Screenshots video's

De geheime tunneltempel van de Joodse Chabad-beweging in New York City wordt al minstens 30 jaar in verband gebracht met seksueel misbruik van kinderen.

De Joodse Chabad-beweging, die tunnels groef in New York City waarvan werd onthuld dat er een kleine bevuilde matras en een kinderstoel in lagen, heeft een duistere geschiedenis van pedofilie binnen haar uitvoerende tak, bericht Thepeoplesvoice.

In 1991 gaf een van de meest prominente leden van de Chabad-beweging, Hirschel Pekkar, die de beroemde Chabad Menorah creëerde, toe dat hij “dingen had gedaan die niet gedaan zouden mogen worden” met een 5-jarig meisje, nadat zij hem beschuldigde van seksueel misbruik van kinderen.

Ondanks de bekentenis werd Pekkar niet gerechtelijk vervolgd en niet verder onderzocht. De situatie werd binnen de Chabad-beweging gehouden, met een rabbinale rechtbank die Pekkar opdroeg zich te laten behandelen door een “deskundige raadsman.”

Op videobeelden uit New York City is te zien hoe een kleine bevlekte matras uit de illegale tunnel wordt gehaald die ontdekt werd onder een synagoge in Crown Heights, Brooklyn. Op foto’s is te zien dat er onder andere meerdere bevlekte matrassen in het ondergrondse hol lagen.

Wat meer is, is dat er een kinderstoel te zien is op een foto van het tunnelsysteem, dat werd afgesloten door de NYC autoriteiten en naar verluidt werd gevuld met beton, waardoor mogelijk bewijsmateriaal met betrekking tot andere misdaden die mogelijk ondergronds werden gepleegd werd begraven en vernietigd.

  Wokeïsme: Een religieuze sekte waar andersdenkenden niet worden getolereerd

Er braken rellen uit en een dozijn mannen werd gearresteerd bij de synagoge in New York City, die dienst doet als hoofdkwartier van de orthodox-joodse Chabad-beweging, toen joodse studenten probeerden de NYPD en een team van bouwvakkers tegen te houden bij het afsluiten van het illegale tunnelsysteem dat onder het gebouw was gegraven, naar verluidt om de synagoge te verbinden met de locatie van een ritueel bad voor joodse mannen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dierbare Joden, waardeloze blankenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoormalig professor vertelt Tucker hoe Big Pharma ‘kwaadaardige’ tactieken gebruikte om dodelijke COVID-injectie te promoten
Volgend artikelZiekenhuis ziet toename van 30% ernstig gewonde Oekraïense soldaten, zegt arts
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Als je Joods bent kun je klaarblijkelijk alles doen wat niet door de beugel kan, niemand zegt er wat van en de Rest In Peace-media zwijgt in alle toonaarden.

  • Inderdaad.
   Als een GODS geschenk kwam daar de Holocaust.
   De joden begonnen aan een sterk POLITIEK MEDELIJDEN BELEID.
   Wij zijn klein, en de wereld is heel onaardig tegen ons geweest.
   Wij zijn ook zielig, wij hebben 6 miljoen joden verloren, (nooit bewezen).
   Op de hele wereld zijn er 68 miljoen slachtoffers van de WO II geweest.
   Chinezen 28 miljoen.
   Russen 22 miljoen.
   Amerikanen en Engelsen samen ca. 350.000 slachtoffers.
   Aantal joodse slachtoffers is peanut.
   Medelijden, niet van mij.
   Door de Holocaust, DOEN DE JODEN ALLES WAT GOD VERBODEN HEEFT, ALS EXCUUS.
   DIT ZAL WEL ONDER SEMITISME VALLEN, MAAR VOOR MIJ VALT HET ONDER DE WAARHEID.!

   • Ik begin te vermoeden dat de Khazaren tijdens de holocaust het merendeel van de echte joden heeft uitgeroeid om daarna de joodse identiteit volledig over te nemen. David Icke praat over shapeshifters, volgens mij is het gewoon identiteitsdiefstal. Khazaren zijn als een parasiet, ze nestelen zich in clubjes en samenlevingen en nemen alles van binnenuit over.

    • Dat is ook mijn mening echte joden in wo.ll vermoorden door de cabal en dan deze plaatsen innemen
     Zo zijn ze al tijden bezig om op plaatsen te belanden zie hun hele verrekte geschiedenis door de eeuwen heen een zeer sluwe groep

 2. Is er een verschil met Epstein’s Lollita Expres en Pizzagate? Allemaal even smerig. Gooi ze nu op de brandstapel, zoals de Salem, Massachusets, witches 400 jaar geleden. Of zet ze vast met LAAG WATER en kettingen aan de hals op Execution Rock op het eiland tussen Connecticut en Long Island.

  • hear hear, bovendien beheren ze het grootste deel van de porno/sex industrie, vooral jonge meisjes zijn het slachtoffer van gehaaide voorhuid loze pikken, let maar eens op.

  • Jemig, het verhaal over het heksenproces in Salem is wel van een andere orde en is het gevolg van door ophitserij en voodoo door een donkere dienstmeid ten huize van de familie Procter, waarmee zij de andere vrouwelijke bedienden beïnvloedde. Maar ja, hier wordt weer het narratief gevolgd. Sensatie! Wat weet men hier werkelijk van? Is gemakkelijk een verlekkerd verhaal van te maken (Hollywood/Pedowood). Het is gebleken na uitvoerig onderzoek van een New Yorkse rechter (hij kwam helaas te laat aan om die zaak te begeleiden) dat die zaak berustte op hysterie en kwaadaardige opzet. Maar het kwaad was al geschied. De heer Procter, welgesteld, grootgrondbezitter, een goed bestuurder stond bekend om zijn rechtvaardigheid. In die tijd was men nog snel beïnvloedbaar door verhalen over de duivel en andere spookachtige verzinsels. Hoe was dat hiet ten lande? Denk aan Johan van Oldebarneveld en de gebroeders De Witt o.a. Hoe was dat in de rest van Europa! Maar blijkbaar ook nu wordt gemakkelijk het een met het andere door elkaar gegooid. Ik had al een heel stuk over deze zaak opgesteld maar door een fout verdwenen; nu ga ik dat niet meer opstellen, teveel werk. Verder, mijn zoon is gehuwd met een Amerikaanse van wie de schoonmoeder afstammeling is van Procter, Washington en Jefferson. Meredith Lewis was ook een voorvader. Als geen ander weet zij van intriges aan de hoven; ze stamt af van de Plantagenets. Lewis en Clarke, waren degenen die een groot deel van Amerika geografisch op de kaart zette; er staan in diverse plaatsen grote standbeelden van hen en in het Smith Sonian is er veel te vinden over hen. Er wordt zoveel gelogen, feiten achtergehouden en/of vernietigd etc etc. Kijk maar naar nu, er is niet veel veranderd. Mijn schoondochter’s vader stamt van Pools/Duitse adel en ook hij weet dat er gelogen wordt over de Amerikaanse Burgeroorlog. Een amaible man in wiens gezin donkere slaven zijn geadopteerd als zonen en dochters van de familie. Ik kan dat beamen omdat deze man iedere maand naar familiegraven gaat om daar bloemen te brengen (ja, bewonderenswaardig dat hij zo getrouw is daarin) en ook op die graven van de geadopteerden bloemen brengt. Ik ben meegeweest en heb veel van hem gehoord.

 3. “De Protocollen van de Wijzen van Zion” is in wezen een briljant Masterplan voor onteigening en tirannie, dat wil zeggen de Nieuwe Wereldorde. Het is de sleutel tot het begrijpen van onze huidige situatie. (Dit is geen veroordeling van alle Joden, alleen van de kern van bankiers en hooggeplaatste vrijmetselaars die dit duivelse complot tegen het menselijk ras leiden.)

  https://www.henrymakow.com

 4. in de eerste Talmoed staat het al beschreven, kinderen vanaf hun 3e jaar mogen gebruikt worden op voorwaarde dat de gebruiker er ook mee trouwt..(en dan begint de Gruwel pas) niet/onmogelijk te lezen voor een Normaal mens !!!!

  • idd heb die lijstjes wel gezien, helaas willen de mensen het niet zien, al staat het vetgedrukt voor hun neus te lezen, tis zo afschuwelijk, dat doet een normaal zogenaamd gelovig mens toch niet? nee toch? oooow wait…

   de inhumane soort gekozen door hun leider Satan mag dat schijnbaar volgens dat boek…

 5. De zionisten is een heel vies volk. Die tijdens de 2e wereldoorlog meegeholpen hebben om joden om te brengen. Maar het zijn niet alleen zij. Kijk naar onze regering daar zit het vol mee met pedofielen. Dat er ooit een pedofielenpartij heeft kunnen bestaan in onze regering zegt genoeg. Ons Koningshuis zit er tot diep met hun elle bogen erin. Pedofielen bewegingen mogen ook bestaan in Nederland. De denkwijze van deze mensen is afschuwelijk. De roze leeuw ook zo’n beweging kwam ik mee in gesprek op twitter. Dacht laat hem zijn verhaal vertellen. Puntje bij paaltje als het kind daar heel veel trauma van zo hebben zijn daar toch hulp instanties voor zei hij. Zo ziek is hun geest. Onze regering wilt ook dat de grens verlaagt wordt officieel, zodat zij zonder pardon kinderen kunnen misbruiken. Het lesmateriaal wat kinderen al krijgen op de lagere school is niet normaal vanaf groep 3. Zo geestelijk worden ze al gemanipuleerd. We leven in een hele vieze wereld op het moment. Maar alles zal boven tafel komen en zij zullen allemaal hun straf moeten ondergaan. Daar ben ik heilig van overtuigt. Hun tijd is afgelopen hier op aarde.

 6. Mensen zijn zo geconditioneerd door de reflex van angst voor fysiek lijden, fysieke agressie, stompe voorwaarden en slaag dat ze alles idealiseren wat onschuldig is, maar dan nog speelt irrationele angst een rol. In die angst ontstaat ook het oordeel en de terugkeer naar eigen fysieke agressie tot in de oertijd. Dat is een van de effecten van al dat misbruik dat nu naar bovenkomt en in context gezien mag worden. Ik hoorde eens van een pedofielenpartij en maakte er een opmerking over in een café omdat ik het niet helemaal begreep, het gevolg is dat ze jou als pedofiel zien.
  Misbruik wordt er ook van volwassenen gemaakt. Kindermisbruik ligt in het verlengde. Daarnaast zijn er bepaalde groepen die een vervormd idee van zichzelf hebben in de evolutie. Een van de meest bizarre is de verouderde soort hierboven die nog wel voorkomt in Antwerpen en New York. Hierbij had ik dezelfde verwondering van iets wat ik niet goed kan thuisbrengen. Een van de redenen dat ik pro Israël was, is dat ik die mensen liever geconcentreerd zie op een plek dan diffuus, zich vermengend. Maar misschien is dit wel de achterliggende idee van het concentratie kamp. Hun eigen uitgedroogde soort is niet zo sappig. Enkel in de kinderen stromen misschien nog een beetje vrijelijk de levensstromen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in