingen van 8 november, omdat ze niet willen dat ze bij de verkiezingen een nederlaag moeten incasseren. Zij hebben een nucleaire noodsituatie nodig om de verkiezingen uit te stellen en een soort krijgswet in te stellen om de landelijke wapenconfiscatie door te drukken. Dit is de enige manier waarop zij aan de macht kunnen blijven en hun agenda van kinderverminkingen (transgenderoperaties), criminalisering van hun politieke oppositie (DOJ / FBI bewapening), censuur, stemvervalsing en het witwassen van geld (geld voor Oekraïne) kunnen voortzetten.

  VS overklast door Rusland, China

Als democratie in Amerika mag ademen, is het gedaan met de Democraten. Niemand wil de agenda die Biden en de demonrats voorschotelen. De Democraten moeten dus nieuwe manieren vinden om de democratie te verstoren en de wil van het volk tegen te houden.

Verenigde Naties smeken Federal Reserve om te stoppen met het verhogen van de rente, of er komt een economische ineenstorting in heel Europa

We moeten ook begrijpen dat de criminele cabal die momenteel de Verenigde Staten bestuurt, in oorlog is met Europa, in een poging om de industriële basis van Europa tot puin te reduceren om ervoor te zorgen dat Amerika de laatste westerse fabriek overhoudt. Naast de vernietiging door de VS van de Nord Stream-pijpleidingen (waarvan de leugenachtige mainstream media beweren dat ze om een of andere reden door Rusland zijn uitgevoerd) voert de Federal Reserve een valutaoorlog tegen de euro en de Bank of England.

Dit meldt de Wall Street Journal:

De Federal Reserve en andere centrale banken lopen het risico de wereldeconomie in een recessie te duwen, gevolgd door langdurige stagnatie, als ze de rente blijven verhogen, zei een agentschap van de Verenigde Naties maandag.

…de Conferentie van de Verenigde Naties voor Handel en Ontwikkeling zei dat de Fed de ontwikkelingslanden aanzienlijke schade dreigt toe te brengen als ze doorgaat met snelle renteverhogingen. Het agentschap schatte dat een procentpunt stijging van de belangrijkste rentevoet van de Fed de economische productie in andere rijke landen met 0,5% verlaagt…

Door de stijgende rente verlaat een golf van kapitaal Europa en trekt naar de Verenigde Staten. Hogere rentes hebben ook een verwoestend effect op de waarde van vastrentende obligaties die op grote schaal werden gekocht door de pensioenfondsen van Engeland en die nu op de rand van de afgrond staan.

Bovendien staat de bank Credit Suisse naar verluidt op de rand van insolventie, en een cascade van Europese banken is een mathematische zekerheid als de Amerikaanse bankrente blijft stijgen. De Fed heeft meerdere malen gezegd dat zij vastbesloten is de rente te blijven verhogen totdat de inflatie onder controle is, wat meerdere renteverhogingen zou vereisen tot ver in 2023.

Besef dat als de rente niet stijgt, de inflatie in de VS uit de hand zal lopen. Als de rente blijft stijgen, zal Europa een economische ineenstorting meemaken. Het is duidelijk dat de Fed voor de laatste van deze twee opties kiest, en daarom concluderen veel waarnemers dat de Verenigde Staten een “economische oorlog” tegen Europa voeren op hetzelfde moment dat de VS een kinetische en economische oorlog tegen Rusland voert.

Onwetende Duitsers kopen plotseling in paniek elektrische kachels, zonder te weten hoe ze worden aangedreven.

Ten slotte, in het meest recente voorbeeld van een krankzinnig niveau van onwetendheid en gebrek aan paraatheid, koopt een groot aantal Duitse consumenten naar verluidt in paniek elektrische kachels na opmerkingen van minister Habeck van Energie, die onlangs verklaarde dat Duitsland zonder gasvoorraden zou kunnen komen te zitten.

  Oekraïne vertelt burgers "Evacueer vóór de winter naar Europa"

De paniekaankoop van elektrische kachels toont aan dat veel Duitse burgers geen idee hadden dat de winter eraan kwam of dat een energiecrisis hun land al had getroffen. Het is alsof miljoenen Duitse burgers zich de winter van vorig jaar op de een of andere manier niet herinneren. Of misschien geloven ze de leugens van hun eigen regering, die hun vertelt dat er geen problemen zijn, dat alles goed komt. (Als dat zo is, hebben ze een psychische controle nodig…)

Erger nog, ze lijken niet te weten wat elektrische kachels aandrijft. Niet alleen zullen ze 1000% of meer moeten betalen voor hun elektriciteitsrekeningen, maar die elektriciteit wordt grotendeels opgewekt door hetzelfde aardgas dat Duitsland niet zal hebben, vooral omdat de Nord Stream pijpleidingen al zijn opgeblazen en deze winter niet kunnen worden gerepareerd. Dus als miljoenen Duitsers hun elektrische kachels aanzetten, zullen de Duitse nutsbedrijven een enorme piek in de vraag naar elektriciteit zien, waardoor ze meer gas zullen moeten verbruiken, dat waarschijnlijk al op zal raken.

In feite zijn elektrische ruimteverwarmers die werken op elektriciteit die wordt opgewekt met aardgas het minst efficiënte gebruik van energie voor warmte. Er zal uiteindelijk veel meer gas nodig zijn om de elektrische ruimteverwarmers aan te drijven dan wanneer ze gewoon op aardgas zouden stoken.

Anders gezegd:

Koolwaterstoffen -> Warmte = Efficiënt
Koolwaterstoffen -> Warmte -> Stoomturbines -> Netstroom -> Ruimteverwarming = INEFFICIËNT

Op de een of andere manier lijkt niemand in Duitsland hierop te wijzen. Het land lijkt zich te gedragen als een soort “groene zelfmoordcultus” van massa-gehoorzamen die niet kunnen wachten om hun eigen infrastructuur en industrie te vernietigen. Ondertussen lijken ze geen enkele kennis te hebben van hoe warmte, elektriciteit en koolwaterstoffen eigenlijk werken, een onwetendheid die wordt gedeeld door bijna alle socialistische groenen in Europa en de rest van de wereld. Zij lijken te denken dat elektriciteit nergens vandaan komt, dus het gebruik van elektriciteit om huizen te verwarmen vereist op de een of andere manier geen energie-input of zoiets.

Hoor Dan en Mike praten over vermogensbescherming en bankfaillissementen

Meer details over dit alles (en nog veel meer) vindt u in de Situation Update podcast van vandaag, met ook een fascinerend interview over vermogensbescherming met “Dan” van iAllegedly (dat is zijn YouTube-kanaal).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russische marine neemt haar eerste “Nucleaire Tsunami”-torpedo onderzeeër in ontvangstVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Vraag me niet om de artsen toe te juichen die zich nu pas uitspreken over de covid-19 injecties
Volgend artikelBREAKING: Uit officiële VS overheidsgegevens over vaccinschade blijkt dat 7,7% medische hulp zoekt na vaccinatie en dat 25% ernstige bijwerkingen heeft (VIDEO)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. De Economie staat op instorten hoeveel Restaurants hier aan de kust Belgie Niet moeten stoppen unfucking real, gisteren nog telf gehad met een vriendin uit Duitsland,overdreven wat ze daar de mensen aan doen hele ketens moeten sluiten Betreff de hoge energie prijzen, zij zit ondertussen met een bedrag Van ca 120eu Nu op over 700eur zonder huur of verdere dingen jongens en damens het gaat er Nu de komende maanden extreem hard tegenaangaan maar zoals ik hier altijd hier kan lezen er lopen toch nog zelfdenkers rond, wat mij zorgen baart is waarom er zoweinig zijn…..die MK Ultra begint echt iedereen te pakken te krijgen niet normaal, als ik savonds in onze Jachthaven ga wandelen…ik observeer natuurlijk alles in mijn omgeving, overal zie je dezelfde kleur door de ramen Van de.schapen Wat ze aan het kijken zijn MSm MK Ultra ✌🏻de mensheid is eeeecht waar zo in hun hoofden gescheten worden zonder woorden, anyway het is me een eer jullie te kennen mogen leren keep ya head health high

 2. Niet gek laten maken, is gewoon belangrijk voor de first strike fans dat second strike zal komen.
  Oftewel wat normale mensen beseffen, dat er geen winnaar kan zijn, even “on the beach” kijken voor het geval je van na 1990 bent.

  • Eentje Van 74 hier en Al enige so called crisis gebietjes gezien en meegemaakt en altijd gezien dat er iets mis is , laatste missies 2011 Afghanistan… Papaver Plantages belangrijke export wereldwijd aanmaak Heroine, 2013-marsec ops golf Van Aden kust Somalie Naar Yemen tem 2014 tja het overvallen Van handelsschepen is een lukratieve opbrengst voor een bevolking die honger lijd Ben ik me volledig bewust over, Maar sommige Dingen zijn heeeel foutgelopen…spijtig dat ik er me toen Nog niet zo bewust over was…tja IT was what it was en ja de wereld is een shithole

   • Tja, en wat “wij” vinden telt toch niet, het aantal twijfelaars begint toe te nemen op het moment dat er in Duitsland mensen protesteren voor de opening NS2 gaat de handel de lucht in.
    Wie het ook was, het lijkt er gewoon op dat Europa plat zal moeten, koste het wat het wil, hebben we eerder gezien in 1918 & 1939.
    Diegenen die ons “leiden” of laten lijden hebben de prive Jet volgetankt klaarstaan naar …. en daar zullen wij niet met een rubberbootje heen kunnen peddelen.
    En er is nog steeds veel vertrouwen in de regering volgens het motto: Iemand gaat het wel oplossen, dat zonder meer maar niet voor de bevolking.

 3. Rusland wil ons niet bang maken……Rusland is hoogst waarschijnlijk op het laatste moment tot bezinning gekomen hoewel ik hier toch nog steeds mijn twijfels over heb…..

  Mensen als Mike Adams, in mijn ogen absoluut net als Ales Jones een CIA chill, en een blad als The Sun zijn er om ons “bang” te maken echter dat gaat niet lukken.

  Gewoon zelf eens blijven nadenken en klaar is kees.

  Adams heeft het over zaken welke kant noch wal raken.

  Zo heeft hij het over een periode van 300 jaar inzake een radio actieve fall out of wat voor BS dan ook…..

  Iemand die even wiki erop naslaat, en wiki is niet mijn favoriete bron echter voor wat domme cijfers zijn ze nog wel te gebruiken, komt nergens een getal van 300 tegen inzake een radio actieve fall out of straling…..

  FEIT is dat halveringstijden welke WIKI noemt, niet ik dus maar wiki, al snel praten over honderdduizenden en zelf tot MILJOENEN jaren wat natuurlijk totale BS is en niet meer dan dat!!

  De omgeving rond Tsjernobil is nog nooit zo mooi geweest qua natuur…..en dat komt om het simpele feit dat er niet meer zoveel mensen wonen……..die zijn allemaal weggebracht met een functie elders echter de keutelboertjes met hun keutelboerderijtje waren na enkele dagen na de “ramp” al weer terug op hun plekkie! Waarom……om het simpele feit dat ze niets anders bezaten en wel moesten……

  De omgeving wordt nu bezocht door mensen die na zoveel jaren de “situatie” ter plekke mogen bekijken, netjes in een busje met erbij een enge man in een antistralingspak met een piep de muis teller (geigerteller) om hier en daar de mensen de schrik op het lijf te jagen…….

  Dit terwijl, tegen alle berichtgeving in, in de beken, poelen, meertjes enz gigantische NORMALE (en niet zwaar vervormde of “gemuteerde” wat ook een afschrik mededeling van de staat was) vissen zwemmen waar de mensen dankbaar gebruik van maken.

  Daarbij zijn er op een nogal bekend strand in Rio de Janeiro stukken strand, zwart van kleuk, waar men met een piep de muis (geigerteller) meter nogal zeer hoge waarden inzake “radio activiteit” meet echter de mensen van daar liggen er al tientallen jaren en je zult het niet geloven maar ze leven nog en zijn ook niet gemuteerd!

  Radio activiteit is een HOAX, onzin, bullshit en niets anders en dat houdt de mensen die je het kunt wijsmaken in de teugels……..

  Hierdoor zal er ook nooit een zogenaamde “atoomoorlog komen daar hun hele mooie leugentje dan in duigen zal vallen…….en kan dan namelijk niet meer mee gedreigd worden.

  Hier is meer dan genoeg over te vinden op het internet dus indien men denkt dat ik hier fabeltjes vertel…..so be it…..gewoon ff zelf o zoek gaan en klaar!

  Om te beginnen kan men eens en docu bekijken met Galen Winsor…..en specialist op dit gebied en deze heeft deze hoax al vele jaren geleden ontkracht.

  De 2 steden in Japan zijn NIET “genuked” maar gebrandbombardeerd net als Dresden en vele vele andere schitterende en zeer belangrijke steden uit een ander en geweldige tijd……een tijd waar mensen konden beschikken over vrije energie, en welke een bouwkunst bezaten waar men heden ten dage nog nooit iets over heeft begrepen!…………..en die moesten weg, AUSRADIERT!!!!!
  Jammer……….heel jammer………kijk naar de Romaans-Gotische bouwstijl, de enorme gebouwen welke over de GEHELE wereld voorkomen, en die door fictieve mensen gebouwd zijn, vaak zelfs een groot aantal tegelijk door 1 en dezelfde architect……yesssss, dat zal wel……..

  Mensen, we worden niet alleen met een niet bestaand virus voor de gek gehouden of dachten jullie van wel……..wordt eens wakker maar nu echt!

  Fijne dag verder……..en Mike Adams……zijn hele verhaal is opgebouwd om angst in te boezemen…en heeft het steeds over “ZOU KUNNEN”…….of “UIT ANDERE BRONNEN”……….

  Het is een chill……….een fearmonger……een angstporno verspreider……

  Leuke stoere uitziende boy, en hij verkoopt fantastisch geweldig lekker goed en het beste eten en natuurlijke medicijnen die er bestaan op deze wereld……wat je dan ook elke 3 minuten onder je neus gewreven wordt………

  Gladiator

  • Kan me Alleen Maar aansluiten op je kommentaar Gladiator, ik Ben er ook klaar mee deze BS in men kop te steken, heläas kan ik niet iets goedpraten wat ik gedaan heb en/of moest doen whatever Well see groeten

   • Idd Discobol, ik Ken zoveel Russen, en kan je zeggen dit zijn allenaal toffe mensen, Elk jaar toffe bbq zonder woorden en tja die Tchernobyl hoax jeeez maat, we gaan het er later zeker nog over hebben ✌🏻een Jager waar ik onlangs nog mee heb gesproken 😉het wild loopt er zoveel rond niet normaal….Maar de mensen allemaal dood zo stilletjes aan beginnen die BS verhaaltjes me echt kwaad 😡😡te maken,ik zou Graag eens een klein Team opstellen en eens gaan kamperen , spijtig voor onze privacy gaat dit Niet echt lukken , als iemand een Idee heeft 🙏let us know die Fuckers gaan ons natuurlijk spaken in de wielen steken hun netwerk is 100.000ons overlegen maar indien iemand een top idee hft im on an

    • Casse oktober 5, 2022 at 12:22

     Misschien is het zó dat de negatieve aspecten van een kern aanval volledig over het hoofd worden gezien, decennia lang werd het publiek rijp gemaakt met atoombommen porno, ze hebben massaal gedemonstreerd tegen de opgeslagen kernwapens in Vogel, dat is blijven hangen, nu dat ze opnieuw geconfronteerd worden slaat dezelfde angst weer toe, het Limbische systeem meteen weer over de rooie, even tot 10 tellen en dan weer door, Amerikaanse desinformatie geschreven door de besten die o pdit gebied te vinden zijn is ook géén sinecure.

     Wat men zich afvragen zou moeten, een langzaam, kwellende dood door honger, koude en een gebrek aan communicatie, ziekte en uiteindelijk het loodje leggen, of een vlotte sterke lichtflits die langzaam uitdooft gelijk het leven, eigenlijk mag ik deze keuze niet opvoeren, want ieder is zelfverantwoordelijk voor het komende einde.

  • Ik denk dat je putin heel hard onderschat, hij zal zeker bommen gebruiken als hij denkt dat Rusland onveilig is, hij roept al tien jaar dat ze speeltjes hebben in hun achtertuin die de hele wereld kunnen vernietigen omdat amerika zich overal in europa stationeerdmet wapens .Tja een gewaarschuwd mens teld voor twee, daar bewust voor wegkijken zegt meer iets over jou dan over frontnieuws of mike adams. Vergeet niet dat putin in 2024 zich niet meer verkiesbaar stelt. En dan krijg je de echte diehards, de russische berenclub die maar heel graag met hun tengeltjes aan de rode knopjes willen zitten. Besef je eigenlijk wel wat deze onderzeer inhoud en dat ze er meerdere hebben. Besef je dan eigenlijk dat putin zich heeft voorbereid de laatste 20 jaar op het BESCHERMEN van zijn moederland . Omwille wat ze met jeltsing deden en hoe browder via het imf 2 biljioen belasting geld stal van het russiche volk. Het is bil browder die putin op deze ideeën heeft gebracht om zo rigoureus bommen en wapens te maken om zijn land te beschermen. Enig idee wat putin in zijn achtertuin heeft staan en waarschijnlijk in containers wereldwijd al op strategische plaatsen heeft geïnstalleerd. Mensen die geïnfiltreerd zijn in bepaalde landen. De taal spreken valse paspoorten hebben en vandaaruit strategische plannen hebben gebroed en wapens opgeslagen.

   Jij grote vriend onderschat putin heel hard. Wees er maar zeker van dat die beste man klaar is om een wereldoorlog te voeren en die te winnen en rusland onbeschadigd te laten . PUTIN IS EEN STRATEGIST. En al het andere volk dat zich leger noemt wereldwijd zijn loosers. Zelfs china . China stoelt op 3.2 miljioen gedwongen legerkoppen. Putin heeft zich daar van ontdaan en gezegd open en bloot. Ik wileen groot leger om ijn volk gerust te stellen maar ik ga deze soldaten niet onnodig blootstellen aan gevaar als de wereldoorlog uitbreekt. Dan ben ik VOORBEREID met wapens die meer kunnen dan mijn leger. Ik heb nl vooruit gedacht. En ja hij zal alles inzetten als zijn moederland word aangevallen. Maar dat zal dan voor na 2024 zijn,mocht. Putin daadwerkelijk terugtreden dan. Zijn opvolgers kennen no merci.

   En aar verstop jij je dan? Of ben je dan bereid de dood te accepteren.

 4. COVID-19 was en is een IQ Test, en hier gaan we weer Folks,veel geluk aan allen echt waar beste groeten vanuit Belgie 🇧🇪 stay safe 🙏

 5. Beste mensen

  Dit wat Nu gebeurt
  Dat moet gewoon plaats vinden

  Mensen moeten gewoon Dood
  Er zijn daar een te veel van
  Basta

  Hoe dat gebeurt
  Is niet in handen van de Mensheid

  Mensen kunnen zichzelf verbeelden
  De een de ander de schuld opleggen aanpraten
  Vervolgens over en weer bombarderen
  Helaas ….
  Meer niet

  Dank U

 6. Niets aan het handje, kernwapens bestaan alleen aan de andere kant van de platte aarde, kernwapens geven geen straling af volgens sommige reguurders, de weinige straling die vrij komt is verwaarloosbaar (Kuch)..

 7. Bij een nucleaire boem heeft het een voordeel dat we allemaal van kleur verschieten naar stichtelijk bruin . Probleem met de verschillen in huidskleur opgelost .
  Wil wel even © op deze diepzinnige uitspraak.
  Goeten .🤣

 8. Als het verhaal echt zo is dan liggen deze raketten reeds op de zeebodem, iedereen gaan vertellen wat je gaat doen en dan nog moeten inladen is geen strategie maar blufpoker. Dan kun je van een willekeurig geprepareerd schip deze raketten ook “leggen”….een onderzeeër vol in het nieuws zetten als drager van deze dingen is de linkerhand tonen terwijl de rechter het werk doet.

 9. Ik verwacht dat RU tactische nucs zl gaan gebruiken, om het einde van de oorlog af te dwingen.

  Wie schuld heeft? Die idiote landen die de naqzi’s hielpen; die hebben de oorlog eindeloos gerekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in