Als er een gevechtsvliegtuig van een NAVO-land naar Oekraïne vliegt, is dat een aanval op Rusland!

Plaatsvervangend voorzitter van de Russische Veiligheidsraad Dmitry Medvedev heeft in een interview vragen van journalisten beantwoord over de crisis rond Oekraïne.

Tekstblokje aanklikken voor Engelse ondertiteling.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Coleman: Nu weten we het: De samenzweerders willen de Derde WereldoorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Slecht omen: De legende van het Russische leger "Gyurza" is door Surovikin naar Donbass gestuurd - Een bataljon per dag gaat verloren voor de Oekraïners! (Video's)
Vorig artikelHet einde van de democratie: “Wat ik beschrijf is een militair bewind” (Nederlands transcript)
Volgend artikelJens Stoltenberg brengt ons in oorlog met Rusland 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

   • I wonder if the current government of Ça ñada (meaning ‘That’s bad!”) will take it serious. I mean the ad hoc political Lib/Soc pact, and the Ottawa bureaucrats.
    BTW, the former President spoke clear language, without a prompter!

 1. Daar is-ie weer: Mister Nuke! 🙂 Kan iemand hem misschien een stapeltje ‘hoofdpijndossiers’ in de hand stoppen? Heeft-ie tenminste wat te doen!

 2. Eén bom in de Noordzee en het is gebeurd met
  Nederland, België, Denemarken en een deel van Engeland.
  Kan in 12 minuten werkelijkheid worden.

 3. Ik zeg alleen. Ik wil niet onder de wef agenda leven .dan maar putin, graaf zelfs , en zoniet en anders alles dood .klinkt een beetje raar maar ik ben klaar na 3 jaar dom gelul woke transgender cdbc etc etc .dan maar op t balkonnetje lekker met de katten en me vrouw en een sigaartje kijken naar een mooie paddestoel. Het westen en de jiden ende usa zijn verrot

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in