Grafieken van de Wereldgezondheidsorganisatie laten zien dat ze de seizoensgebonden verkoudheid/griep gewoon hebben omgedoopt tot Covid-19. Ze moeten wel denken dat we heel dom zijn, want ze bereiden zich nu voor om het hele proces nog een keer over te doen…

De machthebbers (TPTB) hebben de griep omgedoopt tot “COVID-19” en de hele wereld overgehaald om een nep “vaccin” te nemen dat niet werkt, maar wel de meeste ontvangers doodt. Wilt u bewijs? Hier: Jaarlijkse GRIEP grafiek van de Wereldgezondheidsorganisatie, schrijft Hal Turner.

Ziet u dat de griep “verdween”? Kijk:

MASKERMANDATEN KOMEN TERUG …

Weet u nog hoe ze ons tijdens het hele COVID-debacle vertelden dat we “op de wetenschap moesten vertrouwen”? Nou, de afgelopen twee jaar heeft de “wetenschap” ons verteld dat maskers “niet werken” om iemand tegen een virus te beschermen. Daarom dragen echte wetenschappers volledig omhullende pakken met externe luchtslangen wanneer ze met pathogenen van niveau 3 of 4 werken.

Het Wuhan Institute for Virology, waar deze zogenaamde “COVID-19” vandaan kwam, is een BSL (Bio-Safety Laboratory) van niveau 3. Zij werkten met het COVID Vleermuisvirus waarvan zij beweren dat COVID-19 afkomstig is. Wat dragen ZIJ in DAT laboratorium? Dit, zoals getoond door NBC News (HIER):

Dus ga maar door en blijf maar denken dat uw papieren masker van $10 u zal beschermen… of misschien dat uw bandana op uw gezicht u zal beschermen. Dat doen ze niet. Dat hebben ze nooit gedaan. Dat kunnen ze niet.

De poriën op die maskers die we allemaal tijdens het covid droegen, zijn in het beste geval in staat om deeltjes met een grootte van 4 micron uit te filteren. Micron is een metrische maat die wordt omgezet in een miljoenste van een inch. De maskers die u en ik moesten dragen, kunnen alleen deeltjes filteren die groter zijn dan 4 micron, of vier miljoenste van een inch.

  Historische rechtszaak onthult dat er in 32 jaar GEEN veiligheidsonderzoek is gedaan naar vaccins, zoals de wet voorschrijft

Weet u hoe groot een COVID-virus is? 0,04 micron… 100 keer KLEINER dan de poriën op de maskers! Een papieren masker gebruiken om uzelf te beschermen tegen “COVID” is als een hek van kettingen gebruiken om uzelf te beschermen tegen muggen; het werkt niet. Dat kan niet.

Toch krijgen we nu, in augustus 2023, te horen dat de “Maskermandaten” terugkomen.

De COVID-maskerplicht keert terug in Hollywood, met Lionsgate als eerste grote studio die opnieuw maskers en dagelijkse tests invoert voor zijn kantoorpersoneel in Los Angeles.

Lionsgate eist dat werknemers die fysiek in het hoofdkantoor in Santa Monica werken, met onmiddellijke ingang altijd maskers dragen als ze in het gebouw zijn, behalve als ze alleen in een afgesloten kantoor of grote open werkruimte zijn. Daarnaast moeten werknemers dagelijks COVID-testen ondergaan en de resultaten aan het bedrijf rapporteren, volgens een interne memo die Deadline heeft verkregen.

Werknemers moeten “een gezichtsbedekking van medische kwaliteit (chirurgisch masker, KN95 of N95) dragen wanneer ze binnenshuis zijn, behalve wanneer ze alleen in een kantoor zijn met de deur dicht, wanneer ze actief eten, actief drinken aan hun bureau of werkplek, of wanneer ze de enige persoon zijn die aanwezig is in een grote open werkruimte”, aldus de memo.

Het Los Angeles County Department of Public Health heeft een recente toename van het aantal besmettingen gemeld, maar “de algemene cijfers blijven op een laag niveau van bezorgdheid”.

Een groeiend aantal hogescholen en medische instellingen in het hele land zijn ook weer maskermandaten aan het verplichten, en in de reguliere nieuwsmedia verschijnen artikelen waarin de terugkeer van gezichtsbedekkingen wordt bepleit.

  Wij de Ouders klagen minister van Volksgezondheid de Jonge aan wegens COVID-19 vaccinatie kinderen

In Syracuse, NY, hebben de twee ziekenhuizen van Upstate Medical, University en Community General, het dragen van een gezichtsmasker opnieuw verplicht gesteld na het melden van een toename van het aantal Covid-19 gevallen.

Covid-testen zijn nu ook verplicht voor alle patiënten die in de ziekenhuizen worden opgenomen, volgens een memo die naar het personeel van Upstate is gestuurd en aan Syracuse.com is verstrekt.

In Atlanta heeft Morris Brown College aangekondigd dat de school haar Covid-maskerplicht voor de komende twee weken opnieuw invoert als gevolg van positieve gevallen in het Atlanta University Center.

In New York steeg het aantal nieuwe COVID-19 gevallen met 3% in de week die eindigde op 5 augustus, met een totaal van 650 nieuwe gevallen, volgens gegevens van de CDC. Maar wacht, dat klopt niet met de Johns-Hopkins World Meter die nationale en internationale “COVID”-gevallen bijhoudt.

Volgens de Johns Hopkins World Meter waren er gisteren in de hele Verenigde Staten slechts vijf nieuwe sterfgevallen door Covid. De Johns-Hopkins site laat ook zien dat er gisteren in de hele Verenigde Staten slechts 955 patiënten met Covid in ernstige of kritieke toestand waren.

Klaar voor de clou? ELKE ENKELE VAN DEZE PATIËNTEN … waren gevaccineerd!

ALLEMAAL.

De “vaccins” werken niet.

GECOÖRDINEERDE MEDIA TONEN … THEATER

VERKIEZINGSTIJD KOMT ERAAN …

  Vaccins werken niet, maskers werken niet: Alles wat de regering ons vertelde over COVID-19 was fout

De reden dat dit gebeurt is simpel, de presidentsverkiezingen van 2024 komen eraan en dezelfde mensen die het in 2020 gestolen hebben, willen het opnieuw stelen. Dus komen ze weer met hun complete B.S. “COVID”, zodat ze tegen de tijd dat de verkiezingen beginnen, kunnen zeggen: “O jee, we hebben weer zo’n verschrikkelijke uitbraak, we moeten weer gaan stemmen per post”. Zodat ze honderdduizenden mail-in stembiljetten kunnen drukken en ze vervolgens (opnieuw) kunnen vervalsen of dumpen om de verkiezingen te stelen – opnieuw.

We zijn in 2020 allemaal beetgenomen door deze COVID-onzin. Laat u zich weer in de luren leggen?

Wilt u weten waarom dit allemaal onzin is? Er is GEEN GEÏSOLEERD, gezuiverd monster van het SARS-CoV-2 (COVID-19) virus, waar dan ook op deze planeet. Op elk Freedom of Information Act-verzoek om te weten te komen welke documenten de regering in haar bezit heeft waarin staat hoeveel geïsoleerde, gezuiverde monsters van het COVID-19 virus de regering in haar bezit heeft, krijgen we allemaal hetzelfde antwoord: We hebben geen geïsoleerd monster van het virus.

Zoals ik al eerder zei, hebben ze de griep omgedoopt tot “COVID” en toen ze die mensen onbehandeld lieten, stierven velen van hen.

De grafiek van de WHO hierboven laat de realiteit zien.

Ze hebben tegen ons allemaal gelogen. Laat ze er niet weer mee wegkomen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarschuwing dat door het vaccin het komende verkoudheids- en griepseizoen dodelijk kan zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe vraag die iedereen in de wereld zich zou moeten stellen
Volgend artikelKan Zelensky Coup-kraïne overleven?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Vroeger was het zo dat een nieuwe ziekte ergens op de wereld begon en dat er dan ter plekke maatregelen werden genomen om verspreiding te voorkomen.
  Kennelijk vindt iedereen het nu normaal dat een nieuwe ziekte per direct wereldwijd is. Vreemd.

 2. Ach ja, de maskers weer.
  In wezen is het heel simpel allemaal.
  Hier kun je niet tegen vechten of discussie mee voeren, dit moet je simpelweg weigeren.
  Iedereen.
  Dan pas stopt deze masker onzin.

 3. Ondanks de censuur weten we dat corona een door de VS ontwikkeld biowapen is. Daar hoort een vaccin bij. Door corrupte door de NIH de FDA is het vaccin er gekomen. Moderna betaalde 400 miljoen aan royalties aan de NIH. Nu lopen we weer achter de proxyoorlog in de Oekraïne aan. De Amerikaanse overheid is niet te vertrouwen!

 4. Die foto bij dit artikel is een fake foto, propaganda voor de niet bestaande biolabs en dat hele “virus” is fake. ALLES rondom deze hoax is fake. Hou toch op, stop met aandacht geven.

 5. Dat cojona in werkelijkheid hergedifinieerde luchtweginfecties waren, met name ten gevolge van griep zei ik al in maart 2020. De reactie vh knuddevee op deze waarheid was: ‘wappie’, ‘complotdenker’, aso, etc. Dat is ook veel andere wakkeren overkomen. Nu dat steeds meer naar buiten komt dat het hele cojonaverhaal gebaseerd is op bedrog, wordt het voor het knuddevee steeds lastiger te verbergen dat ze als gevolg van een langdurige staat van indoctrinatie inmiddels het niveau van krankzinnigheid ver gepasseerd zijn. Toch maar nog in oktober een nieuwe gifspuit nemen?…tegen iets dat niet bestaat….

 6. De enige reden waarom deze criminelen dezelfde mandaten uitvoeren, zijn volgens mij om opnieuw met de hulp van dezelfde volgers, dezelfde mandaten te promoten.
  Het narratief moet weer terug een gezicht krijgen.
  De massa moet weer gaan gehoorzamen

 7. Het schijnt ook nog eens dat de militaire industrie het biowapenvaccin produceert en dan de buisjes laat bestikkeren met Pfizer en Moderna e.d. stickers? of dat zo is? geen idee, zou me niet verbazen, immers destijds testen ze ook van alles op militairen in het verleden, vele bewijzen ook van te vinden, een soort Duitse Nazi arts praktijken, de militaire industrie klaart dus vele klussen, plandemie (via hun biolabs over de gehele wereld verspreid, vele honderden) hun militaire basissen over de wereld iets van 800 oid? hun invloed op de wapenindustrie en aandeelhouders en Multinationals enz… een heel gevaarlijke groep die overal ‘vuurtjes’ kunnen stichten en of lieden omkopen/betalen voor opdrachten, wat dat ook moge zijn, je kan het zo gek niet bedenken, desinfo, propaganda, protesten organiseren, landen infiltreren en van binnenuit kapot maken, instabiel zodat ze hun puppets kunnen plaatsen enz enz enz. Totaal corrupt en verrot, ze kopen zich ook in via via bij podcast van invloedrijke podcasters e.d. bieden miljoenen eerst lijkt het dat alles dan zo mag blijven want je doet het zo goed en dan gaan ze ineens Eisen stellen, je mag niet over dit of dat praten enz enz

 8. Twee goede vrienden van mij (beide HBO opleiding) volgens hun is de griep verdwenen tijdens de ‘corona’
  De griep was er niet omdat iedereen binnen moest blijven…. en dan zeg ik maar “corona dan?” Die was veel gevaarlijker die kon wel overal komen… tja
  Gister belde een kennis mij. Ik heb corona zegt hij. Hij klacht dat hij al een week keelpijn heeft. Is het niet gewoon dat je keelpijn hebt? Nee zegt die kennis. Ik heb nog noooooiet 5 dagen achterelkaar keelpijn gehad dus moet het wel corona zijn en de test bewijst het zegt hij vol overtuiging.
  Bizar dom zijn veel mensen. Hopeloos.

 9. Deze oorlog zou Oekraïne reeds een half miljoen doden en gewonden gekost hebben.
  Hm, hoeveel hospitalen heeft Oekraïne dan dat het al die gewonden zomaar kan opvangen…?

  De zogenaamde oorlog in Oekraïne is ook een fraude met als dubbel doel de in het geheim afgesproken splitsing van Oekraïne in Oost en West door te drukken en te kunnen verkopen bij Jan Publiek en stoute Poetin de schuld te geven van de hogere energieprijzen die ze zullen moeten gaan betalen.
  En een leuke bijkomstigheid is dat deze fake oorlog er voor zorgt dat Jan Modaal de corona vaccin fraude binnen de kortste keren vergeten is. De ‘sheeple’ wordt gemanipuleerd terwijl ze erbij staan.

  • MAAK JE GEEN ZORGEN OVER COVID JODEN EN WIJ MOGEN NOOIT OORDELEN,
   MAAR WEL PER ONMIDDELLIJK DAT DEZE NEP GODEN MET BIO WAPEN COVID19 ZELF GEEN VACCIN IS EN NOOIT GOED GEKEURD.

   DUS LAAT DOOR ECHTE DOKTER U EEN VERBOD VOORSCHRIJVEN OM MONDMASKER TE DRAGEN EN OOK GEEN NEP VACCIN TE NEMEN.

   INVERMECTINE IS JUISTE MIDDEL NIETS ANDERS EN TERUG VRIJGEGEVEN.

   MAAK GROEPEN OVER DE GEHEEL DE WERELD OM DEZR GEKENDE MISDADIGERS CRIMINELEN MOORDENAARS, MET EEN PETITIE TE VERVOLGEN.

   WAAROM HET DE ERGSTE GENOCIDEN DIE NU MEEMAKEN OP GROTE SCHAAL.
   DAAR WAS ADOLF HITLER EEN KOORKNAAPJE TEGEN.

   VERENIG U TEGEN DEZE NEP-GODEN.

   ONZE WARE LEVENDE ALMACHTIGE EEUWIGE HEILIGE GOD RABBOENI, ZAL ONS NOOIT VRAGEN EN HOUD VAN ZIJN KINDEREN.

   🙏🙏🙏😇🥰🇮🇱 VEEL TOT HEM OM DEZE ONZIN TE STOPPPEN EN GEEF DIT DOOR.
   DIT IS ONZE VRIJE MENINGSUITING.

   • ik woon namelijk in een oud herenhuis +- 1885 1890.
    Dus een huis van ongeveer 133 jaar oud

    Bent u dat Jacob de Meerdere uit België .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in