De Russische Federatie heeft een indrukwekkende presidentsverkiezing gehouden met beschaving en efficiëntie, ondanks een gezamenlijke poging van de Westerse machten om het te saboteren.

Een natie van 143 miljoen mensen en 112 miljoen kiezers over een uitgestrekt geografisch gebied dat 11 tijdzones omvat (van de in totaal 24 zones op aarde) ging drie dagen lang (15-17 maart) naar de stembus om democratische deelname te vergemakkelijken, schrijft Finian Cunningham.

De Russische president Vladimir Poetin werd herkozen uit vier kandidaten en won 88 procent van de stemmen. Het waren de zevende presidentsverkiezingen van de Russische Federatie als moderne staat die ontstond na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie in 1991. Poetin wint een zesde ambtstermijn waardoor hij tot 2030 aan het hoofd staat van de Russische staat.

De opkomst was met 74 procent de hoogste ooit (67,5 procent bij de vorige verkiezingen in 2018). Poetin won deze keer aanzienlijk meer stemmen dan bij zijn vorige vier verkiezingen.

De onmogelijkheid van de westerse propaganda is onthutsend. Westerse beweringen dat zo’n massale demonstratie van Russische democratische macht op de een of andere manier “gemanipuleerd” of een “farce” was, toonden alleen maar aan hoe wanhopig russofoob het Westen is. Want als het westerse narratief waar zou zijn, impliceert het dat heel Rusland een natie is van sukkels en dummies zonder vrije wil.

De Verenigde Staten en hun NAVO-minions deden hun best om de Russische verkiezingen te saboteren – en faalden jammerlijk.

Aan de ene kant was er een golf van terroristische aanvallen op de Russische regio’s die grenzen aan Oekraïne. Verschillende Russische burgers werden gedood en gewond door artilleriebeschietingen en droneaanvallen op stembureaus in Belogorod, Zaporozhye en Kherson. Er waren ook pogingen tot grensinvasies door Oekraïense NAVO-strijdkrachten in de regio’s Bryansk en Koersk.

  Alleen onnozele dwazen zetten aan tot een grotere oorlog

En dan was er ook nog een massale poging van Westerse troepen om sabotage aan te wakkeren door agenten binnen Rusland.

Voordat de verkiezingen begonnen, waren er in het Westen opgeblazen beweringen over het zogenaamde “Noon Against Putin”-protest. Dit zou zich manifesteren op de laatste dag van het stemmen, wanneer de stemhokjes overvol zouden zijn met anti-Poetin demonstranten. Het protest was opgeroepen door Yulia Navalnaya, de weduwe van Alexei Navalny, de CIA-figuur die vorige maand in de gevangenis stierf.

Een westerse kop luidde: “Golf van drones richt zich op Rusland als oppositie [sic] oproept tot massaal protest op laatste verkiezingsdag.”

Het verslag van France 24 (sindsdien verwijderd) ging verder: “De Russische oppositie heeft de mensen opgeroepen om rond het middaguur naar de stembus te gaan in wat ze hopen een legale krachtmeting tegen Poetin te worden.”

Merk op hoe het Westen het op zich neemt om de Russische “oppositie” te definiëren die in werkelijkheid een kleine kliek is van agenten en opportunisten die verbonden zijn aan een voormalige CIA-baas wiens weduwe en andere aanhangers in verwende ballingschap leven in Berlijn.

Het bleek dat de zogenaamde “middag tegen Poetin” niets weg had van een middagmoment en dat het een non-event was. Een psy-ops hersenschim bedacht door Westerse inlichtingendiensten die de Westerse media als “journalistiek” en “reportages” aan het publiek doorgaven.

De golf van desinformatie waarmee het Westen Rusland en de wereld probeerde te bombarderen over een “pro-democratische krachtmeting” bleek een enorme anti-climax, een waanidee van de onmogelijk gefabriceerde propaganda van het Westen zelf.

  Het gaat beginnen: EU Commissie bereidt zich voor op blackouts en Wereldoorlog III

Aan de andere kant waren de golven van drones en andere terroristische aanvallen op de grensgebieden van Rusland echt genoeg. Toch leken deze moorddadige aanvallen het Russische volk alleen maar nog meer te hebben gestimuleerd om Poetin en het beleid om de door de VS geleide NAVO-agressie uit Oekraïne te verslaan, te steunen.

Ongelooflijk genoeg wordt het doden van Russische burgers door de westerse arrogantie afgeschilderd als een legitieme aanvullende vorm van “steun aan de democratie”, oftewel het sponsoren van sabotage.

Er waren een paar kleine incidenten waarbij individuen probeerden stemmen te vervalsen bij stembureaus. Dergelijke incidenten waren echter verwaarloosbaar in het licht van het hele verkiezingsproces.

In zijn overwinningstoespraak merkte Poetin terecht op dat de denigrerende opmerkingen van de Westerse mogendheden over de Russische verkiezingen te verwachten waren. Wat kun je anders verwachten? Het zijn vijanden die een proxy-oorlog tegen Rusland voeren.

Bovendien is de officiële westerse visie uiteindelijk toch irrelevant. Het is niet eens nodig om beledigd te zijn of om het gevoel te hebben dat je je moet verontschuldigen voor zo’n denigrerende uitlating.

Zoals Poetin al aangaf, zijn de Verenigde Staten het minst geschikt om anderen de les te lezen over democratie, terwijl ze overduidelijk niets anders zijn dan een oligarchische poppenkast. Zelfs voormalig president Jimmy Carter heeft dat erkend.

Wat de Europese elites betreft, wat zegt het over hen dat hun ongekozen bureaucraten zoals Ursula von der Leyen en Josep Borrell meer dan 100 miljard euro aan overheidsgeld uittrekken om een neonazi-regime in Oekraïne te steunen, terwijl Europese arbeiders met moeite brood op de plank krijgen en boeren failliet gaan?

  Videobewijs: Oekraïne is begonnen met het gebruik van clusterbommen

De marginaal gekozen Franse president Emmanuel Macron wordt veracht door de meerderheid van zijn land en toch blijft hij roekeloos aansturen op een totale oorlog tussen de NAVO en Rusland, die zou escaleren tot een nucleaire vuurzee. Is dit westerse democratie? Nee, het is een elitaire dictatuur.

De dag nadat de Russische natie democratisch had gesproken, hield de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken maandag toezicht op een zogenaamde top voor democratie in Zuid-Korea. Dit is dezelfde Amerikaanse functionaris die medeplichtig is aan het mogelijk maken van genocide in Gaza, waar meer dan 31.000 mensen zijn afgeslacht.

Blinken zei dat het de prioriteit van de Verenigde Staten was om desinformatie tegen te gaan als een manier om de democratie te verdedigen.

Kun je de waanideeën en arrogantie van deze Amerikaanse marionet geloven?

“Het opbouwen van een meer veerkrachtige informatieomgeving is van vitaal belang voor de nationale veiligheid van de VS en een dringende prioriteit voor onze diplomatie,” zei Blinken. Vandaag publiceert het State Department wat we een Democratische Routekaart van aanbevelingen noemen om mensen te helpen zich meer bewust te worden van en beter bestand te zijn tegen informatiemanipulatie,” voegde hij eraan toe.

Nou, het Russische volk heeft Blinken en de rest van de wereld zojuist een lesje gegeven in democratie en het weerstaan van desinformatie.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Een tijdperk van grote veranderingen is aangebrokenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelReminder: Frontnieuws “Under Attack”
Volgend artikelAuto’s worden een abonnementsval: steeds meer functies achter betaalmuren in nieuwe auto’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Ik heb een hele fijne dag gehad. Met waarnemers uit 17 landen en een state-of-the-art kies systeem (blockchain tech based) naast de papieren versie is dit een fantastische verkiezing geweest.

  • Echt ‘fantastisch’ en ‘voorbeeldig’ dus. Niks geen geëmmer over ‘corruptie’, niks geen ‘dissidenten’, zelfs geen oppositie of alternatief.
   Honderdmiljoen neuzen marcheren voor Volk & Vaderland, zonder op- of omkijken, in dezelfde richting. Geweer in de hand. Uitgestreken gezichten, geen lach, geen parolen of juichende spandoeken, geen partystemming.
   Het is immers oorlog, die geen ‘oorlog’ genoemd mag worden.

   • Jij hebt net als de rest teveel NPO66 gekeken….. in de meeste gebieden binnen de Russische invloedsfeer gebieden is nog nooit een bom gevallen…. In Gaza daarentegen verdampen de kindertjes dagelijks tot poeder!!!

    • Njet! Ik lees ook elke dag met aandacht FN en RT.
     Trouwens: tot 2014 leefden de verschillende etniciteiten in Oost-Oekraïne
     vreedzaam samen. Totdat in dat jaar plots…?

     • Tot in dat jaar plots met medewerking/regie van buitenlandse regeringen en NGO’s een staatsgreep werd gepleegd en niet lang daarna tal van nadelige maatregelen tegen de Russisch sprekende bevolking van Oekraine werden afgekondigd , geweld tegen Russisch sprekende Oekraïners gepleegd (zie o a anti-Maidan protesteerders en vakbondsgebouw Odessa) , tevens besloot een deel van die Russisch sprekende bevolking dat ze niet langer bij het Oekraïne met het nieuwe regime wilden behoren.
      Rusland liet zich ook niet zomaar hun marinefaciliteiten op de Krim afpakken net zoals die van Tartus in Syrië niet.

    • idd at Djennis, Stijn’s enkele nog werkende hersencellen lijken te zijn overgenomen door de MSM/Jews.

     dat soort is niet meer te redden en mede schuldig aan de ondergang van het Westen/NL

     • Haha! Bedankt voor het compliment!.
      ‘Dat soort’ moet idd worden uitgeroeid; zijn we ook hier, eimdelijk zonder ‘oppositie’, onder ons.

 2. De propaganda en 24/7 demonisering tegen Poetin en Trump is werkelijk ongekend. Helaas zijn heel veel mensen gevoelig voor deze voor ons zo doorzichtige conditionering en hersenspoeling. Wat een een ongelooflijk kwaad bedrijft de hoerige CIA mainstreammedia. Operation Mockingbird is nog springlevend.

 3. Natuurlijk wil ik bij deze Vladimir Poetin van harte feliciteren met zijn meer dan verdiende overwinning. Rusland is de komende zes jaar verzekerd van een sterke leider die de boel bij elkaar houdt.

  • Nehemia,

   ik hoop dat je Poetin niet zult verwensen bij een Russische invasie in West-Europa laten we zeggen tegen 2026-30 ?

   • Wanneer dat gebeurd en je dan iemand zou moeten verwensen zijn het de idiote Westerse politici (en hun handlers) die dat door de ene na de andere stommiteit te begaan hebben uitgelokt.

   • conan ben je zoooooooo bang voor de rus? rusland wil europa niet vol met homo,s transgenders en pedofielen nee hoor ga jij maar gaouw onder de grond kruipen en huilen Nehemia JE HEBT VOLKOMEN GELIJK

    • idd Djennis, Conan is ook een MSM tool ala D666 zionist/Satanist/jewish planned for the SSystem.

     dat soort is niet meer te redden en slepen helaas het Westen mee ten onder (as planned) useful idiots/puppets or evil masterminds for the ‘Satanic’ goal, those you may not mentioning 😉

 4. Alles staat op zwart wit dus die Hoeren keet van de Nazi’s EU Ursula von der LIJKEN en klaasje Zwarte Schaap de pooier van de Rioolratten club en hun illegale criminele Bedrijven vriendjes zij zullen het mee maken de Nazi’s zwendel van de ongekozen WEF criminelen oorlogshitsers Biden von der LIJKEN Klaasje zwarte Schaap en Dictator pedofiel NSBer Markje Knudde Hugo de Jonge Kuippers WHO Wereldgezondheidzwendel door een illegale TERRORIST TEDROS ( PFIZER ) met zijn BIO GIF fabrieken met het uitmoorden van de mensheid waar die Ursula von der Lijken met haar Nazi,s praktijken zeker verantwoordelijk voor is met haar miljoenen geroofde illegale geldstromen voor miljoenen Vaccins heeft binnengehaald bij een illegale stinkende ongekeurde BIO GIF betaald voor van der LIJKEN moordpraktijken tegen de mensheid waar zeker de doodstraf voor staat voor alle Nazi,s die er aan mee werken om de mensheid uit te roeien door illegale criminelen smeerlappen EEN BOM zal genoeg zijn voor WEF DAVOS BRUSSEL !!!!!!!!!

 5. een standbeeld voor de Antwerpse dokwerkers werd in eens een standbeeld voor Navalny op een klein pleintje.. het la vol met verse Bloemen…toe ik opmerkingen maakte werd het plotseling lachwekkend, omdat een ouder koppel dat daar woonde zei dat die verse bloemen dezelfde morgen heel vroeg (gisteren dus) door een camionette werd uitgeladen en wegreden…zo Belachelijk Antwerpen én zijn Burgemeester…. Echt Haatvol Antwerpen… RUSLAND 4 EVER…♥️🇷🇺🌹👍💪 ik moest deze mensen het morgen laten zien dat het ergens geschreven is… hier mee alvast bedankt voor FRONTNIEUWS…zo ik heb dit met veel plezier gedaan…

  • Ja Rafael, hoe gek wil je het hebben? tegenwoordig krijgen criminelen als Bandera en Navalny een heldenstatus en de gewone helderdenkende mens een strafzaak wegens zogenaamd haatspreken. Ik stel voor om standbeelden van dHr Dewinter en dHr van Langenhove op te richten en om werkelijk te provoceren is het misschien wel een idee om Lenin en Putin op de sokkel te hijsen.

 6. In van de grootste democratieën ter wereld, Indonesië zie je nu dezelfde inmening van het Westen.
  In Indonesië, waar iets meer dan 200 miljoen mensen mochten stemmen en dat voro 5 overheidslagen incl. de nieuwe presedent vonden plaats op 14 februari jl. Alles op 1 dag tussen 07:00 en 13:00 uur. Een gigantische logistieke uitdaging gezien de groete van het land en de duizenden eilanden.

  We hadden 3 presidents kandidaten, maar er was eigenlijk maar 1 echte favoriet: Prabowo – Gibran team. In de polls zouden ze al
  60% van de stemmen hebben en nu er gestemd is, zal het rond de 58% procent zijn, iets waar de Westerse landen alleen maar van kunnen dromen als hun gekozen favoriet zoveel voorkeursstemmen kregen.

  In de aanloop van de verkiezings dag, verschenen in de Westerse media vele negatieve artikelen over Prabowo, zijn verleden.
  Alleen Indonesië werkt anders dan de westerse democratie. Mensen kunnen veranderen en de overheid zorgt hier voor de burgers. Prabowo is niet zo Westers georienteerd, hij kent de dubbele standaarden en wil Indonesië beschermen van elke vorm die riekt van kolonialisme en andere zaken die de belangen van het land kunnen beschadigen. De Westerse wereld beschuldigt hem van protectisme en andere typische zaken als mensenrechten etc.

  Repliek van hem tegen over de Westerse wereld: Als mensen deze negatieve serieus stemmen, moeten ze vooral niet op mij stemmen.
  Het volk draagt hem op handen, Indonesië heeft een krachtioeg leider nodig om het land te loodsen door deze tumulte tijden en streven naar hun eind doel Indonesie Emas 2045.

  Nu het bijna zeker is dat Prabowo de nieuwe president gaat worden, kom opeens de UN Human Right om de hoek kijken.
  Want dat kan natuurlijk niet dat in Westerse ogen een verkapte Dictatuur met grote meerderheid van de stemmen krijgt.

  • Moek,
   Dank voor jouw geschreven bijdrage, over het Indonesische volk of land horen we nooit wat, ook in India proberen de VS de gekozen leiders te vervangen net als in Djakarta, hopelijk lukt dit niet, laat deze landen net als alle landen/volkeren lekker hun eigen weg gaan, ik hoop dat voor hen net als U!!!

 7. De smerige westerse politiek en de even smerige media. Wat walg ik toch van deze westerse elite bende, die alleen maar uit is op de olie, gas en overige grondstoffen in Rusland. En dan die hoerenmedia, die alleen maar neerschrijft wat hun opgedragen wordt en totaal zelf geen eerlijk onderzoek doet.
  Door de krankzinnige sancties gaat Europa komplett naar de donderen ik houd het vol, het zooitje in Brussel voert alleen de opdrachten vanuit usa / WEF bende ( en straks ook nog de WHO orders) uit om het volk te verarmen, te knechten en 100% te controleren met de cbdc en gezichtsherkenning. Walgelijke bende die niets voor het volk over hebben. Zum Kotzen zeggen onze Oosterburen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in