© Gustavo Fring / Pexels

Het Florida Department of Health (FDOH) heeft vastgesteld dat mannen onder de 40 een hoog risico lopen op hartgerelateerde dood na inname van de mRNA-vaccins tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19), bericht Naturalnews.com.

Volgens een staatsonderzoek onder leiding van Dr. Joseph A. Ladapo, chirurg van Florida, was er een toename van 84 procent in de relatieve incidentie van hartgerelateerde sterfgevallen bij mannen van 18 tot 39 jaar binnen 28 dagen na mRNA-vaccinatie. De studie onderzocht gevaccineerde inwoners van Florida van 18 jaar en ouder.

Gezien het hoge niveau van wereldwijde immuniteit voor COVID-19, zei het FDOH dat de veronderstelde voordelen om mannen tussen 18 en 39 jaar te laten vaccineren met mRNA-vaccins “waarschijnlijk niet opwegen tegen dit abnormaal hoge risico van hartgerelateerde sterfte onder mannen in deze leeftijdsgroep.”

De resultaten van deze studie werden bekendgemaakt vlak voordat de (deelstaat) Minister van Volksgezondheid een officiële aanbeveling deed voor mannen van 18 tot 39 jaar om geen mRNA COVID-19 vaccins te krijgen.

“Personen met reeds bestaande hartaandoeningen, zoals myocarditis en pericarditis, moeten bijzonder voorzichtig zijn bij het nemen van deze beslissing,” zei het bureau in zijn verklaring.

Deze verklaring bevestigde ook de eerdere richtlijnen van het FDOH die COVID-19 vaccinatie aanbevelen voor gezonde kinderen en adolescenten tussen 5 en 17 jaar. Het voegde een nieuwe aanbeveling toe om zuigelingen en kinderen jonger dan vijf jaar niet te vaccineren.

“Er is veel minder aandacht besteed aan de veiligheid en de bezorgdheid van veel mensen is weggewuifd – dit zijn belangrijke bevindingen die aan de inwoners van Florida moeten worden meegedeeld,” zei Ladapo in zijn eigen verklaring, verwijzend naar de analyse.

  Zelfs vier injecties beschermen niet tegen Omicron

Tijdens een interview met Tucker Carlson’s Fox News programma “Tucker Carlson Tonight,” toonde Ladapo zich bezorgd nadat Twitter hem had geweigerd de studie te delen waarin de cardiale risico’s van de mRNA COVID-19 vaccins werden vastgesteld.

“Het is een enorme deal,” zei Ladapo tegen Carlson. “Als men twee jaar geleden of zo had geweten dat dit vaccin het aantal hartdoden bij jonge mannen met 84 procent zou verhogen, zouden ze het dan hebben goedgekeurd? Het voor de hand liggende antwoord is nee.”

Op de vraag waarom Florida de enige staat is die een studie heeft uitgevoerd naar de effecten van de mRNA COVID-19 vaccins, merkte Ladapo op dat hij het ziet als “een weerspiegeling van hoe veel dingen zo achterlijk zijn geweest tijdens de pandemie.”

“Je zou nooit iets geven aan iemand die jong en gezond is en zijn risico om te sterven aan plotselinge hartdood met 84 procent verhogen,” zei Ladapo. “Maar de reactie is: ‘Nou, weet je, COVID is behoorlijk slecht.’ Ja, COVID kan verschrikkelijk zijn, maar we geven mensen geen medicijnen die dodelijk zijn. Dus er is zoveel verwarring. Maar ja, dat was onze bevinding en het was een verrassing. Maar dat is wat de cijfers laten zien.”

In een verklaring beweerde Twitter dat Ladapo’s tweets waarin naar de studie werd verwezen, in strijd waren met het “huidige beleid inzake misleidende informatie” van het bedrijf, dat betrekking heeft op “synthetische en gemanipuleerde media, COVID-19 en burgerlijke integriteit.”

“Als wij vaststellen dat een Tweet volgens ons beleid misleidende of betwiste informatie bevat die tot schade kan leiden, kunnen wij een label aan de inhoud toevoegen om context en aanvullende informatie te verstrekken,” aldus het bedrijf.

  833 Hartstilstanden en ernstige problemen bij atleten, 540 dood, na COVID-19 injectie

Bekijk deze aflevering van “The Ben Armstrong Show” waarin Ben Armstrong vertelt hoe de COVID-19 vaccins cardiotoxisch zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

20 feiten over vaccinatie die je dokter je vergat te vertellenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMainstream media: Niet vaccinaties veroorzaken hartaanvallen bij kinderen, maar videospelletjes
Volgend artikelDe oorlog in Oekraïne – Een gewone Rus roept op tot begrip
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in