De Duitse advocaat Reiner Fuellmich heeft onlangs een interview gegeven aan de Franse media France Soir. Fuellmich legde onder meer uit dat door de wereldwijde impact van de mede door hem opgerichte Corona Comité pogingen om de commissie te infiltreren door mensen die zich zogenaamd zorgen maken over “gender”, “klimaatverandering” of andere modewoorden, nu aan de orde van de dag zijn.

Aangezien professor Sucharit Bhakdi kandidaat is voor de partij Die Basis, is deze partij nu ook het voorwerp van infiltratiepogingen. Reiner Fuellmich van zijn kant zal zich niet in de politieke arena wagen, te meer daar volgens Viviana Fischer, mede-oprichtster van het Corona Comité, niet kan worden uitgesloten dat de Duitse regering de voor 26 september geplande parlementsverkiezingen zal annuleren vanwege “de opkomst van de dissidenten”.

Tot dusver heeft het Corona Comité 118 getuigen uit de hele wereld gehoord; voor de heer Fuellmich is dit nu meer dan genoeg om een geheel van bewijzen op te bouwen, met name over de overduidelijke nutteloosheid van de “PCR”-test die van zijn oorspronkelijke functie is ontdaan en door professor Drosten van het Charité-ziekenhuis in Berlijn wordt gepropageerd. Deze laatste kreeg volgens hem de opdracht een “valse pandemie van gevallen” – in plaats van patiënten – te creëren en zo de fabel van een leger van asymptomatische patiënten te doen ontstaan. Door middel van de 45 amplificatiecycli die Prof. Drosten aanbeveelt, is het in feite gemakkelijk om bijna 100% valse positieven te bereiken waarmee in de massa angst kan worden gezaaid  en waarmee experimentele stoffen in de algemene bevolking kunnen worden ingespoten. Hetzelfde is onder meer in een recent interview door de voormalige vicepresident van Pfizer gezegd.

  Covid Tirannie: Regeringen richten zich tegen militairen en politie die hun grondwet verdedigen

Volgens Reiner Fuellmich wordt vooral de aandacht van het publiek afgeleid. De huidige crisis heeft niets met de volksgezondheid te maken. Voor hem is het de grootste vermogensoverdracht van de middenklasse en de kleinburgerij naar een handvol oligarchen in de moderne geschiedenis. Deze oligarchie had in 2008 van de kaart moeten worden geveegd vanwege haar criminele gedrag tijdens de Subprime mortgage crisis; zij overleefde en doet het opnieuw, alleen erger.

Originele versie [Engels]

Bovendien worden de zogenaamde anti-covid injecties volledig door de belastingbetaler gefinancierd, zonder nettokosten voor de laboratoria. Voor de advocaat is het vermeende doel de bevolking te verminderen, terwijl de slachtoffers zelf de rekening betalen. Dit is een stelling die wordt versterkt door enkele van de meest beruchte banden tussen de Britse Eugenics Society (Galton Institute) en de promotors van de injectiecampagne.

Reiner Fuellmich bericht over de indiening van een rechtszaak in de staat Alabama in de derde week van juli door de advocaat Thomas Renz uit Ohio namens een groep artsen. De kern van de rechtszaak is de getuigenis van een computerdeskundige die schat dat het aantal gerapporteerde vaccindoden in de VS ten minste 45.000 mensen bedraagt, in plaats van de 11.000 of 12.000 die officieel zijn erkend, omdat met de gegevens is geknoeid. De advocaat wijst erop dat het hier gaat om gerapporteerde sterfgevallen en dat deze dus waarschijnlijk in de diverse databanken zullen worden aangetroffen – terwijl uit alle wetenschappelijke studies blijkt dat de meldingen ondervertegenwoordigd zijn met een orde van grootte van 1 op 10, in vergelijking met de werkelijke ongevallen.

  Bill Gates in India's Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord - doodstraf geëist

Wat de gerechtelijke actie betreft, meent Reiner Fuellmich, gezien de mate van corruptie in de rechtbanken in Duitsland en andere westerse landen, dat een dergelijke actie alleen niet zal volstaan zonder het op gang brengen van grote mobilisaties op straat. Advocaten die verbonden zijn aan het Corona Comité hebben echter reeds verschillende collectieve rechtszaken aangespannen, waarvan er één momenteel voor het Hooggerechtshof van Ontario en een andere, zeer belangrijke, voor de rechtbanken in Zuid-Afrika dient. In India, een ander land dat hard is getroffen door de eerdere campagnes van Bill Gates’ Vaccine Alliance (GAVI), vechten advocaten en organisaties ook terug.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dit is geen samenzweringstheorie – Dit zal ook u treffen

Vorig artikelDe meest verwoestende video op het internet
Volgend artikelTweede Franse ziekenhuis roept op tot onbeperkte staking tegen gedwongen vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

      • Ja maar die zal je niet vinden in Nederland zij worden van boven af bedreigd en dat is bewezen kijk maar eens hoeveel profesoren en artsen virologen uit geschakeld zijn geworden zelfs opgesloten de echte gekken sluiten nu deze mensen op hoe krom kan het zijn, en geloof mij als het moet zullen zij ook deze mensen vermoorden het is maar een kleine stap van burgers te vermoorden tot de boven genoemde groep uit te schakelen en er lopen hier genoeg moordenaars rond die alles doen voor Rutte.
        WEES GEWAARSCHUWD JE BESTE VRIEN KAN JE MOORDENAAR ZIJN DENK MAAR GEWOON AAN 1940 HOEVEEL MENSEN ZIJN VERADEN MAAR DAT MOGENWIJ AL NIET MEER ZEGGEN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in