Een arts die was gearresteerd omdat hij Ivermectine had voorgeschreven aan Covid-19-patiënten, is opnieuw gearresteerd omdat hij geweld zou hebben gebruikt tegen een deurwaarder die hem had meegedeeld dat de staat nieuwe klachten tegen hem had ingediend, bericht Theexpose.uk.

Naar aanleiding van vier klachten die de staat tegen hem had ingediend, werd Dr Jean-Paul Théron maandag 20 augustus gearresteerd in Paea, Tahiti; een eiland in Frans Polynesië.

De reden voor de arrestatie was het behandelen van Covid-19 patiënten met Ivermectine, Hydroxychloroquine, en dazitromocicine.

Een deurwaarder is vervolgens op donderdag 16 september teruggekeerd naar de woning van Dr. Théron om hem in kennis te stellen van nieuwe klachten die door de staat tegen hem zijn ingediend. Dr. Théron zou zijn verontwaardiging hebben geuit door met een dienblad en verschillende andere voorwerpen te gooien, waarbij hij de arm van de deurwaarder verwondde.

Dit dreef de “gendarmes”, een militaire afdeling van de Franse politie, ertoe op maandag 20 september terug te keren naar de woning van Dr. Théron om hem opnieuw te arresteren.

Op beelden van de arrestaties is echter te zien dat Dr. Théron zelf het slachtoffer is geworden van geweld van de Franse politie, met als gevolg dat de arts in het Taaone-ziekenhuis moest worden behandeld voor hart- en ademhalingsmoeilijkheden.

Zoals te zien is op de volgende beelden van zijn arrestatie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De CoVaxx-19 Scorebord: bloedingen, bloedstolsels en alles daartusseninVolg Frontnieuws op Telegram

  "Iedereen die vaccinletsel meldt, wordt ontslagen" - Piloten beginnen terug te vechten
Vorig artikelREVOLUTIE! Demonstranten geleid door bouwvakkers in Melbourne sluiten belangrijke snelwegen af vanwege COVID-tirannie en verplichte inentingen
Volgend artikelAustralische politie opent het vuur op vluchtende vreedzame demonstranten, waaronder vrouwen en kinderen, terwijl militairen de straat opgaan en burgers aanvallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. De wereld is gek geworden, levenreddende integere artsen worden als criminelen opgepakt en ook nog mishandeld. Hoe durft deze man de vaccin lobby tegen te werken, het zal ‘m leren de farma maffia tegen te werken. Dat de politie zich hier voor leent, onbegrijpelijk. Hoe kijken we hier over 25 jaar naar terug, deze diepzwarte periode in de menselijke geschiedenis?

 2. Ook o.a huisarts Rob Elens kreeg meteen de Inspectie op bezoek en een verbod op zijn behandeling, nadat bekend werd dat hij vele covid-patienten binnen enkele dagen had genezen volgens het Zelenko protocol.
  Het is artsen dus verboden om covid-patienten te genezen met goed werkende medicatie omdat daardoor de gifspuit wereldwijd overbodig zou worden…!

 3. If this doesn’t show you how INSANE this world has become, I don’t know what will!! Ivermectin has been used for a long, long, long time. Now SUDDENLY any doctor who prescribes it for this man-made virus is considered a “law breaker”. Because it WORKS, and “They” don’t want people being HEALED. They want EVERY last human on earth to get JABBED, so that they will end up with blood clots and/or heart failure and/or Parkinson’s-like symptoms and/or Bell’s Palsy-like symptoms and/or any other form of DIS-ease the Jab will CREATE in the human body. “THEY” WANT ALL OF US DEAD. Why can’t half the population of earth SEE THAT?? It’s like half of the world is lining up like “good little citizens”….saying, “oh yes, hurry up and jab me…jab me as many times as you think is necessary”. While the other half of the world is saying, NO F-ING WAY!!!” Doesn’t it make you wonder why some can see what is going on, and some can’t???? What the HELL?????

 4. Zover heeft de gerontofiel gewonnen. Frankrijk is in oorlog. Een buitenlands leger is ingezet tegen eigen bevolking.
  Hoogste vorm van landverraad die je je kan voorstellen.
  Wordt hoogtijd dat die linksen eruit worden getrapt.

  Wat ons betreft: nog niks geleerd?
  Er moeten nieuwe verkiezingen komen.
  Kabinet moet gewoon een vertegenwoordiging van de kamer worden.
  Referendum moet hoog, hoog nodig hersteld worden, anti democratie partijen moeten uit parlement geweerd worden (D666, pvda, GL, VVD)

 5. Bovendien ben ik van mening, dat politici een psychologische test moeten ondergaan , zoals voor het leger in 1960.
  En zij moeten tenminste 4 generaties in NL gewoond hebben.

  Godsdiernstvrijheid: hetzelfde als in landen van herkomst.

 6. Wat voor domme niet na denkende idioten zitten er bij politie en leger tegenwoordig!
  En dan bedoel ik echt niet alleen Australië.
  Wanneer worden deze figuren thuis opgewacht en verbouwd, van mij part met zijn familie erbij, DEZE MENSEN DEUGEN NIET, EN GAAN HET OOK NIET MEER DOEN. ZE MOETEN ZICH NU OMDRAAIEN NAAR DE ZIEKE MACHTHEBBERS. ANDERS ZIJN ZE VANAF NU GEEN SLACHTOFFERS MAAR HANDLANGERS!!!

 7. Niets geleerd van de geschiedenis. Ik vind het heel verschrikkelijk. Maar ik heb wel een opmerking jegens 1 reactie. Ik ben qua afkomst deels Joods en deels Duits. Ik zit buiten de 4 generaties. Maar niet getreurd, mijn ambitie is om niet in de politiek te komen. Wel een voorkeur voor Forum Voor Democratie. Maar ik voel mij zo Nederlander, ik ben hier geboren. Overigens gewone joden, wijnbouwers. Niet die hele rijke. De samenleving is gehersenspoeld, teveel door angst gevangen. En met angst kan je niet nadenken. Niet de hele samenleving, maar ik vrees wel voor het grootste deel.

  • Sorry Ster maar heel van van de ‘halve stamgenoten’ van je hebben flink bijgedragen aan die hersenspoeling en intimidatie van andersdenkenden !

 8. Met geweld gearresteerd worden omdat je, als gewetensvolle arts, mensen geneest. Holy hell.
  En de vaxidiots vinden dit helemaal logisch. Het is wonder hoe de schoften die dit hele plan hebben bedacht het voor elkaar hebben gekregen. maar kennelijk hebben ze door, dat angst het ultieme wapen is om mensen tegen elkaar op te zetten. Ze hebben angst gebruikt om de sheeple op te fokken en te verenigen tegen iedereen die hun kudde lijkt te bedreigen. Wow.

 9. Ivermectin staat gewoon op de 19th WHO Model List of Essential Medicines. De Neurenbergcode zegt dat als er een medicijn tegen Corona bestaat er niet gevaccineerd (geexperimenteerd)mag worden!

  2. The experiment should be such as to yield fruitful results for the good of society, unprocurable by other methods or means of study, and not random and unnecessary in nature.

  • Inderdaad. Maar Hugo bloemschoen doet net of zijn neus bloed en niet gewapend met enige kennis ontkent hij het bestaan van alternatieven.

   In een normale wereld zou hij middels een kort geding onmiddelijk teruggefloten worden, maar zelfs de rechterlijke macht is door en door corrupt.

   We zullen veel pek en veren en nog meer touw nodig hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in