Kathedraal Nantes/Facebook

Het aantal officieel geregistreerde antichristelijke incidenten in Europa is tussen 2008 en 2019 met 285 procent gestegen, volgens Ellen Fantini, directeur van het in Wenen gevestigde Observatorium voor Intolerantie en Discriminatie van Christenen in Europa (OIDACE).

In het rapport van 2019 beschrijft OIDACE de toename van de christelijke vervolging in heel Europa, wijzend op “een toename van het aantal kerken, christelijke symbolen en begraafplaatsen in heel Europa die worden vernield, geschonden en verbrand, in vergelijking met voorgaande jaren”. Bovendien stelt het rapport dat in heel Europa “christenen zijn ontslagen, aangeklaagd en zelfs gearresteerd voor het uitoefenen van hun vrijheid van meningsuiting of geweten”.

Christelijke locaties in Europa hadden in het jaar 2019 een recordaantal aanvallen, waarbij zo’n 3.000 christelijke kerken, scholen, begraafplaatsen en monumenten werden vernield, geplunderd of beschadigd, aldus Breitbart.

Het grootste aantal gewelddaden tegen christelijke vestigingen vond plaats in Frankrijk, waar kerken, scholen, begraafplaatsen en monumenten “worden vernield, ontheiligd en verbrand in een gemiddelde frequentie van drie per dag”, aldus het rapport.

Duitsland ligt echter niet ver achter met aanvallen op christelijke kerken met een gemiddelde frequentie van twee per dag. Ondertussen vonden er in 2019 regelmatig aanvallen op christelijke kerken en symbolen plaats in België, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Ierland, Italië en Spanje.

Christelijke vrijwilligster verkracht en negen uur lang gemarteld door moslims – daarna doodgestenigd

  Angst om uitgesloten te worden is groter dan de angst dat hun kleinkinderen een geterroriseerde minderheid zullen zijn in eigen land
Vorig artikelHygiënische productie van mondkapjes: Opdat we allemaal gezond en Corona-vrij blijven!
Volgend artikelAlle Live Matter
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Bij cijfers over moorden worden enkel veroordeelde daders geteld, maar het aantal gepleegde moorden door niet gepakte migranten en allachtone daders is vele malen hoger….en er kan gesteld worden dat tussen de 62 % en de 78% van de moorden in Europa worden gepleegd door migranten cq allachtone daders….er is een enorme stijging van het aantal doden door geweld….de gewonden en de permanent gehandicapten worden niet eens geteld….teveel om te tellen, te confronterend voor de pers en de politiek om hun leugens nog mee recht te houden.

  Ondertussen kent iedereen mensen die zijn vermoord, aangevallen, verkracht of op andere wijze slachtoffer van migranten en/of allachtonen. Een paspoort hebben zegt niet dat iemand deel is van een volk, het zegt niets behalve dat ze legaal mogen teren op het volk waar het paspoort toe behoort…

  Het mooie van alles is dat als de druk te hoog word, als de burgers het zo beu zijn dat ze eigen rechter gaan spelen, dat dan ook in heel Europa alles los gaat. Het zal niet zijn dat er rellen plaats vinden, maar massale aanvallen omdat men bedreigd word in leven en voortbestaan. En de staat zal eeuwig laatste zijn….overbodig als een gezwel dat te lang op een lichaam heeft geteerd…

  De vele wapen transporten vanuit onder andere Turkije waarvan er in het verleden enkele zijn onderschept zullen de ware aard van alles tonen. De allachtonen zijn zwaar bewapend, hebben wapen depots door Europa heen, betaald uit drugsgeld, uit financiering door terreur, in naam van de Islam en Allah…en net als in Mexico zal men openlijk macht laten zien, en vanuit een kruiperige politiek zal iedere interventie verboden worden…omdat de macht op de straat niet eens meer interessant is voor de politiek, enkel ieder voorwerp belasten en overal een paar procent van stelen…als die structuur er eenmaal is zal men onzichtbaar mee teren op zowel uw eten, de verpakking ervan als het wc papier en het water waarmee de drol verdwijnt.
  Op het huis waarin de wc pot staat, op uw broek, uw schoenen, en alles dat u aanraakt, en dat is nadat u uit uw arbeid naar rato heeft bijgedragen aan een afpersing die feitelijk enkel op geweld is gestoeld…

  En wie op straat de boel wat afperst of drugs verkoopt of beroofd, ach, dat zijn incidenten, geen bedreiging voor het grote plaatje.

  Wie vandaag kijkt naar wat de kranten en andere nieuwsproducenten aanbieden, ellende tot aan de hemel. Corona, striktere regels cq openlijke vrijheids beroving door dreiging van geweld, economie die instort, geld dat op ieder moment waardeloos kan worden, horden radelozen onmisbare kennis migranten uit andere werelddelen die gratis moeten eten, incluis huis, uitkering Miele en hoer, diverse natuurrampen die
  ons gaan overkomen, hoe meer hoe liever, het is een industrie op zich. En alles qua “elite” en bijhorende slaven vreet er extra van….

  Gelukkig zijn er Baklava, Whiskey en Porno….

  Zelfs de parenclubs zijn dicht en gloryholes door gemeenten geadviseerd…..hoe onpersoonlijk moeten we zijn? Onpersoonlijk genoeg om onze eigen kinderen straks als vee aan te kunnen bieden zonder weerstand?

  Want dat is het gevolg van dit alles? Vrijheid en zelfredzaamheid en denken opgeven en op overheids bevel afstand nemen van alles eigen en trots en de haat en hebzucht het leven laten sturen

  Sieg, sieg, sieg……tsja, wat hebben we nu eigenlijk nog om trots op te zijn….?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in