CNN meldde donderdagavond dat de enorme explosie die boven de hoofdstad Kyiv van Oekraïne te zien was, afkomstig was van een Russische luchtafweerbatterij die in de buitenwijken van de stad geparkeerd stond en een Oekraïense Sukhoi Su-27 gevechtsvliegtuig neerschoot.

Virale berichten op de sociale media beweerden aanvankelijk dat de explosie afkomstig was van Oekraïeners die een Russisch vliegtuig neerschoten, bericht Chris Menahan.

Video’s tonen wat lichtkogels lijken te zijn die op de grond vallen, samen met een reusachtige vuurbal.

De explosie begint op 45 seconden:

Eerder was er een ander incident waarbij Russische helikopters werden gefilmd met perfect getimede flares Oekraïense luchtafweerraketten ontweken.

  Grote Reset: "Hongersnood dreigt 300 miljoen mensen uit te roeien"


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Beelden! Poetin lanceert “speciale militaire operatie” in Oekraïne, Kiev noemt het “grootschalige invasie”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIs de Grote Reset aan het mislukken? Wanneer Grote Narratieven uiteenvallen
Volgend artikelOekraïense president Zelenski beveelt algemene mobilisatie, verbiedt mannen van 18 tot 60 jaar het land te verlaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Breaking news .
  Stom gedoe .
  Die kop van de gast met zijn mobiel ..
  Toen Irak in puin ging waren daar wel 24_7 beelden van.
  Syrië gifgas aanval stuitende beelden ..
  Bij dit gedoe ontbreekt de popcorn .
  Nee Rutte verteld dat Putin moet en GAAT falen ..!!
  Collectief FVD afzeiken want daar zitten ze ?
  Cristenunie een aanfluiting stemmen overal in mee , mag ik ff een teiltje?
  Heb je enig haar op je doos en ballen aan je lijf dan zie dit als een grote farce .
  Triest hoor dat de slapjanussen het hoogste woord voeren .
  2 generaties van slappe volgevreten en hebberige niksnutten en te stom om uit hun bubbel te komen. Bedankt klootvolk ?‍♂️

  • “Syrië gifgas aanval stuitende beelden ..”
   Blijkt 1 grote toneelstuk geweest zijn. Fake nieuws. Vond het toen al vreemd, waarom zou een dictator met volledig arsenaal gifgas nodig hebben om op ze eigen volk te schieten; Terwijl het enige Arabische land ter wereld was met vrijheid van godsdienst en er nooit een vluchteling te bekennen was. Niet echt profiel van een dictator die willekeurig eigen mensen gaat vergassen. (Tegen de dictator demonstreren was/is ook daar uiteraard slecht voor je gezondheid)

 2. Corona misdaad is misluk, de elite zien dat het volk wakker is aan het worden en de meelopers in diverse regeringen heel voorzichtig de benen zijn aan het nemen, maar wat nu een oorlog zal dan de oplossing moeten zijn om heel veel volk over de wereld te vermoorden en kijk de media is volop in beweging om zich wederom achter die moordenaars te schuilen en Poetin de zwarte piet toe te spelen maar dat is niet de gehele waarheid.

 3. Oekraïne, iets meer als een jaar geleden heeft Oekraïne bij de VN zich aan te sluiten maar dat was niet de bedoeling want dan konden de elite hun plan niet meer uit voeren als het corona plan zou mislukken want men had dan een nieuwe misdadiger nodig en dat zou Poetin moeten zijn en deze man zou van het speelveld moeten verdwijnen en dit heeft de VN en de elite met open armen ontvangen zo komen zij toch vaan heel veel volk af komen en zo als wij zien het volk loop weer helemaal achter Rutte aan en de media kan niet anders die hebben hun ziel aan Rutte verkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in