FENIXX KLASSIEKEN

Deze Zweed weet hoe hij zijn punt moet maken.

Moslims in Gotenburg overvallen school – eisen dat alle meisjes een sluier dragen

Zweedse geestelijk gehandicapte vrouw werd verliefd op Afghaan - nodigde daarna zijn vrienden uit voor verkrachtingsfeest, verkracht met een wijnfles
Vorig artikelRasrellen in de VS duren voort: blanken worden aangevallen en mishandeld
Volgend artikel20 Coronavirus-citaten die laten zien hoe open grenzen en politieke correctheid voor de volksgezondheid kwamen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in